mania1220 04.08.2017 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2017 lodka taka, cos w tym stylu co do burzy - od rana mam bure i ostrzezenia, a kathy wlasnie pisala ze zaczela sie pakowac i mieli wracac do domu bo takiej burzy jeszcze nie widziala, tak walolo grzmtami ze szok, mieli ostrzezenie na tornado . ale sie uspokoilo i tylko Rick chodzil i sprawdzal co podlalo. Powiedzial ze gdyby naszego trailera nie postawili dzis musielimysmy czekac do przyszlego tygodnia, kamienie wysypane duzo pomogly, niezle pozalewalo - gumiakow u mnie NIET, mialam ale wywalilam bo mi jak zwykle kostki obdarly TAR ja sie wody boje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 04.08.2017 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2017 juz kiedys pisalam ale powtorze - malo co anady widzialam, bardziej po US jezdzilam tak to jest ze jak sie ma cos pod nosem to sie nie jezdzi a jezdzi sie gdzie daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 05.08.2017 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2017 Rewelacja!! Szalone pomysły macie Mania za pare dni zabieram sie za przerabianie starej komody, ktora kupilam za grosze. Rupieć troche, twoje oko i pomysły sie przydadzą. Zreszta Pestki tez Teraz zdjęć nie wstawie, bo net mi muli. Jestesmy w trakcie zmiany internetu i lekką lipe mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 05.08.2017 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2017 Oj, tu to na 100% Mania ma lepsze oko. Ja mała myszka. Ale mogę pomóc poszukać dobrych materiałów do konserwacji i odnowienia mebla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.08.2017 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2017 Mania, chcialas ciacho, to prosze. Dzis znowu zrobilam a d...pa rosnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 06.08.2017 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2017 Tar! Zaśliniłam się . Proszę o źródło przepisu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 06.08.2017 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2017 Mi od wczoraj ślinka cieknie, ale komentarz się nie dodał Dupa jest od tego żeby rosła Tar, na lavazzie masz napisany skład % mieszanki? Kupiłam teraz crema e aroma i chyba ma po 50 % arabiki i robusty. Na stronie sklepu, w którym kupiłam nie podali %. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.08.2017 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2017 (edytowane) dziewczyny przepis ten: https://www.kwestiasmaku.com/desery/czekolada/fondant_czekoladowy/przepis.html tylko dodalam od siebie wiecej czekolady i 2 łyżki likieru pomaranczowego i pieklam 13 minut Mikka na mojej tez nie ma skladu na starym opakowaniu mam tylko okreslenie medium aroma, a na nowym (zmieniona szata graficzna) w ogole nie ma skladu. kupuje tutaj od 3 lat: https://www.sklepy-cynamonowe.eu/pl/p/Lavazza-Crema-e-Aroma-1-kg-kawa-ziarnista/425 Edytowane 6 Sierpnia 2017 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.08.2017 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2017 Mikka tu masz rozpisany sklad:http://www.sklepkawa.pl/pl/p/Lavazza-Crema-e-Aroma-1-kg/37?gclid=EAIaIQobChMI-MKG6aTD1QIVx53tCh3ZUAw0EAAYASAAEgKDC_D_BwE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 07.08.2017 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2017 Dzięki, za linki. Jutro przyjeżdża moja, ale spróbuję ją dopiero jak dopijemy wczoraj rozpoczętą paczkę.Właśnie przez zmienioną szatę graficzną trochę się zamotałam. Tak jak w markecie, po zmianie lokalizacji produktów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.08.2017 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2017 ojejciu nie cierpie jak zmieniaja nagle ustawienia, czlowiek sie przyzwyczai i machinalnie szuka a tu zonk:bash: ze wszystkich lawazzy ta kawa mi smakuje najbardziej, jest jeszcze crema granatowa ale jak dla mnie za gorzka i cierpka, ta zlota crema i aroma taka najbardziej wywazona, moze nie tylko sklad ale forma palenia ma znaczenie, nie wiem nie znam sie na kawach ale jak juz trafilam na wlasciwa to tylko taka kupuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 07.08.2017 23:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2017 zjechalismy dzis wieczorem do domu, znaczy w poniedzialek. Fajnie jest byc w domu ale juz bym tam z checia wrocila Podlaczyli dzis gaz ale nie jest wszystko zrobione, inspekcja ma przyjsc w srode i w czwartek ma byc zamkniecie. Czyli w czwartek-piatek moge sie wprowadzac Mam kupe zdjec ale dzis chyba nie mam sily, powietrze tam mnie wykonczylo, drugie to zarcie TAR - nie dosc ze piekna fotka to bym to zjadla....pysznie wyglada. Joana - nie masz duzo czasu wiec jak masz cos pytac rob to raz-dwa. musze powoli zaczac zbierac wszystko i pakowac. a chce mi sie tylko spac, na jedzenie patrzec nie moge. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 08.08.2017 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2017 jak pisalam trailer nie jest jeszcze rozsuniety bo musza go ustawic na betonowych plytach , zlapac poziom, rozsunac i zablokowac no i musi byc zamkniecie. Ale jest cos co mnie wkurza, patrzcie na raczki nawet na szafce od tv ktara z szafy wyciaglismy - KRZYWO co za debil to przykrecal?? nie wiem czy da sie to naprawic, M mowil ze bedzie trudno. Nowy trailer, za tyle kasy i krzywo?? I bedzie mnie to wnerwiac jak diabli bo nic mnie nie wnerwia tak jak szczegoly. Trzeba bedzie cos pokombinowac. kanapy tez nie lubie, wiedzialam ze nie bede lubiec, ale taka idzie z tymi modelami , wolalabym z materialu cala. Poduszki z tylu i male ma na dwie strony sie zjezdza po tym. Moze w zimie uszyje nowe z materialu. Jeden plus tej kanapy to ze sie rozklada jak normalna sofa a nie na ziemi. Materac sie rozumie jest. a w kuchni niespodzianka - to co chcialam zawsze tu miec ale nie mialam jak zamocowac. Tam malo miejsca to akurat nie bedzie straszyc i widok z drzwi tarasowych - to zapamietajcie to bo potem cos pokaze. Tam widac Ricka i Kathy trailer a po prawej trailer bufonowatej laski ktora na szczescie zadko tam jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 08.08.2017 14:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2017 z przodu syf - ale syf bedzie uprzatniety przez park, ognisko rozwalone ale i tak go przenosic bedziemy bo za blisko wjazdu. Mam tam duzo miejsca i fajny placyk w tym roku juz nic nie bede kombinowac i robic, zrobie na wiosne - oprocz ogniska sie rozumie. mam tam pare host po poprzednikach, moze zostawie moze nie jeszcze nie wiem, nie chce mi sie latac i podlewac. Wole zeby dziko bylo. Rabata tez pojdzie raczej w perz bo za tydzien stawiamy taras, M musi jakos roboty poprzestawiac bo Jerry na wakacje pojechal i tylko M i Rick bedzie, pare dni im pewno zajmie - jak nie bedzie lac! Taras bedzie dlugi prawie jak trailer, jak u Ricka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 08.08.2017 14:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2017 z tylu nastepny syf - tez go wyzbieraja, jakies galezie pewno bede musiala do lasu wywlec, mam tam zarabisty kawalek "laczki" na ktorej chce postawic krzeselka i stolic - widok prosto w las. Moze hamak powiesze. Zielona buda idzie out, jak zdazymy zrobimy swoaja jak nie to w przyszlym roku. chcialam mech nie?? to mam mech wszedzie! nie obstrykalam ale rosni kilka rdzaji i sa przepiekne - te mchy widok jest prosto w las, nie moge ujac calego mojego, robilam telefonem a siedzac tam z tylu mam takie pieknie widoki drzewa sa super wysokie, najeiwcej klonow, mam tez deby i brzozy i inne jakies . hamak bylby super i sie gapis na te drzewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 08.08.2017 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2017 Wiedziałam, że będziesz przerabiać Ale myślałam, że dlatego, żeby dopasować do twojego gustu, a nie z powodu usterek. Tę kanapę to ja bym pierwszą zmieniła, tzn. pokrycie. Nie znoszę licowej skóry na meblach, a jeszcze bardziej sztucznej skóry. Latem się człowiek przylepia, a zimą d..sko marznie. Czy ja dobrze widzę? Masz tam mech, a nie trawę? SUPER. Moje marzenie ogród mchu. Miałam w tym roku robić, ale ani pogoda dobra ani czasu dosyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 08.08.2017 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2017 Pisałam, jak zdjęcia wstawiałaś. Widziałaś u mnie na pintereście tablicę z ogrodami mchu?https://pl.pinterest.com/pestka56/garden-moss-ogr%C3%B3d-z-mchu/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 08.08.2017 14:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2017 Mika jeden z domkow , jeden pstryklam bo nie lazilam - chlalismy przez 3 dni plaze za to pstryklam, nie jest duza ale jest nasza prywatna z parku na dole przy plazy sa tez trailery - to jest najdrozsze miejsce w oplatach z podatkami bo blisko wody - ja bym tam nie chciala nawet za taka cene jak place wyzej jeden na drugim, nadziubane, nie maja tyle ziemi co ja z zadnej strony - widzialyscie ile mam do Kathy, plus mam kupe lasu z tylu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 08.08.2017 14:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2017 Pestka widzialam, ja tez mam u siebie jakies, tylko ze nie zalogowalam sie na Pina jeszcze odkad compy zmienilam. Mech mam wszedzie, prawie wcale trawy Wiem, slabo widac na tych fotkach, w orginalnej wielkosci zdjecia jakby byly byloby dobrze wszystko widac a tak guzik. kanapa no sama widzisz co napisalam - ze jej nie lubie narazie zazuce kocyk albo cos a w zimie pokombinuje w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 08.08.2017 14:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2017 a w srodku nic nie bede robic bo bym musiala wszystkie zaslonki itp zmieniac, zostaje jak jest, wszystko ze soba zgrane to nie ma co psuc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts