mania1220 26.08.2017 01:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2017 no i zapomnialam napisac......... spalam na sofce juz. Wpakowalam Mlodego jak przyjechal do mojej sypialni i rozlozylam sofke, zeby sobie chlopak pospal bo pracuje 6-7 dni w tygodniu.Materac - zarabisty - o ile na lozkach sa swietne to balam sie o sofke, ale nie - jest tez dobry. I sofka jest normalnej wielkosci i dlugosci jak domowa a nie jakas wersja mini. Po rozlozeniu drzwi do sypialni nadal sie cale zamykaja i otwieraja na oscierz. jak sie przyjrzyie miejsca jest dosyc i chce kupic lawe w Ikei przed ta sofke. Maja taka fajna waska . Bo ogladajac tv ciezko tak bez niczego, a chcialoby sie jakas miche czy picie postawic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 26.08.2017 02:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2017 kuchenka jak widac miesci garnki mimo ze liliput, znaczy waska 4 palniki ma . Dla mnie liliput bo nigdy takiej nie mialam, czy przypadkiem w Polsce nie ma takich wlasnie na 50 cm?? piekarnik dosc pojemny i nawet swiatelo ma na wierzch zeby sobie powiekszyc blatu troche kupilam specjalna nakladke, nie chcialam drewnianej bo sa i sobie kroic mozna, na te tez mozna kroic ale nie bede pod spodem jest przyklejone to co w szafkach sie kladzie, ladnie sie trzyma palnikow i nie jezdzi no i kuchenne szafki mi sie bardzo podobaja bo ida do samego sufitu i sa wymyslne, nawet tam wzorek jest ciety siety ale nie widac i jak pisalam moj domek jest wysoki, normalnej wysokosci wiec mam normalny wiatrak - Kathy ma nisko, nie ma wiatraka, a ten wiatrak daje niezle jak upaly pstryczki normalne mam. Kathy wszystkie swiatla sa na 12V ja mam wszystkie na 110, na 12 mam tylko ledowe punktowki i tu jest numer - patrze a pilot jest taki sam jak ja mam piloty do moich tasm ledowych, odrazu powiedzialam ze beda dzialac na wszystko jednym i bedzie zadyma i mialam racje Ale te ledowki punktowki mam tez na pstryczka, na ledwoki pstryczki sa jak te wyzej pokazalam ten na samej gorze tasme zalozylam w szyny bo inaczej sobie nie wyobrazalam zeby kropki widac bylo, Rick nie chcial szyn bo taniej wyszlo i ma kropki, u mnie z szyna sie wsio zlalo i nie widac ze tam tasma jest - kurde detale moje musza byc i sa zawsze wazne:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 26.08.2017 02:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2017 na zewnatrz oprocz lampki przy glownym wejsciu mam jeszcze nad sypialnia oczywiscie nie moglo zabraknac moich lampek zeby podswietlic drzwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 26.08.2017 02:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2017 na zewnatrz za dnia ten kawalek kolo ogniska az za krzesla i tutaj gdzie przed stolem widac piasek bedziemy zasypywac kamieniami, mniej komarow i mniej blota jak pada a z drugiej strony jeszcze kawalek gdzie to drzewo i z drugiej strony tez bo tam bedzie parkowanie no i to zo Rick zerznal od nas schody beda na 3 strony jak tutaj i beda w taka jodelke zrobione \ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 26.08.2017 03:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2017 a jeszcze troche tego mam ale juz ide do wyrka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 26.08.2017 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2017 Mania masz jak w raju! Stolik na piwko pierwsza klasa, nie widziałam u nas takich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.08.2017 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2017 dobra, dobra, fajowo ale Maniusia nie bylo:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 26.08.2017 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2017 Sporo miejsca masz. Dopiero na tych zdjęciach widać. A ten tv... widziałaś sufitowe kasety do chowania monitorów? On tak wchodzi na okno. Może dałoby radę go chować. No, nic nie poradzę, że nie przepadam za tv na widoku Tylko mnie nie skrzycz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 27.08.2017 01:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2017 Joana nawet mam to samo co w swoim ogrodku, wkleje zaraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 27.08.2017 01:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2017 Pestka w co mam schowac tv? zapominasz ze to nie jest dom normalny, sciany sa inne, nie moge w nich kuc i robic dziur, a tymbardziej w suficie. W scianie za tv tez leca kable w scianie do tv do mojej sypialni - ida wysoko bo tam tv ma wisiec. Mi nie preskadza, nie jestem w domu, w domu nie mam tv, wyalilam, dwa pokoje z tv beda w jaskiniach. Pozatym malo co sie oglada bo sie siedzi na zewnatrz caly czas.no i - sciany sa pkryte tapeta, nawet jakbym mogla cos rozwalic (ale nie moge bo inna struktura) to jakbym poprawila, zakleila? czym? zostaje jak jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 27.08.2017 02:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2017 TAR Manius a jak jest tylko tak sie wybieram wklejac ze dokonczyc nie moge a mam jeszcze troche tego, nawet mam niespodzianke tylko dzis ten nowy programik cos nie dziala chcialam wkleic juz przedtem bedem probowac! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 27.08.2017 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2017 W Pl najpopularniejsze są kuchenki o szerokości 60 cm, 50 są również w sprzedaży. Fajny masz ten domek. Zarąbiście wyglądają te podświetlone drzewa. Dzieci, twoich dzieci już były? Myślę, że maluchom bardzo się spodoba pobyt w nowym domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 27.08.2017 13:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2017 nie, tylko Mlody byl jak meble przywozili, Mloda zajeta bo tesciu ma operacje pojutrze, pamietasz pisalam rak zoladka musi z nimi isc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 27.08.2017 13:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2017 dobra moja Maniusia - urosl! straszny z niego diabel! potrafi rozniesc caly domek - co mu wpadnie w zeby rozwleczone, lozko rozbebeszone, i tylko pod nogi trzeba patrzec zeby go nie nadepnac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 27.08.2017 13:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2017 moja laczka znow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 27.08.2017 13:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2017 no takie cos - mimo ze pewno banalne - mnie jara straszny tam syf byl, narobilam sie zeby ja do pozadku doprowadzic, Diane powiedziala ze teraz widac jaki ladny kawalek laczki mechowej bo poprzedniczka nic nie robila nie widac calosci, jest tego wiecej, z boku jeszcze kawalek gdzie bedziemy stawiac szopke, ktora musze kupic w tym roku zeby meble schowac na zime Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.08.2017 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2017 widze ze Manius preferuje klimaty łózkowe:lol2: i tak samo jak moje bialaski obowiazkowo musi byc kocyk i przykrycie. i madre spojrzenie ma takiego rozrabiaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 28.08.2017 16:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2017 ano, shih tzu zawsze lubia kocyki, poduszki, kolderki i wsio co miekkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 28.08.2017 16:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2017 domki chipmunkow Edkow jest od zatrzesienia jeden problem - wyzeraja mi jedzenie maniusia z miski mimo ze wylozylam im dwie miski z nasionami. Pewno im lepiej smakuje. A jak usune miske - przylaza na taras i tak - napic sie wody. i wieczna walka i piski naokolo niektore bardzo odwazne, siedze sobia na sofce kolo przy lawie a on siedzi obok na dywanie i sie myje, albo kombinuje drugie zatrzesienie czego jest - koliberki. Masa ich. Poidelko a jak wisi i caly dzien tu lataja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.08.2017 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2017 Mania a ty tak trzymasz jedzenie Maniusia caly dzien? nie dajesz mu 2 razy dziennie porcji i koniec. Bialaski jedza 2 razy dziennie i micha z woda tylko stoi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts