mmikka 25.03.2017 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2017 Właśnie w sklepie M zapytał mnie czemu nie kupię tańszego? To po ''Maniowemu'' odparłam, że ma stać i wyglądać A musi stać na wierzchu, bo nie upchnę już nic do szafek. Siostra się śmiała, że w wersalce też mogę trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 25.03.2017 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2017 Tnij te róże tuż nad miejscem szczepienia. No chyba, że tam też czarno. Wtedy przepadlo. Pokaż co jest tuż nad korzeniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 25.03.2017 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2017 Maniu, twoja róża śpleśniała jak nasze drewno do kominka, buk nam taki numer odwalił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 25.03.2017 18:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2017 ide zobaczyc co przy korzeniach, bo zasypane jeszcze na zime Mika kurde ale na podpalke niech se plesnieje a nie to co zyje :bash::bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 25.03.2017 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2017 dopiero to przeczytalam.............."To po ''Maniowemu'' odparłam, że ma stać i wyglądać "............ no nieeeee zjade, he he no dzialac ma tez dobrze, ja nie moge ciasta reka ugniatac przeciez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 25.03.2017 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2017 mam fotki zaraz wsadze, chyba korzenie OK tylko galezie trza sciac wszystkie, ale odrosnie?????sama zobaczysz zaraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.03.2017 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2017 oki kanadyjskie taniej moj tez trzymam na wierzchu choc moze nie wyglada jak ka ale mam to gdzies, wazne ze wygodnie, stoi z boku i nie widac go z salonu. ania alez masz zmaltretowane te roze rzeczywiscie. mialam kilka sliw nigra i je zalatwil rak sliw, zarazliwe cholerstwo:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 25.03.2017 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2017 robilam aparatem a mam dlugi obiektyw, wez i utrzymaj tego kolosa w jednej rece zle mi zooma zlapac bylo bo lewa reka musialam ciagnac zeby odchylic - ZAMARZNIETE wszystko....ale moze cos widac pierwsza roza http://i835.photobucket.com/albums/zz275/szlachtowska39/cfc/DSC_0555_zps6sylunlp.jpg druga: http://i835.photobucket.com/albums/zz275/szlachtowska39/cfc/DSC_0560_zpsqsceqvdj.jpg wygladaja chyba ok?? trzecia nie jestem pewna... http://i835.photobucket.com/albums/zz275/szlachtowska39/cfc/DSC_0557_zps8yc4bofr.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 25.03.2017 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2017 Tar ja sie NIC nie znam, ucze sie ogrodu a duzo mnie zaskakuje jak np cholerne narosle o zimie u mnie jest ten problem ze przez te holerne wilgotnosci grzyby maja raj do rosniecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 25.03.2017 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2017 Edka tyz macie siedzial i patrzyl co robie, zwial jak maniek wylazl http://i835.photobucket.com/albums/zz275/szlachtowska39/cfc/DSC_0549_zpsjhrmpacm.jpg futerko mu zaczelo rosnac juz takiej dziury na ryjku nie ma wiecie co? szkoda ze to nie Edkowa. Bo by male miala i by ich bylo kilka a tak Edek samczyk, dzieci nie ma, a jak Rysiek przychdzil to go pogonil. A ze zyja okolo dwoch lat to pewno jego ostatni rok zycia, nie wiem ile ma lat juz. Rok minimum. jak wiecej to ktoregos dnia nie wroci bo padnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 25.03.2017 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2017 Mika mój mikser ma 1400 wat i czasem bardzo jeczy jak mu zapadam jakiś mega razowy chleb...słabszego nie kupiłabym. niestety wygląda jak wygląda. ale u najlepszych przyjaciół to nie wygląd jest najważniejszy.... chociaż teraz zrobili lifting lekki i trochę złagodzili kontury mój to kenwood chef platinum - misa 4.5l czy coś takiego i czasem za mała się okazuje. ale jeżeli chodzi o działanie nie mam żadnych zarzutów. wszystko wyrabia cudnie. pamiętam że Mari bardzo narzekała na swojego KA - nie wyrabial jej wszystkiego. No i kosztował 1700 a nie 5 koła.... w podnoszeniu do góry ramienia nie widzę nic złego, szybkie i wygodne. teraz marzy mi się mikser gotujacy Kenwooda, mąż mi już go obiecał. na moich wypiekachyba jest recenzja różnych mikserow, zerknij sobie. nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 25.03.2017 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2017 poszlam i opitolilam roze. zobaczymy czy co ruszy za pare tygodni. jak nie to wykpie i nowe zasadze.tam dalej sa tez winogrona ktore tez juz trzeci raz sadzilam bo je szlag trafial, taka ze mnie ogrodniczka jak z koziej dupy traba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 25.03.2017 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2017 Te recenzje kilka dni temu czytałam, pamiętam jak o twoim robocie gadałyśmy ''Swój" już bym kupiła kilka dni temu, w euro agd był za 1599 i 200 zł rabatu. Więc 1400 bym zapłaciła. Na drugi dzień chciałam go w sklepie M pokazać i mnie zatkało, był już za 1799 i w necie dalej jest to 200 zł rabatu. Ale zakładałam górną cenę 1500 do wydania. Tak więc szukam dalej. Szukam z maszynką do mielenia, bo za jednym brudem sernik bym robiła. Teraz nie chce mi się wyciągać dużej maszynki do kilograma sera i siekam go blenderem małym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 25.03.2017 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2017 mi KA wszystko wyrabial, ale ja tez go nie uzywam codziennie ani nawet raz na tydzien. Do chleba i ciast i sernikow, czasem miecho przemiele, ale na czeste gotowanie/pieczenie to by stal nie uzywany, cos mocniejszego bym kupila i do szafki chowala i miala tez w nosie jak wyglada. Na moje pieczenie jest dobry. ja wcale Mice nie kazalam go kupowac i nie zachwalalam tak samo jak blender. Emi dobrze wiesz ze ja snobka czasem i lubie miec cos ladnego niekoniecznie dobrego i wcale sie tego nie wstydze, raz sie zyje , a kucharka ze mnie jak ogrodniczka za to meble w 90% mam przerabiane moimi recami wiec sie wyrownuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 25.03.2017 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2017 To prawda, nic mi nie kazałaś, swój blender KA kupiłam używany w Szwecji, bardzo tanio jak na ich ceny, nawet używanych. Roboty KA od zawsze mi się podobały, ale nigdy nie było mnie na nie stać. Wczorajszy sernik kręciłam prawie ćwierćwiecznym Zelmerem i wyszedł super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 25.03.2017 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2017 http://www.ceneo.pl/34256900#tab=spec Emi, ten chcesz? Kusiłoby mnie w nim ajerkoniak robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 25.03.2017 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2017 Mika bo dobrej kucharce zawsze wyjdzie, nawet ucierajac palka a ser przez sitko przecierajac, w koncu tak nasze babcie robily Ja kiedys zadnego nie mialam. Prawde mowiac KA to moj pierwszy, wszystko recznym malym robilam a chleb i chaalki - ugnatalam reka i takie dobre wychodzily ze kolzenakom musialam po 2 piec bo chcialy dla swoich matek. Ciocia moja kupila sobie zaraz po slubie w '72 jakis w bylej Czechoslowacji - wielofunkcyjny. Ma go do dzis, wierzycie? i dalej dziala. Nie wszystko bo w koncu czesci poszly i sa nie do kupienia ale nadal chodzi. Ostatnio jak bylam w Pl to jej kupilam nowy, to dopiero jej drugi w zyciu od 72 roku. Cista piecze co tydzien przez te ponad 40 lat. kurde kiedys to robili sprzet, nie psol sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 25.03.2017 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2017 ''Płakałam'' jak spaliłam ok. 20 letni młynek do kawy z Niewiadowa, zawsze mak w nim mieliłam. Tak samo lubię swój toster z lat 70, kupiony na starociach Robot wieloczynnościowy Boscha padł mi, chyba Kenwooda planetarny również, a Zelmer się trzyma. Dlatego nie chcę wydawać kupy kasy na nowy, bo wiem, że padnie szybko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 25.03.2017 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2017 RóżeWidać tam jakieś pączki? Bo nie jestem pewna. Na pierwszym i drugim zdjęciu coś jest co mogę uznać za pąki.Prawidłowo powinnaś przyciąć ukośnie (skos w dół, tak żeby woda po cięciu nie spływała na pąk) 0,5-1,0 cm nad drugim od dołu oczkiem pąkowym. Te pędy zielone przytnij nad 3-4 jeśli nie czernieje tam. Te całkiem czarne tnij kilka cm nad miejscem / tzw. szyjką / skąd pęd wyrasta.Szyjka to miejsce gdzie róża była szczepiona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 25.03.2017 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2017 Miałam takiego pancernego Moulinexa. Podobny do tego http://www.avans.pl/roboty-kuchenne/robot-planetarny-tefal-masterchef-gourmet-qb505138,id-603829?gclid=CMit7JzH8tICFRLcGQodLrIK3A&gclsrc=aw.ds&dclid=COmRi53H8tICFYcIGQodGrALAw Tylko michę miał plastikową i nie nazywał się planetarny, ani Masterchief Kupiłam jak wyszłam pierwszy raz za mąż. Byłby sprawny nadal, ale go mój Obecny Książę załatwił podnosząc ramię na siłę. Za późno wpadłam do kuchni. Poszłam obrać jabłka na ciasto, a Ty róże ogoliłaś. Ciekawe, czy podobniejak napisałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts