pestka56 01.02.2017 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2017 Aj, doczytałam. Tylko Podkowy Leśnej dranie nie chcą, bo tam samam inteligencja mieszka. Wykombinowali sobie, że przyłączając przed wyborami samorządowymi zneutralizują inteligencję warszawską i będą mogli usunąć Gronkiewicz . Cholera, cholera, CHOLERA Może ktoś zastrzeli tych sq.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 01.02.2017 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2017 Prawda Mmikka, że się jasni i przestronnie zrobiło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 01.02.2017 22:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2017 Myslalam ze bede tylko jedyna - stawiam na biale.Z prostej przyczyny - korytarz sie zrobil elegancki to raz, dwa - krzeselko teraz widac doskonale jako wielki kop kolorystyczny.i korytarz wydaje sie wiekszy bo go drzwi nie przytlaczaja , oczy nie sa rozbiegane a sie na krzeselku koncentruja aha, to dobrze mowilam ze to do lazienki koszyczek. Mika jaka w koncu wzielas farbe na sufit?? szarawa vel grafit czy czarna?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 01.02.2017 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2017 A no tak ten pod prysznic... Fajnie ten przedpokój wygląda z tym sufitem... Mika kupilas listwy Orac czy zwykle? Pestko zerknij sobie tą ustawę... pewnie bedzie na stronie Sejmu. 33 miejscowości chyba chcą włączyć... na mapkach jakie pokazywali w tv koło Góry K. Było jeszcze sporo terenu zaznaczonego... akurat na przykładzie Twojego miasta pokazywali absurd tej ustawy.... a cały myk na być taki... Ma być jeden prezydent, w zamyśle pisowski, bo wioski dokoła na pis głosują... i z każdej dzielnicy wawy po jednym radnym + po jednym radnym z każdego miasta które włączą do tego molocha... i nic więcej..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 01.02.2017 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2017 Dokładnie tą samą co mamy w kuchni, grafitowy marmur. Pokazałam teraz fotki M, cienkim głosem---- proszę, nie męcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 01.02.2017 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2017 Mika... odczekaj chwilkę... dopiero co na czarny sufit pozwolił.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 01.02.2017 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2017 Gula mi rośnie :mad::mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 01.02.2017 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2017 Emi, zwykłe styropiany w LM. Brak kasy zwyciężył, 200 zapłaciliśmy za zakupy, a same listwy w Orac ok. 400 by wyszły. Duży plus, to długość listwy u nich, 240 cm można dostać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 01.02.2017 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2017 Pestko najśmieszniejsze jest to że Hania nie chce już startować znowu na prezydenta więc nie muszą jej wygryzać.... U mnie tv chodzi non stop bo musi mi coś gadać... więc se gada głównie tvn24.... czasem jakiś przyrodniczy albo wnetrzaski... jak już nie wyrabiam psychicznie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 01.02.2017 22:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2017 Mika mecz go, zacznij atakowac zaraz po malowaniu, codziennie z uporem az bedzie mial dosc sluchania i kaze Ci zrobic co chcesz bylebys sie tylko od niego odczepila i przestala marudzic, albo focha strzel! zawsze dziala dlaczego chca przylaczzyc miejscwosci do Warszawy? jest jakis konkretny powod??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 01.02.2017 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2017 Pestka, tak wioskę mojej siostry chcieli do miasta dołączyć. Padłaby na opłatach za stodołę. Szukają władzy i kasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 01.02.2017 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2017 Mika listwy będą wysoko więc nie będzie widać co to ... twarde też nie muszą być bo nikt ich nie będzie tracać.... więc styropian zwykły da radę Widziałam gdzieś taki patent że malowali je rozcienczonym gipsem żeby nie było widać że to styro.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 01.02.2017 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2017 Mania chodzi o władzę w W-wie, o samorządy i kasę w nich... w W-wie pis zawsze przegrywa a jak ciemniote wioskowa połączy z miastem wygrane ma jak w banku.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 01.02.2017 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2017 Na wiosnę zacznę męczyć, jak wyniesie się do garażu, Będzie autko dalej odnawiał, kupiliśmy już tkaninę na podsufitkę i był u tapicera pytać o fotele. Obiady mu nosiłam do garażu, a późnym wieczorem zaganiałam do domu. Dobrze, że tam łóżko się nie zmieści, bo by na noc zostawał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 01.02.2017 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2017 To samo planują w innych miastach robić np w Poznaniu... Ciekawe jak będzie w Opolu, czy cofnąć po tych protestach... tam ludzie są maksymalnie wnerwieni, bo dużo kasy wioski straciły przez to.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 01.02.2017 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2017 Te Oraca, to też styropian, tylko nieco utwardzony. O tym lekkim gipse też czytałam. Może być dobra już po położeniu listw, bo pozatyka ewentualne dziurki. My zlikwidowaliśmy tv, ale męczę J, żeby mi podłączył jakieś, żeby wnętrzarskie i ogrodowe oglądać. J czyta wszystkie gazety jak leci Maniak prasowy. Poyem mi opowiada jak coś uważa za ciekawe, albo ja się pytam czemu się śmieje, to też mi powie. Ja od lat nie czytam prasy codziennej, bo z nerwów wychodzę, a i tak nic nie poradzę. To ostatnie mojemu księciuniowi umkło, bo też zarobiony akurat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 01.02.2017 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2017 Cofną się jak ktoś im po łbie da.A tak w ogóle to nadymają się jak żaby, a i tak więcej głosów jak 35% żeby się skichali nie zbiorą. Tylko, żeby Ci którzy są przeciw nim zagłosowali solidarnie. A te całe opozycyjne partie przestały się kłócić, tylko zebrały wspólnie do kupy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 01.02.2017 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2017 Pestko a może Player? U nas mamy na konsoli do grania. Mam wszystkie odcinki tego co normalnie leci w tv. Tylko u nas w kraju tv przez neta mega się muli, w soboty wieczorem nie idzie nic obejrzeć. Net za wolny a oni serwery mają za słabe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 01.02.2017 22:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2017 Mika wez na lament ..."obiady do garazu ci nosilam, do domu przyprowadzalam"... nie masz wprawy jak faceta podejsc ..?? ale co im przyjdzie z ludzi na wsiach oprocz glosow (rozumiem ze na wioskach wiecej "moherow" mieszka nie ujmujac starszym osobom bo nie kazdy jest), ale czy na wsiach nie mieszka wiecej bidnych ludzi??? starszych biednych co ostatnia renicine na Radyjo Maryja oddaja???????????????????? z czego wiec chce Warszawka sciagac??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 01.02.2017 22:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2017 M skonczyl fugi klasc, ma jeszcze umyc, zakladamy kran w zlewie bo znow do kibla z garami latalam i po wode i zaklada kran nad kuchenke, w koncu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts