pestka56 22.10.2017 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2017 Ostatni raz byłam we Wrocku na 50-leciu Pałacyku. Niezła balanga była. Ale Pałacyku już nie ma W W-wie istnieje przy klubie Stodoła coś w rodzaju podklubu Stara Stodoła. Raz w miesiącu są spotkania z koncertami. Ściągają właściwie wszyscy, ktorzy kiedyś tworzyli kulturę studencką. Ostatnio zaczęlo nawet bywać calkiem młode pokolenie. Przychodzą, bo jest ciekawie, można spotkać fajnych ludzi, posłuchać dobrej muzyki, potańczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 22.10.2017 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2017 (edytowane) W Koronie, w tk maxx byłam raz ew.dwa, wybitnie nie po drodze. Z Bielanami mnie zaskoczyłaś, nie wiedziałam, że tam jest W kwietniu mam lekarza, to wyciągnę tam koleżankę. Bo pewnie wcześniej już nie pojadę. Sprawdziłam mapę sklepów, w dawnej Ikea jest tk maxx? Edytowane 22 Października 2017 przez mmikka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 22.10.2017 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2017 Do Pałacyku chodziłam na filmy, salka kinowa była. I jest rzut beretem od Renomy, czyli dawnego Domu Handlowego Pedet:) Pestka, może w Pedecie byłaś, od strony Pałacyku była pijalnia piwa, od strony Świdnickiej główne wejście, taka wielka krata do góry się podnosiła, jak sklep otwierali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 22.10.2017 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2017 Pestka jak to nie ma? jest! tylko nic w nim się już nie dzieje. Mówisz o tym na Kościuszki? Mmika w tym nowym centrum Bielany, bliżej Ikei, Ikea ?? Pomalowałam fronty szafki, jutro zobaczę w świetle dziennym, dwie warstwy ładnie pokryło. Ale czymś bym pociągnęła jeszcze, żeby miały takie satynowe wykończenie. Przy farbie akrylowej chyba tylko lakier? ale jaki? Pestka masz jakiś sprawdzony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 22.10.2017 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2017 (edytowane) Wlaśnie. Sprzedali go w 2012 Wietnamczykom i dlatego nic się nie dzieje. Edytowane 22 Października 2017 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 22.10.2017 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2017 Jakaś szkoła tańca wyskakuje w pałacyku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 22.10.2017 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2017 Tak, szkoła tańca, jakieś siedziby firm. Ze szkołą tańca mam takie wspomnienie, a propo byłych. mój kupił córce swojej lekcje, na rok w tej szkole, dali tylko taki mały bilecik, więc zrobiliśmy razem takie fajne zaproszenie. Mamusia powiedziała dziecku, że tam są dzieci, które już potrafią tańczyć i będą się z niej śmiać, a kiedy sie dowiedziała, że to my zrobiliśmy zaproszenie, to przy dziecku podarła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 22.10.2017 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2017 Krowa, kóra krzywdzi własne dziecko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 22.10.2017 22:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2017 a ja wlasnie wrocilam z Ikei. M mial swieta cierpliwosc ze ze mna pojechal, oczywiscie mialam wziasc kubeczki na kawe i zapomnialam.Jak sie obrobie to zdam relacje, mam troche fotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 22.10.2017 22:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2017 pojechalam obczaic kila sprawek w Ikei pomyslalam ze zobacze co jest grane z tym zegarkiem. lazimy, lazimy i prosze - jest! ptaszorek i motylek tez jest pod szklem ladnie wygladaja no wiec lece na dol zeby mi pokazali gdzie sa bo wisiala kartka ze na dole sa, ale jak szlismy i szukalam nie widzialam. I co?? NIE MA wykupione juz od miesiaca nie ma i juz miesiac czeka na nowa dostawe. Podobno tak popularny ten zegarek byl ze w calej canadzie wykupili kupa plastyku, nic wiecej, ale ma cos w sobie i ja go chce. No ale nie ma. Podobno beda spowrotem ale nie wiedza kiedy. EH! Sciagli je wiec z katalogow na online, moglam se szukac i sprawdzac. Ptaszorki wzielam bo tez poszly i zostaly 4 paczki tylko. Ale nie otwieralam, bo pogubie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 22.10.2017 22:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2017 Granatowe zaslony a tu w ikeowskim "pokoju" gdzie juz inaczej oswietlenie jest i ciemna zielen - ladna byla! przypomina mi ta pufke co cyklam w sklepie no wiec..........granatowe bardzo ladnie sie reprezentuja, zielone tez, ze zlotym picus-glancus byloby. niestety z prykroscia stwierdzam ze to nie jest juz ten sam material co byl jak swoje pierwsze kupilam. Pewno nie pamietacie ale pisalam o tym jak robilam krzesla. Juz nie sa tak super aksamitne jak byly, zajezdzaja takim smiesznym czyms. Mimo to - nadal - ladnie wygladaja, i ten granat i zielen. Nie nie kupowalam. A to dlatego ze chyba kupie chenile granatowa co mam zaglowek i zrobie zaslony i poduchy na kanape sama. Niestety te z Ikei mi sie nie podobaja. Wygladaja na sztuczne. Dla mnie przynajmniej. ciemnozielona , szara i granat wygladaja jeszcze ok, zadne halo ale najlpeiej ze wszystkich kolorow. Jednak wole chenilke. Albo kupic prawdziwy aksamit. To i tak ma byc na zmiane. A przy szarych zaslonach i tak chce czarne poduszki na tej sofce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 22.10.2017 23:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2017 moje sciany w ikei.......................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 23.10.2017 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2017 Z tymi zasłonami, a raczej ich jakością mnie zaskoczyłaś. Chciałam je kupić na jednym portalu, ktoś sprzedawał nieużywane nówki, to nawet mi na zapytanie nie odpowiedziała ta osoba. Wczoraj znalazłam inną panią, ma wystawione nowe, długość zasłon napisała-250cm. W sklepie jest 300. Odpisała mi- być może są dłuższe Potrzebuję 300 więc być może są dłuższe mnie nie urządza:) Teraz jak napisałaś o tej gorszej jakości, to muszę je wymacać w Ikea. Wydaje mi się, że ten zegarek co wkleiłaś fotkę z katalogu był troszkę podrasowany? On jest złoty, czy miedziany? Na ostatniej fotce jest fajne lustro, od zawsze mi się one podobały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 23.10.2017 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2017 http://www.polskieradio.pl/7/5100,Studio-Piosenki-Teatru-Polskiego-Radia Tu możecie posłuchać i obejrzeć też te koncerty Studia Piosenki, na które chodzimy do Radia. Ciekawa jestem, czy Wam, Dziewczyny, też się spodobają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 23.10.2017 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2017 A mi się ta kanapa zawsze podobała. Zła jestem, na drzwiczkach szafki wyszły plamy, w miejscu gdzie była szpachla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 23.10.2017 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2017 Kolor widzę grafit Ile razy malowałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.10.2017 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2017 u mnie tez grafit a mam tu akurat monitor, ktory kolory ma jak na zywo. wydawalo mi sie, ze mowilacs o czarnym granatowym. na plamy moze powinnas calosc zeszlifowac i raz jeszcze farba maznac. ale zaznaczam ja sie nie znam na rekodziele:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 23.10.2017 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2017 Pestka, w każdym świetle inny kolor, jest granat na żywo, taki jaki chciałam. Pokażę Wam na innych zdjęciach z garażu. Malowałam dwa razy. A Piosenki wszystkie moje, lubię bardzo, Ciechowskiego kochałam od zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.10.2017 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2017 A mi się ta kanapa zawsze podobała. Zła jestem, na drzwiczkach szafki wyszły plamy, w miejscu gdzie była szpachla. [ATTACH=CONFIG]399296[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]399297[/ATTACH] a nad ta kanapa tylko granatowa sie tez zastanawialam u siebie, jednak ostatecznie zrezygnowalam, bo mi do calosci nie pasowala. ale przyznam ze jest mega wygodna. nozki mi nie pasily i po dluzszym uzywaniu dosc chybotliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.10.2017 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2017 Pestka, w każdym świetle inny kolor, jest granat na żywo, taki jaki chciałam. Pokażę Wam na innych zdjęciach z garażu. Malowałam dwa razy.[ATTACH=CONFIG]399302[/ATTACH] A Piosenki wszystkie moje, lubię bardzo, Ciechowskiego kochałam od zawsze ooo tu jest granatowy, bardzo ladny. Obywatel GC moj ulubiony, wybrane mam w ulubionej skladance samochodowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts