mmikka 19.04.2017 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2017 Mania, odpuść trochę to dźwiganie kamieni. Siostra mi powiedziała, że u niej kwiatki na jagodzie kamczackiej zmarzły. A kwitła obficie Śliczny ten czerwony irokezik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 19.04.2017 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2017 http://www.architecturaldigest.com/gallery/8-gorgeous-chicago-homes-from-the-ad-archives?mbid=nl_041917PM_Weekly&CNDID=49050665&story=B&subject=no&spMailingID=10846551&spUserID=MTgyNjM4MTcxMDU1S0&spJobID=1141428512&spReportId=MTE0MTQyODUxMgS2#1 Masz, popodziwiaj sobie wypasione chicagowskie domy. Ciekawa jestem, czy znajdziesz coś co ci się spodoba. To żebyś z kamieniani za bardzo nie latała Może kardynałek czeka na jakąś kardynalską piękność i bedzie znowu parka A Edek, powsinoga i łazęga Zamiast pilnować miejsca gdzie jeść dają i hołubią, szlaja się. TAR, olej gościa. Nie warto. Jeszcze odbierze z nawiązką za twoje nerwy od jakiejś równej sobie hieny. Pamiętasz jak ja się wkurzyłam i co mi z tego przyszło. Niektórzy tak są przekonani o swojej wartości, że cokolwiek by nie powiedzieć lub zrobić, to jak grochem o pusty łeb. Będziesz chciała przywalić, to tylko większa awantura, a spróbujesz okazać dobrą wolę, to tym bardziej po tobie pojadą. Olej i koniec Nie znoszę gofrów. Kojarzą mi się z smrodem starego przypalonego tłuszczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 19.04.2017 23:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2017 ptaszorek wlasnie znowu byl, ale jakis slepy, nie widzial ze nasypalam nowe zarelko piekne te mieszkania czy domy, niektore sa super ale znow - to zloto, za duzo sztukaterii na scianach, ale naj naj najjjjjbardziej mi sie podobal ten szary salon i zdjecie nastepne po nim piekny! Mika mus to mus - wysypalam, wlasnie do domu zeszlam - kamieni braklo jutro zimnica, pare stopni, dobrze ze dzis to zrobilam. M wykopal korzenie z aspenow, nie dalabym rady. i na froncie ten czerwony krzak, jak mu bylo? juz zapomnialam berdarys? burdarys? wiec okazalo sie ze go nie orzesadze gdzie myslalam bo za duzo bedzie i scielam dziada. szczekadlo nadal nie wiem czy dziala, od sklepu do sklepu dzis i zapomnialam znow tej bateri a teraz wszystko boli i czas na magiczna tabletke ale na dzis koniec roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 20.04.2017 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2017 Mania, co to za szczekadło? Maniusia będziesz dyscyplinować prądem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 20.04.2017 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2017 Mania berberys:lol2: i kup wreszcie te baterie Pestka gofry pachna pysznie, mozna sie samym zapachem najesc. nie wiem skad u ciebie smierdzacy tłuszcz? ja swoich wcale na tłuszczu nie smaze. moze pomylilo ci sie z plackami ziemniaczanymi lub frytami na plazy siedze nad taka zmudna robota, ze usypiam ale jak to wygram to moge do konca roku sie obijac, prosze trzymac za mnie kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 20.04.2017 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2017 Dawno temy straszliwie odchorowałam gofry. Żygałam jak grzegrzółka i piegrza przez dwa dni. Nie jadam też faworków i innych tłustości. Pewnie masz rację co do sposobu robienia gofrów, ale nic nie poradzę. Jak widzę mam odruch wiadomy. Podaj łapkę, TAR Też mam upierdliwą robotę dzisiaj. Wczoraj uporządkowałam graficzno-technicznie prawie 90 projektów pudełeczek na farmaceutyki. Oczopląs i wata w mózgu. Dziś ciąg dalszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 20.04.2017 15:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2017 przeciez gofry sie robi na non stick maszynce, tam jest zero oleju, to nie faworki czy paczki ze sie zuca na olej. Pierwsze slysze zeby na oleju byly. Za dziecka pamietam juz w domu taka mielismy. Trzymam za obie kciuki zebyscie dobra kasiore wyrwaly za swoja robote I jaki dyplom ! to blisko bylam tego berebrysa Dzis zabieraja kontener, wiec od rana ostaki sprzatalismy. Otworzylam tez sezon letni - pod gazebo. Chlopaki tylko mi go przesuna na dniach troche w strone plotu bo mam tyle miejsca i pomaluje po weekendzie podloge. Dywan kupilam tam nowy, duzo wiekszy niz mialam. Szopke wysprzatalam. No i jak srzatalam dwie myszy, albo nornice, dla mnie to wsie rawno - dwie lezaly zdechle w plastykowym wiaderku - wlazly wylezc nie mogly, nasion pelno, dwie szufle zgarnelam. A M mowil ze szczelne??? Jak bede myc tam podloge poszukam gdzie wlazly. Nie chce teraz wody tam lac bo za zimno. No i porobilismy i zaczelo padac, koniec roboty. M teraz skreca mi w koncu szuflade pod zlew ma jeszcze zaslepke zrobic i liswte na gorze nad lodowka - kiedy nie wiem, grunt ze szuflada bedzie. Kopaczy nie robimy bo nie wiemy jakie, dopiero jak podloga bedzie. Tak wiec na dole przy podlodze jest jak jest, ale nie ma sensu dwa razy kase wydawac. Potem do sklepu jakie zarlo kupic i po kamienie. AHA no i po cholerna BATERIE Wczoraj kupilam dwa stoliki nocne, do Granatowego - te same co do mnie do sypialni. Bedzie komplecik dwa beda, do Fioletowego mam dwa a do Brazowego bedzie tylko jeden. i na dzis to tyle. widzialam ze niezle w Polsce nasyaplo...........a juz prawie koniec kwietnia, kurna w tym roku to ja szczescie mialam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 20.04.2017 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2017 na polnocy nie sniezylo i nie bedzie juz sniezyc, na poludniu zima sniegu nie bylo, co poniektorzy narzekali to teraz maja swieza dostawe. u nas bylo biala cala zime to teraz niech snieg spada na szczaw u mnie slonce choc chlodno tylko 8 na plusie ale zimny wiatr wieje. a mezu sie zaparl i olejuje dechy na taras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 20.04.2017 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2017 Chce żeby ładnie było, jak dziewczyny przyjadą do was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 20.04.2017 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2017 tez chce ale czasu nie mamy za wiele a jeszcze ta moja praca, mam tego tyle i ledwo tydzien by skonczyc. dzis odpuszczam, bo mam reha ale jutro bede siedziec nad badziewiem i w pracy a potem w domu:sick: nie wiem kiedy chalupe odgruzuje i zakupy zrobie. nic to, na zywiol pojdziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 20.04.2017 16:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2017 wlasnie patrzylam na kamerke na Krupowkach - sanki ciagli a u mnie nie ma, stopnialo a tez z poludnia jestem. naszlo mnie na sernik z marscapone, musze kupic. TAR to ile sie luda zwala na impreze? moze tez przylece Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 20.04.2017 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2017 kilka sztuk , przylatuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 20.04.2017 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2017 Mania, daj sposób na męza, bo ja swojego chyba utuke niedługo, nic w domu nie zrobi i kasy tez nie chce dac choć zer na koncie mu nie brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 20.04.2017 16:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2017 przyszedl mi dzis jeden kolnierz, drugi za tydzien, kazdy inny. Dzisiejszy OK, pomaga. ale to chyba najlepsze no i co? tak siedziec pod drzwiami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 20.04.2017 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2017 Mania, daj sposób na męza, bo ja swojego chyba utuke niedługo, nic w domu nie zrobi i kasy tez nie chce dac choć zer na koncie mu nie brakuje a sama nie mozesz sie z kontem obsluzyc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 20.04.2017 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2017 a sama nie mozesz sie z kontem obsluzyc? kazdy ma swoje, na moim za mało zer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 20.04.2017 17:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2017 Vesi no co za.... chyba za stary do wychowania Vesi mamy kilka kat w banku, wspolne, biznesowe i kazdy ma moje-swoje. Co wyplata sama sobie biore swoje "kieszonkowe" ze pytac nie musze na co wydam. A niechby sprobowal powiedziec nie. przeciez tez pracujesz z nim, nie masz wyplaty??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 20.04.2017 17:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2017 za pozno napisalam ha ha...Vesi PODWYZKA konieczna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 20.04.2017 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2017 no wqrwa mam na niego, o ogród, ja sie urobie w nim jak gupia, chce robote sobie ułatwic, kuzwa stac nas na to, a ten veto bo mu te cholerne obrzeza pare m2 trawnika zabiora ktorego on i tak nie kosi i kasy na to nie da, och...grrr... jak nie odpusci w to tym roku palcem kosiarki nie dotkne niech rosnie pastwisko http://emoty.blox.pl/resource/23_134_7.gifnom wygadałam siem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 20.04.2017 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2017 o ja pierdacze, u mnie karczemna awantura odbylaby sie od razu, co to znaczy ze nie da?!?!?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts