TAR 04.08.2017 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2017 wyszlo przepyszne i juz kalorie w dupke ida ale jak sie oprzec jak takie dobre. mezaty mowi ze jutro tez chce, oszalal:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 04.08.2017 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2017 .........."no to robie po ciachu dla siebie i mezatego" no co za sknera zrobila dwa tylko i jeszcze sie pochalila ze zezarte A MY TO CO...? jestem zdana dzis na puplety tylko?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.08.2017 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2017 :lol2:dobre pulpety nie sa zle, nie mialam wiecej czekolady:cool: styklo ino na 2 fondanty:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 04.08.2017 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2017 pulpety VS czekolada+lody+malina - noz prosze cie laska, nie ma co porownywac wlasciwie nie lubie pulpetow, wole golabki - ale nie lubie ich robic, od tego mam Mloda , trza sie wyreczyc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.08.2017 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2017 ja to robilam po raz pierwszy, w knajpie zawsze mi smakowalo a nie wiedzialam ze takie proste i szybkie do wykonania. takim slodkim akcentem rozpoczelismy urlop. i obiad mialam dobry strogonowa z kopytkami dzis sobie prawdziwie dogodzilismy i zapilam wloskim frizzante:cool: troche niepasujacym ale za to prawdziwie wakacyjnym klimatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.08.2017 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2017 przeczytalam to i padlam, nie wiem czy juz uciekac z tego kraju, normalnie nie wiem czy plakac czy smiac sie czy wspolczuchttp://dzikikraj.interia.pl/wyjete-z-sieci/news-palacyk-dla-kaczynskiego,nId,2425015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 04.08.2017 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2017 "Uchwala co zechce, zatwierdza co kaze, a jesli nie, to bede lamal, lamal…" mowil Pilsudski nie mowiac o wszystkich kontrowersjach, internowaniach, znikaniach ludzi i jego lekcewazenia wzgledem ludzi PLUS cala reszta - wypisz wyamaluj PREZES, to i do niego Kaczora poruwnuja szkoda slow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 04.08.2017 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2017 Mania, SUPER. Już sobie wyobrażam jak będziesz kampera po swojemu w środku urządzać i ogród tworzyć. A szklarenkę będziesz mogła postawić? to misiek by nie wyżerał pomidorków Miejsce piękne. Ja gdzieś tam na Muskoka byłam, bo mojego byłego wujowstwo mieli domek, ale zabij, nie wiem, nie pamiętam już nazw. Pisałam (pamiętasz?), że obok była pusta działka, na ktorej nie wolno było nic postawić. No, i płynęłam też stateczkiem, ostatnim rejsem przed końcem sezonu. Piękne widoki były i pamiętam wyspę z domem. Mówili, że ludzie tam cały rok mieszkają. Samochód na brzegu, żeby dojechać do pracy i łódka, żeby z brzegu do domu. Pięknie było, choć już trochę zimno. Mam troszkę zdjęć. Jak znajdę album, poskanuję i pokażę. Indianin ma świetną twarz. Lubię takie Wiecie, im dalej, tym bardziej cieszę się, że mam tyle lat ile mam. Po prostu mam szansę nie dożyć, jak się tu wszystko rozp...li Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.08.2017 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2017 "Uchwala co zechce, zatwierdza co kaze, a jesli nie, to bede lamal, lamal…" mowil Pilsudski nie mowiac o wszystkich kontrowersjach, internowaniach, znikaniach ludzi i jego lekcewazenia wzgledem ludzi PLUS cala reszta - wypisz wyamaluj PREZES, to i do niego Kaczora poruwnuja szkoda slow i pachnie korea pln. wzrost jakby ten sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 04.08.2017 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2017 i pachnie korea pln. wzrost jakby ten sam kurduple dwa psia ich mac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.08.2017 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2017 wiesz co Mania ale zmieniajac temat, ty sie raczej zanudzisz w tym lesie przez te kilka miesiecy w roku, no i co z twoimi planami ogrodowymi, nie bedziesz latem z ogrodu swojego slicznego korzystac? ania na tarasie nie posiedzisz ani plumpek nie posluchasz, ciulowo troche. moze na kilka tygodni da sie wytrzymac ale miesiecy ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 04.08.2017 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2017 Pestka ano sa na wyspach domy, caloroczne , chcialam pokazac wam ale nie zdazylam wyciagnac aparatu jak jechalismy. Jest pieknie, Mlodej dzis dopiero pokazalam, odrazu wygooglala ze Muskoka jest " one of the top vacation spots" i ze jest "recognized by National Traveleres magazine as top place to vacation". Niestety tez jest przez to cholernie drogie, wszystko prawie 2x drozsze niz u nas w sklepach, ale co zrobic. Na mazurch bylam raz w zyciu jako malolata, mozna to pewno do mazur porwnac? Nie wiem, nie znam tak Polski - jeciora i dzicz naokolo - mowiac dzicz mam na mysli lasy a nie ludzi zimno w zimie, wiecej sniegu. Ale w lecie upal i humidy jak tutaj. Wybralam ta dzialke bo bardziej w cieniu - Kathy ma duzo odslonietego - markiza jest gumowa czy z jakiegos tworzywa, nie taka jak ja na domu mialam, nagrzewa sie okropnie i mozna sie pod nia wykonczyc, nie wiem jaka ja mam, pewno taka sama! dzis na nia popatrze, wiec po to wzielam miedzy drzewami ze w cieniu drzew jest o niebo chlodniej niz w cieniu markizy. Dla pomidorow za ciemno wiec. Nie, szklarni raczej nie mozna stawiac i raczej bym nie chciala. Kupie pomidorasy w sklepie, w koncu nie sadzilam ich dla oszczednosci ale zeby miec fun. Jak juz tam bedziemy napewno pojezdzimy to powklejam wiecej fotek, ta brzoza co wyrasta z kamienia prosto mnie rozlozyla! straszne burze znow zapowiadaja na dzis, a w nocy moje drogie.....13C a jutro 15-16c wiec zimnica, taki nagly spadek! a potem znow rosnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 04.08.2017 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2017 TAR to tylko godzine jazdy odemnie, jasne ze bede tu przyjezdzac! Ogrod juz stoi i nic wiecej w nim nie bede sadzic, a tam> no co, jak zaloze neta i satelite nie bede sie nudzic no i bede calymi dniami czytac, czytac i czytac! noz bym sie za plumkami zatesknila, jak sie mi znudzi zawsze moge na tydzien dwa do domu wrocic, ba, nawet co weekend moge, zakupy zrobic, pranie wieksze w swojej pralce (bo tam platne). ja sie wlesie NIGDY nie nudze , ja jestem z gor, z lasow, tego mi najbardziej brakowalo jeszcze do kompletu wole to nic jakies Bahamy i Kuby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 04.08.2017 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2017 a tak pozatym sliczny ogord to masz ty, ja mam chusteczke Edki tez tam sa a jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 04.08.2017 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2017 Mazury płaskie i takich boskich kamieni nie ma. No, i nie takie pełne jezior, jeziorek, rzeczek jak w Kanadzie. Poza tym malutkie. A co z łódką? Zrezygnowaliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 04.08.2017 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2017 no gdzie, lodka bedzie marzenie mojego M, w koncu zrobil "prawko" na lodki. Ale lodke zostawiamy na przyszly rok, w tym juz nie wyrobimy finansowo - ten trailer nie byl w planie przeciez!! a tu jeszcze telefon musial wczoraj nowt wziasc tylko teraz juz nie musimy tak wielkiej lodki kupowac jak M mial w planie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 04.08.2017 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2017 a wiesz, takie skaly sa u mnie w Polsce, jak je zobaczylam odrazu powiedzialam M - kurna, czuje sie jak w domu i to chyba przewazylo ze wzielam ten trailer, taaa, napewno to! skaly i lasy - plasko tez tam jest, tylko duzo wlasnie skal wystajacych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 04.08.2017 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2017 skleroza........lodka musi byc bo mamy prywatne zejscie do jeziora w parku i specjalne miejsce wyznaczone na trzymanie lodek, "zjazd" na lodki tez jest przy plazy i tym malym "molo" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.08.2017 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2017 a lodka jaka? Mazury i Kaszuby uwielbiam, ale to wiadomo bo woda a ja wodna jestem moze i male w stosunku do kanadyjskich ale tez piekne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 04.08.2017 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2017 Piękne, pewnie i burze też potrafią być tęgie na naszych jeziorach. Kilka lat temu moja Kaśka płynęła ze swoim chłopakiem i jego ojcem, gdy był biały szkwał. Jachcik nad ich żaglówką przerzuciło w porcie. To super, że miejsce dla łodki jest. Żyć nie umierać. Jest kilka miejsc, do ktorych bym jeszcze co najmniej raz wrociła. Kanada m.in. Za mało jej widziałam a jest piękna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts