mania1220 21.10.2017 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2017 a material tez ma byc szary, pokazuje zielony, tez zielony widzicie?? zobaczymy czy sie sprzeda, ludzie wszystko za darmo by chcieli. jak sie nie sprzeda pojdzie narazie na dol. potem bede myslec. a czarna skorzana sofe jak wystawilam za darmo to sie o malo nie pozabijali - bo w super stanie, zero dziur, zero zadrapan i zero przeciec, a ludzie takie zniszczone oddaja a nawet kase chca ze az wstyd. czekam do wieczora, mam nadzieje ze sie uda fotke cyknac , czegos. kurde Mika ja tak samo mowie, nawet nassi znajomi kanadole tak mowia, o tym gadaniu z inteligentem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 21.10.2017 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2017 Żadna z moich wystawianych rzeczy nie miała tyle odsłon co kuchenka za darmo. W pół godziny poszła, a najlepsze było jak zadzwonił pan, że zaraz przyjedzie, i czy to jest tam gdzie ten stary samochód W GARAŻU stoi. Ten garaż mnie rozwalił Nie wiem o których kolorach gadacie, jezeli tych tkanin powyżej, to ja widzę szary i jasnobeżowy. Kiedyś w sklepie kupiłam szarą tkaninę i załamałam się jak ją wypakowałam w samochodzie. W świetle dziennym w brąz wpadała. Wróciłam do sklepu i pan sprzedawca przyjął ją z powrotem. Kupiłam inną, ale razem wychodziliśmy przed sklep oglądać materiał przed cięciem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 21.10.2017 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2017 U mnie zielonkawy i beżowy Ważne,ze na żywo wyglada dobrze, a nie jak moja ściana w sypialni. Na zdjęciach ładnie, na żywo... echhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 21.10.2017 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2017 niestety nie widzialam na zywo granat kupilam w sklepie, ale nie chcialo mi sie jechac bo jak pisalam - czesc materialow maja tylko przez internet. ten sam material co granat ale kolor diabli wiedza...tez tak mialam, z materialem na krzesla co nakladalam, pamietacie? dopiero jak zdarlam i nalozylam szary z zaslon z Ikei - jest prawdziwe szare. A tak mialam pod fiolet. Na scianach to samo, jak pomalowalismy widzialam niebieski, okazalo sie ze jest na bazie niebieskiego a nie czyste wymieszane biale z czarnym. Juz sie przyzwyczailam ale czasem jak z lapma robie fotke to wyciaga ten niebieski. Joana jedna sciane a nawet pokuj bym przemalowala, ale caly dom? raczej nie bo bylam dzis pstryknac u mnie na osiedlu czerwone klony, i czekam na dobre swiatlo zeby mojego cyknac. M pozaklejal wsie laczenia pierwsza warstwa teraz instaluje drzwi wsuwane w sciane, zapomnialam jak sie nazywa po polsku a potem idzie do Jerrego na hokeja. Kazalam mu pompe przyniesc, Jerry byl tu przed chwilka, moze ja sciagnie. Bo jeszcze wody nie wypuscilam. Woda czysta ale w cholere lisci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 21.10.2017 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2017 odkrylam jeszcze dwa paki na rozach, ciekawe czy urosna i sie rozwina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 21.10.2017 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2017 Mika ale skad on wiedzial "gdzie ten garaz ze starym samochodem?....jakis sasiad??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 21.10.2017 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2017 Joana, koncert jak zawsze znakomity i zaskakujący. Miesiąc temu były piosenki Grechuty. Myślałam, że znam wszystkie i okazało się, że z tych które śpiewali to tylko jedną. Koncerty są na żywo w małym kameralnym studio radiowym im. Władysława Szpilmana i tym razem to był koncert piosenek właśnie Szpilmana Za 3 tygodnie następny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 21.10.2017 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2017 Widzę jak Mmikka, szary i beż Sofka już się sprzedała ? Powinna błyskawicznie Moja czerwona Sympathie caly sezon wypuszcza po 1-2 pąkach. W czerwcu zakwitła cała. Ona normalnie powtarza kwitnienie i to kilka razy, a w tym roku kapie po kwiatku Kwinie też Novalis. Tylko, że Novalisów mam 17 krzewów, a kwiną teraz tylko 2. Dziwny rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 21.10.2017 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2017 Jak przyjechał, to okazało się, że to kurier. Koło naszego domu jeżdżą do hurtowni + do nas i sąsiadów. Jak drzwi do garażu są otwarte, to zdarza się, że ludzie idą do M i zdjęcia sobie robią. Wczoraj M pojechał do Stacji Diagnostycznej zapytać czy może na przegląd podjechać staruszkiem, pan na Stacji od razu zapytał -czy to ten niebieski, co czasem go widuje. Mój klonik też ładnie się przebarwił, jeden clematis ma kwiatki. Jeden nie wiem czemu usechł, był z innym w doniczce i ten drugi ma się dobrze. Pestka znikła i nie doczytała, czy mam wykopać swoje zielone mieczyki abisyńskie :lol2: Aż mi ich żal, nie kwitły, ale liście są ładne, nie żółkną jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 21.10.2017 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2017 Nic nie wiem o mieczykach Tuptaj z pytaniem do Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 21.10.2017 22:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2017 Moje to Don Juan'y pnace, ciekawe czy Gosikowi jeszcze kwitna, kiedy to bylo w zeszlym roku? snig padal a one kwiaty mialy. Caly rok mi kwitly non stop. pisalam u Tar o nazuttce na lozko, wiadomo ze wsio prawie u mnie w sypialni na szaro. No i jak robilam to nowe lozko mowilam ze mam nalozone szare futerkowe z poduszek od nazutek. Dzis nazucilam nazute na skorzana kanape jak M znosil reszte plyt na dol i doszlam do wniosku zem glupia - bo nie zauwazylam ze jest obustronna a ciekawe jak poszwy na poduszki? nie chce mi sie teraz isc ale sprawdze potem. Kudelki sa male, bardzo mile miekutkie w dotyku, nie mechaca sie, nie wylaza i nic z nimi sie nie dzieje - a pieso uwielbia na tym spac bo wlochate Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 21.10.2017 23:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2017 w koncu sie doprosilam lozka u Mlodej najmlodszy siedzi bo Natki w szkole byla. Ja mialam tylko poduszki zmienic na jednolite jakby stalo u mnie w domu. Ale teraz z M doszlismy do wniosku ze dobrze ze ona to lozko wziela, Natki jest szczesliwa bo ma swoje princess bed a tu zadko jest, tam codziennie na nim spi i moze jeszcze kilka lat spac a ja za to kupilam normalnej wielkosci lozka. a tu macie urodziny dzisiaj dzieciaka ze szkoly - narodowosci widac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 21.10.2017 23:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2017 na ogrodku ostatni napawanie sie fontanna, jutro wode spuszczam, ale Silver lace nadal piekny dwa dni temu klon po prawej jeszcze zielony a klon dzisiaj i wsie kolory z klona zerwalam ale jak poszlam za dom w druga ulice tam sa cale czerwone juz jesien proszen pan! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 21.10.2017 23:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2017 zapomnialam....terrorysta po wygonieniu sie padl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 21.10.2017 23:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2017 to kontrast - moj czarny diabel i TAR bialasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 21.10.2017 23:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2017 Ciekawe czy by się polubiły Black&2White Super babcia z Ciebie. Klony przepiękne. U mnie niektóre drzewa już bez liści. Orzech włoski tylko 2 dni świecił złotem. Wczoraj spaliłam 8 taczek ubitych liści z niego. Takie ogniste jak kanadyjskie klony dziś były trzmieliny oskrzydlone. Być może jutro już stracą liście. A glicynie nadal jak zielony busz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 22.10.2017 00:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2017 super babcia na slub w miniowie idzie zaczelam juz prezenty kupowac, znow majatek, na tyle dzieci i tyle luda ehhhh a wiesz co, moje wisterie zaczely juz zolknac i zzucaja liscie, a winoluszcz prawie lysy tylko owoce widac, roza na froncie ta "dzika" zero lisci same owoce zotaly, beda mialy co ptaki i zajace w zimie jesc, sunbursty zzucily ale deby zieloniutkie, cala zime maja liscie tylko sie im zasusza. a trawa jak na sterydach rosnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 22.10.2017 00:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2017 ok, zalegle fotki o ktorych wspominalam, z dnia co odbieralismy moja skorke na pierwszy rzut - moj domek tak samo trzeba wwiezc, tirem, z oznakowaniem z tylu i z pozowoleniem (kilka stowek kosztuje ) i z tylu jeszcze musi jechac maly samochod oznakowany - osobno a tu wylapalam jak wiezli skrzydlo do wiatraka, mieli straszny rozstrzal w 3 skrzydlach, jakies 100km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 22.10.2017 00:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2017 Pestka, cos dla Ciebie - wpomnienia duzo nie mam bo wiekszosc z samochodu bylo Prince Edward Viaduct, czyli potocznie - most samobojcow siatke zabezpieczajaca skonczyli w 2003, dwa lata temu oswietlenie skonczyli. do 2003 prawie 500 skoczylo, najwiecej w 1997. Siatke zalozyli i nie ma jak skakac, poszli na inne mosty - niestety most nie jest dlugi ma niecale 500 metrow dlugosci i 40 w dol ale od poczatku byl magnesem dla "skoczkow". Wybudowany w 1918. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 22.10.2017 00:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2017 wjezdzamy - downtown Toronto, czyli centrum nic ciekawego nie? ano to pokaze co jednak jest albo nie ma a tu same poszukajcie gdzie powinna byc a jej nie ma CN TOWER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts