pestka56 11.02.2017 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2017 Tzn. chcesz taką folię jak tuningują karoserie samochodów? Trzeba by sprawdzić jakie są w tej chwili nowości, bo jeszcze rok temu to takiej jak piszesz nie widziałam. Na filmie jest matowa karbon. Facet niezbyt sobie z tym radzi ;( Wolno mu to idzie i ciągle jakieś purchle wygładza. Jutro poszukamkatalogu Warsfoll. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 11.02.2017 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2017 Emi, popatrz na co trafiłam : http://kulinarneprzeboje.pl/2017/02/11/faworki-z-ciasta-francuskiego-z-piekarnika/ Wczoraj robiłam pączki z serkiem homo, fuj fuj smród i kalmarowate stworki mi wyszły. Fajny plan masz na wakacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 11.02.2017 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2017 Ta karbonowa fajna, karbon to mój ulubiony materiał więc może będzie folia jaka mi się marzy, chociaż mat wystarczy. Lodówka nie ma tyle zakamarków, więc może będzie szło szybciej. A jak nie to psikne ja lakierem... Mika faworki super, tylko roboty więcej, bo trzeba sobie ciasto francuskie zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 11.02.2017 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2017 Ulegnę i kupię z olejem palmowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.02.2017 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2017 Ta Carbon ma taki niby prążek, ale to tylko wizualnie i różnica między paseczkami jest w sumie na żywo mniejsza niż to widać na filmie. Wychodzi jak mat. Lakierem nie wyjdzie tak ładnie jak folią. Oklejałam 2 samochody i zmywarkę. Ze zmywarką było w sumie trudniej, bo folia była srebrna, a one cieńsze i mniej elastyczne. Dasz radę Idę oglądać następne odcinki Lilyhammer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 12.02.2017 01:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2017 No zmywarka super, u mnie w kuchni tez bosch przeważa, niestety nie mam światełka a zmywarka cichutka do tego stopnia, że M juz ileś razy otworzył w trakcie zmywania żeby kubek włozyc a potem musiał podłoge ścierac, więc by sie przydało to światełko dla M, słychac tylko jak wypompowuje wode do syfonu pod zlewem, a po zaknczeniu zmywaia cichutkie piszczenie kika razy. Bedziesz zadowolona. Krateczki na drzwiczki super, będzie piknie. Tobie to strach powiedziec że cos krzywo lub nie równo, bo zaraz poprawiacie, twój M to chyba by nas posłał w diabły jakby mógł zaraz wkleje ci instrukciewstawiania sygnaturki, bo widze ze dalej nie masz, bardzo to proste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 12.02.2017 01:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2017 klikasz w ustawienia wyswetla sie to okienko, klikasz w edytuj sygnature ja juz mam sygnatury powstawiane , wiec to tak wyglada na gotowo w drugim okinku otwórz sobie np swojego pinteresta, zaznacz i skopiuj link strony wracasz do okienka muratora z sygnaturą piszesz w pustym okienku wyraz który chcesz miec w podpisie/sygnaturce, dla przykładu wpisałam "pinterest" czerwona strzałka zaznaczasz wyraz i klikasz w ikonke z globusem, fioletowa strzałka wyswietla sie okienko, w który wklejasz skopiowany link, niebieska strzałka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 12.02.2017 01:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2017 i juz gotowe, jesli chcesz zminic trzcionke wyrazu, rozmiar czy kolor, to majac dalej zanaczony wyraz"pinterest" klikasz na ikonki zaznaczone strzałkami, mozesz zobaczyc jak ja mam zmodyfikowane sygnaturki a jak je widac w komentarzach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 12.02.2017 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2017 Mika podobno gdzieś można kupić ciasto na maśle, poszukaj w delikatesach. Samo ciasto też nie jest trudne do zrobienia, jak już je zrobisz, to trzeba co kilka godzin wyciągać z lodówki, złożyć na pół, przewalkowac i schować do lodówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paula124 12.02.2017 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2017 (edytowane) Witam potrzebuję na ten kolor przemalowac schody.Gdzie znajdę taki kolorek .... Edytowane 12 Lutego 2017 przez paula124 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 12.02.2017 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2017 W castoramie czy w każdym innym budowlanym. Nie wiem czy będzie taki gotowy. Chyba trzeba będzie mieszac bejce - rustykalne lub w proszku. Najpierw drewno wyczyścić do żywego, zabejcowac i zabezpieczyć lakierem/olejem. Lakier czy olej też troszkę zmieni kolor - przyciemni go i ożywi. Ładne kolory bejcy mogą być w sklepach dla plastyków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 12.02.2017 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2017 Emi, jedynie Blikle miało ciasto bez tłuszczu palmowego, czytałam, że wycofali go ze sprzedaży. Pozostaje kupić z najkrótszym składem. Mania, tort był u dzieciaków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 12.02.2017 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2017 No widzisz o tym producencie słyszałam, ale nigdy nigdzie go nie widziałam.... dupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 12.02.2017 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2017 Tort byl, a jakze Pestka i Vesi dziekuje za pomoc, bede sie potem bawic i ustawiac. troche fotek w sklepie pstryklam, wkleje potem, narazie wstalam i staram sie dobudzic, potrzebuje nastepnej dawki kofeiny. Myslalam ze jest pozniej a tu jeszcze 8 nie ma. tak na szybko - udalo mi sie z plyta, w ostatni dzien kupilam z nizsza cena, dzis juz poszla cena o 210 $ w gore, pojdzie jeszcze wyzej , obnizka Bosch'owa jest wiec wroci do normalnej ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 12.02.2017 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2017 Niezły diablik z ciebie, jak ten kiciorek w sygnaturze Wczoraj piękne słońce było u nas i w południe tylko -4, więc wybraliśmy się na spacerek po lesie śladami saren, zajęcy i dzików. Zrobiliśmy pętlę niby tylko 7 km (J zmierzył pi razy oko na Google Map), ale szlo się trudno. Skorupa zamarzniętego śniegu zapadała się pod stopami. Wysiłkowy spacerek i dziś biodra mnie bolą jak po maratonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 12.02.2017 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2017 Pestka, łosia nie spotkałaś? Emi, zrób dziewczynkom z gotowca, pyszne wyszły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 12.02.2017 14:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2017 torcik byl taki http://i835.photobucket.com/albums/zz275/szlachtowska39/cfc/IMG_7459_zpsrhsrgvtx.jpg Mloda kupila juz zrobiony, sama nie piekla. Gotowac to super gotuje - lepiej odemnie, ale piec to nic kompletnie nie umie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 12.02.2017 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2017 (edytowane) Mika dzieci truć nie będę... Ja mam odwrotnie piec umiem ale za nic gotować... Edytowane 12 Lutego 2017 przez Emila3000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 12.02.2017 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2017 Mania jak sobie młoda radzi? Daje rade? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 12.02.2017 15:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2017 u mnie sypie jak glupie , M od 3 dni maszyna wyjezdza. Lodu pod spodem tez mam bo nie jest zimno, w ciagu dnia czesto na plusie to sie topi, w nocy mroz no i rano skorupa. Samochody tancza. A na tarasie mam kupe lodu bo mialam lenia odsniezyc jak swierze bylo szczepilismy wczoraj drzwi na zmywarke zwroccie uwage na dwie rzeczy - szyna jest inna niz w Polsce, i na nalepki - idioci nie napisali nigdzie ze mimo ze drzwi sa identyczne trzeba drzwi odwrocic zeby dziurki w drzwiach pasowaly do dziurek w szynie. Jest minimalna roznica ktorej golym okiem nie widac. Nie napisali i nie pokazali ze tak jest jesli drzwi sa rowne wszystkie. U Was tej konfiguracji nie ma - inne wielkosci frontow macie. Ja chcialam wszystkie rowne. Wiec byla zabawa, M juz mial wiercic innymi srubkami. IKEA U SUCK ! malo tego - macie to do szczepiania plus dwie szyny u siebie - my mamy tylko to. Nic wiecej. macie jakis ochraniacz na podloge pod zmywarke - my nie mamy. Macie listwe do kopania otwarta, taka wykrojona - my nie mamy jej. IKEA ???????? to nie wszystko! ogladalismy tez mikrofale do zabudowy, Wy macie w Ikei ich 12 (!!!!!!!!!!!!!!!!!! ) , my mamy..........1.....! tak, JEDNA mowie...rasizm panstwowy !! http://i835.photobucket.com/albums/zz275/szlachtowska39/cfc/IMG_7535_zpsvpgryk8n.jpg http://i835.photobucket.com/albums/zz275/szlachtowska39/cfc/IMG_7539_zps3nszxpea.jpg a tak bedzie wygladac, lepiej o niebo jak zmywarki nie widac http://i835.photobucket.com/albums/zz275/szlachtowska39/cfc/IMG_7451%202-side_zpslttmmgyg.jpg pod zlewem tez beda szuflady, ale narazie sa drzwi co mialam na okapie. zmywarka - widzialam na zywo, macalam. Nie wiem dlaczego ale wydaje mi sie ze w srodku te kosze sa mniejsze niz moja teraz? Napewno plastykowe kosze sa ciensze niz moja - mam nadzieje ze wytrzymale. Porownalam tez do innych firm co mieli na wystawie - wszystkie sa tak samo zrobione, wszystkie tak samo wygladaja - mozna by przemienic naklejke z firma i nie ma roznicy. Mam nadzieje wiec ze place za jakosc bebechow i wytrzymalosc i jakosc mycia a nie za nazwe. http://i835.photobucket.com/albums/zz275/szlachtowska39/cfc/IMG_7497_zpsano7xoiy.jpg http://i835.photobucket.com/albums/zz275/szlachtowska39/cfc/IMG_7498_zpsz5p1zkjg.jpg http://i835.photobucket.com/albums/zz275/szlachtowska39/cfc/IMG_7501_zpsrblztbqe.jpg jutro dzwonie i zmieniam na wyzszy model jednak. Tyle tylko ze wyzszy idzie z innym koszyczkiem, tego co nie lubie, wiec koszyczek bede musiala zamowic osobno, na szczescie jest. Z tym mi sie nie spieszy prosto od Boschca moge i mi wysla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts