Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domek z dziecinstwa

mania1220

Recommended Posts

W swojej dzisiaj podniosłam górny kosz do góry, wreszcie nie będzie mi śmigło walić po talerzach :lol2:

Największa moja wada, nie czytam instrukcji. I potem myję blachy pod prysznicem :rotfl:

Mnie oszukała pani w punkcie zamawiania mebli kuchennych, zamawialiśmy u nich cały sprzęt i ona się upierała, że nasza zmywarka ma światełko na podłogę.

U Emi bardziej podoba mi się większe lustro. Nawet można sobie wymierzyć tak, żeby nie trzeba było docinać płytek lustrzanych i mieć z głowy cięcie.

Chociaż, ja osobiście w łazience zrobiłabym jednotaflowe lustro. Teraz wydaje mi się za ''bogato''. Jakby o jeden grzybek w barszczu był za dużo.

• Odpowiedzi 31,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• mania1220

13601

• pestka56

3588

• mmikka

3343

• TAR

3053

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

najbardziej mi się podoba ta opcja, fajnie elegancko wygląda, i większe prawdopodobieństwo że kupię takie lampy stołowe niż kinkieciki kryształowe, które w większości są kiczowate. :rolleyes: i blat będzie zagospodarowany, przecież nie obstawie go szamponami, dezodorantami i sprejami na grzybice :rotfl: u nas wszystko pochowane jest do szafek. Edytowane przez Emila3000

Emi bardzo fajnie, chociaz raz nie krecilas nosem za moja wersja :rotfl:

ide zapisze w kominie :rotfl:

zmierzylam swoje lampki, do konca abazurkow maja 82 plus nakretki ktorych nie liczylam.

Mika, na "wychodku" tez mozna usnac :lol2:

mam z krysztalkami kinkiety w wc ale tylko sopelki, abazurki sa biale. I tak lampki zrobione ze moge posciagac krysztalki i dalej dobrze wyglada. Ale te co maja duzo szkielek to juz nie ma jak posciagac zeby nie wygladalo jak szkielet

no widzisz Mania takie lampki by mi stykły w sam raz. Będę takich szukać.

w sumie kinkiety nie muszą być kryształowe. szukając lamp znalazłam kilka fajnych, ale kurde te stojące chyba mi bardziej pasują.

na wychodku chyba ciężko usnąć, chociaż kto wie, ale w wannie bardzo łatwo, mój mąż kilka razy przysnął :lol2:

sypialnie też muszę sobie odpicować w końcu :rolleyes: