Emila3000 10.08.2016 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 świczniczek cudny, a może taki niższy będzie pasować, skoro sufity tam niższe? u mnie destrukcyjnie działa mąż - raz walnął kubkiem, że dziurę w fornirze zrobił, Nie jestem pewna czy kiedyś jakąś miską nie rzucił??? normalnie jak baba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 10.08.2016 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 Idę film oglądać. J rozciągnął ekran, projektor gotowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 10.08.2016 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 kiedyś dziura w drzwiach pokazała nam jak zostaliśmy oszukani przez firmę Zapłacone było za drewniane drzwi, a okazało się, że w środku jest papierowy plaster miodu. :o :o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 10.08.2016 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 Mania, jak to złamałas drzwi na pól??? cos ty z łomem na nie poszła? biedne dziecko, ja bym sie takiej matki bała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 10.08.2016 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 ma gdzie ogladac tv ten drugi pokuj ma byc moj, tam gdzie na wizce byly fotele - bo my tego samego nie ogladamy ani nie lubimy . ale mam jeszcze tv na gorze w Granatowym, przeniose se do pokoju dla dzieci , Granatowy ladnie poscielony szkoda tam bajzel robic a niech robi jak chce. Juz machlam reka. Ja swoj na dole zrobie jak ja chce. poprostu szkoda ze chce wydac wiecej na durny lupek niz na pozadniejszy kominek, normalnie sie mi flaki przeracaja, ten Rick mnie czasem wkurza, ma straszny wplyw na M, moze dlatego ze M ojca nie mial a Rick moze byc naszym ojcem. Juz mu raz powiedzialam zeby sie do nich wprowadzil tak czesto tam lata, az nerwa dostaje bo znika na cale weekendy Lupka jeszcze nie kupil bo najpierw trzeba kupic kominek, potem zbudowac obudowe a potem policzyc ile dokladnie trzeba tego dziadowskiego lupka. OK, nie bede narzekac - w calym reszcie domu zrobione jest tak jak ja chcialam. pal szesc, niech robi tam co chce, ale ja tam sprzatac nie bede. On jest straszny balaganiarz i JUZ widze - majac drzwiczki do zzutu brudow z lazienki do pralni - i tak skarpety beda lezec pod lawa. Nie mowiac o masie papierkow, butelek, szklanek itp...normalnie mi sie bedzie serce krajac bo salonik wyjdzie fajny. O lazience tam nie wspomne - widze co robi na gorze, temu jestem szczesliwa ze ja mam swoja osobna i nikt tam nie wlazi bo z sypialni jest tylko wejscie. moze ja jestem za bardzo wymagajaca?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 10.08.2016 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 Vesi - moja mloda kiedys przechodzila ten mlodzienczy szal-pal, bylo tak zle ze az wywiozlam ja i zostawilam w Polsce na pol roku - podstepem. Zaowocowalo to tym ze mlody nie chcial latac bo sie bal ze go tez zostawie, odkad mial 5 lat nie byl ani razu Ale ona szalala, bac to ja jej sie balam serio. Tak mnie wnerwila ze weszlam z drzwiami do jej pokoju, a raczej z polowa najlepsze to to ze ja juz zapomnialam o tym, tak na amen, dopiero w zeszly weekend mi mlody przypomnial dziecko? to kurna nie bylo dziecko! miala 16 lat i cyce wieksze od moich, lapy wieksze od moich, to juz byla baba fest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 10.08.2016 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 Mika, tak Ci sie moje drzwi podobaja...to nie jest drewno z ciekawostek Wam powiem - tu nie wkada sie drwanianych drzwi. Za ciezkie. Domy sa drewniane , w zimie sie kurcza, w lecie rozkurczaja, po scianach nie widac ale framugi sie rozlaza na zime. Takie drzwi bylyby obciazeniem. I co? i moje drzwi wygladaja jak drzwo, wsie sloje itd. Nie mozna odroznic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 10.08.2016 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 Mnie też bajzel wkurza. Lubię mieć ogarnięte. Lepiej się wtedy psychicznie czuję. A najbardziej mnie wkurza nieszanowanie rzeczy. Nieważne, że np. odkurzacz kupię sobie nowy, stary chcę oddać komuś w dobrym stanie. Jak coś pożyczę, dbam bardziej niż o swoje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 10.08.2016 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 Jaki syf mój robi u siebie w pokoju, normalnie z łopatą śniegową trzeba wchodzić, wszystkie szklanki łyżeczki, talerze tam wyniósł, koty większe od kotów prawdziwych też tam ma być kino nasze średnio to widzę, najwyżej przeniosę go z tym całym majdaniem do malutkiego pokoju, albo jak ty do piwnicy. bedzie miał tam prawdziwą jaskienie w poprzednim domu też miał taki pierdolnik, normalnie myszy mu sie tam zaległy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 10.08.2016 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 fajnie wiedziec ze nie jestem sama z tym bajzlem i ze oni wszyscy tacy sami a jak sobie przypomne poczatki ehhh...jak toto latalo kolo mnie, moje talerze mylo, w domu lyzka z podlogi, a teraz to darmowa sluzaca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 10.08.2016 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 mój potrafi jak chce baaardzo porządnie posprzątać ale to raz na ruski rok, normalnie bajzel kompletny. tak samo ciuchy - kużwa koło kosza na brudy leżą, skarpetki w najdziwniejszych miejscach, ostatnich w którym bym się ich spodziewała Mania jeszcze jedno mi się przypomniało, czy M. leczy to chrapanie? to jest bardzo niezbezpieczne dla zdrowia - bezdechy i te sprawy. Mój za to o dziwo przestał w ogóle chrapać no chyba, że chrapie w środku nocy. Ja śpie jak zabita nic mnie nie obudzi. I mogę sobie teraz komfortowo zasypiać, bez chęci zamordowania go Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 10.08.2016 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 Faceci to tylko faceci niestety. Maniu, może to byłby dobry kompromis – naturalny kamień, plytki z prawdziwego czarnego łupku (Slate) znalazłam na stronie firmy z NY, ale może mają to też gdzieś bliżej Ciebie. Nie mam czasu szukać niestety.http://www.completetile.com/products/stone/slate-natural-stone/2-x-12-tile/montauk-black-natural-cleft Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 10.08.2016 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 W Pl laserem utwardzają podniebienie, albo po diagnozie kupuje się aparat z maską i w tym się śpi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 10.08.2016 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 Pestka, seans filmowy i przerwa na reklamy? (czyli FM?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 10.08.2016 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 Nie, już po filmie – ostatni odcinek dostępny w necie „Mr Robot” o pokręconym hackerze. J nie zdzierżył. Rzadko czyta kryminały, więc zaplątał się w akcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 10.08.2016 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 Emi - moj wysprzata jak zawodowa sprzataczka jak ktos ma go odwiedzic raz sie poddalam, zastrajkowalam, chodzi o sraczyk. Mlody jeszcze mieszkal z nami. Ich dwoch w ich lazience - mialam DOSC mycia kibla codziennie. Powiedzialam nie, sami obszczyfutki se to myjcie. Wytrzymali 2 tygodnie. I w koncu umyli. I zaczeli celowac ! temu ta deske mu podswietlana kupilam bo ta lazienka tu na pierwszej podlodze a dokladnie toaleta - kazdy do niej wchodzi co przyjdzie, nie bede tez myc. Zrobi sobie lazienke na dole nie bedzie wylatywal z jaskini na gore. mialam wlasnie pisac ze Pestka film obejrzala i nie pochwalila sie co. Ja z tych kryminalnych tez, im bardziej pkrecone i tajemnicze i zagadkowe tym lepiej Emi, nie byl Znaczy juz byl u lekarza i mial date do szpitala, mieli go podlozyc pod maszynki i rurki i maski i sprawdzac co jest - nie poszedl I co mu zrobisz??????? Podejrzewam ze mu sie poprostu utylo i ma otluszczone podgardle. W snie sie wszystko rozluznia i opada przez co nie ma powietrza. Zawsze spal z otwartymi ustami ale byl cienszy i nie chrapal. Ten dzyndzelek co sie ma na okncu tez mu urosl do monstrualnych rozmiarow, nasz znajomy z Jamaicy (kurna czarny jak smola ten Peter) mial ten sam problem, nadcinali mu tego dzyndzla. Pestka ten lupek sliczny, ale 30x30 maja najwiekszy a to za male, kwadratow nie chcialam, a te mniejsze bardziej jak ceglowka bedzie ,a ja jak wiesz ceglowki nie zabardzo - malo jej mam no domu..?? nie trzeba, nie szukaj, ja przekopalam caly net. Napewno gdzies sa, ale u nas ten problem ze jestesmy 100 lat za Murzynami, nie mamy tak rozwinietych netowych stron ani sklepow jak Polska czy US, normalnie zadupie swiata. A czasu tez nie ma jezdzic po roznych miastach i szukac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 10.08.2016 22:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 jasnie hrabia skonczyl na dzis, slysze ze lezy na dle i oglada jakis durny film (po odglosach). Ide poprzestawiam na dole i zobacze co namacil, widzialam ze zrobil wejscie do lazienki i zastawil przejscie z pralni co bylo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 10.08.2016 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 Maniu ja nie mogę słuchać że u ciebie to zadupie świata. Mówisz jakbyś w Polsce nie była. Ciągle ci czegoś zazdroszczę bo ty tam wszystko masz a u nas dupa. Z ameryki ściągać znów nas nie stać. Kurcze człowiekowi nie dogodzisz wszędzie źle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 10.08.2016 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 Mania u was nie ma alternatywy dla poczty?? wszystko takie drogie? może takie paczkomaty jak u nas otworzysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 10.08.2016 22:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 Doriko - wszedzie dobrze gdzie nas nie ma, stare jak swiat a prawdziwe ilez ja Wam zazroszcze Emi sa, DHL, UPS, Purolator, no wszystko wszystko, niestety zdzieraja z nas jak skore z diabla. Bo Canadol glupi i sie oskubac da. Konczy sie tak ze sklepy nie chca wysylac bo maja pelno zazalen ze drogo. glowa juz napitala, cisnienie skoczylo, moze spadnie ten deszcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts