mmikka 27.01.2017 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2017 Klawiatura może być duża, bo chłopie jest ślepe. A bez myszy to on nie umie korzystać z lapka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 27.01.2017 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2017 Ja nie myślę o apllowskich dodatkach. Drogie. My mamy różne HP np. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 27.01.2017 14:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2017 Mika male klawiaturki praktycznie sie niczym nie roznia od duzych, sa poprostu okrojone, nie ma tej numerycznej czesci - ktra Ci jest nie potrzebna do ogladania i do lazenie po necie, a i tak jest na klawiaturze. Skondensowana. Sprawdz sobie kiedys te male w sklepie.Na kabel tez mozesz podlczyc i mysze i klawiatyure, z tylu jest kilka wejsc na USB ja nie cierpie na lapie lapem operowac, zawsze mam mysze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 27.01.2017 14:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2017 a tak na marginesie....zamiast siedziec na lapie odkad podlaczylam mini pod tv siedze non stop przy biurku a lap zlozony, oczy sie troche przyzwyczaily ale filmy w koncu moge obejrzec - nie mam zadnego tv tutaj przeciez zdjecia lepiej widac duze sa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 27.01.2017 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2017 Wzrok na tablecie sobie zjechałam:( Młodzi teraz na komórkach zjeżdżają. Właśnie zdjęcia lepiej widać. Szczegóły a nie tylko zarys. Swoją drogą, Pestka lepiej się czujesz? Czy dalej połamana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 27.01.2017 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2017 Maniu, przypomniał mi się film, kilka lat temu go oglądałam i siedzi w głowie do tej pory. http://film.onet.pl/red-road Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 27.01.2017 16:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2017 super, obejrze , dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 27.01.2017 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2017 My dziś w planie mamy Księgowego (The Accountant) do obejrzenia. Wysmarowałam się na noc Traumonem i przeszło. Dzięki Mmikka Poszukam Ci kompa i Myszki, i klawiaturki. Mania ma rację te małe klawiaturki są tylko krótsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 27.01.2017 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2017 A ja czekam żeby mnie ''wycenili'' Jak zapłacą kasę, kupuję dla M mini maca Cokolwiek to jest, bo nigdy nie widziałam nawet włączonego A niech się chłopina rozwija na starość Dzięki za poszukiwania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 27.01.2017 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2017 Sama go zaanektujesz. To dużo większy komfort posługiwania się kompem, bo system jest tak skonstruowany, że pracujesz intuicyjnie. Ja nie mając nigdy wcześniej myszy w ręku, w miesiąc opanowałam kompa, oprogramowanie DTP i graficzne, i zrobiłam projekt całej makiety do gazety, 100 stron. Bałam się myszki dotknąć, ale jak się przemogłam to poszłam jak burza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 27.01.2017 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2017 Mika fotke Ci pstryklam, a do porownania masz jajko http://i835.photobucket.com/albums/zz275/szlachtowska39/cfc/IMG_7036_zpsgdirbobu.jpg http://i835.photobucket.com/albums/zz275/szlachtowska39/cfc/IMG_7033_zpscae0kfsg.jpg i po co wielka kolumbryne kupowac? takie male wszedzie wlezie i miejsca nie zajmuje i mozna zabrac ze soba wszedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 27.01.2017 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2017 Taki jak mój ulubieniec. Mysie mamy takie same. Klawiaturkę używam pełną z przyzwyczajenia. Był czas, że MiniMaca zabierałam do klientów w torebce, jak jechałam prezentacje projektu robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 27.01.2017 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2017 Mania, bardzo ładnie się prezentuje. Chłop nas zmarszczył, bo nie ma napędu DVD, a chciał dziesiątki swoich płyt poprzeglądać. Ma jakąś zewnętrzną nagrywarkę, to spacyfikowałam go na starcie Mi się bardzo podoba:) ps. ładna ta lampka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 27.01.2017 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2017 Pamiętacie czasy, jeszcze niedawne, telefon komórkowy walizkowy, komputer wielkości pokoju, a teraz zegarki mają większą pamięć. Pestka, mac w torebce obok pomadki do ust Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 27.01.2017 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2017 A co A kiedyś w zimę jak było prawie -30 wsadziłam (tylko tego grubszego jeszcze wtedy) pod T-shirta, żeby miał cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 27.01.2017 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2017 Oddychał pełną piersią ?:rotfl: W duże mrozy o telefon się bałam, kiedyś mi ześwirował z zimna. Rzęsy aż mi zamarzały, pamiętam ale Mani mrozów nigdy chyba nie pobijemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 27.01.2017 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2017 Mika powiedz swojemu M ze nie na darmo sie nazywa MINI zewnetrzne wszystko moze podlaczyc. Co lepiej? wielka kobyla pod stolem/biurkiem czy malutkie takie i podlaczac dvd badz co innego jak sie potrzebuje albo chce?? pacyfikuj chlopa masz racje, najwidoczniej nie mysli lampka Ci sie podoba? zapomnialas jak ja robilam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 27.01.2017 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2017 M wrocil i juz okap sciagniety i znow mam wielka pusta dziure w kolorach teczy niestety plytek do niedzieli nie bedzie. Moze tylko polowa kuchni po prawej. Kran przychodzi w poniedzialek i musze go miec w rece zeby wiedziec jak go ulozyc na scianie zeby mi pasowalo, wiec trzeba poczekac. Wczoraj wyslai z US , dzis przed poludniem juz w Can jest i dzwonili z UPS, niestety - musi caly weekend u nich przelezec bo w weekendy nie rozwoza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 27.01.2017 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2017 cichoooo Mika! w tym roku nie mialam tych mrozow , przynajmniej narazie! ciagle na plusie prawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 27.01.2017 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2017 Maniu, pamiętam jak kupiłaś lampkę i wybory abażura. M ma swojego mini lapka, 12" , dlatego dodatkowy monitor kupiliśmy, bo ślipił się w te małe okienko. Nasza półka dotarła już do sklepu, ale w przyszłym tygodniu po nią pojedziemy dopiero. Zapłacona, mam nadzieję, że nie zgubi się im. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts