mania1220 16.10.2016 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2016 to mialo byc pomieszczenie na mopy?kurna zazdroszcze Wam tych przestrzeni, a moja pralnia taka piczka, musze dzis jaki plan wyrysowac jak ja poprzestawiac zeby miec wiecej miejsca, wejscie pod schody i kawalek blatu. Wszystkie rury trzeba przeniesc, od pradu i wody ale jak mus to mus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 16.10.2016 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2016 ..........jak mi Edek zje drzwi trzeba bedzie rozwalac i postawic drewniana, wejscie mu zrobie na kod...bedzie musial sam se wcisnac i - sezamie otworz sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 16.10.2016 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2016 Zaczipuj Edka Są spec drziczki dla zwierzaków, ktore się na kod otwierają tylko dla jednego zwierzaka. Żadne nornice ani mychy nie wlezą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 16.10.2016 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2016 Zmierzyłam pi razy drzwi - 2.5 x 4.2 m, ścianka kolankowa na 1-1.2 m To więcej niż moja kuchnia, u mnie jest coś koło 2,20X4. Sporo miejsca na biurko tylko skoro są skosy to jeszcze trzeba by sprawdzić jaka wysokość sufitu będzie w miejscu krzesła, musi być co najmniej jego wzrost. A jeszcze musisz wziąć pod uwagę to że przy ściance nawet 1,2m nie postawisz monitora przy samej ścianie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 16.10.2016 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2016 (edytowane) Pestka ale jak? nie interesowalam sie nigdy widzialam tylko takie zwykle kocie i psie drzwiczki Edytowane 16 Października 2016 przez mania1220 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 16.10.2016 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2016 jest na tyle szeroko ze spokojnie mozna odsunac od skosow, byle wlazl i mial ekrany na jednej plaszczyznie, napewno cos sie wykombinuje mozna tez pod waska scianke ja powiesic, Emi wymaluj to, przeciez spec jestes od tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 16.10.2016 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2016 nie no nie, nie bede dla Edka robic drzwi. Nie wiem czy on z tego roku z miotu czy starszy, zyja 2-3 lata , moze juz zadnego edka i ryska miec nie bede w przyszlosci? zostane z dziura jeszcze jaki skunks sie skusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 16.10.2016 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2016 Maniu, dla żartów napisałam, że to pomieszczenie mopowe Po tym, jak Emi napisała, że mikro pokój ma wolny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 16.10.2016 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2016 Mika, no to ladny mi MIKRO raczej MAKRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 16.10.2016 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2016 Wymierze jutro porządnie i narysuje. Nie mam tam żarówki i po ciemku mierzyłam. Niby powierzchnia spora ale skosy bardzo przytłaczają i słup stoi na środku ale jakoś się go wciśnie. 2 ściany są normalne i 2 kolankowej. Zresztą teraz. Tez ma biurko przy kolankowej i monitor stoi a ma jakiś duży. Mania mam elektryczna wkretareczke, wielkości pistoletu do kleju na gorąco, malutka, leciutka na baterie. Maz mi ja kupił, bo wiedział że i tak skręcania mebli nie odpuszczę a z bąblami przez kilka dni nic nie mogę zrobić. Mebli z Ikei mam sporo - kupuje tylko drewniane hemnesy. Klasyczne proste nie rzucają się w oczy, a dom nie wygląda jak muzeum z samymi "antykami"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 16.10.2016 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2016 To najmniejszy pokój w domu... mam mniejsze pomieszczenia ale gospodarcze teraz jest tam rupieciarnia, stoją nierozpakowane kartony oczekujące na zabudowę w garderobie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 16.10.2016 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2016 ........"To najmniejszy pokój w domu..." jesssu Emi ja nawet tego nie bede komentowac Mika my obie mamy najmniejsze ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 16.10.2016 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2016 jeszcze mi tego brakowalo... stoje sobie patrze, szopka otwarta dla Edka a co tu wlazi do szopki..? SZCZUR!!! pierszego na czy widzialam w sklepie jak mi przed nogami rzelcial, byl potwor, potem na Manhattanie widzialam bo tam normalne, jak sie tylko sciemni badz z samego ranca jak glupie lataja , potem dlugie lata spokuj a tu mi na ogrodek przylazl. jak nic zabieram dzis stamtad nasiona, w zimie i tak trzymam w kuchni, nie moge zostawic tam, bo szczur to przegryzie nie ze drzwi ale cale scianki co ja jeszcze na tym ogordku bede miala?? brakuje zeby mi kojot wskoczyl i misiu wlazl i komplet bedzie! kazalam M isc i zamknac drzwi - osobnik wyszedl z szopki i poszedl za bude, M wzial mopa i poszedl z mopem jak na wojne, myslalam ze padne szczurek mlody byl jeszcze nie kolos, takiego to odwaznego meza mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 16.10.2016 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2016 W życiu szczura na wolnosci nie widziałam, nawet w piwnicy w bloku w Warszawie. Brrrrrrrr..rrr https://www.sureflap.com/en-nz/pet-doors/microchip-cat-flap Psa możesz zachopować też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 16.10.2016 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2016 Niestety miałam ta wątpliwa przyjemność widzieć szczury, bleeee ale jakoś takie w klatce, domowe już mnie nie obrzydzają. Dla Edka zbudujcie domek.Dla mojego kota mamy coś takiego http://spplthumb.blob.core.windows.net/540x405/4f/c9/de/domek-buda-kota-opolskie-grodziec-285010182.jpgKupiliśmy żeby miał się gdzie schować jak przyjdzie w nocy i nikt mu nie otworzy. Albo taki wypasiony.http://dlpethome.pl/wp-content/uploads/2013/07/buda-dla-psa-colonial-01.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 16.10.2016 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2016 Szczurów się boję, bo na ludzi lubią się rzucić. Nie mówiąc o wypłynięciu z klopa, na niższych piętrach w bloku. We Wrocławiu widywałam jak po trawnikach biegały. Maniu, ale nie z parowym mopem na szczura poszedł? :rotfl::rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 16.10.2016 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2016 Zmierzyłam pi razy drzwi - 2.5 x 4.2 m, ścianka kolankowa na 1-1.2 m Nie jest taki mały szczególnie, że ścianka kolankowa ma ok. 1m. Ja mam bardzo podobnej wielkości pomieszczenie na poddaszu i jest tam całkiem sporo miejsca, zrobiłam tam pralnio-suszarnio-prasowalnię ale na gabinet też by się nadało:) mój obecny gabinet jest jeszcze mniejszy 1,8 x 3,8m tyle ze na parterze, więc nie mam skosów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 16.10.2016 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2016 A ten mop to jako straszak ,czy do obrony;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 16.10.2016 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2016 Dobra byłaby myjka ciśnieniowa na paskudnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 16.10.2016 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2016 Doriko, śliczny domeczek Nasze koty też mają w ogrodzie coś podobnego, ale ponieważ mają kocie drzwiczki do domu, to „pałac na nodze” zostawiły przechodnim kotom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts