mania1220 23.10.2017 13:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2017 ok, znaczy ominelas - po szpachli zawsze sie naklada podkladowke, szpachla cobys nie zrobila zawsze wyjdzie w praniu, maluje jeszcze raz z podkladowka. Przejedz tylko delikatnie zeby zmatowic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 23.10.2017 13:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2017 znalazlam ta kanape na necie byc moze i wygodna, nie siadalam ale jest totalna porazka. Widac co sie z poduszkami dzieje, na oparciach i na siedzeniach. bez bicia sie przyznam - nie lubie i nigdy nie kupuje kanap z Ikei. Za ta sama cene badz nawet za mniej w innych sklepach sa lepiej wykonane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.10.2017 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2017 no wlasnie, dlatego ja swoje sofy zamowilam gdzie indziej, niewiele drozsze ale za to mega wygodne, wyglad i kolor jak chcialam. polska firma choc na poczatku myslalam, ze jakas wloska po nazwie. a tu mile zaskoczenie. w showroomie sprawdzilam wygode i jakosc. wczesniej chcialam mome studio ale ceny mnie zzarly. w sumie to i dobrze bo tak szukalam az trafilam na wlasciwa. a pamietacie moje przejscia z naroznikiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 23.10.2017 13:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2017 sprzedalam wlasnie lawe i stare stoliki plus dwa oddalam za darmo, a najwiecej ludzie nie zgadiecie co by chcialo - moj dywan NOT FOR SALE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.10.2017 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2017 znalazlam ta kanape na necie za to sofa pasuje do lampy, ktora tez sie podobnie wygieła:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 23.10.2017 13:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2017 TAR zaraz wkleje fotke z wczoraj, bo mam jeszcze z Ikei, cos o czym wspominalas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 23.10.2017 14:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2017 a tu inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 23.10.2017 14:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2017 najgorzej wyszedl ten seledyn na szafce i ta z ramka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 23.10.2017 14:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2017 na szafie w Paxie ladnie za to wzorek wyglada, do nowoczesnych wnetrz ja potrzebuje tych drzwi, dluga zabudowana szafa na ponad 4 metry do jaskini musze zbudowac z tymi raczkmai wyglada fatalnie, a jak raczki moga zmienic szafe ta sama tylko ciemna orginalnie mam wsadzic biale bo to jaskinia, ale kto wie? ciemniejsze mi sie bardzo podobaja, fotka z wczoraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 23.10.2017 14:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2017 a M sie zstanawia nad ta lawa - bo jest dluga, dluzsza niz normalne lawy, a takiego czegos potrzebuje do tego swojego naroznika. jemu sie podoba, to jego jaskinia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 23.10.2017 14:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2017 TAR metalowce tez mieli, tylko te pstryklam, ale jeszcze sa czarne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 23.10.2017 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2017 Podobają mi się te ciemne fronty i ława też fajna. Kanapa faktycznie fatalnie, ale wygląd mi sie podoba, tylko nie z dzielonym siedzeniem. Drzwiczki od szafki wyglądają teraz jak dekatyzowane jeansy ( pamiętam jak dziś, że moje pierwsze kosztowały 14.500zł ) Ale jeszcze nie kładłam primera, założyłam młodemu kalosze, w garść parasole i na wioskę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 23.10.2017 15:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2017 no tak laze i laze i googlam i chyba jednak wezme ciemne, bedzie bardziej przytulniej, nie ze sterylnie, tymbardziej ze szafka pod tv jest czarna, wtedy moge tak jak na tamtym zdjeciu zalozyc takie ladne zlote galki, tylko teraz musze je poszukac, jakies jak pomalujesz pokaz co wyszlo. a wiesz Joana, moja stare skorzane kanapy mialy pojedyncze siedzenia i tez je uwielbialam. Nowa skorzana ma dwie ale nie sa sciagane, sa przymocowane na amen, nie ma ze se kopyrtne ale sa tak zrobione (jakos) ze siedzac na srodki nic sie nie zapada po bokach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 23.10.2017 16:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2017 Mika otworzylam te zlote swirki sama bylam ciekawa jak sie zgra pasuje myslalam ze trzeba bedzie malowac ale nie trza sa ciezkie jak na takie pierdolki musze tylko jeszcze cos znalezc zeby tam gwizdnac obok - flakonic, swiecznik, ksiazki? zobaczy sie w praniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 23.10.2017 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2017 Primer położony, teraz już nie wiem kiedy pomalować, napisali, ze suchy w pełni 12h, wiadomo,że na dotyk szybciej, pełne utwardzenie kilka dni. Pytanie- malować jutro? Mania jeszcze niedawno się zaklinałaś, że nic na złoto:) Chora jestem na taką tacę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.10.2017 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2017 a tu inne z seledynu sie wyleczylam, ale ten szary orzech jest piekny, u nas nie ma w ofercie, tylko dąb bielony, ten co pokazalas mi bardziej sie podoba. poczekam chwile moze tez go u nas rzuca, tak jak z sofa, kupilam mezatemu vilasunda antracytowego a teraz sa granatowe, jak szukalam to nie mieli. a potrzebowalam cos na cito:mad: te stoliki druciane sa tez u nas w roznych kolorach ale ja juz mam trojnoga wiec odpuszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.10.2017 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2017 Primer położony, teraz już nie wiem kiedy pomalować, napisali, ze suchy w pełni 12h, wiadomo,że na dotyk szybciej, pełne utwardzenie kilka dni. Pytanie- malować jutro? Mania jeszcze niedawno się zaklinałaś, że nic na złoto:) Chora jestem na taką tacę a spieszy ci sie? jak nie to dla swietego spokoju zostaw te pare dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 23.10.2017 16:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2017 a gdzie malujesz? ja w domu malowalam np. biblioteczki i duzy bufet , w ten sam dzien po nalozeniu podkladu malowalam , sprawdz reka, a jak cos - juz macie wieczor, poczekaj do jutra - chyba w garazu malujesz nie? taaaa.....a potem kilka razy mowilam ze tylko krowa nie zmienia pogladow TAR tak, ten orzech mi sie podobal, bardzo ladnie wygladal, jak naturalna decha zabejcowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 23.10.2017 16:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2017 utwardzenie kazdej farby a nawet wosku trwa do 30 dni tak naprawde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 23.10.2017 16:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2017 wyleczylam sie tez z ikeowskich lozek.........z wczoraj dwa w sklepie.......... totalny syf i bajzel majac dwa materace jeden na drugim, dwie posciele, dwie koldry........dobrze ze mnie odciagalo od nich i dobrze ze kupilam te co kupilam, przynajmniej oba sa z mahoniu! wyglad tez moje maja ladniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts