Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domek z dziecinstwa

mania1220

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• mania1220

13601

• pestka56

3588

• mmikka

3343

• TAR

3053

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

znalazlam ta kanape na necie

863.jpg

5c96c43fa0f8f14a0aef93311db675e0--ikea-stocksund-sofa-ikea-furni.jpg

byc moze i wygodna, nie siadalam ale jest totalna porazka. Widac co sie z poduszkami dzieje, na oparciach i na siedzeniach.

bez bicia sie przyznam - nie lubie i nigdy nie kupuje kanap z Ikei. Za ta sama cene badz nawet za mniej w innych sklepach sa lepiej wykonane.

no wlasnie, dlatego ja swoje sofy zamowilam gdzie indziej, niewiele drozsze ale za to mega wygodne, wyglad i kolor jak chcialam. polska firma choc na poczatku myslalam, ze jakas wloska po nazwie. a tu mile zaskoczenie. w showroomie sprawdzilam wygode i jakosc. wczesniej chcialam mome studio ale ceny mnie zzarly. w sumie to i dobrze bo tak szukalam az trafilam na wlasciwa. a pamietacie moje przejscia z naroznikiem? :cool:

na szafie w Paxie ladnie za to wzorek wyglada, do nowoczesnych wnetrz

IMG_3690.jpg

IMG_3693.jpg

ja potrzebuje tych drzwi, dluga zabudowana szafa na ponad 4 metry do jaskini musze zbudowac

IMG_3696.jpg

z tymi raczkmai wyglada fatalnie,

IMG_3705.jpg

a jak raczki moga zmienic szafe :p

ta sama tylko ciemna

574eaaca9066d42c1fb307e0134e7ab7--ikea-closet-ikea-pax-wardrobe.jpg

orginalnie mam wsadzic biale bo to jaskinia, ale kto wie? ciemniejsze mi sie bardzo podobaja, fotka z wczoraj

IMG_3699.jpg

Podobają mi się te ciemne fronty i ława też fajna.

Kanapa faktycznie fatalnie, ale wygląd mi sie podoba, tylko nie z dzielonym siedzeniem.

Drzwiczki od szafki wyglądają teraz jak dekatyzowane jeansy ( pamiętam jak dziś, że moje pierwsze kosztowały 14.500zł :)) Ale jeszcze nie kładłam primera, założyłam młodemu kalosze, w garść parasole i na wioskę.

no tak laze i laze i googlam i chyba jednak wezme ciemne, bedzie bardziej przytulniej, nie ze sterylnie, tymbardziej ze szafka pod tv jest czarna, wtedy moge tak jak na tamtym zdjeciu zalozyc takie ladne zlote galki, tylko teraz musze je poszukac, jakies :p

jak pomalujesz pokaz co wyszlo.

a wiesz Joana, moja stare skorzane kanapy mialy pojedyncze siedzenia i tez je uwielbialam. Nowa skorzana ma dwie ale nie sa sciagane, sa przymocowane na amen, nie ma ze se kopyrtne ale sa tak zrobione (jakos) ze siedzac na srodki nic sie nie zapada po bokach

a tu inne

IMG_3716.jpg

z seledynu sie wyleczylam, ale ten szary orzech jest piekny, u nas nie ma w ofercie, tylko dąb bielony, ten co pokazalas mi bardziej sie podoba. poczekam chwile moze tez go u nas rzuca, tak jak z sofa, kupilam mezatemu vilasunda antracytowego a teraz sa granatowe, jak szukalam to nie mieli. a potrzebowalam cos na cito:mad:

te stoliki druciane sa tez u nas w roznych kolorach ale ja juz mam trojnoga wiec odpuszcze

Primer położony, teraz już nie wiem kiedy pomalować, napisali, ze suchy w pełni 12h, wiadomo,że na dotyk szybciej, pełne utwardzenie kilka dni. Pytanie- malować jutro?

Mania jeszcze niedawno się zaklinałaś, że nic na złoto:)

Chora jestem na taką tacę

a spieszy ci sie? jak nie to dla swietego spokoju zostaw te pare dni

a gdzie malujesz? ja w domu malowalam np. biblioteczki i duzy bufet , w ten sam dzien po nalozeniu podkladu malowalam , sprawdz reka, a jak cos - juz macie wieczor, poczekaj do jutra - chyba w garazu malujesz nie?

taaaa.....a potem kilka razy mowilam ze tylko krowa nie zmienia pogladow :lol2:

TAR tak, ten orzech mi sie podobal, bardzo ladnie wygladal, jak naturalna decha zabejcowana.

wyleczylam sie tez z ikeowskich lozek.........z wczoraj dwa w sklepie..........:cool:

IMG_3700.jpg

IMG_3675.jpg

totalny syf i bajzel majac dwa materace jeden na drugim, dwie posciele, dwie koldry........dobrze ze mnie odciagalo od nich i dobrze ze kupilam te co kupilam, przynajmniej oba sa z mahoniu!

wyglad tez moje maja ladniejszy