Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domek z dziecinstwa

mania1220

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• mania1220

13601

• pestka56

3588

• mmikka

3343

• TAR

3053

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

chinskie marmury maja wiecej zolci w sobie , no takie maja zloza na swoim kontynenecie

Pestka kurna, na strychu kupa izolacji i tam sie nic nie da zrobic bo niski ze na kucki, udalo sie - bo pewno bym co wymyslila :p

zostaja dwie rzeczy jak skoncze - sprzedac ten dom, kupic drugi i zaczac od nowa robic

druga opcja - kupic reformy, nie malowac juz wlosow, kupic bambosze i szydelko i zachowywac sie i wygladac jak babcia z prawdziwego zdarzenia

:wiggle:

kurna drugiej opcji jakos nie widze :rolleyes:

no wlasnie, ja mam pelno rozpierduchy jeszcze, schody na gore i na dol, cala pierwsza podloga podlogi, calutka kuchnia i podlogi na gorze, tu jest roboty na lata

Mika o domu w Pl narazie nie mysle, kominek stoi, schody tez, narazie wystarczy. Nie jestem pewna czy wroce kiedys wiec narazie nic wiecej nie robie. A taaaaakie plany byly. i sie rozmyly. Dac rade bym dala, ale nie moge zniesc polityki tam, nie z takim rzadzacym (i)

zmierzylam i nie wiem czy dobrze, cienka w te klocki jestem, ale chyba trzeba cala palete.

z tego co wiem M ma w tym tygodniu badz na weekend jakies rurki przenosic, nie wiem czy bojler tez, chce zaczac robic podloge w lazience bo tam dalej beton. I cos mowil o jakijsc sciance, moze ta oddzielajaca lazienke od bojlera i pieca?

po wielkich niekonczacych sie upalach przyszly deszcze, nie pada a leje, i ma tak do niedzieli wiec z garazowki nici.

A ja chodze spiaca.

jest ciemno i szaro a chcialam isc popackac te lupki ale swiatlo mam takie w tym garazu ze szkoda gadac, guzik widac. OOooo wlasnie, plan na zas tez - zrobic okno w garazu.

Drzwi nie moge otworzyc bo zacina woda.

chipmunk tyle chodzil, tyle prosil az musialam isc do budy w tym deszczu zeby mu jesc dac, suchego, bo co mu w miseczce zostalo deszcz utopil

U nas też leje.

J postawił w ogrodzie ramę z napiętą siatką i suszy przemysłowe ilości plasterków jabłek. I tylko lata z tym ogród – salon i z powrotem, bo raz deszcz, a raz słońce. Mówiłam, żeby zrobił 3-4 małe ramki, ale jest mądrzejszy i zrobił jedną dużą :wiggle: i fajnie, bo dzięki temu nie może mnie poprosić, żebym się tymi jabłkami zajęła.