vesila 09.02.2017 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2017 aa, no zapomniałam, pytała o rozm mojej kuchni, ma 410x314cm tj około 13 m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 09.02.2017 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2017 Czyli drzwi obok wejściowych? Fajna ta szafa wbudowana, szkoda jej. Może zostawić ja i drzwi w jej pleckach dać? Mania takie masakryczne mrozy i śnieżyce a nie macie wiatrołapów w domach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 09.02.2017 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2017 Ja jestem trochę już uświadomiona jeżeli chodzi o styl hamerykanski pooglądałam trochę remontowych programów.... nawet barana na sufit kładli.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 09.02.2017 18:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2017 poszlam zmierzyc, po bokach plyty bede miec 93 cm blatow z kazdej strony dochodzac do bocznych szafek a ze jest zakret ze sciana to do sciany mam tego blatu 154cm z kazdej strony. Wystarczy nawet na lepienie pierogow ktorych ja nie robie i tak EMi Gosik kupila teraz duza wlasnie, ladne kurki ma. Pisalam u niej ze sprawdzalam ta co ja mam - kurki sa sciagane do mycia, moze znajde ladne inne na zmiane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 09.02.2017 18:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2017 Vesi 410 x 300 do poczatku wyspy, ale z wyspa licze bo nalezy do kuchni to 410 x 440, tyle ze jest otwarta wiec wydaje sie jeszcze wieksza metry kw nic mi nie mowia no, to taka sama, ale inne ulozenie przez co Twoja sie wieksza wydaje, u mnie kawalek zabrany przez kibelek ale otwarta, taka roznica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 09.02.2017 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2017 Emi - baran dla nich robic i go robia z dwoch powodow - zamiast walkiem jechac pryskaja z maszyny - szybciej i latwiej, baran tez zakrywa nierownosci jesli jakies sa badz beda sie w zimie robic na laczeniach plyty. Dom w zimie chodzi sie kurczy, ja na szczescie nie mam zadnych szpar na sufitach ale kazda prawie framuga sie rozlazla, na lato wraca, za sucho w domu to raz a sciany chodza to dwa. Gwozdzie tez widac na scianach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 09.02.2017 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2017 Emi, mnie ubiegła. Zrobiłabym przejście do garażu przez szafę. Na bokach w środku pewnie zmieściły by się płaskie miejsca na buty i inne takie. Mam hamerykańską pralkę General Electric. Taką ładowaną z góry. Pisałam? Mogę zimową kołdrę 200x220 wsadzić i jeszcze jest trochę luzu Specjalnie kupiłam na licytacji w ambasadzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 09.02.2017 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2017 Emi wiatrolap masz na mysli korytarz?? hall??no moj model domu nie ma, wchodzisz odrazu. Mialam tzw storm door - cienkie dodatkowe na zewnatrz zakladane metalowo szklane ale je sciaglam bo ohydne byly.Niektorzy zabudowywuja szklam przed wejsciem gdzie daszek jest. Czasem mnie zasypie na schodach ale nie duzo bo wieje z drugiej strony i garaz zaslania. te drzwi od szafy by odeszly, wneka w srodku by byla i drzwi do garazu na tej scianie co wejsciowe. Podwojne drzwi? no moze, trzeba by zobaczyc. Moze calkiem dobre rozwiazanie.Ta scianka co widac przy szafkach biblioteki i ta szafa - na tej scianie jest garaz. To jedyna sciana z pustakow w calym domu. czesc gdzie szafa jest jest tylko z pluy i dupa szafy tez z plyt i wchodzi do garazu, musialabym pstryknac fotke. M musialby rozebrac cala antresole w garazu co zbudowal ale to nie roblem i ja przerobic i szafa wejsc glebiej na te drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 09.02.2017 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2017 Pestka pisalas Mialam raz z gory ladowana. Ale ja do mojej pralki tez wsadze taka koldre plus przescieradla. Pralke tez mam xxl Ale z przodu ladowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 09.02.2017 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2017 moze zle napisalam....framuga z szafy to ja chce zeby zostala, zeby wlasnie wneka byla i o butach M mowil ze tam zostawiac, a kurtki w nowej szafie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 09.02.2017 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2017 Amiki kiedy kupowałam strasznie tandetne były.... z plastikowymi galkami i emalia na ruszcie... Moja ma stalowe gałki i też się zdejmuja Mania ale chyba planujesz wysunąć kuchenke do przodu jak u mnie? U mnie akurat po bokach zmieściły się podstawki z ikea pod garnki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 09.02.2017 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2017 Brrrrrrrr pralka ładowana od góry. Szatański wymysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 09.02.2017 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2017 Do mojej pralki tez wejdzie dowolnej wielkości kołdra a nawet 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 09.02.2017 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2017 tak Emi wysuwam szafke z plyta , bardziej dla bajeru niz bo musze. Ale dopiero jak bede kamienny blat zakladac bo bedzie tak wyciety, z tym teraz ikeowskim blatem musialabym sztukowac, ciac i oblepiac wiec ladnie by nie bylo. Laczenia bede miala tylko dwa - na srodku plyty i na zlewie, z calego slaba bedzie wiec pozbede sie cholernych laczen na rogach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 09.02.2017 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2017 Mania masz wieksza kuchnie o pare metrów- 18mkw (4,10x4,40), wiedziałam Mejsca masz w cholere to faktycznie mozesz sobie fulwypas płyte wstawić. Przez szafe do garażu by mi sie nie chciało chodzić, ale szkoda by mi było tej szafy jednak. Ja mam tez osobne wejscie do garazu i nie jest tak blisko wejscia do domu. Liczyłam ze w koncu zostanie podpisana ta umowa o wolnym handlu miedzy USA a UE, juz raczki zacierałam na hamerykańskie zakupy bez cła, a tu bedzie lipa. Pozostaja jeszcze zakupy Kanadzie, wiecie od kiedy ma wejść CETA? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 09.02.2017 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2017 Dlaczego brrr..., Emi ?To całkiem wygodne. Jest dobrze dostępny bęben, cały. Nie ma zakamarów po bokach, więc nie ma upychania przez mniejszy otwór drzwiczek. Wkładasz jak do miski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 09.02.2017 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2017 Też liczyłam na tą umowę ale z drugiej strony strasznie syfiasta jest.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 09.02.2017 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2017 Pestko miałam taka pralkę, przez miesiąc, mordęga. Nurkowanie głową w dół w pralce to nie jest to co mnie kręci... i wyciąganie skarpetek po jednej sztuce... nigdy więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 09.02.2017 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2017 zrobilam wizke jak powinno byc i jest perfekt... http://i835.photobucket.com/albums/zz275/szlachtowska39/cfc/1q_zpsfgbg3vfi.jpeg http://i835.photobucket.com/albums/zz275/szlachtowska39/cfc/1w_zps3z1n93w1.jpeg http://i835.photobucket.com/albums/zz275/szlachtowska39/cfc/1e_zps7p5u9zrx.jpeg pod wyspa sie rozumie bedzie piekarnik szafka na miotle i mopa wejdzie mi na 30 cm - akurat tyle mi potrzeba i tyle mi starczyNIESTETY jest porblem. Z lodowka. A raczej z szafka nad lodowka ide malowac dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 09.02.2017 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2017 zapomnialam tylko dodac ze: szafka z szufladami i szafka nad nia co mialam wsadzic mikrofale, obie beda wieksza - wiecej blatu , to na PLUS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts