mania1220 13.04.2017 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2017 no i M wlasnie kontener zamowil, w sobote przywioza, bedzie stalo tydzien swieto jest tylko w piatek i dzien wolny od pracy, nie ma zadnej wielkiej soboty ani niedzieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 13.04.2017 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2017 pewnie tak, ja mam 40 z malym plusem. celulit chyba mam od urodzenie to przywyklam wlosy robie na jasno z domieszkami platynowym to siwizny tak nie widac a do niebiesko-szarych oczu pasuje. kiedys mialam bardzo niebieskie teraz poszarzaly z wiekiem i tez sie czuje na 30, a ciuchy wiadomo z golym pepkiem nie chodze bo i figura nie do tego i nozki za krotkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 13.04.2017 13:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2017 ja tysz na blondyne musze, za szybko mi wlosy rosna i musialam malowac co tydzien na tych ciemnych z jasnymi mozna dluzej pochodzic A Ty wiesz ze cellulite dostalam dopiero jak mialam 36-37, ale potem z gorki polecialo i wysypisko nogi akurat mam dlugie, niestety pas krotki , o paskach se moge zapomniec . to my z lat 70 tych Jedziemy obejrzec kamienie na fontanne. Zobaczymy moze wezmiemy te same co na froncie robilismy taras i schody. I zajade jeszcze zrobic wycene na granitowy blat bo babka nie wiedziala ktory chce. Zobaczymy ile razy napasc musze na bank. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 13.04.2017 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2017 nooo z rozowych lat 70-tych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 13.04.2017 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2017 Eh, Baby Młode jesteście. A ja się czuję na tyle ile Wy macie i nie mam cellulitu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 13.04.2017 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2017 Teraz, to dzieci rodzą się z cellulitem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 13.04.2017 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2017 Odczuwam pewne korzyści z wieku Na niektóre rzeczy zdążyłam się załapać, a inne jeszcze mnie nie dopadły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 13.04.2017 16:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2017 Pestka a Ty tobys zakosila niejedna 20tke :lol2: znam mlodsze odemnie , niektore sa ponizej 40tki a zero zycia w sobie, jak babulki stare a gadka ze hej...usnac idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 13.04.2017 16:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2017 bylam wiec obaczyc kamienie, zobaczymy co dzis wyjdzie z nasza robota, jak wszystko pojdzie OK to za tydzien w sobote trzeba wstac razem z Robinkami a o 6 rano juz w kolejce stac W kamieniarskim maja przecene 2x w roku no i wlasnie za tydzien jest. Dobrze ze pojechalismy bo bysmy niewiedzieli. Kolejki sa wtedy jak za miesem za komuny od bladego switu , juz tak stalismy jak kostke na front kupowalismy. Bylam zobaczyc granity i nie miala nic co mi pasilo, dala mi firmy od ktorych przywoza - tez nie maja tego co ja chce Sie wkurze i wezme Black Galaxy i po sprawie. Przynajmniej nie bede latac kolo niego i trzesiawek dostawac. Sie mi wydaje ze aspeny pojda pod noz. Musialabym bardzo daleko od nich isc zeby korzeni nie ruszac to kurna wyjde na srodek ogrodu i znow go optycznie zmniejsze. aha........z tego co bedziemy fontanne robic robimy rabaty w calym ogrodzie, kamienia i roboty bedzie po uszy, nawet nie chce myslec jak moja trawka bedzie wygladac bylam obejrzec swoje roslinki wracam i rozmowa z moim M. ja: clematisty ruszyly, maja listki, nie zdechly M : to chyba dobrze nie? ja: zaloze sie ze nie wiesz o czym mowie M : wogole nie pogadalim......... a teraz musze siedziec w domu i czekac na tel od adwokatki zeby jechac papiery odebrac no i uziemiona jestem, tyle co rano te dwa miejsca obskoczylam bylo na minusie a teraz +20C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 13.04.2017 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2017 Bo w ogóle, to kobieta zaczyna mieć naprawdę interesujące życie po 40-ce. Ciągle jest piękna i na dodatek wreszcie mądra, no, i świadoma swojej wartości. Błyszczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 13.04.2017 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2017 Też bedę kamieniarsko sie wyżywać w tym roku. Muszę dokończyć kawałek ścieżki przy domu. Nie ruszone, bo czeka aż J się zbierze z zrobi miejsce na drewno takie jak ja chcę. I mam nadzieję zrobić suchy strumień na przełaj przez cały ogród. Nie wiem czy dam radę, bo nie mogę liczyć, że J pomoże w kopaniu. Jego wkurza ten pomysł. Nie czuje tego i boi się, że zmniejszy sie poletko do badmingtona Winogrona moje wszystkie przeżyły. Tnę po świętach. Spróbuję uformować na tzw sznur. Podobno to polepsza owocowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 13.04.2017 16:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2017 tak tak, ja blyszcze - pomyslami moje winogrona nic. Zeszlego roku i tak do kitu byly. Ty wiesz, tak mu tego rowa kamiennego zrob zeby byl jako siatka albo siatke wbic w kamienie:p swoja droga te suche strumienie mi sie podobaja. Bedzie totalnie suchy czy po deszczu cos tam splynie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 13.04.2017 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2017 Będzie plynęło. U mnie glina płytko i potrawi woda stać na trawniku po dużym deszczu. A wiosną szczególnie. Wszystko staram sie sadzić podnosząc lekko grunt, ale nie zawsze to przynosi efekty. Na różance było w tym roku tak mokro, że bałam się, że wygnije mi wszystko. Puszczę tam linię nawadniającą w tym strumieniu, żeby podlewać jak będzie susza. Chcę posadzić wilgociolubne po brzegach. Może uda mi się coś podobnego zrobić. Może gdzieś dołożyłabym jakiś piarg żwirowo kamienny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 13.04.2017 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2017 To jest myśl. Zastanawiałam się jak poprowadzić od rabaty z trawami na środku trawnika. Też muszę, bo wyciągnęłam w tym roku kilka przegniłych czosnków. Trawy, miskanty lubią wilgoć, ale po zimie jak za mokro mogą wygniwać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 13.04.2017 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2017 Winogrona u mnie ruszyły dopiero wczoraj. One są leniwe. Daj im szansę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 13.04.2017 17:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2017 fajne te rowki, na dodatek bardzo naturalnie wygladaja. no to widzisz, ja tez temu wszystko podnosze jak sadze a i tak bajora pod spodem. Niestety na malym ogrodku to widac, u Ciebie sie to gubi, o ja nieszczesna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 13.04.2017 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2017 Nie płacz My jednego roku w 3 dni podnieśliśmy kawał ogrodu i przesadziliśmy wszystko co rosło w innych miejscach. Tylko 2 wierzby zostały i śliwa Pissardi, bo nie dało sie ruszyć. Dom jak amfibia stał na środku zalanego trawnika. 2 tygodnie jak chciałam przejść to woda za kostki mi sięgała. Jak u Ciebie mokro, to wodę widzisz nad źdźbłami trawy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 13.04.2017 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2017 no jak mam nie beczec ja niestety nie moge podniesc czy wyrownac terenu chociaz bym bardzo chciala, zalalbym sasiadow , wiec zdana jestem na ten spadek. Widze wodenad trawa , w jednym miejscu, w lecie nie tak zle bo ta glina na kamien zasycha ale teraz na wiosne i na jesieni masakra jaka tam trawa, albo raczej brak trawy. Dobrze ze w kacie ale jak od linijki najdluzej mi tam zajmuje i co roku musze siac nowa trawe. Chyba w tym roku przekopie i kupie w rolkach. Pstrykne potem fotke zobaczysz. druga hosta kilkuty wystawila, a ciekawe czy te male co sadzilam przezyly? trzecia roza tez dzis cos z boku wypuscila. Pestka, ta wielka wisterie co masz, ile ich tam masz posadzonych? nie mow ze to z jednej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 13.04.2017 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2017 Elfir kazala ksztalt swierkowi nadawac, wczoraj kopalam wiec neta jak to zrobic zeby nie zepsuc, czyli gdzie uciac galazki zeby nie ukatrupic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 13.04.2017 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2017 no i siedze uwalona w domu i dobrze ze nigdzie nie pojechalam bo jakiegos papirka brakowalo TAR zobacz co znalazlam , czarne skrzynie jak pieknie wygladaja na tle kamykow, trawy i zieleni http://i835.photobucket.com/albums/zz275/szlachtowska39/cfc/c609ecbe9dcd00b1e6fee2b06bf2b864_zpsrhkbapnf.jpeg http://i835.photobucket.com/albums/zz275/szlachtowska39/cfc/0104809093afca0479b5822c8188cde1_zpsq5zp3qtp.jpeg http://i835.photobucket.com/albums/zz275/szlachtowska39/cfc/477c8f1f006e9232e14e4c540bee3fff_zpsrf4cibsa.jpeg moje tyszzzz sa czarne i stoja na szarych kamykach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts