mania1220 13.10.2017 14:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2017 masz TAR wiecie o czym zapomnialam?? zmienic listwy na scianach na szersze. Zostal tylko ten pokuj. Szersze ladniejsze, moze z jadalni kawalek wystaje. Myslalam zeby ta sciane za kominkiem pomalowac jak reszte scian, chyba juz mi sie ta ciemna znudzila. Akurat jak chlopaki zrobia podloge i sie listwy zmienia. Mala sofka sie rozumie tam nie bedzie, a fotele zawsze stoja w rogach, probowalam inne ustawienia ale mi nie podeszlo. z ciekawosci, co byscie tam zmienily? nie ze sie poslucham ale jakyscie to ustawily, zmienily, zabraly, dodaly?? deszcz pada, ciemno, zle zdjecia robic aha...lawa bedzie inna , pokazywalam ze kupilam materialowa pikowana na koleczkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 13.10.2017 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2017 U koleżanki spałam w koszulce z cekinami, jej mały kot, polował na mnie i te cekiny ssał albo gryzł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 13.10.2017 14:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2017 ale zdjecia zmniejszaja , polozylam sie na sofce - na prosto. Nie dostaje glowa do drugiego konca podlokietnika. To jest 3-ka, musze sie przyzwyczaic bo wieksza, ciagle tam dwojki staly, a jak dom ogladalismy przed kupnem mieli tam dwie kanapy, trojke i dwojke. myslalam zeby fotele tez zmienic na jakies bardziej proste? ale nie mam pojecia jakie, bo zakladam ze kiedys w przyszlosci zmienie kominek, znaczy obudowe. dobrze ze kota nie mam, te nowe poduchy na starej sofce sa z cekinami MIKA..........widzialam ale kawalatek - zrob zdjecie machiny do espresso bo chcialam POZAZDROSCIC a nie chwalilas sie ! znaczy pisalas ale nie pstryklas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 13.10.2017 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2017 TAR, przecież ja nie do domu zadzieciowanego te poduchy proponuję I Mania ma rację, jak przyjadą to schować i po problemie. One są nawet nie do opierania się. Można co najwyżej popatrzeć Mania te wzory sprzedaje Joss&Main i Birch Lane. Pewnie też masa innych. Do PL nie wysyłają. Szkoda, bo kilka razy trafiłam na taką, że bym chętnie kupiła. W ogóle miewają dużo lepsze ceny na różne rzeczy niż te grasujące u nas Westwing czy Bonami. Doriko, każda z nas ma inne doświadczenia Mój były mąż, ojciec mojej córki, spał tak, że armata wystrzelona przy jego uchu nie zrobiłaby na nim wrażenia. Ja budziłam się na każde „miałknięcie” albo nawet bardziej zdecydowany ruch dziecka. Po pierwszym miesiącu takiego spania-niespania siadłam któregoś dnia, żeby ją nakarmić i... film mi się urwał. Podobno usiłowali mnie obudzić i nie dało się, jakbym przytomność straciła. Przespałam tak 6 godzin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 13.10.2017 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2017 Fotki nie robiłam bo Maniuś był chory wtedy, potem cieszyliśmy się juniorem. M nie ma, jak dorwę jego telefon, to zrobię fotkę. Maszyna sprawuje się dobrze, jedynie co czasem jej dolega, to system mleczny, nie wiem dlaczego się przytyka i zamiast piany mlecznej leci para. Pisałam, ze nie ma języka polskiego w menu? Wgranie kosztuje 1000 zł. Więc sobie tę przyjemność darowałam. Pani z firmy przysłała mi instrukcję w pdf po Polsku. Czyszczenie czy odkamienianie jest proste, w zasadzie, to wszystko obrazkami maszyna pokazuje co należy robić. Największe "branie" to mają szklanki termiczne z podwójnymi ściankami, kupiłam do maszyny i teraz każdy o nie się upomina, nawet piwo chcą w tych szklankach pić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 13.10.2017 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2017 Mmikka, pokaż Jurę Mania, ja bym tylko poduchy bardziej swobodnie poukładała THROW PILLOWS. Nie powiem, dołożyłabym coś kolorowego. Może marron, albo butelkową zieleń, albo navy blue. Takie ciemne kolory, ale jednak kolory Ale to ja Tą mała sofkę zabierasz stąd, czy zostaje? Jak zostaje, to zostaw też te fotele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 13.10.2017 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2017 Fotki nie robiłam bo Maniuś był chory wtedy, potem cieszyliśmy się juniorem. M nie ma, jak dorwę jego telefon, to zrobię fotkę. Maszyna sprawuje się dobrze, jedynie co czasem jej dolega, to system mleczny, nie wiem dlaczego się przytyka i zamiast piany mlecznej leci para. Pisałam, ze nie ma języka polskiego w menu? Wgranie kosztuje 1000 zł. Więc sobie tę przyjemność darowałam. Pani z firmy przysłała mi instrukcję w pdf po Polsku. Czyszczenie czy odkamienianie jest proste, w zasadzie, to wszystko obrazkami maszyna pokazuje co należy robić. Największe "branie" to mają szklanki termiczne z podwójnymi ściankami, kupiłam do maszyny i teraz każdy o nie się upomina, nawet piwo chcą w tych szklankach pić Spróbuję coś się dowiedzieć na temat polskiego programu. Może jest jakaś możliwość nie kasowa. W Jurze pracuje nasz dobry znajomy w dziale serwisowym. O pianę też odpytam. Pewnie będziemy się z nim widzieć w ciągu przyszłego tygodnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 13.10.2017 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2017 Mmikka, jaki masz model tej kawiarki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 13.10.2017 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2017 eee tam, poduchy do patrzenia i chowania to nie u mnie dom to nie muzeum:D Mania mnie sie podobaja te ciemne poduchy, pasuja do foteli kolorystycznie, tylko jedno mi nie pasi (ale sie nie obrazaj) to ta kolumna z waza, odstaje od reszty wystroju. poza tym salonik ladny i przytulny i chyba nic bym nie zmieniala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 13.10.2017 17:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2017 Mika , albo zapchana rurka odrazu przy wylewce albo w srodku ta co ciagnie mleko. Moze byc kamien. Czyscilas? rozkrecalas to? odkamienialas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 13.10.2017 17:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2017 Pestka zielony to akurat nie ja . Granat - kurna pisalam o granatowych zaslonach i poduszkach z Ikei to zero odezwu bylo, poduchy ktore walnelam sa granatowe, material jak chenille jest, ten co zaglowek na gorze mam. Zrobilam z lampa, moze lepiej widac - no ciemno jest zle fotki robic nawet swiatlo nie pomaga a tu jest ta z cekinami zlotymi TAR za co mam sie gniewac, juz jakis czas sie nosilam z wyniesieniem tej kolumny. Potrzebna mi bo na swieta stawiam na niej mala choinkowatosc - za fotelem. Pestka sofka mala idzie na dol do mojego tv pokoju, ale narazie musi tutaj stac az tam podlofi sie zrobi. Tak sobie pomyslalam, jakbym kiedys - gdzies trafila na jakies inne fotele co by mi podeszly - te razem z sofka moga byc na dole bo maja czarne i by pasowaly do czarnej credenzy na TV. Reszta dodatki w zlocie sa. Zobacze. A rozowy fotel moge postawic u M w jaskini, bedzie ladny odstrzal id kominka ok do kitu sie czuje chyba mnie przewialo w cholere, ide zaraz d wyrka i znow fotek nie skleje ale mnie lamie TAR sciagac poduszki mialam na mysli te z cekinami, ale niekoniecznie, zalezy od dziecka czy ma pomysl ich odrywania czy nie. Mam jedna fotke cos pokaze ale potem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 13.10.2017 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2017 jak kiedys u mamy wkrecily mi sie kłaki w te cekiny to nic mnie nie przekona ze to fajny pomysl ladne ale moge je popodziwiac jedynie w necie albo u kogos w domu. u mnie - wykluczone. zreszta Wiciasty szybko by je zalatwil te poduchy u mnie wygladaja na czarne, niewazne, ten granat tez jest mega. kremowe albo inne jasne zaginely by w akcji tez nie przepadam za zielonym we wnetrzach, choc nawet mam cos zielonego, bieznik na stole tarasowym ale tam nie razi, niknie na tle zieleni ogrodowej u siebie mam poduszki w kolorze sofy, byly do kompletu. do kazdej sofy po 2 szt. ale wylozone mamy po 1 szt. i oboje podkladamy sobie pod plecy. a psiury i tak robia swoj porzadek i poduchy wywalaja z sofy jak ich jest za duzo:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 13.10.2017 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2017 Pestka, Z9. Do serwisu, ze strony oficjalne,j pisałam, oni odpisali, że nie mają możliwości wgrania programu. Natomiast taka pani ze strony Jura przysłała mi tę instrukcję i napisała, że 1000 zł kosztuje wgranie. A ta para zamiast mleka, to leci rzadko, pewnie wcześniej niedokładnie "odmleczę" Najlepiej od razu, po mleku wrzucać te części spieniacza do kubeczka z wodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 13.10.2017 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2017 Na zasłony Sanela kiedyś się czaiłam. Mania, fajnie one powieszone wyglądają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 13.10.2017 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2017 z mleka sie osad robi od gotaca, trzeba zaraz po uzyciu czyscic, albo zmiast mleka przepuscic sama wode rzez rurki, moga byc ze specjalnym preparatem do czyszczenia, a jak sie koncowka zapcha nieodzowne do kazdej maszyny wliczajac w to Jure sa spinacze . Mika alez zazdrosc mnie zzera Piekna maszyna! piekna kawa! i zajomala mi szklanki do kawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 13.10.2017 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2017 Mika te zaslony sa moje ulubione, podobne do aksamitu ale sie nie swieca tak. latwo sie je tez prasuje - niestety trzeba po praniu, ale jak mowie - latwo. Ja mam szare Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 13.10.2017 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2017 cekiny na poduszkach, co prawda mam tylko jedna fotke bo nie szukalam, ale to mam bo wspominalam ze chce pokazac co chce zrobic w Fioletowym, ktory mial byc dla Natki typowe dekoracyjne a nie do lezenia. Tak samo niepotrzebne jak wszystkie inne dekoracje, ktore nie maja zadnego zastosowania oprocz ladnego wygladania. Przeciez na nich sie nie lezy. Jak wczoraj kupowalam te ze zlotymi to sprawdzalam tyl, bo normalne ze do lezenia bym je odwrocila, zalezalo mi tylko zeby zamek nie lecial przez srodek poduszki. Sie rozumie ze na skorzana kanape bym takich nie dala - po przewroceniu mozna zarysowac a to jest big NO-NO ale na inne sofki badz lozka sa ok. Ja akurat myslalam o lozku w Fioletowym. Dwie badz nawet jedna. anyway... to lozko co kupilam i Mloda zabrala planowalam poduchy tamte wywalic i uszyc nowe pokrowce, bez wzorkow i wydziwian bo orginaly wygladaly jak u jakiego maharadzy albo u Hindusow a ja tak nie lubie. Miala zostac gora rzezbiona i pikowanie a poduchy won, no ale guzik z tego! Lozko zostalo porwane zanim postawilam w pokoju, ba! zanim go jeszcze na zywca zobaczylam. Wiec szukam dalej. A planowalam pokoik cos w tym stylu. w planie byl bialy hemnes i tu fajnie z nim zrobione i Hack hemnesa - tyl zastapiony zaglowkiem lozka, zarabiste hemnes praktyczny bo sie wysuwa i jest duze lozko a szuflady nadal sa ale do tego pokoju tez myslalam o zwyklym metalowym cos w tym stylu, biale lub czarne, niewazne, tak wiec szukam bo jest masa, niektore sa przepiekne pikowane ale ja juz mam dziure w kieszeni a lozko do swiat musze miec. Wszystko tam juz mam, szafke, stolik boczny, krzeselko i pierdoly na sciany , posciel tez. Tylko lozka brak. I dywanu. Ale o dywan sie martwie nawet jak nie kupie, narazie tam wykladzina jest i jeszcze troche pobedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 13.10.2017 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2017 Synuś zdrowy, tylko mocno ulewa więc co chwila chce do cyca. W praktyce mało kiedy nie jest przy cycu. Za to w nocy budzi się za zwyczaj dwa razy więc nie jest tragicznie.Marzył mi się taki księżniczkowy pokoik a tu dwa chłopaki i nici z pokoiku. Młody właśnie zasnął więc ja też lecę zanim zasnę na siedząco. Nie wiem co bym zrobiła jakby budził się częściej bo i tak padam z niewyspania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 13.10.2017 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2017 Kup młodej na razie jakieś niedrogie a jak ci wpadnie coś innego w oko to wymienisz. Jakiego byś nie kupiła to i tak będzie pięknie, jak zawsze u ciebie. Na te zasłonki też się czaję tylko dla mnie troszeczkę za drogie. Sofka bardzo ładna. Osobiście skóry nie lubię ale też nie siedziałam nigdy na takiej dobrego gatunku więc może zmieniłabym zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 14.10.2017 16:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2017 Doriko a ile ma starszy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts