mania1220 08.10.2016 13:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2016 Pestka nic obciecie nie da, wlosy tak jak paznokcie sa niezywe. Bledne pojecie trwa ze obcinajac beda grubsze i bedzie ich wiecej, jest to niestety nieprawda. To juz sa uwarunkowania genetyczne. Tak samo jak zadne odzywki nie pomoga, to tylko oslonka tymczasowa i sie wyplukuje. Nie mozna odzywic czegos co jest niezywe. Czlowiek ma okolo 100 000 wlosow i codziennie sie gubi 50-100. Wypadaja nie od ciezkosci ale jak czesc w glowie obumiera. Nie jest to wiadomosc z netu, jeszcze ze szkoly to wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 08.10.2016 14:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2016 loooo laski good news! 10 rano, M zaczal zlew zmieniac, wychodzi z domu po nazedzia do garazu a tu na schodach leza 3 koperty! A miedzy nimi CZEK Psita listonoszka wsadzila do czyjejs skrzynki, ktos dzis podjechal po poczte i bum - nasze u nich, podzucil nam na schody. Dobre osiedle mam Pewno lezal ponad tydzien, niektory ludzie raz na tydzien przychodza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 08.10.2016 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2016 Super, że czek cudownie się odnalazł Prawie jestem pewna, że z radości już jakiś nowy zakup masz na oku Jak patrzę na ilość śmieci na papierze, to u mnie jest ich dużo więcej. Ostatnio kota roluję rolką z klejem i nie ucieka jak wczesniej na sam widok szczotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 08.10.2016 15:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2016 nie mam nic w planach, musze podatek zaplacic moze kibelek do jaskini kupie tylko? Waska ta lazienka tam przez ten piec gazowy i tylko jeden model nam pasuje tem, najmniejszy sraczyk jaki w sklepie jest poki co M mierzy blat i qurwia, zlew smiesznie zrobili i trzeba sie namyslec jak zrobic zeby sie trzymal. Jakis popapraniec wymyslil design Mika musisz brac przeciwbolowe codziennie?? tasma klejaca ta przezroczysta nawinieta a reke tez dobra do sciagania kudlow z kota badz psa, ja tak z ciuchow sciagam jak wracam od Ricka, on ma jeden pies corka ma drugi, psy mnie uwielbiaja i po mnie skacza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 08.10.2016 15:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2016 ok, sraczyk kupujemy, postanowione odchaczone nastepne jak M spartoili blat i zlew wpadnie to mu powiedzialam ze bedzie zaiwanial do Ikei i kupowal tymczasowy na cala kuchnie ha ha no co za idiot wymyslil tak zlew zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 08.10.2016 15:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2016 0.25 cala wystaje i to sie ma oprzec na blacie , to jest jakies 6mm........IDIOTS. i nic z tym sie nie zrobi bo przyspawane. jeden zly ruch z pila i bedzie za duo i zlew wpacnie albo dziure bedzie widac. Kto to wymyslil?? i ten zlew tyle kasy kosztuje??? ponad 600$ ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 08.10.2016 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2016 Sama jestem w szoku, ze rzadnych tabletek p/b nie biorę. Tylko raz tramal niepotrzebnie. Za to kiedyś podczas operacji i znieczulenia bolało. Tylko poharatane mięsnie ciągną i siły nie mam. Jutro wychodzę z domu, oby deszcz nie padał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 08.10.2016 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2016 Pestka, ja sie na włosach nie znam, ale ona nie gubi ich wiecej niz w normie, gdybym ja wlosów nie wiazała to byłoby ich posianych jeszcze wiecej niz mlodej, a mam grubsze i krótsze włosy, obciecie to kwestia wygladu, cienkie i slabe poprostu żałosnie wygladaja jak sa długie, bo na ogól na koncach to jest pare włosków. Ale Mania, nie prawda ze odzywki nic nie daja, tzn te takie zwykle co sie naklada na chwile i spłukuje to daja tyle ze łatwiej rozczesac, natomiast przez jakis czas olejowałam włosy na noc 2x tydzien i dzieki temu