mania1220 31.03.2017 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2017 Tar poczekam...a na dzien dzisiejszy jakbym sprzedala moge taka polac z lasami kupic az sie zaslinilam to jest cos co manka lubi tylko kto by to odniezal?? wyglada jak pol kilometra do ulicy przez las, trzeba traktorek ze spycharka:lol2: Zolnierzyk ma szczescie, zaczelo mocniej padac umylo samochod, ale Robin waruje - wlazl pod samochod. Wazne zeby to nie Robinka byla bo moze w ciagu godziny dwoch gniazdo uwic na oponie, jak mi w zeszlym roku zaczela wic na zaluzjach pod pergola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 31.03.2017 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2017 nic szczegolnego, podwalam chyba tydzien temu u siebie co biore: piorkowki, smialki, rozplenice, trzcinniki, prosa, miskanty, trawe preriowa, kostrzewy - zadne rarytasy chcialam fontannowe na wypelnienie rabatek. moze potem inne dokupie na razie musze to posadzic co mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 31.03.2017 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2017 Brawo Robin U mnie to samo. Jak kupiłam (bo tak sie złożyło, że ja miałam kasę), to J powiedział, że bedzie mył, odkurzał i dopieszczał samochodka. A dziś już 3-dzień mija jak powtarza, że musi umyć. Fakt musi, bo całe boki ma w bryzgach z naszej drogi, która już tydzień jest sucha Mania, zajrzyj do mnie na pinteresta do róż. Mam tam kilka zdjęć gdzie kolory tak wymięszane jak na ludowym dywanie. Wszystko pasuje. Raczej szukaj clematisów, ktore powtarzają kwitnienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 31.03.2017 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2017 Mika slyszalam wlasnie ze PL nie mozna. Tu niby tez nie, przynjamniej na przednich szybach od kierowcy i pasazera ale mandatow nie daja ani nie robia problemow, takie prawo co nie przestrzegaja. W duzym mam czarne z tylu ale wlasnie kierowca/pasazej jasne, fabrycznie i chce te z przodu tez pociemnic bo mi oczy z orbit wylaza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 31.03.2017 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2017 My mamy tylne szyby ciemne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 31.03.2017 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2017 Mania fajna posesja, ile terenu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 31.03.2017 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2017 Niezła posiadłość. Teraz to ja będę Ci zazdrościć jak tekie cudo kupisz. Odśnieżanie to u Ciebie fakt problem, ale traktorek i tak by się do tej powierzchni przydał do koszenia i nie tylko, więc po prostu dokupiłabyś na przód odśnieżarkę taką z wyrzutem śniegu do góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 31.03.2017 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2017 ogrodow to mam w hu na pinie ale kwiatkow nie, oprocz Wisterii i Boguski sie rozumie idem obadac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 31.03.2017 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2017 no to takich zawsze torche jest, dalej na polnoc ale mi to pasuje - nic sadzic bym nie sadzila bo same lasy, sasiadow nie widac - musze to przemyslec za rok, moze sie skusze na takie co. Dom tez jest ladny, przestronny, otwarty , duzo okien i bardzo jasny mimo tego lasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 31.03.2017 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2017 E blisko domu na pewno byś sadziła i pewnie też zrobilabyś jakiś fajny tajemny zakątek gdzieś dalej. Widziałaś? Elfir zajrzała do Gopax Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 31.03.2017 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2017 Link specjalnie dla TARhttps://www.gardenista.com/posts/garden-visit-snowdrop-season-at-painswick-rococo-garden/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 31.03.2017 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2017 widzialam, i ja same grzechy popelniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 31.03.2017 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2017 aaaa az sie pochorowalam a u mnie dopiero wychodza te ogrodowe:bash:dupowate jakies Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 31.03.2017 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2017 TAR, jeszcze Cie pomęczę https://www.gardenista.com/get-inspired/garden-visits/ Jest tu taki żonkilowy ogród, że wymiękłam I jeszcze tu drugie zdjęcie od gory http://thegallopinggardener.blogspot.com/2011/01/winter-wonderland-at-sir-harold.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 31.03.2017 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2017 jutro po poludniu poogladam, teraz idziemy na ostatni spacer z bialymi, siq, paciorek i spac po dzisiejszym dniu jestem umeczona z tym paciórkiem to zartowalam:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 31.03.2017 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2017 Dobrego odpoczynku, TAR Mania, to co Ci się podoba u mnie to tamaryszek albo francuski, albo drobnokwiatowy. Jak kupowałam, to guzik mnie szczegóły obchodziły, a teraz nie umiem odróżnić Miałam 3 krzewy i jeden padł po pierwszym roku, bo mu za mokro było wiosną. 2 pozostałe 2 razy przesadzałam na różne miejsca i nie rosły. Wreszcie się wkurzyłam i posadziłam na rogu domu oba razem. Bo jek jeden padnie to drugi zostanie. Oba zostały i chyba im dobrze, bo to najwyższe miejsce u mnie. Chociaż tragiczny wygwizdów. Jak przesadziłam na to miejsce w 2012 to takie mikrusy były. Habazie. Zdjęcie jest z października, więc bez kwiatków, ale tamaryszki bez kwiatów wyglądają jak zieloniutkie chmurki Też ładnie. Dobrze znoszą cięcie, więc można formować jak bonsai. A w zeszłym roku w maju było tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 31.03.2017 23:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2017 przecudo krzak...ah zeby tak kwitl cale lato:D istnieje wogole cos co non stop ma kwiaty??? wrocilam ze sklepu a Robin nadal na lusterku obsrywa samochod, przestalo padac znow bialo na dzwiach. jak jechalam zonka zolnierzyka wyszla z psem i zobaczyla jak obesrane, poszla oba samochody zobaczyc z kazdej strony u mnie nie siadl chociaz tez czarny, pewno dlatego ze pod plotem stoi a nie kolo trawy. na ogrodzie mam jedno lustro za krzakiem bo Junco sie przegladaja, wroble tez lubia, M drzwi i lusterko tak obrobily jak ten Robin. Ale to akis dziwy Robin bo one sie nie przegladaja, mus byc jakis narcyz wiec przywiozlam donice, maja 77cm , dobrze ze dzis pojechalam do jutra by nie bylo , zostaly 3 w tym jedna zrysowana tak przebrali. Pstryklam zdjecie tam gdzie maja stac i myslalam ze wkleje i cos wymyslicie, no ale zdjecia wyszly fatalnie bo juz szarowka, donice postawilam pod gazebo zeby nie napadalo i figa z konskursu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 31.03.2017 23:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2017 tak na marginesie....Wy to sobie mozecie ladnie kolo domu zasadzic, niestety u mnie rada Elfir nie zadziala. Ja nie mam miejsca kilo domu. Moge tylko pod plotami. A to fajnie wokolo domow wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 01.04.2017 00:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2017 Marudzisz Pani z tym pod plotami. Akurat dziś to ogladałam i myślę sobie pokażę Mani, bo czarne https://www.gardenista.com/posts/designer-visit-the-black-and-green-garden-of-chris-moss-london/ Zbieram na pintereście pomysły na małe ogrody i na całkiem malutkie. Znajomi mają przy domu w centrum miasta mały ogródek i jeszcze mniejszy przedogródek (frontowy). Onicałkiem zieloni, więc poprosili, żebym zich projektantką coś wymyśliła. No, to się dokształcam w możliwościach komponowania. https://pl.pinterest.com/pestka56/garden-landscape-plans/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 01.04.2017 00:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2017 I zapomniałam wkleić Idę pod kota spać. Tak się rozciągnął na mojej połowie lóżka, że będę się musiała wczołgać. Nie przesunie się chamidło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts