mania1220 18.10.2017 13:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2017 TAR wazne sie czuc dobrze w sowim domu, a gust ma kazdy inny i to jest normalne, przynajmniej nie nudzi sie Jakbysmy mialy wszystkie wszystk na jedno koptyo to nie bylo by tak ciekawe poogladac "nie swoje". kumasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 18.10.2017 13:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2017 nie moglam dobrze pstryknac fotke mojej sofki bo mam zastawione, jak szukalam mojej komody znalazlam stare zdjecia w normalnym rozmiarze ze sklepu, teraz mam nadzieje lepiej widac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.10.2017 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2017 jasne ze kumam:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 18.10.2017 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2017 O i widzisz Mania doszłyśmy do tego samego Tar koniec i kropka Myślałam nad farbą kredową, kilka dni wchodziłam na str dwóch sklepów, wkładałam do koszyka i wychodziłam, nie są tanie, do tego jeszcze wosk, lakier. Za komodę dałam 150 do tego lustra, panele. Chyba kupię altaxa viva garden, pomieszam kolory i będzie git. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 18.10.2017 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2017 Za dużo musiałabym znowy pisać, a nieczasowa jestem. Jedziemy na koncert do Radia, a wcześniej po drodze wpadniemy po sery do nowo otwartego Selgrosa (TAR ) Obie macie świetne wyczucie i wnętrza robicie znakomite. Olać style Ważne, że przyjemnie wyglądają, a Wam pasują. Mania, zapomniałam napisac wcześniej, że ja bardzo lubię te listwy na ścianach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 18.10.2017 14:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2017 dobra zaslonka nad lozkiem czego nie chcialam to tej siatki takiej paskudnej, co z tego ze pokuj ladny jak ta siatka a dokladnie gora wyglada jak typowa na komary a tu jest pomysl z lustrem w srodku - nie mowie ze tam bedzie wisialo ale bedzie pasowac w pokoju, jak mi nie podjedzie bedzie wisiac na scianie obok, no ale dwu kolorowy material ten nizej - ten mi sie bardzo podoba, material z tylu jest sciety na skos i poprowadzony na prosto, wiecie o czym mowie? Czyli calosc jest zszyta w calosci na skiske, musze pomyslec jak to zrobic Pestka a tutaj widac to "pudeleczko" cienkie jak moja poleczka, jest wystarczajaco miejsca a tu jest w odcieniu tym samym co lozko i cala reszta - nad tym tez myslalam a tu jest wszystko paskudne - korona na gorze, kolor wszystkiego, falbanka na nazucie i wszystko FE...ale pokazuje ze wzgledu na jeden szczegol - na to jak zaslony sa zamocowane , tak tez mozna jak widac same dylematy, jak, z czego itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 18.10.2017 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2017 Joana, spróbuj w Leroyu kupić Fox decorator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 18.10.2017 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2017 Najbardziej mi leży to z granatową (chyba) ścianą, bo fajny kontrast, wyraziste, a kwiatki rozjaśniają i robi się wesoło. Może jakieś paski, albo kratę dałabyś wewnątrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 18.10.2017 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2017 https://pl.pinterest.com/pestka56/designers-guild-others/ Piękne, ale ceny mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 18.10.2017 14:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2017 sciany zostaja szare, nie chce tez zadnych tapet, za szybko mi sie nudzi za szybko zmieniam, nawet zamianke pokojami. Chce zeby bylo stonowane - bo to ja w domu mieszkam a oni tylko czasem na wizyte przyjezdzaja kredowa farba ktora mam pomalowana komode nie musze juz nic nakladac, ma w sobie. Jedzie sie pedzlem czy walkiem jak normalna farba i na tym koniec. W sklepie mam do wyboru kilka - rustoleum, Martha Stewart i Annie Sloan. Nie wim, u mnie nie sa drogie, duza puszka jak farba kosztuje 29-39$ , Rustoleum najtansze. Martha nie jest droga tez. Mala puszka niecale 500ml 14$. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 18.10.2017 15:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2017 M niestety musial jechac do pracy wiec nic nie zaczal robic na dole, ten tydzien tez zajety troche, alezzzz sie bedzie wloklo. prosil mnie zebym jedna sciane uprzatnela na dole zeby pudla z podloga przeniesc a ja - siedze i sie obijam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 18.10.2017 15:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2017 jeszcze pomecze troche wszystkich bo ciagle mysle nad tym Brazowym i nad tym lozkiem co kupilismy, o ile wiem co zrobie w Fioletowym z lozkiek tak w Brazowym mnie rozwala komoda. juz wiem czarne day bed jasna kremowa czy biala posciel, pod lozko komode zrobic i problem z glowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 18.10.2017 15:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2017 Pestka o ile biale i szare przecierane meble sa bardziej shabby, tak czarne juz nie, moge tak lozko i komode zrobic nizej jest Annie Sloan i Martha Stewart Annie ma 2 waxy. czyssty, bialy i czarny, na dole widac bialy i czarny i Rustoleum, np na rame do Natki lozka i na koniec : moja komoda gdybym na granat pomalowala i na czarno jeszcze byla ze zlotymi raczkami. Zdecydowanie nie pasuje granat do niej. Nie zebym chciala bo nie, Granatowy juz jest skonczony. a teraz ide dzialac na dole, koniec obijania sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 18.10.2017 15:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2017 Joana po co lakier do kredowej???jak nakladasz wosk juz nic sie nie naklada, zadnego lakieru albo poszukaj kredowej jak ja mam na komodzie - nie trzeba juz woskowac, moze macie?musze poszukac tej mojej bo mniej roboty ale tylko kilka sklepow ja ma teraz juz ide naprawde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 18.10.2017 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2017 (edytowane) Mania lakier na blat, wosk na fronty. A ta co pokazałaś Rustoleum u nas 82 zł plus przesyłka, a mieszacie mi w głowie , tak, że wracam do pierwotnych pomysłów. Jeszcze brałam pod uwagę taką mineralną farbę Fusion, do niej nie trzeba już nic. Ja nie chcę takiego super matowego efektu, chcę taki satynowy. Pestka ale to co mi pokazałaś, to jakieś tynki ozdobne Edytowane 18 Października 2017 przez joana_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 18.10.2017 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2017 zabije sie Joana albo wez mnie sama ubij ta moja szara komoda jest pomalowana mineralna! a nie kredowa. ale dupa ze mnie. Serio. jak znajde buteleczke to pstrykne, nie pamietam co za farba, moze i fusion? ale chyba tak (ale reki nie dam uciac) i nie, moja komoda nie jest matowa, jest satynowa, nie widac na fotce i ja tez nie chce matowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 18.10.2017 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2017 i jak mnie pamiec nie zawodzi to mam kolor pebble, ale to juz chyba 2 lata temu to kupilam to sie moge mylic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 18.10.2017 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2017 ja mam na oku taką: tylko chciałabym dodać do niej trochę czarnego barwnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 18.10.2017 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2017 znalazlam to starosc mnie jeszcze nie zawodzi z pamiecia skoro po takim czasie pamietalam jaki kolor mam na komodzie Joana czekaj cos wkleje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 18.10.2017 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2017 nawet jej nie otwieralam - farba moze stac 7 lat, tak tylko mowie jakbys chciala przechowac i za kilka lat wpasc na jakis genialny pomysl w tym samym kolorze a tak przy okazji - ale to to wiedzialam - ta farba jest tutejsza, nie zadna Made in US albo made in china, co zreszta widac na butelce i o czym mozna poczytac, temu u nas latwa do zdobycia i niedroga. a tu - moze cos to pomoze jak odbija swiatlo' Joana, mowia jednak ze wysycha matow i zeby sie bardziej swiecilo nalozyc wosk, maja ten nizej na szarej Fusion nalozony ten wosk (zignorowac przecierki) nie powiem czy na mojej komodzie jest czy ni ten wosk, przekonam sie w praniu, albo jak zaczniesz swoj robic tutaj jest ten kolor co chcesz, lepiej widac, Fusion Midnight Blue tyle co wiem ze na kredowa trzeba nalozyc wosk bo by byla jak podkladowka i sie zaraz zdzierala, na Fusion nie trzeba, daje sie wosk tylko jak sie chce wiecej odbicia, blysku czy jak to nazwac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts