Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domek z dziecinstwa

mania1220

Recommended Posts

to mialo byc pomieszczenie na mopy?

kurna zazdroszcze Wam tych przestrzeni, a moja pralnia taka piczka, musze dzis jaki plan wyrysowac jak ja poprzestawiac zeby miec wiecej miejsca, wejscie pod schody i kawalek blatu. Wszystkie rury trzeba przeniesc, od pradu i wody ale jak mus to mus.

• Odpowiedzi 31,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• mania1220

13601

• pestka56

3588

• mmikka

3343

• TAR

3053

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Zmierzyłam pi razy drzwi - 2.5 x 4.2 m, ścianka kolankowa na 1-1.2 m

To więcej niż moja kuchnia, u mnie jest coś koło 2,20X4. Sporo miejsca na biurko tylko skoro są skosy to jeszcze trzeba by sprawdzić jaka wysokość sufitu będzie w miejscu krzesła, musi być co najmniej jego wzrost.

A jeszcze musisz wziąć pod uwagę to że przy ściance nawet 1,2m nie postawisz monitora przy samej ścianie.

Wymierze jutro porządnie i narysuje. Nie mam tam żarówki i po ciemku mierzyłam. Niby powierzchnia spora ale skosy bardzo przytłaczają i słup stoi na środku :D ale jakoś się go wciśnie. 2 ściany są normalne i 2 kolankowej. Zresztą teraz. Tez ma biurko przy kolankowej i monitor stoi a ma jakiś duży.

Mania mam elektryczna wkretareczke, wielkości pistoletu do kleju na gorąco, malutka, leciutka na baterie. Maz mi ja kupił, bo wiedział że i tak skręcania mebli nie odpuszczę a z bąblami przez kilka dni nic nie mogę zrobić. Mebli z Ikei mam sporo - kupuje tylko drewniane hemnesy. Klasyczne proste nie rzucają się w oczy, a dom nie wygląda jak muzeum z samymi "antykami"...

jeszcze mi tego brakowalo...:sick:

stoje sobie patrze, szopka otwarta dla Edka a co tu wlazi do szopki..?

SZCZUR!!!

pierszego na czy widzialam w sklepie jak mi przed nogami rzelcial, byl potwor, potem na Manhattanie widzialam bo tam normalne, jak sie tylko sciemni badz z samego ranca jak glupie lataja , potem dlugie lata spokuj a tu mi na ogrodek przylazl.

jak nic zabieram dzis stamtad nasiona, w zimie i tak trzymam w kuchni, nie moge zostawic tam, bo szczur to przegryzie nie ze drzwi ale cale scianki

co ja jeszcze na tym ogordku bede miala?? brakuje zeby mi kojot wskoczyl i misiu wlazl i komplet bedzie! :mad:

kazalam M isc i zamknac drzwi - osobnik wyszedl z szopki i poszedl za bude, M wzial mopa i poszedl z mopem jak na wojne, myslalam ze padne :lol2:

szczurek mlody byl jeszcze nie kolos, takiego to odwaznego meza mam

W życiu szczura na wolnosci nie widziałam, nawet w piwnicy w bloku w Warszawie. Brrrrrrrr..rrr :(

https://www.sureflap.com/en-nz/pet-doors/microchip-cat-flap

Psa możesz zachopować też :)

Niestety miałam ta wątpliwa przyjemność widzieć szczury, bleeee ale jakoś takie w klatce, domowe już mnie nie obrzydzają.

Dla Edka zbudujcie domek.

Dla mojego kota mamy coś takiego

http://spplthumb.blob.core.windows.net/540x405/4f/c9/de/domek-buda-kota-opolskie-grodziec-285010182.jpg

Kupiliśmy żeby miał się gdzie schować jak przyjdzie w nocy i nikt mu nie otworzy.

Albo taki wypasiony.

http://dlpethome.pl/wp-content/uploads/2013/07/buda-dla-psa-colonial-01.jpg

Zmierzyłam pi razy drzwi - 2.5 x 4.2 m, ścianka kolankowa na 1-1.2 m

Nie jest taki mały szczególnie, że ścianka kolankowa ma ok. 1m. Ja mam bardzo podobnej wielkości pomieszczenie na poddaszu i jest tam całkiem sporo miejsca, zrobiłam tam pralnio-suszarnio-prasowalnię ale na gabinet też by się nadało:) mój obecny gabinet jest jeszcze mniejszy 1,8 x 3,8m tyle ze na parterze, więc nie mam skosów.