mniej mi wypadało i siwych ubyło, serio, ale potem sie mi odechciało olejowania. Z tym zlewem to przegieli:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 08.10.2016 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2016 A widzisz, to jak z baterią koleżanki. Teź bez kombinowania nie pasuje. Zamiast radości tylko wściekłość pozostaje, a czasem i szkoda finansowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 08.10.2016 16:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2016 Vesi odzywialas cebulki a nie wlosy, cebulki sa zywe, wlosy nie sa, jak pisalam wlosy sa identyczne niezywe jak paznokiec. Wlosy maja luski, nakladajac obojetnie czy dzywke czy olejki zaklejasz dziurki , tak to najlatwiej napisac. Obklejaja wlosy , obojetnie co nalozysz temu latwo rozczesac bo luski nie stercza bo sie zamykaja. Zimne powietrze z suszarki robi to samo jak sie suszy na koncu. Myjac wlosy tez ostatnie plukanie powinno byc robione zimna woda - zeby te luski sie zamkly. Dlatego sa szampony specjalne, nie wiem jak sie nazywaja po polsku ale tutaj clarifying, to jedyne szampony ktore zmyja wszystko dokladnie co nakladasz na wlosy i powinno sie uzywac ich raz na miesiac. Olejki na siwe?? to bylo tylko zludzenie Placebo tzw. Z wiekiem przestaje sie wytwarzac melanina ktora jest pigmentem i nadaje kolor. brak melaniny = siwe wlosy. Jedyne co pomoze ale jest granica - od srodka, czyli odpowiednia dieta i dawka odpowiednia witamin, a jednym co daje kopa i melanine produkuje jest miedz. Vesi moze nie pamietasz, a moze nie czytalas kiedys albo przelcialo Ci bokiem - jestem dyplomowana fryzjerka. Pisalam kiedys i opowiadalam smieszne przypadki, ale pracowalam w klinice przszczepow. W szkole nieraz sie smialismy i dziwilismy jaki kit sie ludziom wciska byle tylko sprzedac produkt dlatego znam sie akurat na tym i nikt mnie nie zagnie Kiedys z nudow zrobilam szkole le praca w klinice byla moja najbardziej lubiana w zyciu, to zreszta jeden z 3 zawodow jakie mam. Szkoda ze nie moge tego robic juz - plecy. Stac nie mozna. Od stania tez mi nogi puchly. Ale wyklad na temat wlosow moglabym Wam dac spory i duzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 08.10.2016 16:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2016 Mika UDALO SIE M wlasnie zaklada te no, srodki. wsadzilam koszyczek do srodka, ale roznica w glebokosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 08.10.2016 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2016 a jednym co daje kopa i melanine produkuje jest miedz. na siwe to zaczne w takim razie rurki miedziane lizać no tak to sie w sumie zgadza z tym odzywianiem cebulek, tak czy siak poprawiły sie mi włosy przez ten olejek, na jakis czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 08.10.2016 16:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2016 Vesi czy Ty nie jestes za mloda na siwe...????????? ja i tak musze chodzic do fryzjera, jestem farbowana blondyna Normalnie jestem ciemna brunetka i mam kupe siwych, wlosy mi za szybko rosna, odrosty musialam robic co tydzien , robie wiec pasemka bo dluzej mozna polazic bez malowania, siwe sie gubia. A sama nie zrobie, za lopatki mam . tez sie kiedys smialam z tych rurek, tylko ze ja w domu wszystkie do wody mam plastykow wiec nici z lizania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 08.10.2016 16:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2016 poprawily sie bo odzywilas cebulki, zgadza sie, ale potem nic nie daje bo wlas rosnie i jest dead, tez nie jest to samosiejka ze nagle wyrosnie wiecej Ludzie blednie mysla ze jak zetna to beda gesciejsze, wielka bajka. Na krotkich tak sie odczuwa bo wlos jak rosnie sie zweza na koncach, jak go uciachasz jest jak sciety slupek i pod reka wrazenie ze grubszy, a nie jest. facetom lepiej, na lyso i maja w nosie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 08.10.2016 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2016 Ja już w liceum zaczęłam siwiec... U Julki też znajduje co jakiś czas siwego włosa... włosów nigdy jeszcze nie farbowalam co siwego znajdę to go usuwam napiszcie co z tym olejowaniem. Miałam kiedyś poczytać o tym ale zapomnialam... My z Julka mamy włosy do pasa ale ich nie gubimy, chociaż wiadomo w zupie zawsze mąż włosa znajdzie nigdzie na podłodze nie leżą chociaż odkurzająć strasznie zatykaja rure. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 08.10.2016 16:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2016 Mika nie znam sie na polskich tabletkach niestety Jestem uczulona na kodeine, nie moge brac wszystkiego. Ale moge brac morfine. Mimo ze sa podobne jedno moge drugie nie bo puchne i sie dusze. Po kazdej operacji dostawalam morfine w tabletkach do domu. W szpitalu przez kroplowke. Tutaj zadko zastrzyki sie robi. Po ostatniej operacji na pluco oprocz kroplowki mialam osobna maszyne z morfina, sama se wstrzykiwalam, moglam raz na 20 min , predzej nie dzialalo. Przyszedl M a ja mu mowie dlugo nie posiedzisz zaraz sie zwijaj bo zaraz dam sobie zloty strzal o dojade. Ale trza bylo, bol byl niesamowity, rodzenie to kuzwa nic Na plecy mam tabletki na bazie tez z opium ale inny sklad niz morfina - odjazd taki sam. Staram sie malo brac bo uzalezniaja ale to jedyne co mi pomaga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 08.10.2016 16:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2016 Emi ja juz dawno sie pogodzilam z tym ze sie starzeje i niczym glowy nie smaruje oprocz zwyklych odzywek. Na poczatku tez wyrywalam ! a potem juz sie nie dalo. Jakie teraz sa olejki ja Ci nie powiem bo co roku nowe produkty wypuszczaja, trzeba by poczytac jaki maja sklad zeby nie kupic "bajere" co nic nie zadziala. Duzo wlasnie kitu sprzedaja. pierwsze siwe ialam jak bralismy slub, mialam 19 lat i sie M ze mnie smial ze stara baba jestem dzis ma wiecej odemnie ale jasny szatyn cwaniak i na nim nie widac az mu zazdroszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 08.10.2016 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2016 no za młoda, kurna, ale bez paniki, mam siwych tyle ze jakbym sie uparła to moge je policzyc lub powyrywac, tylko sie mi nie chce, a ze mam ciemne włosy to te siwe antenki widac z bliska, baardzo rzadko włosy farbuje . Mam miedziane rurki przy grzejnikach, troche ze scian wystaja wiec jest co liznąć Mania, to jakie Ty jeszcze zawody masz, poza miszcza malowania i odnawiania mebli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 08.10.2016 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2016 W sumie mój maż ma więcej siwych niż ja.. przez budowę chubaw całe skronie srebrne... przedwczoraj 3 dyszki mu strzeliły... :Pokosili Też ciemne włosy mam i te najbardziej widoczne usuwam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 08.10.2016 17:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2016 bossszzzeee lata 30-te byly moimi najlepszymi i najlepiej wygladalam, lepiej niz mialam 20+. na szybko Wam napisze: z wlosami dziala tak samo jak ze skora. Zle odzywianie, malo nawadniania - skora jest szara, zmeczona, wysuszona. To samo z wlosami - zla dieta - wlosy rosna cienkie i normalne ze sie beda szybciej lamac w polowie gdzies. Nie pomoga kremy cuda ani odzywki-olejki jesli do srodka daje sie dupne zarelko organizmowi. Zostaje farba, niestety. Jeszcze nie wymesleli nic na niekonczaca sie produkcje melaniny, inaczej bylyby kremy cuda i olejki cuda dla albinosow i dla tych ktorzy maja czesciowe bielactwo. By sie posmarowali i sruu - maja kolor we wlosach i skora normalny dcien. Moja managerka w klinice miala alopecia, plackiami lysiala i co? nie ma lekarstwa na porost. Musiala peruke bidna nosic. Bo jej system immunilogoniczny byl do dupy i atakowal korzonki wlosow i bye bye wlosy. Nawet przeszczep by jej nie pomogl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts