Emila3000 03.01.2017 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2017 Muszelki te uchwyty się nazywają, też je wezmę. Chociaż dla mnie są mega nie wygodne, ale cholernie mi się podobają. Do kuchni przy moim jednak intensywnym używaniu szuflad odpadają ale do kantorków będą w sam raz. Uchwyty łapie od góry a muszelki trzeba od dołu, rękę sobie wykręcac niefizjologicznie. No właśnie cały czas się zastanawiam w jakim kolorze jest ten blat ikea, czy jest w zimnym odcieniu czy takim kremowym pod kolor ich frontów blat koniecznie musi być z mazami, biały będzie tanio wyglądać. No chyba że czarny, bo też mają taki marmur. A pralnia będzie, mieć czarne dodatki - uchwyty, suszarka, kosze i chyba baterie taką kupię bo miałam dać tam kran z kuchni, który kupiłam jako tymczasowy. Ładny ale srebrny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 03.01.2017 16:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2017 z ostatniej chwili - mloda rano p0jechala do szpitala, nic nie dzialo sie, ponad 2 godziny czekala, lekarka miala nagla cesarke.Lekarka przyszla, zbadala ja, mloda zaczela krwawic - bedzie rodzic zostaje w szpitalu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 03.01.2017 16:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2017 Emi mi tez sie te raczki podobaja , nigdy ich nie mialam, moze sie przyzwyczje zanim nadgarstki wykrece a ten jeden co kupilas to co za drzwiczki??? postaram sie pamietac, zrobic fotke tych blatow w Ikei, musimy po zawiasy jechac i po jeszcze cos M mowil. Moze dzis? zobacze co powie jak wyjdzie z lazienki bo sie kapie. Jeszcze nie wie ze mloda rodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 03.01.2017 16:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2017 te na zdjeciu sa ladne raczki chromowane ale chrom pokazuje paluchy, myslalam o przecieranym bo wszystko mam takie reszte wlacznie z kranem i lodowka etc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 03.01.2017 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2017 Z młodą wszystko ok? to krwawienie fizjologiczne jest? Bo brzmi groźnie oby poszło wszystko szybko i lekko... Mało z kuchni korzystasz więc muszelki nie będą ci przeszkadzać tak bardzo. Ludzie mają je w kuchni i żyją ja lubię mieć komfortowo jednak w kuchni za to do każdego z kantorków planuje muszelki w innym stulu Chrom szczszokowany czy pstynowany? Też ładny kolor, u mnie nie pasuje ale może do pracowni dam, żeby ładnie odbijał na granacie. O tam wsadze ten kran z kuchni jest chromowany z ceramicznym uchwytem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 03.01.2017 16:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2017 stal szczotkowana? tak sie to nazywa po polsku?? chromowe mam krany wszedzie w lazienkach i wieczne pucowanie ale je tez bardzo lubie. Teraz moje galeczki w kuchni sa szczotkowane. z mloda OK, przebila ja. Odrazu sie otwarla na 4 cm i szykowali jej pokuj. Lezy tam i beczy bo sie boi bolu i jest sama jej facet to fiut powinien byc z nia, a on woli dulary zarabiac, ot i tyle w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 03.01.2017 16:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2017 malo z kuchni korzystam ale tylko w niej siedze no ale duzo wody na kawe gotuje bo jej pije hektolitrami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 03.01.2017 16:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2017 dobra, do Ikei pojedziemy jak bedziemy dzieci odwozic, jutro badz pjutrze, reszte mamy, zawiasy sie potem dokupi. Kazal mi wywalic wszystko z szafek, bedzie je sciagal i rozwalal soffity (nie sufity tylko te wypustki ) ide robic burdel wiec...moze chociaz jedna dwie szafki dzis zawisnie bo wieszac nie probem, problem jest zalozyc listwe na gorze na laczeniu dwoch szafek pod katem, z tym bedzie w huuuuu roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 03.01.2017 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2017 To masz w tej ikea bardziej przechlapane niż u nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 03.01.2017 22:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2017 no mam, tymbardziej ze wtedy mialam Ikee 10 min od domu a teraz mam prawie godzine Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 03.01.2017 22:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2017 mloda sie nie odzywa, wiec albo telefon jej siadl albo rodzi. Emi, dostala epidural, ne wiem jak to po polsku jest - znieczulenie w kregoslup. Bylo ok a potem dostala systemic shock - tez nie wiem jak po polsku cialo szoku dostalo, uboczne po zastrzyku, stracila przytomnosc i podskoczylo jej cisnienie, pielegniarka pomocy wolala i sie zlecieli, pod tlen ja dali, pod kroplowka juz lezala Potem jej przeszlo wszystko ok bylo, smiala sie i zartowala i mowila ze jest high znaczy nacpana ooooo...wlasnie napisala ! wlasnie go urdzila, czyli Komarenko jestna swiecie ktora zgadnie dlaczego Komarenko????:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 03.01.2017 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2017 BRAVO Ale „Komarenko”....hm.... mnie się ze śpiochem kojarzy. Miałam na studiach kolegę, który grypserą potrafił opowiedzieć bajkę o Czerwonym Kapturku. Kawałek pamiętam: Śmiga krasna kanioła przez zadrzewienie. Zgred drzewiarz lukował przez lipadło jak git wilczek komarunek świruje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 03.01.2017 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2017 O miałam się pytać o te znieczulenie.... nie wiedziałam że po nim takie akcje mogą być, bo u nas nadal to luksus jest Gratulacje dla córki i dla szczęśliwej babci Do Ikei masz dalej niż ja, w 40 min potrafimy dojechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 03.01.2017 23:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2017 Pestka......... jezyk se polamalam a zapamietac to? w zyciu znieczulenie jest tu za darmo na zadanie, zwyczajne ubezpieczenie panstwowe pokrywa. Komarenk...Ivan Komarenko dali mu Ivan znaczy mam nadzieje ze Ivan a ne Iwan Komarenko albo Grozny po angielsku brzmi ok ale nadal nie jestem za. Ale co moge? wygralam z dwoma dziecmi ale z dwojka nie i oboje maja durne imiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 03.01.2017 23:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2017 I nas też znieczulenie gratis ale tylko w wybrane dni tygodnia Wyguglac se musiałam tego Ivana ale nadal i chyba nie chce wiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 03.01.2017 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2017 Ale zrozumiałaś ? bo to mało po polsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 03.01.2017 23:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2017 Gratulacje dla BABCI a przy okazji również dla szczęśliwej mamusi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 04.01.2017 00:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2017 Pestka - malo co , dwa slowa, dwa sie domyslilam a reszta bylo "hmmmmm..." co to za jezyk?? Emi ja juz na niego Komarenko mowie jestem zla jak diabli nie pytaj jaki imie ma ten co byl najmlodszy ale od dzis nie jest bo to jeszcze gorsze, nie wiem co ich napadlo kurna co znaczy - w wybeane dni?? a dziecko ma tez WYBRAC godzine i dzien kiedy sie urodzi? co to za bezsens w tej Polsce macie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 04.01.2017 00:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2017 Gosik dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 04.01.2017 00:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2017 .......ni hu..........nie dam rady jej przekonac, jeszcze raz probowalam. z poprzednim dzieckiem tez walczylam ostro, uparli sie dali beznadziejne durne imie, efekt?? wcale do niego tak nie mowia . Teraz wypadaloby papiery zmienic i imie legalnie pierwszemu ja wybralam bo tez miala durne pomysly, z mala dalam je koncowe dwa imiona do wyboru tylko bo tez cudowala, ale z dwojka teraz nie dalam rady.nie rozumiem jak mozna dziecku krzywde robic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts