mania1220 07.04.2017 17:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2017 TAR......a wiesz, takie szklane jak robisz z tylu u mnie sie robi przed domem gdzie wejscie. Z tylu nikt nie robil, z tylu tylko takie jak pisalam Ci ze chcialam zrobic - normalne sciany i duze okna. Tylko taka ciekawostka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.04.2017 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2017 Mania nie rumianka a runianka [h=1]Runianka japońska - Pachysandra terminalis[/h]oczko pokazalam, zdjecie jest w albumie tam mam wiecej fot niz w dzienniku pokazuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 07.04.2017 17:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2017 a ten bez co Ty na niego palibin mowisz to u nas Korean Lilac w potocznej nazwie, bo to bez . Lilac to bez. Posadz gdzies blisko okna zebys czula ile razy jeszcze sie nawroce bo cos zapomnialam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 07.04.2017 17:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2017 noz mowie ze wpisywalam runianka a mi rumianek wyskaiwal, po polsku to nie masz co mi pisac czasami he he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.04.2017 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2017 mam posadzony jeden przy tarasie a tego lilaka red pixie przy drugiej suwance, ma pachniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 07.04.2017 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2017 Dzisiaj pierwszy raz w tym roku zabierali odpady bio, nasz ligustr pojechał w workach. Faktycznie, ładnie pachnie. Uparłam się go wyrwać, bo cały dół był goły. Palma w sklepie mi odbiła i kupiłam gruszę podpisaną - grusza kolumnowa. Szczepiona na pniu, ale na przywieszcze nie było napisane jaka to grusza, ani kto ją wyprodukował. Man nadzieję, że będzie smaczna Mania, piękną zimę masz, będziesz mogła w śniegu wielkanocne jajeczka chować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.04.2017 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2017 ja do masazu mam fizykoterapeute-rehabilitanta on pracuje w szpitalu i do mnie przyjezdza w ramach dorobienia. ale jest swietny. a normalnie czyta moje cialo jak ksiazke. ostatnio przewialam lopatke to od razu mi na to zwrocil uwage. on ze mna 35-40 minut cwiczy a potem robi 45 minut masaz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 07.04.2017 17:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2017 nooo i patrz ...........MAM !!!!!! :wiggle::wiggle: u mnie ma 3 nazwy (potoczne) Japanese pachysandra, carpet box i Japanese spurge. zasadzilam 2 lata temu pod klonem jak pisalam, ale nieduzo bo tylko 4 i szukalam kartki kilka dni temu bo chcialam wiecej dokupic. Mialam nawet Wam pokazac jak wyszlo z boki skrzyni. strasznie wytrzymale, cala zime juz druga pod sniegiem i caly czas zielone, nie zdechlo. Podnioslo sie ladnie teraz no ale dzis snieg je powalil. a powiem Wam bo nie pamietam czy pisalam dlaczego klon w wielkiej rabacie jest.......Kathy mi mowila. Ci co mieli dom przedemna zasadzili go. I klon zdychac zaczal. Z bekiem polecieli do ogrodniczego i sie okazalo ze za wysoko go posadzili. kazali im skrzynie zbudowac naokolo i obsypac. No i mam klona w skrzyni. A korzenie wyszly na pol ogrodu juz dolem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 07.04.2017 17:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2017 Mika czyli mialas tego krzaka co ja mowisz, na grusze sie najaralas? poczytaj co z nimi moze byc zeby nie bylo jak z moja czeresnia skoro to tez owocowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 07.04.2017 17:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2017 TAR............"normalnie czyta moje cialo jak ksiazke"............:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 07.04.2017 17:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2017 .........u mnie snieg a w Toronto nie ma, mieli tylko na dachach rano, gadalam dzis z Mloda i z ta psita co po nia jade swoja droga wczoraj jej matka do mnie zadzwonila. Az sie trzac zaczelam z nerwow bo musialam sklamac a ona mnie 4 x prosila zebym ja nie klamala Dzis wiec psita zadzwonila i ja zjechalam ze mnie w takiej sytuacji postawila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 07.04.2017 17:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2017 na swieta Mika to tylko Maniek sobie moze znowu jajka przy kominku opalac nie robie swiat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 07.04.2017 17:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2017 pogoogllam ta gruszke, fajna jest, sa i jablonki, sliwki inne tak samo rosnace. w domu w PL mamy orzecha wloskiego. babcia go zasadzila w 45 roku jak sie wujek urodzil, jest kolos nad kolosami, sasiedzi sobie orzechy zabieraja bo za duzo jest.grusza tez byla wielka ale nie wiem ile lat miala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.04.2017 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2017 oj tam sie smiejesz ale on tu dotknie, tam dotknie i wie wszystko, gdzie boli, gdzie nerw uszkodzony, gdzie mnie skurcz w nocy zlapal. swietny i do tego szalenie sympatyczny i z "moim" poczuciem humoru. tez posadzilam grusze "konferencje" i jablonie "ligol" - pyszne jablka z nich rosna. twarde, winne slodko kwasne takie jak paniusia lubi najbardziej. Mania nie klam, bo jak wylezie to tylko do ciebie pretensja bedzie i ci dupe obrobia. potrzebne ci to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 07.04.2017 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2017 ja wiem co Ty mialas na mysli mi chodzilo o to jak to zabrzmialo :lol2::lol2: wiesz, glupie skojarzenia nie moglam nie sklamac, bylo za pozno, nie wiedzialam, ja z jej rodzicami z 20 lat nie rozmawialam. A o obrobienia dupy sie nie przejmuje, 30 lat mi obrabiali i wyszli na tym jak Zablocki na mydle poprotsu glupio mi bylo bo z zaskoczenia. nie znam zadnych ich znajomych, nie mam zamiaru znac i jej rodzice sa w wieku moich. I mieszkaja 100 km odemnie. zreszta mlodej powiedzialam dzis jak jej zjebke dawalam ze my kumpla w jej facecie nie szukamy. A ona tu przyjedzie raz i znajac ja wiecej sie nie pokaze. TAR.......dluga 30 letnia prawie historia. Mam maly chytry plan uknuty i chce to zalatwic na swoim terenie dla swojej dzikiej satysfakcji. Jakkolwiek to brzmi. a potem moga spowrotem spadac na sosne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 07.04.2017 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2017 bylam zobaczyc bajorko, noz kurna mialas psa postawic obok zeby wiedziec jakie duze a to kudlate co wyszlo z ziemi to co to?ta zakwitnieta magnolia to teraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 07.04.2017 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2017 TAR korzystasz z free wersji czy placisz? musialam zaczac placic bo mi zdjecia znikaly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.04.2017 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2017 na razie free, ale mozesz zalozyc drugie konto i nie placic ide zobaczyc to kudlate a i chyba mam gdzies fote gdzie bialego widac poza tym czy myslisz ze one tak chetnie sie ustawia, Wicio mysli ze to wanna i spierdziela a jak juz lazi to omija z daleka, Kastosia jeszcze tam nie widzialam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.04.2017 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2017 to kudłate?http://i1081.photobucket.com/albums/j346/TAR2011/06_Wiosna%202017/DSC_0677.jpg sasanki moje najulubiensze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.04.2017 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2017 a jednak nie mam z bialasami wanny, ktora znowu nie wiadomo kiedy bedzie wkopana, bo od czwartku taras sie bedzie robil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts