mania1220 16.10.2017 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2017 TAR jaka szafe z sypialni? nie masz jak to mowicie garderoby ? masz wolnostojaca? a kolorowe tzn jakie? niebieskie, czerwone, zolte? wiesz ile ja sie mebli nazmienialam tutaj w domu...glowa boli. I zmienie jeszcze nieraz. Znajac mnie. a ta skorka na krzeslach to co? prawdziwa czy nie? w jadalni kiedys mialam super skorzane, oddalam do obica, nigdy mi sie dupsko nie odparzalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 16.10.2017 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2017 M kazal mi zaczac wynosic klamoty male z jaskini, a ja co robie? obijam sie. I mysle nad lozkiem, ktore kuic. Dzis. Bo ma byc dzis kupione. Poki moj M ma dobry humor. bo ma pasowac do tej komody co bede malowac pamietacie? i kuzwa nie wiem :bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.10.2017 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2017 nie cierpie garderob, od tego mam osobny pokoj z szafami i komodami, w sypialni mam szafe wolnostojaca na ekstra poduchy, posciel, reczniki, narzuty itp., ja mam sypialnie 21 m2 musialam ja jakos zapelnic, bo samo lozko, nakastliki, skrzynia psiowa i komoda rtv powodowaly echo dlatego mam szafe bielizniarke. krzesla - skora prawdziwa, biala ale juz mi sie tak znudzily, ze "czuje odparzanie" kumasz aluzje mam nadzieje:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 16.10.2017 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2017 kumam tez szukam "takich" wymowek he he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 16.10.2017 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2017 dzisja M - "moge usiasc na kanapie???" NIE< kurna, kanapa na wystawke kupiona! oszalal mi chlop! sluchajcie, przyszlo mi dzis cos poczta wiecie, tu tak jak w US jest ze jak jest jakas wieksza sprawa kryminalna wybieraja 12 "sedziow" z ludnosci w danej prowincji czy terytorium. No i dzis mi przyszly papiery do wypelnienia nie chce.....moge udac ze nie dostalam. sprawy sie moga tygodniami ciagnac diabli wiedza gdzie, placa dopiero od 11 tygodnia czy jaks tak tak smieszna sume ze nawet hotelu bym nie wynajela ani nie miala na jedzenie na co mi to. jedyne co to przygoda, byc jedna z 12 wspanialych, ale nie chce, nie chce na nikim wyroku dawac, nie na darmo Temida ma opaske na oczach z drugiej strony jakby sie dowiedzieli ze odebralam i nie odeslalam 5 tys kary i siedzenie w ciupie bo to moj obowiazek, ale problem maja jeden - zamiast wysylac z podpisem wysylaja zwykla poczta. Wiec mozna rznac glupa. Niestety to imienne jest ehhhh... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.10.2017 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2017 (edytowane) dzisja M - "moge usiasc na kanapie???" NIE< kurna, kanapa na wystawke kupiona! oszalal mi chlop! sluchajcie, przyszlo mi dzis cos poczta wiecie, tu tak jak w US jest ze jak jest jakas wieksza sprawa kryminalna wybieraja 12 "sedziow" z ludnosci w danej prowincji czy terytorium. No i dzis mi przyszly papiery do wypelnienia nie chce.....moge udac ze nie dostalam. sprawy sie moga tygodniami ciagnac diabli wiedza gdzie, placa dopiero od 11 tygodnia czy jaks tak tak smieszna sume ze nawet hotelu bym nie wynajela ani nie miala na jedzenie na co mi to. jedyne co to przygoda, byc jedna z 12 wspanialych, ale nie chce, nie chce na nikim wyroku dawac, nie na darmo Temida ma opaske na oczach z drugiej strony jakby sie dowiedzieli ze odebralam i nie odeslalam 5 tys kary i siedzenie w ciupie bo to moj obowiazek, ale problem maja jeden - zamiast wysylac z podpisem wysylaja zwykla poczta. Wiec mozna rznac glupa. Niestety to imienne jest ehhhh... daruj sobie, masz co robic a tak kilka tygodni jak nie miesiecy wylaczone, na co ci to a mebeli myslalam takie tylko w innych kombinacjach: http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/besta-kombinacja-rega-owa-z-drzw-szuf-zielony__0542228_PE653915_S4.JPG albo niebieskie w korpusach brzozowych http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/besta-kombinacja-z-drzwiami-niebieski__0494120_PE626787_S4.JPG ewentualnie w takiej kombinacji kolorystycznej mogly by byc http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/besta-rega-szklane-drzwi-szary__0499047_PE630003_S4.JPG http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/besta-rega-szklane-drzwi-szary__0494040_PE626690_S4.JPG tylko sie boje ze mi sie szybko znudza i mysle nad debowymi frontami ale jak debowe to po co zmieniac obecne - mam ladne meble w kolorze brzozy polarnej. i tak sie motam kupic czy nie, mi sie szybko wszystko kolorowe nudzi a te brzozowe caly czas pasuja. te szmaragdowe widzialam na zywo,sa miodzio, fota nawet nie oddaje ich wygladu. i juz drugi raz mnie do siebie przyciagnely. generalnie korpus debowy a fronty mozna ukladac jak sie chce jak puzzle. cieplych brazow, ciemnych i czarnych nie lubie Edytowane 16 Października 2017 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 16.10.2017 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2017 wiesz co, ja nie chce tam isc. Tylko sie zastanawiam czy mnie siekna ze olalam, wiesz, siedziec ani placic nie chce, to nie jest takie hop siup, musze poczytac co ludzie zrobili. Ale sam fakt ze mnie tam chca to faje "zapisac" w zyciorysie nie znam nikogo kogo wybrali osobsicie a przez te 30 lat to sie kupe ludzi poznalo tutaj. mowisz, kolorowe sie szybko nudzi? to teraz wiesz dlaczego nie wzielam tej granatowej sofy i dlaczego wole grac dodatkami a wszystko mam tak monotonne w domu ........wynioslam stolik i wazon, ale mam speed. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 16.10.2017 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2017 ladne te mebelki swoja droga, szkoda ze lubie patrzec na takie meble ale nie sa w moim stylu. Nie ze "nie bo nie", ale nie bo probowalam i sprzedalam po miesiacu, nie bylo to ja, znaczy taki styl. Za bardzo mi sie z Ikea kojarzy chociaz mialam duzo z Ikei kiedys. Mebli. Jak sie z M rozkrecalismy. No i tak pre tez zeby tego lozka z Ikei tez nie kupwac. no i wezcie i mnie zabijcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.10.2017 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2017 bo to jest ikea, ja akurat ikee lubie. to co lubimy to sprawa subiektywna. jak to mowia jeden lubi zapach fiolkow inny jak mu nogi smierdza u mnie tez jest monotonnie ale akurat granat na sofach dziala na mnie bardzo pozytywnie. z kolei te szmaragdowe meble raczej by szybko wylecialy do goscinnego, tam jest tez tapeta ktora mocno by pasowala do nich, no i rzadziej bym na nie patrzyla. trudno z gotowcow cos znalezc co pasuje, te besty ikei sa fajne bo mozna klocki dowolnie ukladac w kombinacjach. łózka z ikei nie wzielam bylo tandetne, zamowilam to tapicerowane co wyzej pokazywalam, widzialam na zywo w salonie i jest fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 16.10.2017 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2017 ja nie mowie ze sa brzydkie, ja mowie ze mi nie pasuja bo probowalam, wlasnie z Ikei, z Besty mam jedna jeszcze na dole, ale jest biala na polysk z szyba i musze sie jej pozbyc jak bede stawiac szafy w jaskini, narazie jest pelna kto wie czego. to dawno w Ikei nie bylam jechac musze po kubeczki i poduszki na kanape. ale seledyn sorry mi sie nie podba, ale ja nie z zielonych odcieni nigdy nie bylam TAR mam kuchnie z Ikei pamietasz? ale tez wzielam te drzwiczki co nie maja wlasnie tego ikeowskiego kanciatego wygladu. a tak w ogole.....chcialam napisac ze kuchnia sie sprawuje na picus glancus nadal, szuflady swietnie chodza, drzwiczki tez, przecudownie sie ja myje. A ile kasy zaoszczedzilam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.10.2017 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2017 no wlasnie ten seledyn:rolleyes:, obawiam sie ze szybko mi sie znudzi. ech, chyba nie bede zmieniac wcale:rolleyes: szafek lakierowanych na polysk nie lubie, musze poszukac cos innego albo wziac beste debowa i jeden pas szary zrobie na wysokiej szafce. zawsze front moge wymienic z czasem na inny. ikeowe meble z tych drozszych serii sa nawet dobre jakosciowo, a besta do tanich nie nalezy i jakosc nawet nawet. a to nie grzech zaoszczedzic kase, fajnie ze ci meble pasuja, bo kuchnie masz bardzo ladna przeciez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 16.10.2017 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2017 TAR mebli z nowego katalogu nie sprawdzalam, ale szukalam czegos i pokazuje mi ze u nas jeszcze nie ma jak zwykle z opozniniem wszystko bylas moze na pierdolkach? widzialas moze ten zegare czy budzik czy co to jest? pasowalby do mojego czarno zlotego tv pokoju na dole , jak dotrze do nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.10.2017 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2017 czadowy ale u nas w katalogu go nie widzialam a na pierdolkach nie bylam bo to sobota byla, tabuny dzikich, szybko sie ewakuowalam, moze jutro podjade w ciagu dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 16.10.2017 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2017 TAR po probowalam kiedys (jeszcze w bloku) na nowoczesnie zrobic....ale to nie byla ta nowoczesnisc co powinna byc ta co naprawde ma wyglad prawdziwej nowoczesnosci kosztuje majatek, wiec zostala IKEA ale sie okazalo niewypalem. W moim przypadku. pokaz no jakie masz w sypialni? i dzis musze wystawic na kolalne moja stara skorzana kanape. Za darmo, byle wzieli. Dwojka sie ostala, trojke i fotel Mlody zabral ale juz mu nie wejdzie. A jak nikt nie wezmie - rozwale, sciahne skore - nigdy nic nie wiadomo na co moge wykorzystac, a reszte wywale do kontenera. recyckling zrobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 16.10.2017 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2017 mi pokazuje ale w zadnym miescie nie ma jeszcze, nie wiem kiedy podjade do Ikei, przed kupnem domu mialam 15min teraz mam prawie godzine i sie nie chce jechac pisze dzis jak pijana, sorry kupilam kiecke na slub, pstrykne fotke to ocenicie czy za grubo nie wygladam, przytylam troche, eh nie troche, duzo bo mojemu M w byle szmacie sie podobam:bash: on nie umie powiedziec mi prawdy:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.10.2017 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2017 te co mam teraz to typowki z salonow meblowych, proste kanciate z dodatkiem mlecznych szybek, juz nawet ich nie produkuja. nie ma czym sie chwalic. besty mi leza i to bardzo akurat sie wpasuja do reszty domu. dawaj te sukienke moj tez jest taki sam, nawet jak szmate zaloze to jemu sie podoba:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 16.10.2017 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2017 dzisja M - "moge usiasc na kanapie???" NIE< kurna, kanapa na wystawke kupiona! oszalal mi chlop! sluchajcie, przyszlo mi dzis cos poczta wiecie, tu tak jak w US jest ze jak jest jakas wieksza sprawa kryminalna wybieraja 12 "sedziow" z ludnosci w danej prowincji czy terytorium. No i dzis mi przyszly papiery do wypelnienia nie chce.....moge udac ze nie dostalam. sprawy sie moga tygodniami ciagnac diabli wiedza gdzie, placa dopiero od 11 tygodnia czy jaks tak tak smieszna sume ze nawet hotelu bym nie wynajela ani nie miala na jedzenie na co mi to. jedyne co to przygoda, byc jedna z 12 wspanialych, ale nie chce, nie chce na nikim wyroku dawac, nie na darmo Temida ma opaske na oczach z drugiej strony jakby sie dowiedzieli ze odebralam i nie odeslalam 5 tys kary i siedzenie w ciupie bo to moj obowiazek, ale problem maja jeden - zamiast wysylac z podpisem wysylaja zwykla poczta. Wiec mozna rznac glupa. Niestety to imienne jest ehhhh... A może wypełnij te papiery tak żeby ciebie nie chcieli. Ostatnio się naoglądałam seriali o adwokatach. Tam zawsze robią przesiew ludzi którzy mają być sędziami przysięgłymi. Zrób z siebie wariatkę, rasistkę albo coś w tym stylu i dadzą ci spokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 16.10.2017 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2017 Ze mną to samo. Podobają mi się najróżniejsze style i najróżniejsze meble. Te co TAR pokazała też, ale u siebie bym nie postawiła. Mania, twoje mi się podobają i postawiłabym u siebie, ale do całkiem innego wykończenia ścian, do innych lamp itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 17.10.2017 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2017 (edytowane) a ja juz wybralam :wiggle:zadnych kolorowych tylko dębowe wezme, zrobilam wizki i pasuja mi te kolory w pokoju a szybko mi sie nie znudza i moge grac kolorami, bo do takiego debu pasuja wszystkie. a tak musialabym zmieniac dywan, zaslony, narzute - nie chce mi sie i nie mam srodkow. zreszta co poczac z tymi niechcianymi dywanami - juz mam 3 na strychu:cool: a na jednej scianie chce powiesic takie kola w roznych rozmiarach (tylko bez luster)http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/stockholm-lustro__0380568_PE555467_S4.JPGewentualnie jeszcze po glowie mi chodza jakies grafiki, bo przyznam ze sciany mam za puste w tym pokoju. nie mam tez zadnych durnostojek na meblach poza lampami na stoliczkach nocnych. po prostu nie lubie stawiac pierdol na meblach:cool: a w ogole to mam beznadziejnie zrobiona sypialnie:bash: Edytowane 17 Października 2017 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 17.10.2017 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2017 (edytowane) Dą to dąb. Tak samo orzech i inne szlachetne gatunki drewna. Naturalną sosnę ikeowską miałam w moim drugim mieszkaniu i nadal mam kanapę 2 fotele i komodę. Pięknie się to drewno zestarzalo przez 30 lat. Momi to jednak nie może się to drewno wyglądem równać z innymi. Albo może ja nie przepadam za takim żółtym drewnem. Pomysł na koła znakomity. Tylko jeśli będziesz chciała w nich umieścić jakieś grafiki / obrazy, to będziesz musiała bardzo starannie wybierać, albo zamówić u jakiegoś artysty. Wstawianie w koła prostokątów może wyjśc bardzo źle. A z kolei większoć obrazów i grafik strasznie traci po skadrowaniu do koła. To jakbyś je wykastrowała. Edytowane 17 Października 2017 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts