Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domek z dziecinstwa

mania1220

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• mania1220

13601

• pestka56

3588

• mmikka

3343

• TAR

3053

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mika male klawiaturki praktycznie sie niczym nie roznia od duzych, sa poprostu okrojone, nie ma tej numerycznej czesci - ktra Ci jest nie potrzebna do ogladania i do lazenie po necie, a i tak jest na klawiaturze. Skondensowana. Sprawdz sobie kiedys te male w sklepie.

Na kabel tez mozesz podlczyc i mysze i klawiatyure, z tylu jest kilka wejsc na USB

ja nie cierpie na lapie lapem operowac, zawsze mam mysze.

My dziś w planie mamy Księgowego (The Accountant) do obejrzenia.

Wysmarowałam się na noc Traumonem i przeszło. Dzięki Mmikka :)

Poszukam Ci kompa i Myszki, i klawiaturki. Mania ma rację te małe klawiaturki są tylko krótsze.

Sama go zaanektujesz. To dużo większy komfort posługiwania się kompem, bo system jest tak skonstruowany, że pracujesz intuicyjnie.

Ja nie mając nigdy wcześniej myszy w ręku, w miesiąc opanowałam kompa, oprogramowanie DTP i graficzne, i zrobiłam projekt całej makiety do gazety, 100 stron. Bałam się myszki dotknąć, ale jak się przemogłam to poszłam jak burza :)

Mika fotke Ci pstryklam, a do porownania masz jajko :lol2:

http://i835.photobucket.com/albums/zz275/szlachtowska39/cfc/IMG_7036_zpsgdirbobu.jpg

http://i835.photobucket.com/albums/zz275/szlachtowska39/cfc/IMG_7033_zpscae0kfsg.jpg

i po co wielka kolumbryne kupowac? takie male wszedzie wlezie i miejsca nie zajmuje i mozna zabrac ze soba wszedzie :p

Taki jak mój ulubieniec. Mysie mamy takie same. Klawiaturkę używam pełną z przyzwyczajenia. :)

Był czas, że MiniMaca zabierałam do klientów w torebce, jak jechałam prezentacje projektu robić :)

Mika powiedz swojemu M ze nie na darmo sie nazywa MINI :p

zewnetrzne wszystko moze podlaczyc.

Co lepiej? wielka kobyla pod stolem/biurkiem czy malutkie takie i podlaczac dvd badz co innego jak sie potrzebuje albo chce?? :p

pacyfikuj chlopa masz racje, najwidoczniej nie mysli :wiggle:

lampka Ci sie podoba? zapomnialas jak ja robilam? :rolleyes:

M wrocil i juz okap sciagniety i znow mam wielka pusta dziure w kolorach teczy :rolleyes:

niestety plytek do niedzieli nie bedzie. Moze tylko polowa kuchni po prawej. Kran przychodzi w poniedzialek i musze go miec w rece zeby wiedziec jak go ulozyc na scianie zeby mi pasowalo, wiec trzeba poczekac.

Wczoraj wyslai z US , dzis przed poludniem juz w Can jest i dzwonili z UPS, niestety - musi caly weekend u nich przelezec bo w weekendy nie rozwoza ;)

Maniu, pamiętam jak kupiłaś lampkę i wybory abażura.

M ma swojego mini lapka, 12" , dlatego dodatkowy monitor kupiliśmy, bo ślipił się w te małe okienko.

Nasza półka dotarła już do sklepu, ale w przyszłym tygodniu po nią pojedziemy dopiero. Zapłacona, mam nadzieję, że nie zgubi się im.