Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domek z dziecinstwa

mania1220

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• mania1220

13601

• pestka56

3588

• mmikka

3343

• TAR

3053

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ale mi się porobiło ;( Rozjechało mi ustawuienia koloru i jakieś plamy na obrazkach powychodziły. Trochę mi zajmie zanim przywrócę, więc zostawiłam plamska. Sorry.

Nie podoba mi się taki układ.

Mania1220-IMG_3696_szuflady3.jpgMania1220-DSC_0296_szuflady3.jpg

Vesi spróbuj Amwaya proszki.

Moja mam ze 20 lat męczyła się z jakimiś cudami na dłoniach. Nigdy nie wykryto co jej tak naprawdę było. Skóra pękała na głębokość pół centymetra. Albo powstawały zgróbienia wyglądające jak odciski. To było bolesne na dodatek. Nie mogła też używać rękawiczek, bo spocone dłonie też pękały.

Jedyne środki, których mogła używać to były właśnie Amwaya. Miała takiego dostawcę na telefon. Składała zamówienie i facet w ciągu 2 dni przywoził.

dobrze wyszlo :)

ale mozna ociokwiku dostac tyle szuflad ze mi sie miesza, nie wiem na jakim bedzie lepiej widac to wklejam dwa

http://i835.photobucket.com/albums/zz275/szlachtowska39/cfc/Mania1220-IMG_3696_szuflady-down_zps24rzulpq.jpg

http://i835.photobucket.com/albums/zz275/szlachtowska39/cfc/Mania1220-IMG_3696_szuflady-side_zpsgpzx4tbx.jpg

zesz ...musze te kopacze kupic bo mnie to wnerwia

Wolę te szuflady „kolejno odlicz” :) Jest spokojniej. A jak popatrzeć na oba cięgi szafek, to zgrywa się to co w części z płytą z tym co w zlewozmywakowej.

Nie ruszałabym tej zmywarki.

Mania1220-DSC_0296_szuflady.jpgMania1220-DSC_0296_szuflady3.jpg

Edytowane przez pestka56

ok, wracajac do mojego wylanego...

ale najpierw - wyciagalam garnki ze zmywarki - po ziemniakach z wczoraj - nie domylo ;) garnka. A byl na samym dole. I wczoraj puscilam tylko same plukanie zeby nie zasmierdlo i nie zaschlo do dzis...HMMM....garnek w zlewie sie moczy. Reszta ok. Mimo to wole moj co uzywalam i musze poszukac w sklepie w proszku.

Emi co prawda nie wpadlam na pojemniczek jak do cukru z dziubkiem, ale myslalam ze jak przezuce sie na proszek to potrzeba mi tez cos-jakies na proszek bo z pojemnika badz duzej flachy zle zypac. Juz nie ze ciezkiw, ale znajac mnie zaraz by mi sie wiecej nasypalo i pol zmywary by w proszku bylo. Przez mus wpadlam na cos dzis.

Kupilam ostatnio nowy pojemniczek na plyn do naczyn bo mialam taki fe udajacy srebro, musial pasowac do reszty kuchni to walnelam bialy ceramiczny. Stary wciupalam pod zlew. Nie wylewajac plynu - madra ja. No i dzis jak nasypalam proszek do zmywarki - wsadzilam go pod zlew tez. I pewno wtedy mi sie wykoprytnal tamten pojemniczek z plynem. ja otwieram i mokre, w strachu ze rura puscila albo co, okazalo sie ze plyn elegancko, caly , sie wylal w szafce :bash: A plyn jaki jest kazdy wie. na szczescie mialam mate pod spodem wsadzona.

ale pudelko z proszkiem na mus zaraz teraz przesypywac bo karton zamokl i z proszku bylaby figa z makiem

wywalilam wiec moze zelki z pojemnika orginalneg, wciupalam je w torebke - dam mlodej, a do pojemniczka wsypalam proszek - scoop'ka z proszku wzielam i mam elegancka miarke na proszek :p na dodatek ten pojemnik mi elegancko stac bedzie tam gdzie stoi bo jak wymierzony - na gornej polce cargo waskiego.

http://i835.photobucket.com/albums/zz275/szlachtowska39/cfc/IMG_8095_zpsjyrlwzm3.jpg

http://i835.photobucket.com/albums/zz275/szlachtowska39/cfc/IMG_8105_zpstsa56ixb.jpg

http://i835.photobucket.com/albums/zz275/szlachtowska39/cfc/IMG_8109_zpsjgck7pjp.jpg

ha! pieknie. Lubie ten pojemnik bo nie trzeba wyciagac a pokrywka na stale i na niby zawiasach sie otwiera.

Emi zwroc uwage - moj proszek jest advanced. Poggoglalam w Polsce i nie moge znalezc, sam classic mi pokazuje. Nie ma??? moze ten classic do kitu jest???

You are Welcome :hug:

Daj spokój drzwiom tarasowym. Ja Ci ich chorrendalnie zazdroszczę :bash: Miałam w projekcie okno tarasowe z kuchni i dałam się, kretynka, namówić na zmianę na zwykłe. Oczywiście całe lato jemy w ogrodzie i stół właśnie najbliżej tego okna pasuje.

no to sobie bajzlu narobiłas. mnie ostatnio pękła butla z płynem do prania i pół podłogi w pralni. bardzo przyjemnie się to ściera :lol2: a kilka dni temu potrącilam butle z oliwa - nowiutką. jeblo o blat i się rozstrzaskala w drobny mak... o tak :o stałam z japą myśląc co z tym zrobic :bash:

proszek miałam w butelce takiej 300 ml, po czym w typu soczek dla niemowlaka. żeby właśnie nie nasypać pół zmywarki proszku.