Emila3000 06.03.2017 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2017 Mika 70 metrów to nie dużo. Sama z pomocą męża przekonałem nasze 40 arów, wygrabilam tony perzu. Glebogryzarke mąż kupił już pod koniec roboty. Jeżeli wyszły nie dacie rady weź jakiegoś pajaczka, niech przekopie wam. Widlami trzeba. Później wgrabic chwasty. Dalej wyrównać. Będziesz potrzebowac też walca do zwalowania. Albo posiać z nasion albo z rolki. My na małych powierzchniach sypalismy grubo nasion. Jak trawa wschodzila to jak poducha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 06.03.2017 22:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2017 no myslalam ze nie podoba sie i tylko jedna dziewczyna zauwazyla mojego plujacza Emi no tu tez sa te kleje, ja poprostu nie wiem jaki ten mur chce jeszcze i z czego. Pestka no nie znam sie, a na rozach to juz kompletnie, temu pytalam zebym nie zadusila ich soba. Roze te same posadze co mi spelsnialy bo szybko rosna i dlugo, pstrykalam je pamietasz jak juz sniegi spradly a tam dalej kwiaty. Czyli tego, no jak mu, oo Don Juan. Siemensa u nas nigdy nie bylo, z AGD znaczy, a czy oni juz z Siemensa nie zrezygnowali i nie leca tylko samym Boschcem? cos mi sie kiedys obilo o uszy. EMI ODDALAS OBRAZ??? mialas spotkanie z procesja na srodku drogi?? jak to tak, zadnego update nie robisz??? Pestka myslalam o takim wygietym , zeby postawic pod moje clematisy, ale chyba za cienkie to i postawie drewniany, tam gdzie stara bramka byla. nie moge w lecie tego clematisa ujarzmic rosnie jak glupi. Tylko nie tak jakbym chciala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 06.03.2017 22:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2017 a to ta wielka co chcialam ale nie mam kasy teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 06.03.2017 22:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2017 Pestka mam dla Ciebie pomysl bez wydawania kasy mi sie podobaja zabudowane a z wolnostojacych bardziej zamkniete bo kominek przypominaja juz Wam pisalam ze u nas trzeba placic za permit zeby zapalic? bylo 10$ teraz chyba 20. I jak jest sucho palic nie mozna bo mandat mozna dostac. A niestety czesto sie w lecie to zdaza. Za malo miejsca mam, znaczy - za blisko domy sa, smrod jest niesamowity, jedni ulice dalej mieli co wieczor palili zasmrodzili cale osiedle. U Was na posesjch to wielkie kopy mozecie palic i nic. Tu jak sie nie przyzwyczai to smierdzi. W starszych domach latwiej bo taki sam zapach idzie z prawdziwych kiminkow to sa przyzwyczajeni, w nowszych domach nic nie wania. Najczesciej to nawoz z farm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 06.03.2017 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2017 Siemens jest o klasę wyżej od Boscha. To jest grupa Bosch, ale poziom inny nawet we wzornictwie. To jak z zegarkami Swatch Group niby wszystko, ale Omega też jest Swatch Group. Popatrz sobie na SieMatic To jest dopiero Siemens http://www.kitchengallery.co.uk/siemans Możesz przecież ciąć clematisy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 06.03.2017 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2017 Obraz oddany, zrobiłam mężowi pamiątkowe zdjęcie jak go trzyma w garści , przyda się przy rozwodzie sąsiedzi nasi są bardzo sympatyczni więc wszystko normalnie się odbyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 06.03.2017 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2017 http://f01.esfr.pl/foto/5/12835646567/4a2293cfdfa04cd46bd7f23ddf318277/bosch-veroaroma-700-tes60729rw,12835646567_7.jpg http://media3.bsh-group.com/Product_Shots/435x515/MCSA00795320_E8451_TE607203RW_441719_def.png Eskpers mój boscha i Siemens ten sam dotykowy ekran tylko u mnie jest nałożona srebrna rameczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 06.03.2017 22:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2017 wiem ze to klasa wyzej ale nawet jakby mi za darmo dawali juz nie chce nic z ich rodziny tne go i podwiazuje ale on i tak mi pokazuje kto rzadzi na plocie i rosnie inaczej niz mu kaze. Cikawe czy przezyl zime. Emi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 06.03.2017 22:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2017 a cena pewno wyzsza nie? a kawe robi tak samo napewno bo tylko obudowa podrasowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 06.03.2017 22:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2017 maluje ta witrynke i domalowac nie moge, nie mam dzis dnia do niczego troche sniegu stopnialo, troche trawy widac zadne pocieszenie jak znow ma sypac jutro obejrze roze bo cieplej ile z nich uciachac czy co sie nada zostawic czy wytargac z ziemi i nowe posadzic i jak tu w dola nie wpasc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 06.03.2017 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2017 (edytowane) Cena chyba o 100 zł wyższa, jak dla mnir siemens kiczowato wygląda.ale babka w sklepie mówiła żeby siemensa brać, bo każdy bierze a boscha muszą sprowadzić specjalnie. A ekspresy są identyczne Edytowane 6 Marca 2017 przez Emila3000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 06.03.2017 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2017 http://www.kitchengallery.co.uk/kitchen-products/siematic-beauxarts-0102 Mnie się Siemensy, a wlaściwie ta linia SieMatic bardzo podoba. Może to jakiś sentyment, bo J tuż po studiach rok u Siemensa pracował. Dawno to było i ja to tylko z opowiadań znam, ale Emi, może i są identyczne te ekspresy, ale to jak z komputerami. Wszystkie procesory do wszystkich komputerów świata są z jednej fabryki. Tylko proces sprawdzania jest różny. Jedna firma odrzuci tylko 10 %, a inna 90 %. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 06.03.2017 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2017 Bosch był testowany w fabryce. Zdziwiłam się że jest brudny w srodku a później znalazlam karteczke, że mogą być paproszki bo go testowali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 06.03.2017 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2017 Ty się ciesz, że on tak rośnie. Widać mu dobrze. Płakałabyś jakby nie rósł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 06.03.2017 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2017 Bosch był testowany w fabryce. Zdziwiłam się że jest brudny w srodku a później znalazlam karteczke, że mogą być paproszki bo go testowali. Niemcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 06.03.2017 23:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2017 tak jak zmywarki moja byla z woda jeszcze pomalowalam! u mnie jeszcze wczesnie wiec zanim pojde spac jeszcze pewno drzwi przykrece i ksiazki powstawiam, a jutro bede sciane malowac. no i czeka mnie zadanie roku...lustro nad schodami? robiac witrynke zauwazylam na nim muche. Taka mala jak owocowka ale inna, Mucha to nic. Gorsze jest to ze ta mucha szla przez lustro i pieknymi esami-floresami sobie sra*a. W rzadkach, w polkolach, jakby co krok kupsko zwalila i dalej szla. Do tego zostalo cale zakurzone po robocie...i teraz skrobanie w glowe - jak go umyc??? nie dostane sie rozumie - wisi nad schodami. Nie wiem nawet czy mam gdzies starego mopa na sucho czy go wywalilam juz zeby nalozyc cos i przez barierke po lustrze pojechac. I czy nie spadnie? nawet nie wiem na jakich gwozdziach chlopaki go powiesili dzis sie poddaje, bede dumac jutro. Bo nie chce go naruszyc jakby co zeby w nocy sie obudzic i zawalu dostac bo z hukiem sie zwali na dol. ladne te sprzety, ale jak sie sparzylam na tej zmywarce to chyba wole tylko szwabskie samochody i nic wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 06.03.2017 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2017 Wiesz, że konserwatorzy do mycia muszych kup ze złoconych ram używają śliny? To najskuteczniejszy i zarazem najdelikatniejszy sposób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 06.03.2017 23:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2017 serio? no to mandarynki mam, naprodukuje sliny i bede pluc jutro na lustro, moze nawet ukatrupie muche - dalej tam siedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 07.03.2017 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2017 Mania przez Ciebie z 10 razy chodziłam po ciemaku i szuflady otwierałam, upewniając się że stanowczo w nich za ciemno Talerze, miski mam te same. Też uznaje tylko białe. Chociaż mam jeden kubek do kawy zimno błękitny w koniczynę białą- ulubiony. A ja szuflady wykładam tą matą z Ikei pod wykładziny podłogowe. Taniej wychodzi, niż oryginalna mata do szuflad a się sprawdza Pada, a chciałam okna dalej myć. Dobrze, ze nie przeczytałam o tej ślinie wczoraj, bo bym szyby lizała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.03.2017 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2017 (edytowane) Emi ale mimo wszystko porownujac obecny sprzet siemensa do poprzedniego boscha to dwie rozne jakosci. a tak apropo pamietasz u mnie rozmowe o pralkach, kupilam te prawie najtansza i zonk, po pierwszym praniu okazalo sie, ze beben jest pekniety:bash: mija 3 tydzien od zlozenia reklamacji, czekam na serwis. zabrali mi mojego starego grata i nie mam drugiej pralki. niech zabieraja to g....no i kupie sobie na pewno inna teraz ale dokladnie sprawdze czy wszystko gra, normalnie nowa fabrycznie i jakby ktos szlifierka przecial.zla jestem jak nie wiem co. u nas widzialam takie mikre fontanienki lwie paszcze: http://images.okazje.info.pl/p/dom-i-ogrod/2990/th300/fontanna-ogrodowa-z-glowa-lwa-389.jpg http://images.okazje.info.pl/p/dom-i-ogrod/2763/th300/vega-fontanna-wiszaca-glowa-lwa-45487211.jpg http://images.okazje.info.pl/p/dom-i-ogrod/2496/th300/ubbink-mini-fontanna-acqua-arte-zestaw-basel-1387068-403787.jpg a mnie sie podoba taki wodnik, żeliwny, tylko nie bardzo pasujacy do mojego domu Edytowane 7 Marca 2017 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts