mania1220 16.08.2016 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2016 no widzisz Emi, to Ty jak moj M, tez mu sie to kula, tylko ze ten zatrzymac chce , drugi na inwestycje to tez pomysl - kupic drugi, przeniesc sie tam i nowe pomysly realizowac a ten wynajac i niech sam sie splaca :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 16.08.2016 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2016 Cudnie ten lupek wygląda. Myślę, że M będzie wniebowzięty:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 16.08.2016 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2016 z wynajmowaniem to są tylko same problemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 16.08.2016 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2016 No, powiedzcie, czy nie mam racji, że to przepiękny kamień Mam przyjaciół, którzy 15 lat tak zarabiali na życie w Australii. Kupowali rozwalający się dom. Tam takie same się buduje jak u Ciebie – drewniany szkielet i wypełnienie. Mieszkając w nim robili z niego cudeńko i sprzedawali. W międzyczasie już mieli kupiony następny. Przeprowadzka i do roboty. We dwójkę pracowali przy tych domach. Tylko od czasu do czasu sprowadzali z PL 2 facetów do bardzo grubych robót. Ona w necie wyszukiwała meble, lampy i co było potrzebne do wykończenia. Odnawiała, odrestaurowywała. Kiedyś trafiła aukcję, której nikt nie licytował i za 1/10 ceny kupiła całe luksusowe wyposażenie kuchni i 4 łazienek. Właścicielowi się znudziło po kilku latach i wymieniał na nowe. Jeden z domów w całości przewozili o milę na nową działkę. Cuda robili. Oglądałam filmy J zrobił jedno z 3 okienek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 16.08.2016 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2016 wynajelabym bym komus na kontrakcie firmowym, nie jakims bezrobotnym czy robolom co nie uszanuja. Ale to marzenie M, wskoral tylko tyle ze ten dom na mnie przeszedl a reszte jego mzonki, ale niech sie cieszy i marzy. Pestka mam problem...jak pomazialam bylo czarne, jak wyschlo zrobilo sie szare...zly impregnat, jasny szlag. Teraz drugiego na to nalozyc nie moge musze to zedrzec w sklepie tylko taki mieli. Napisalam do sklepu gdzie je kupilismy czy jest szansa sie dowiedziec jaki na wystawke nakladali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 16.08.2016 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2016 Mówiłam, że ten mokry ma być. Ten co masz tylko impregnuje. Są mokre i mokre. Nie wszystkie błyszczą. A jak się boisz, to robią też tak, że do impregnatu dodają kolor. Trzeba popróbować, zeby dać nie za dużo pigmentu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 16.08.2016 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2016 tak bo mialam napisac Ci ze zly kupilam czlowie szybko zapomina, to samo bylo z moja kostka, jak ja zrobilismy chcialam przyciemnic, okazalo sie ze oba produkty byly zwyklymi przezroczystymi a nie pociemniajacymi, kila malych kostek na probe zrobilam i mialam poszukac z kolorantem, nie poszukalam, kostka do dzis nie pociagnieta, a t pomalowane czystym ciemne sie tylko robia jak deszcz popada na nie. wyschna i nic nie widac juz.szukam wlasnie gdzie mozna kupic, jak nie znajde to ten co nam bedzie to zakladal napewno wie gdzie sa, to ma byc color enhancer sealer a nie sam sealer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 16.08.2016 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2016 Dobrze, że tylko próbę zrobiłaś A jeszcze mi przyszedł do głowy jeden pomysł – wosk. Wiem, że są preparaty woskowe. No, te to na 100% przyciemniają kamień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 16.08.2016 22:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2016 jakis specjalny? mam ale do mebli dreanianch plyt kupilismy z gorka to jak pare zjade bedzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 16.08.2016 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2016 szukaj Mania, na pewno u Ciebie są jakieś impregnaty. w jakimś dużym markecie budowlanym? w sklepie z płytkami, u nas się po prostu w necie zamawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 16.08.2016 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2016 Masz RustOleum w takim wyborze, że my możemy tylko palce gryźć z zazdrości, to i impregnat jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 16.08.2016 23:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2016 ma ma Rustoleum ale nie do naturalnego kamienia , maja do kostki a takiego to nie dam, nawet pociemniajacego nie maja. Z czarnych to do asfaltow, jak malowalam podjazd wiec sie nie nadaje Mika na tym zadupiu trzeba sie niezle sie nakopac, byc sa bo w koncu w obu sklepach byly czarne pociagniete Pogadam z Robciem za tydzien, narazie pojechal do US a jak wroci sie umowil z M ze przyjdzie i zobaczy ile roboty ma u nas mimo to szukam ciagle, niestety na naszych wiesniackich stronach nic znalezc nie moge a w US mase. Jeden znalazlam tylko, moze jutro go obejrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 17.08.2016 15:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2016 (edytowane) trzymac kciuki - kupilam nastepny produkt i nalozylam juz pierwsza warstwe M pojechal po materialy bedzie robila jakies obudowki, ze scianki dzis nici bo Rick musi przeniesc bojler a dzis go nie ma WALCZE....bardzo walcze, zeby M nie wkladal tego samego prysznica co oni maja, przekinuje go ze szyna jest fe i ta "wanienka" tez. Moze sie uda. Moze.Jesli tak to nie trzeba przenosic bojlera bo nie musi miec prysznica tak dlugiego, pare cali go nie zbawi Edytowane 17 Sierpnia 2016 przez mania1220 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 17.08.2016 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2016 ile cm ma prysznic?? mniej roboty bedzie mieć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 17.08.2016 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2016 Maniu, zapytaj M czy chce leżeć pod prysznicem wyciągnięty jak w wannie? Jak tak, to niech głęboki brodzik kupi:)W 90 x 90 już jest wygodnie. My mamy 80 x 90 i jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 17.08.2016 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2016 ha ha ha...poszlam i zapytalam, odpowiedz brzmiala - chce miec seks w prysznicu !no jasne, moj prysznic za maly !wanne ma w drugiej lazience. OK...normalnie on by chcial na standartowa dlugosc wanny 60 inch'y czyli na 152.5 cm dlugi.Zapytalam sie go czy nie mial problemu brac prysznica u mojej pisapsioly w Montrealu, powidzial ze nie! a jej prysznic ma 1.19 dlugosci. Na hu mu wiecej??? powiedzialam mu ze inna standartowa wielkosc to 48 inch'y czyli 122 cm. Skoro sie zmiescil bez problemu tam zmiesci sie w takiej samej u siebie.szerokosci 90cm. no wiec zaczal dyskutowac ze mna ze problem z drzwiami bedzie bo zadne sie nie otworza bo ciasno bo to bo tamto bo kibelek obok, bo nawet wchodzony za maly itwor - noz kurna nie wazy 200 kg i nie ma w pasie 200 cm !... i bla bla bla... no i wrocil, wsadzilismy dechy przez okno i zabral sie, mierzyl kombinowal w lazience pol godziny (!!!) w koncu machnal reka i zabral sie za zabudowe rur w kominkowym. No i na moje zapytanie czy zdecydowal sie co i jak zrobi powiedzial ze nie wiem, rece opadaja. Ja juz dawno wiem co chce w sowjej i na 121 z gory zakladalam zeby bylo jeszcze gdzie rury przesunac. A ten tam lazi od ilu juz? i nadal nic nie wie! wyobrazni kompletnie nie ma, za grosz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 17.08.2016 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2016 u mnie prysznic ma 80x120 cm i jest w nim full miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 17.08.2016 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2016 Połóż na podlodze prześcieradło w miejscu prysznica, złóż na wielkość jaką chce M i zmiejszaj podwijajac do akceptowalnej wielkości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 17.08.2016 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2016 Maniu a może walk-in, nie trzeba otwierać i sprząta się cudnie. Jaki maksymalny wymiar tam wejdzie? U mnie jest niecałe 100cm na niecałe 150cm szyba 90cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 17.08.2016 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2016 Pomalowałaś? Wyschło? Pokazuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts