Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domek z dziecinstwa

mania1220

Recommended Posts

My podobnie jak Tar, budował nam deweloper, mieliśmy to szczęście, że wybraliśmy sobie projekt jaki chcemy, i tylko doglądaliśmy, wszystkie reklamacje do niego. Duża wygoda, choć nie mam porównania jak Tar.

Mania wałek mam taki z mikrofibry czy jakoś tak, pędzlem na pewno nie. I widzisz właśnie ta pojemność 500 ml mnie wstrzymuje

• Odpowiedzi 31,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• mania1220

13601

• pestka56

3588

• mmikka

3343

• TAR

3053

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

to sie nazywa speed, sprawdzalam 5min temu jak tam sprawa z moim dywanem, ale pokazalo ze idzie fedexem i ze musze dac dwa dni zeby pokazalo. Kupilam przedwczoraj wieczorem, poznym wieczorem.

No wiec zamklam okienko, dywan mial byc jutro, poszlam siku i slysze ze pies szczeka i ktos wali do drzwi, otwieram a tam moj dywan :p

Dywan szedl z US

ide sie ubierac, M wylazl z jaskini i zapytal kiedy chce jechac.

popstrykam moze jakie fotki.

Najwyraźniej :)

Pestka czarności straszne pokazałaś, i ten wielki facet! Ale podoba mi się kuchnia i stoliki kawowe.

Ja dziś kupiłam vive garden altaxa, u mnie w budowlanym mieli przecenę, pomieszałam dwa kolory, dodałam barwnika i chyba mam już kolor granatowy jaki chciałam, jutro w świetle dziennym sprawdzę, pozaklejałam dziurki po starych zawiasach i na weekend malowanie

Pestka ZABILAS MNIE :p

piekne wnetrza! wzielabym wszystko oprocz kilu rzeczy - sciany za czarne, kominek mi sie nie podoba bo jak krowa wyglada, blat w kuchni tez nie ubie, kuchnia niezbyt mogli ladniejsza zrobic, ale reszta - meble, durnostojki kolory i FACET :o biore!!!

poduszki sa, lozko wlasnie zrobilam.

pstryklam pare fajnych fotek w sklepch. TAR cos pod stolik i zegar

Joana znalazlam cos z Fusion musze pokazac.

ale najpierw ide na kawe bo ledwo zipie, zeby zrobic lozko musiala powynosic graty z pokoju i posciagac lozka.

a jeszcze wisze fotek pare z dnai co po skorzana bylismy co pisalam ze specjalnie podeszlam zeby pstryknac zebyscie widzialy. Oprocz Pestki bo byla i widziala.

ok ide na kawe i wracam, a jak pojdziecie spac to juz nie moja wina , u mnie dopiero 4:36 popoludniu i wsciekle slonce swieci, wogole upal jest

dobra, po przejrzeniu setek poduszek doszlam do wniosku ze nie chce duzo wzorow bo to nie ja.

Wybralam proste poduszki, a dodatkowo cos z kopem. Bdzie.

Znalazlam fioletowa spodniczke nowa w domu , nie nie prasowalam, nalozlam zeby widziec jak bedzie wygladac. Bo skrzynie na drugi materac nie wiem kiedy beda.

Narzuta tez z domu nie podoba mi sie, albo uzyje innej albo kupie taki sam material w szarosci i sama uszyje.

To jest tylko podgladowo, nic nie jest super ulozone i zmienie jeszcze ze 100x, ale kolorystyke widac i na szczescie wzielam szary dywan a nie fioletowy.

Tak ze nie marudzic ze to nie tak czy tamto nie tak.

Kupilam 7 poduch z chenille, to chyba szenil sie po polsku nazywa? Duze szare i male fioletowe. A takie dolozone jasne szare - to z mojej poscieli nowe, nadaja sie? moge z nich poduszki zrobic bo spac na tym nie bede, mam taka sama narzute na lozko ale nie wiem wlasnie czy nie za duzo wzorkow bedzie.

IMG_3457.jpg

IMG_3455.jpg

IMG_3453.jpg

a to taki dodatek do pokoju, krysztalek kupilam. Jakas deseczke ladna musze i przykeleje zeby dzieci nie braly bo zrysuja mi meble, no ale pasuje :p

IMG_3436.jpg

dywanu nie rozloze bo nie ma szans, po drugiej stronie stoi i szafka, i stoliki, zlew do kuchni nowy, szafka do lazienki, lampa i mase pudel, nawet nie pytajcie.

U nas mówi się szenila :)

Ile te szare poduszki mają? 40 czy 50, bo jakieś małe się wydają przy tym łożku. Hm... poczekam aż wsio poukładasz. Kolory okey i fajny ten plaster ametystu.

to na pierwszym planie mialam wziasc ale w koncu zapomnialam, do swojego Zlotego

IMG_3348.jpg

pod spodem wyrabiste lustero

IMG_3349.jpg

lampka wyjechana jak to mowicie

IMG_3360.jpg

i sufitowce

IMG_3361.jpg

IMG_3362.jpg

IMG_3363.jpg

i "obrazy" sorry ale nie mialam reki wyciagnac

IMG_3434.jpg

IMG_3433.jpg

dwa zarabiste

IMG_3357.jpg

aten nizej - jak wisi to jak baloniki ale jak tak lezal na lezaco to nie wiem czemu ale mi plemniki przypominal:P

IMG_3358.jpg