mmikka 13.02.2017 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2017 Pestka cichutko kciuki trzymałam za ciebie, ehhhhhh Wani cudowne wizki zrobiłaś :yes::yes::yes: Mania, odkurzacz piorący trzeba było do wciągania śniegu brać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 13.02.2017 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2017 zapomnalam ze mam ale on tylko z podlogi wyciagnal by, ale lodu z okien i shutters nie ruszy, mam nadzieje ze sie mi shuttersy nie rozejda, drewniane sa po to suszarka do wlosow mi byla potrzebam a susze bez suszarki zawsze wiec juz plesnia chyba w garazu zaszla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 14.02.2017 01:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2017 Mania, J bardzo Ci dziękuje za tę opowieść o oknie :) Przedwczoraj coś nam się zimno zrobiło w salonie. Kominek szalał, a temperatura nie podnosiła się. Mróz był, ale i tak dziwne. Kocie drzwiczki wiatrołap - garaż i pudło nie pomogło. Dopiero jak poszłam do pralni, to już na schodach, jak Ty, poczułam, że ciągnie zimnem z góry. Dołożyłam J potężnie, bo to on 2 dni wcześniej wąskie okno w wykuszu (bay window) otworzył i nie zamknął klamki jak zamykał. W pokoju lodówka. No, ale u nas śnieg nie padał. No, więc J mówi, że Ciebie lubi, choć nie zna Mmikka, dzięki czasem mi się takie ładne udają Już mi lepiej Black Sails obejrzane, teraz zaczynamy 5 odcinek z 2 sezonu Lilyhammer. Trudno się nie uśmiać oglądając amerykańskiego gangstera w starym stylu, który integruje się honorowo, choć nieco kryminalnie z naiwnymi mieszkańcami Norwegii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 14.02.2017 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2017 Pestko trzymam kciuki. Nie znoszę 'klientów'. Jestem podwykonawca u męża, powiedziałam mu ze na podsyłac tych mniej upierdliwych, którzy nie mają pomysłów z kosmosu. Mąż wczoraj zamówił mi kompa. Wersję wyższa niż miałam, jakis mało używany, facet wziął na firmę bo dawali do abonamentu czy coś. No okaże się ją przyjdzie. Zjem śniadanie i biorę się za łazienkę. Zrobila się tam graciarnia... wykleje taśma na ścianie to lustro Mania :jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 14.02.2017 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2017 Na razie takie dzieło poczynilam. Lustro 120 cm, rama 10 cm w srodku metr. Wkleilam na ścianie ale aparat nie łapie mi całej ściany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 14.02.2017 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2017 W sumie wpasowało się w linie tej nadstawki... Trochę bedzie kucia ale to nie problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 14.02.2017 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2017 Emi, będziesz miała tak jak my. Tylko my całą łazienkę mamy pomalowaną farbą ceramiczną. W górnej szufladzie mamy trochę wyciętej tylnej scianki i spokojnie miesci się niski syfon z węzykami z wodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 14.02.2017 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2017 Mika jakie masz lustro w łazience? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 14.02.2017 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2017 Pestka to mu powiedz ze tez juz go lubie chociaz nie znam, dobrze sie podbudowac ze nie jest sie jedynym sklerotykiem na swiecie jak to sie u Was mowi SKS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 14.02.2017 12:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2017 Emi bedzie super. Kiedy zaczynasz..??? a lusterka do sciany beda przylepione czy zrobisz osobne wiszace lustro? U mnie w lazience bede na calej scianie robic i sie zastanawiam co zrobic, na wypadek gdyby sie mi znudzilo z rama mi wyjdzie jakies 130 cm, nie mierzylam dokladnie. Albo bez ramy na scianie miedzy plytkami. kurna ta Twoja lazienka jak moje 4 razem do kupy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 14.02.2017 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2017 Emi, jysk rude 70/90 teraz na przecenie jest za 120 zl. Lampki mam z Ikea. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 14.02.2017 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2017 Mania, jeden doktor mi narzekał na SKS, za kilka dni do mnie dzwoni i drze się do telefonu MKM, na moje zdziwione co??? Woła mi do ucha- młodość kurwa, młodośc Ha! Ma ze sto lat (73) i dalej pracje na kilka etatów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 14.02.2017 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2017 Mania moja łazienka ma 3.20 na 3.30 cos w tym stylu. Lustro pewnie będzie jak Wasze zrobione. Ramę zamówię chyba gotową w punkcie oprawy obrazów. Mika czy wysokoś podobna do mojej, szerokość jak ta część z umywalką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 14.02.2017 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2017 Emi, nie wiem o które wymiary pytasz. Komoda ma chyba 239 cm i wstawiona jest na styk. Umywalka nablatowa, blat ma 49 cm szerokości, umywalka ze 3 cm mniej. Na początku wydawało się, że jest wysoko do mycia rąk, ale teraz nie odczuwamy dyskomfortu, umywalkę mam wysoką, bo ścieki do podlogi w niej pluczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 14.02.2017 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2017 Czyli jest podobnej wielkości... mąż widział lustro wykleje, podobało mi się. Mówił że zawołał elektryka to przeniesie wszystko. Jakie wymiary mają gotowe lusterka w kawałkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 14.02.2017 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2017 Emi, u Tomkowej było o lusterkach. Skąd kupić i jakie wymiary. Wpisz w wyszukiwarkę na wątku, albo lepiej zapytaj Tomkową. Na pewno pamięta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 14.02.2017 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2017 Mania, z tym oknem zdecydowanie przebiłaś mojego P ... jemu zawsze gorąco, więc lato czy zima i mróz zawsze wszędzie otwiera okna i nie spieszy się z zamknięciem, więc "przewietrzona" łazienka na dole jak mam się iść kąpać to już standard, a drugie jego ulubione okno jest w pralni. Jak prasuje sobie koszulę do pracy zawsze otwiera okno dachowe na maxa i kiedyś tak zostawił i poszedł do pracy... w dzień była ulewa, zacinało pod kątem to zalało mi ścianę i stertę wyprasowanych dzień wcześniej ciuchów obok na szafce, których nie rozniosłam dzieciakom do pokoi:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 14.02.2017 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2017 Gosia, Mistrza masz Ja tak mogę latem. wszystko pootwieram i wtedy czuję, że ogród wchodzi di domu. ale zimą to tylko uchylam okna, a otwieram gdy kotom odbija i chcą posiedzieć na zewnętrznych parapetach. Ale jak już wyjdą, to okno zamykam i muszą wracać przez kocie drzwiczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 14.02.2017 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2017 Mika - MKM..? super!!! jak moja mloda cos glupiego wymysli to jej tak powiem MKM. Gosik na moje pytanie do M - dlaczego nic nie mowiles ze taki wygwizdow na gorze, bo lazil w te i wewte do lodowki, powiedzial ze MYSLAL ze ja tak wietrze , a on tez z tych co zawsze mu goraco Mam smiesznie dom ustyuowany, jak deszcz pada i nie pozamykam okien zawsze mam mokre podlogi i wszystko co kolo okien stoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 14.02.2017 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2017 a wiecie jakie ja chce zrobic lustro? nie z fazowanych, bo mam dwa. Chce zrobic z normalnych kawalkow bez fazy ale z gwozdkami, czyli na wymiar bede u szklarza ciela. Zeby bylo jak to co nad schodami mam:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts