Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domek z dziecinstwa

mania1220

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• mania1220

13601

• pestka56

3588

• mmikka

3343

• TAR

3053

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

krzesla

IMG_3341.jpg

IMG_3407_2.jpg

IMG_3368.jpg

IMG_3369.jpg

fajne te grafitowe ale materialu nie libilam

za to te nizej - gotowa bylam ze sklepu wyniesc, normalnie jak wpisane w moj dom :sick:

IMG_3370.jpg

IMG_3371.jpg

krysztalek na krysztalowej nodze, fajne, ja mam duzego ale bialego w witrynie

IMG_3351.jpg

podobal mi sie ten zegarek

IMG_3350.jpg

cudowny dywan :p

IMG_3374.jpg

pufa - jak zielonego nie lubie tak musze przyznac ze piekna!

IMG_3393.jpg

IMG_3394.jpg

i jeszcze takie dwie

IMG_3391.jpg

IMG_3430.jpg

troche mebelkow ktore mi sie podobaly

dwie sofki ktore pasowalyby do mojego rozowego fotela, cena przystepnai baaardzo wygodne

IMG_3409.jpg

IMG_3412.jpg

i ta turkosuwata, jak turkusu nie lubie tak mi sie podobala jako duzy mebel i by sie tez wpasowala, niestety sie siedzialo jak na desce :sick:

IMG_3417.jpg

IMG_3392.jpg

IMG_3343.jpg

IMG_3431.jpg

IMG_3427.jpg

i perelka, barn door :p

IMG_3400.jpg

IMG_3403.jpg

IMG_3404.jpg

Pestka tzw euro pillow, czyli europejska poducha ma 26x26 cali to jest 66x66 cm, nie wiem czy mam mialam kiedys . Wkladek napewno juz nie mam. Moze poszewki.

Tak wejda tam 4 juz mierzylam zanim pstryklam fotki, moze podjade jutro i wezme jeszcze jedna.

ale tak normalnie sie tak nie wydaje, moze zdjecie tak strzela, na zywo wyglada ok. nawet jesli to jak mowisz - zawieszka z tylu to nadrobi.

w kazdym badz razie walac poduszek tam cos dolozyc i narazie moge odpuscic robienie lozka - a moze calkowicie? i tak go prawie nie widac. Jak jeszcze dywan bedzie rozlozony, zaslony na oknach moze wszystko sie ladnie zleje. Ale to moja droga bedzie za hmmm jakis czas. Dopoki dol nie bedzie zrobiony zeby graty poroznosci

One takie bardzo industrial barn :wiggle: Pewnie ciężkie jak cholera.

Zielona pufa piękna, bo kolor cudny. To samo z tą turkusową sofą.

Podoba mi się sofa z pikowanym siedzeniem.

Fajna ta konsola, na której 2 lampy stoją.

A krzeseł z plexi nie lubię.

sama nie wiem co mam w domu :sick:

kilka miesiecy temu kupilam poszewki na poduchy w Ikei, z tego samego co mam zaslony, Sanela.

Mam ich 3.

dolozylam wiec dwie - nie mam wkladow, wsadzilam poduszki i podlozylam dwie fioletowe pod spod zeby wyzej bylo.

lepiej? cos kolo tego sie krece????

kurde co jak co ale grac z poduszkami nie umiem, w brazowym wiem jak zrobie i bedzie to duzo latwiej, u Natki ciezko, chcialam wiecej poduch ale zeby nie przeslodzic. Poduchy sa piekne w sklepach ale sie boje ich.

IMG_3458.jpg

nalozylam ta nazutke co pisalam - nie pasuje mi. Raz ze ma za duzo wzorkow a dwa jest za jasna, musi byc ciemniejszy szary. Czyli trza szenilke kupic i samemu uszyc, akurat to jest nic w porownaniu projectu "pouklada poduszki na day bed"......:p:P:P:P

eksperyment przeproadilam na gwozdziu i wstazce :p

IMG_3466.jpg

sie rozumie nie bedzie w szpic tylko na szerokosc poleczki, wyglada COOL, ale nastepnym razem pokaze jak skoncze ten pokuj

tylko male pytanie - jaki kolor byscie proponowaly? ten jest kremowy, dwie zaslony, ktore chce powiesic w Brazowym bo one blokuja swiatlo a tam wali sloncem.

Jak poduchy wypełniły jest lepiej na oparciu, ale za dużo tych małych. Masz może wałki? Po bokach bym spróbowała. Te prostokątne mi nie pasują. Takie są kurduplowate i wyglądają jak zapchaj dziury.

Mania, idę spać. Cięzka noc przede mna. J wrócił z męskiej imprezki :bash:

Daybad-th2.jpgsofa window.jpg

sofa-large.jpg

ELIZABETH COUNTRY-LIVINGROOM-ffragment_4996.jpg

jak na moje to za duzo tych poduszek, pierwsze ulozenie moze byc. duzo rzeczy z tego sklepu mi sie podoba, szczegolnie te metaloplastyki zlote czarne miedziane i obrazki cudne, i ten zegar tez mi sie podoba tylko czy on ma to skrzydelko czy ono jest do czegos innego? bo ze skrzydelkiem to troche tandetnie, bym je odczepila:cool:

sofa turkusowa mi sie wcale nie podoba, ani ksztalt, ani kolor, zreszta nie lubie uszakow ale ta pierwsza szaro granatowa jest piekna, ta druga szara tez niczego sobie. no i drzwi - cud miod i zdjecie gdzie jest duzo drewnianych rzeczy. taaak odnalazlabym sie tam, bo nawet do mojego wnetrza mozna by kilka rzeczy przytulic.

Mania a wiesz, ze ja teraz mam w sypialni dodatki wlasnie takie ametystowe, sliwkowe - jak zwal tak zwal. i wszystko zmienie, bo juz kolor mi sie z lekka opatrzył:cool:

Koło tych pięknych drzwi Mikołaja widać :yes: Październik dopiero, a sama w tk maxx bombki i jelenia kupiłam :cool:

Miedziane dodatki bardzo mi się podobają, ale wybitnie nie wpasowują się u mnie w domu. Musiałam sprzedać, bo zgrzytały jak piasek między zębami.

Łózko bardziej mi się podoba z mniejszą ilością poduch. Rzeczywiście, tapicerowanie byłoby widać tylko podczas spania, poduchy zasłaniają całkowicie to drewno.

Krzesło z kołatkami fajne :D

i nie dodalam, ze te plastiki to mi sie nigdy nie podobaly, jakos ani w nich szyku ani stylu nie dostrzeglam. ale moze ja sie nie znam, pamietam jak kilka lat temu niektore laski na fm "sikaly " na pkt. ghostow. a ja w tym nic ladnego nie dostrzegam, za przaśna jestem :lol2:

a te baloniki to mnie tez sie widza ale troche jak plemniki w ruchu wygladaja na tej fotce :D

miedziane lampy z drucikow mam w mezowym pokoju i bardzo je lubie, chcialam dac tez w mojej lazience ale seria tych upatrzonych sie skonczyla wiec zostalam przy takich samych ale czarnych. 2 szt. zabraklo bym miala miedzianki :cool:

Mania a wiesz, ze ja w chacie mam glownie czarne i biale lampy. sama jestem w szoku salon poza 3 kinkietami ma wszystko czarne, no sa jeszcze 3 betonowe. i w kuchni szare, czarne i żółte. normalnie nie ja :D

Edytowane przez TAR

Kiedyś koło ludwików przechodziłam bokiem, gdyby mi ktoś powiedział, że je będę kupowała, to popukałabym się w czółko. A koloru złotego nie znosiłam. Srebro mi się zawsze podobało. Granatu w mieszkaniu nie lubiłam, teraz bardzo mi się podoba i lubię. Za to szary lubiłam od zawsze. W 2004, czyli dawno temu miałam nieludzko drogie tapety w szarym kolorze. Wyglądały jak sztruks na ścianie. Obecni właściciele mieszkania mają je dalej.