mania1220 18.10.2016 16:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2016 Dywan poslany, idzie z US tez ale nie z Overstock, mam dostac do czawartku podobno, juz wylecial. jak bede LUCKY to Robert dzis przyjdzie i zrobi wylewke w prysznicu, jak znow zadzwoni i cos wymysli (stracilam rachube ile razy juz przesuwal) szukam obcego goscia. Mam dosc tego "po znajomosci" i nic nie zrobione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 18.10.2016 17:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2016 Mika niby ladny ale Edek ladniejszy, kogo wybrac chyba latwa decyzja zeby nie ten ogon......mysle ze z bialym bym mogla zyc, te bure kojarza mi sie z roznymi filmami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 18.10.2016 17:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2016 Pestka...........zatkalo mnie.........to moj styl PIEKNE...kuchnia mnie totalnie rozwalil :jawdrop::jawdrop: oprocz tych morskich zaslonek tylko, piekne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 18.10.2016 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2016 Nie no, też wolę Edka. Też bym zrobiła wszystko, żeby szczurka się pozbyć. Fuj, bałabym się wyjść do ogrodu, że mnie zaatakuje. Fotki Pestki fajne, ten czarny kolor pięknie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 18.10.2016 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2016 Pod linkiem masz więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 18.10.2016 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2016 bardzo ladny ten kolor ciemny ni to grafit ni czern, a czerni pelno odcieni. Ja to caly czas chodze sie zastanawiam nad moja kuchnia, ostatnio mnie borowala szara z grafitowa wyspa. Badz biala ale wyspa grafit badz szara. Pestka - roze sie rozwinely mialam je przesadzic a teraz nie rusze skoro paki sie rozwinely Pieknie, polowa pazdziernika minela a ja nadal mam kwiaty na nich, dobra rasa roz. Oby mi nie zdechly w zimie. +28C z humidem dzis mam, ale straszny wiatr wieje. Boguske wynioslam zeby zalapala ostatki ciepla, za dwa dni pogoda na leb na szyje leci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 18.10.2016 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2016 Mika Luj strachliwy, z typu co sie zuca na mniejszych! po drugiej stronie ogrodka a sluch muzyka - ledwo po cichu drzwi przesuwalam odrazu sie chowal. Jak dziabnal ziaro tez odrazu dyla pod taras. A na brzuchu lezal ze strachu - udawal ze go nie ma Noga tupnac i uciekal to w koncu tchorz czy szczur?? ide prac wykladzine na gorze, bo siedze i nic nie robie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 18.10.2016 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2016 Nie ma tego złego, choruję (ale w miarę nie obłożnie przynajmniej nadrobię czytanie:lol: forum) Jakie szczęście, że Edek wyszedł cało ze szczurzej opresji ! pozdrawiam:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 18.10.2016 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2016 Chciałam Cię posłać do TAR, bo ona dziś kuchnię pokazała, ale tylko na Photobucket. Musiałabyś zapytać, czy da Ci dostęp. Kuchnia nowoczesna, ale ma ładnie zestawione kolory. U mnie mimo 4-7 w nocy obudziły się Rose der Hofnung i rozwija pąk Gloria Dei. Pojawiły się też nowe pąki na Novalisach. Wariatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 18.10.2016 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2016 Ave, zdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 18.10.2016 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2016 Ave a coz Ci..??? w domu jestes? wracaj do zdrowia szybko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 18.10.2016 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2016 Pestka aha! a widzisz, a mowilas ze juz nie zakwitna, a jednak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 18.10.2016 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2016 Ave a coz Ci..??? w domu jestes? wracaj do zdrowia szybko:) dzięki Mania, dzieki Pestka zwykła grypa, tyle, że męcząca, nos mi od kataru odpada, a mięśnie jak po jakiejś orce co najmniej... i nie nadaję się do kontaktu z ludźmi... w realu oczywiście:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 18.10.2016 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2016 No, same niespodzianki. I lawenda ciągle kwitnie. A trzmieliny i orzech jeszcze liści nie zgubiły. Ave, katar leczony trwa 7 dni, a nie leczony – tydzień Tylko psia kość jak go leczyć. Kiedyś spirytus kamforowy miał porządny zapach i wysmarowanie klatki piersiowej pomagało. Teraz podobno działa Vicks, ale ja tam nie zauważyłam. Jak mnie dopada, szczególnie mutant wychodowany na moim J, to jestem nieżywa przez co najmniej tydzien, co bym nie robiła. Całe szczęście, ze to bardzo rzadko. Zdrowiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 18.10.2016 23:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2016 ja mam zawsze katar, bo mam chroniczny katar Ave zobacz jakie swietne czasy mamy, mozesz se lezec, chorowac i czytac nas i caly swiat ja dzis poziomki znow jadlam. Dalej kwitna. Malo tego - sie mi pelno nasialo miedzy kamieniami. Musze wykopac i do mojego metrowego ogrodka zasadzic. Robert jak zwykle nie przyszedl zrobic wylewke w prysznicu nawet do M nie oddzwonil ani nie odpisal tak to jest po znajomosci! zaczelam wiec szukac - jak to mowicie "fachowcow"...........400-600$ - chyba ocipieli????!!! ile w Polsce kosztuje wylanie podlogi w malym prysznicu?? samego betonu czy co tam, bez kladzenia kafelek??? I mam swoj material??? I sie oglaszaja a kazdy odpisal ze "nie ma czasu bo ma tyle roboty" ale moze kiedys, a moze kogos poleci....a moze mnie moga w DUUUU pocalowac??!! Po jakiego diabla sie oglaszaja skoro czasu nie maja??? poszlam tez do Anglika - tego co robi dyskoteke na domu w zimie, on elektryk, jutro przyjdzie zobaczyc co i jak z kablem. jeden kabel trzeba tylko mi narazie pociagnac zeby mozna kominek podlaczyc. czy ja rusze z ta jaskinia??? czy zastanie mnie zima i snieg po pas..??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 18.10.2016 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2016 Wiesz co to wylewka samopoziomująca? Twój M mógłby sam tę podłogę zrobić takim gotowcem. W PL jak fachowiec nie chce czegoś robić, to identycznie się zachowuje.Cen za robociznę nie podam, bo nie na czasie jestem. Już nie muszę na szczęście wiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 18.10.2016 23:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2016 no dla mnie to cena z kosmosu za wylanie. Pestka, samopoziomujaca nie ma problemu, sek w tym ze trzeba spadki zrobic do dziury, tego M nie umie robic bo nigdy nie robil ale chyba bedzie zmuszony przewertowac filmiki na necie jeszcze raz i sie pomeczyc tak, jakbym powiedziala ze chce cala lazienke zrobic to chetnych by bylo masa, tylko ciekawa jestem ILE by to kosztowalo skoro glupia wylewka tyle wolaja. A ja chce ciac koszta, jak kazdy. problem w tym ze tam nawet wkladki z akrylu czy czego sie robi nie da rady wsadzic - builder zrobil odplyw w podlodze pod wanne, a to inna odleglosc, trzeba by podloge ciac na wkladke i rure przenosic wiec sie calkowicie nie kalkuluje, a wanna??? NIE WEJDZIE...bo stoi bojler. Tak wlasnie builderzy robia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 19.10.2016 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2016 Czyli jednak globalna wioska z Wami mogę pogadać to raz, a "fahofce"niestety jednakowe także... u nas też nie opłaca się im przychodzić do małej rzeczy. Mieliśmy rok temu pokój do skończenia.. Część sami zrobiliśmy, wylewka na szczęście udało się zrobić z maszyny - przyjechali zrobili, zainkasowali... do przyjęcia. Z tą wylewką samopoziomującą W RAZIE braku fachowca, będzie OK TY sobie - logistycznie - nie poradzisz?? Nie-mo-żliwe:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 19.10.2016 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2016 Ave, zdrowiej i odpoczywaj Dziewczyny mają rację, czym mniejsza robota tym bardziej się nie opłaca robić i dlatego drogo liczą. Cena ma zwalić z nóg, żeby inwestor sam zrezygnował z ich usługi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 19.10.2016 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2016 Tylko co się dziwić jak więcej czasu dojazd zajmie niż robota a jak jeszcze nie da się na raz zrobić to im się nie opłaca przyjeżdżać kilka żeby chwile porobić. Widziałyście kiedyś program "Usterka" tam zawsze mają 1m2 płytek do położenia albo coś w tym stylu i na taką robotę żaden porządny fachowiec nie przyjedzie, tylko albo początkujący albo ci co nic innego nie złapią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts