Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domek z dziecinstwa

mania1220

Recommended Posts

Aj, doczytałam. Tylko Podkowy Leśnej dranie nie chcą, bo tam samam inteligencja mieszka. Wykombinowali sobie, że przyłączając przed wyborami samorządowymi zneutralizują inteligencję warszawską i będą mogli usunąć Gronkiewicz .

Cholera, cholera, CHOLERA :mad: Może ktoś zastrzeli tych sq....

• Odpowiedzi 31,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• mania1220

13601

• pestka56

3588

• mmikka

3343

• TAR

3053

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Myslalam ze bede tylko jedyna - stawiam na biale.

Z prostej przyczyny - korytarz sie zrobil elegancki to raz, dwa - krzeselko teraz widac doskonale jako wielki kop kolorystyczny.

i korytarz wydaje sie wiekszy bo go drzwi nie przytlaczaja , oczy nie sa rozbiegane a sie na krzeselku koncentruja

aha, to dobrze mowilam ze to do lazienki koszyczek.

Mika jaka w koncu wzielas farbe na sufit?? szarawa vel grafit czy czarna??

A no tak ten pod prysznic... :)

Fajnie ten przedpokój wygląda z tym sufitem... Mika kupilas listwy Orac czy zwykle?

Pestko zerknij sobie tą ustawę... pewnie bedzie na stronie Sejmu. 33 miejscowości chyba chcą włączyć... na mapkach jakie pokazywali w tv koło Góry K. Było jeszcze sporo terenu zaznaczonego... akurat na przykładzie Twojego miasta pokazywali absurd tej ustawy.... a cały myk na być taki... Ma być jeden prezydent, w zamyśle pisowski, bo wioski dokoła na pis głosują... i z każdej dzielnicy wawy po jednym radnym + po jednym radnym z każdego miasta które włączą do tego molocha... i nic więcej.....

Mika mecz go, zacznij atakowac zaraz po malowaniu, codziennie z uporem az bedzie mial dosc sluchania i kaze Ci zrobic co chcesz bylebys sie tylko od niego odczepila i przestala marudzic, albo focha strzel! zawsze dziala

dlaczego chca przylaczzyc miejscwosci do Warszawy? jest jakis konkretny powod???

Na wiosnę zacznę męczyć, jak wyniesie się do garażu, Będzie autko dalej odnawiał, kupiliśmy już tkaninę na podsufitkę i był u tapicera pytać o fotele.

Obiady mu nosiłam do garażu, a późnym wieczorem zaganiałam do domu. Dobrze, że tam łóżko się nie zmieści, bo by na noc zostawał :D

Te Oraca, to też styropian, tylko nieco utwardzony. O tym lekkim gipse też czytałam. Może być dobra już po położeniu listw, bo pozatyka ewentualne dziurki.

My zlikwidowaliśmy tv, ale męczę J, żeby mi podłączył jakieś, żeby wnętrzarskie i ogrodowe oglądać.

J czyta wszystkie gazety jak leci :) Maniak prasowy. Poyem mi opowiada jak coś uważa za ciekawe, albo ja się pytam czemu się śmieje, to też mi powie.

Ja od lat nie czytam prasy codziennej, bo z nerwów wychodzę, a i tak nic nie poradzę.

To ostatnie mojemu księciuniowi umkło, bo też zarobiony akurat.

Cofną się jak ktoś im po łbie da.

A tak w ogóle to nadymają się jak żaby, a i tak więcej głosów jak 35% żeby się skichali nie zbiorą. Tylko, żeby Ci którzy są przeciw nim zagłosowali solidarnie. A te całe opozycyjne partie przestały się kłócić, tylko zebrały wspólnie do kupy.

Mika wez na lament ..."obiady do garazu ci nosilam, do domu przyprowadzalam"...:lol2:

nie masz wprawy jak faceta podejsc :lol2:..??

ale co im przyjdzie z ludzi na wsiach oprocz glosow (rozumiem ze na wioskach wiecej "moherow" mieszka nie ujmujac starszym osobom bo nie kazdy jest), ale czy na wsiach nie mieszka wiecej bidnych ludzi??? starszych biednych co ostatnia renicine na Radyjo Maryja oddaja???????????????????? z czego wiec chce Warszawka sciagac???