TAR 23.10.2017 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2017 jak dla mnie szary grafit tez bylby ladny i pasowal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 23.10.2017 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2017 ten kawalek ma 1.60 x 2 metry no wlasnie na duzych powierzchniach to ja drewno klade, plytki tylko w lazienkach i przed tymi nieszczesnymi drzwiami Joana jak masz te plytki zlaczone z podloga? jakas listwa czy sam wypelniacz co w plytkach?? ladna ta podloge masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 23.10.2017 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2017 ten kawalek ma 1.60 x 2 metry Joana jak masz te plytki zlaczone z podloga? jakas listwa czy sam wypelniacz co w plytkach?? ladna ta podloge masz Nie wiem o co pytasz Mania? Jak połączone są obydwie podłogi? fuga tylko, i to kafle i to kafle, tfu płytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 23.10.2017 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2017 serio? wyglada jak drewno znaczy zero drewna masz na podlogach? wszedzie kafle? czarne nie wiem, ten lupek prawie czarny ale zobacze moze beda mieli czarny granit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 23.10.2017 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2017 Serio, Serio Bardzo lubię drewno, ale jak pomyślałam, że będę co chwilę latała i sprzątała piach, żeby mi się nie porysowąły dechy. Młodego pilnować, starego. A moje płytki na żywo jeszcze ładniejsze, każdy myśli, że drewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 23.10.2017 22:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2017 Joana to robisz ludziow w wala jak ja z kuchnia kto przyjdzie a jest pierwszy raz zachwyca sie kuchnia, nikt ale to nikt nie wpadl jeszcze na to ze to Ikea - a wszystko przez ten okap Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 23.10.2017 22:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2017 w koncu wyslali material, jutro albo pojutrze dostane , idzie z Montrealu trzymajta kciuki zeby byl szary a nie zielony bo sie zastrzele m zwrocic nie moge bo uciety pisalo ze szary...zobaczymy a farby nadal nie wyslali jak jutro nie ruszy nadal nic to musze do nich zadzwonic, okazalo sie ze sa jakies 20-30km odemnie, ci z Fusion, jakbym wiedziala tobym pojechala, ale dopiero dzis sprawdzilam adres, durna pala ze mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 23.10.2017 23:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2017 (edytowane) dobra, juz smacznie spicie i chrapiecie a ja wrocilam ze sklepu. Ze sklepu bo po wejsciu do jednego zamiast kilku, przymierzeniu kolorow - juz do wiecej nie jechalam. Moge jechac wybrac plytki gdzie indziej ale kolor zostal wybrany TAR ------- mialas racje trafilas w 10tke. Jakbys nie podsunela mi tego pomyslu tobym gmerala w jasnych "bo na necie same w kremach z ciemna podloga". ale po kolei, nie wklejam wszystkich bo za duzo kolorow bylo, ale dla porownania kilka niby ladna, z drewnem naokolo ale za bardzo naklejany gumolit mi przypominaly i a la drewno ta wyzej przypomina podloge ktora w jaskini kladziemy, no ale na gorze jest inna. a tu druga jasna, bylo ich wiecej pokaze potem, nie podeszly zadne z nich, nie te kolory a tu czarne granit i plytki za ciemne. Jak kocham granit czarny to jednak za ciemne. No i, tak jak plytki te czarne i bezowe porcelanowe byc nie moga - porcelana sie mi bedzie rysowac od piachu, bo piach to nie tylko w lecie, w zimie sypia zawsze chodniki a i ulice na zmiane z sola, a ze mam chodnik - wszystko sie wwozi na podjazd a potem do domu, o i ja na butach wnosze jak odsniezam. Lubie takie swiecace ale co? Pozatym za maly kawalek nie bedzie wygladu no i dywanik. to poszlismy na szarosci pasuje nie? i ostatnie ktore nam sie spodobaly i podloga i plytki sa ciemniejsze, plytki takie jak na scianie, ale lampy tak z gory swiecily ze nie dalo sie ulapac koloru a tu ta szara i granit co myslicie???????????? lepiej od bezowych co? kremowych i innych? Edytowane 23 Października 2017 przez mania1220 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 23.10.2017 23:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2017 soory za jakosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 24.10.2017 00:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2017 Wybór masz jak u nas na Bartyckiej Co byś nie wzięła, wszystko jedno na jaki kolor się zdecydujesz. MUSI BYĆ GŁADKIE, BEZ WZORKÓW, MAZIAJÓW. Nie może konkurować z deskami, z fakturą drewna. Jeśli położysz maźnięte, nawet lekko maźnięte, obok drewna, to wyjdzie tandetnie, nieelegancko. Najlepiej wyglądalby beton. Idę spać. Obejrzeliśmy Blade Runner 2049. Qrczę 3 godziny trwał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 24.10.2017 00:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2017 (edytowane) to byl tylko zwykly sklep "ze wszystkim" typu Castorama w Polsce. czyli od plytek rozznych do marmurow i granitow, przez sruby, deski az po ziarna dla ptakow, farby, kable itp.Takich roznych sklepow , roznych firm mamy kilka.No a bylam tylko w jednym.A w typowo kafelkowym nie bylam. Pestka zadne kafelki nie sa super czyste na tych zdjeciach co wklejalam. I naprawde jest ciezko znalezc super czyste. I nie chce super czystych. Mysle ze te maziaje co wkleilam wcale nie sa zle i wcale sie nie gryzie.A kwestia kolorow to juz bedzie wycieczka po sklepach. Chodzi o kolor i im ciemniejszy szary w grafit tym ladniejszy Edytowane 24 Października 2017 przez mania1220 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 24.10.2017 01:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2017 (edytowane) dopiero co kupilam 20 metrow materialu. Dostalam powiadomienie ze material poslali, a zaraz potem notke ze maja przecene, tylko 2 godziny, w sklepie na necie. co zrobilam? zla - ze wydalam wiecej niz musialam pare dni temu - ale skad mialam wiedziec???? tak czy siak, dokupilam materialu, jasny na drugie lozko i granat na zaslony, na 4 zaslony. Na poduszki mam bo zostalo mi sporo jak zaglowek robilam. Plus jeszcze mam na co innego - moze obije te krzesla co zdecydowalam zostawic, bo ten cotton tam jest okropny do czyszczenia - nienawidze takich materialow, a moze zrobie M zaglowek? kto to wie? pezecenione byly 60%..........:wiggle: a bylo takie przeciazenie na lini jak sie zucili ze ledwo zaplacilam trzeba w koncu ruszyc ta moja wypasiona maszyne do szycia bo zgnije w szafie. no, pisalam ze Mloda zalali sasiedzi z gory, wiec rano przyjezdza z dwojka dzieci, dwoje w szkole jej facet odbierze, maja nie byc w domu bo przychodza podlogi i sciany zrywac. najlepsze ze podlogi musza do betonu zerwac - ale kiedy nowa poloza to NIE WIEDZA !!! really??? najmlodszy nie chodzi jeszcze, raczkuje. Po betonie? a drugi mlodszy dzis powywalal przez okno zabawki, poduszki, klucze od domu (!!!!) i klucze od samochodu (!!!!). Z 4 pietra polecialy na dol. Na szczescie nikt niz winal, tylko do security ktos zadzwonil ze leca rzeczy z okna (kolo wejscia) wiec pozbieral. Tak tatus pilnowal, bo mamusia pojechala samochod ubezpieczyc drugi. Edytowane 24 Października 2017 przez mania1220 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.10.2017 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2017 (edytowane) ten mi pasuje najbardziej, moje ulubione polaczenie, podobne mam w lazienkach i kuchni (ja mam tylko 2 kolory: kafle beton (lazienki, kuchnia, kotłownia, wiatrołap) i panele jasne na reszcie) piekne polączenie, duze kafle (moze maja jeszcze wiekszy rozmiar np. 120x60?), kolorystya idealna, ten sam ton , jako lacznik w tym korytarzyku beda super u mnie polączenie pomiedzy kaflem a panelem to listwa korkowa, powinna byc juz rok temu pomalowana na szaro ale nie ma kto tego zrobic zawsze jest cos wazniejszego. sa też specjalne silikony podłogowe do wypełniania fug i łączeń zeby listwy nie dawac, no i korek w tubce Edytowane 24 Października 2017 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 24.10.2017 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2017 Mi też podoba sie to co Tar, może dlatego, że tak mam ? Tar jaka to jest listwa korkowa? Mam spoinę do wypełnienia między pokojem małym na dole a holem. Leży w garażu taka masa korkowa, nawet i pistolet do niej, ale ciągle mój sie nie może zebrać do tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.10.2017 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2017 a takie cos listwa dylatacyjna korkowa, mniej sie wykrusza jak masa korkowa, sa o róznych grubosciach i wysokościach, u mnie zamontowane 6 lub 8 mm,tylko kolor mialam podmalowac na szaro ale wiesz jak to jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.10.2017 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2017 u jednego z moich klientow widzialam zamiast korka płyte pilsniowa pocieta na takie listwy i pomalowana, twierdzil ze nie ma z tym problemu, choc sadze ze tam wilgoc mu wchodzi przy myciu a w korek nie. tym bardziej jak od gory mazniesz warstewke silikonu, np. szarego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 24.10.2017 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2017 Tylko tą płytę trzeba pewnie montować razem z podłogą co? Sama zrobię ten próg bo syf mi się tam zbiera i mnie wkurza. Co do płyty pilśniowej, to chyba nie jest dobre rozwiązanie, rozpadnie sie pewnie po jakimś czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.10.2017 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2017 u mnie kafelkarz montowal przy ukladaniu kafli a potem docinal na rowno z posadzka. Wusia tez mi kiedys polecala kit / silikon z soudala do parkietow, ponoc tez jest skuteczny. korek w tubce ponoc sie wykrusza ale nie wiem jak jest naprawde, bo nie mam. zrob to zdasz relacje, na pewno latwiej sie go montuje, wiesz ze sa w roznych kolorach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 24.10.2017 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2017 No co Ty?? kupowaliśmy w jakimś markecie, nie pamiętam, nie było wyboru w kolorach! Ja mam taki co wygląda jak kiełbaska dla psa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.10.2017 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2017 (edytowane) sory o kity mi chodzilo, jestem dzis strasznie zakrecona. w kuchni zamiast wrzucic do smietnika recznik papierowy do poszla lyzeczka. jestem przemeczona a tu link do roznych gadzetow jakby cos sie obrypalo, przecwiczylam juz wosk szary na blacie kuchennym i pisak retuszujacy bialy na futrynie (jak sprzedawalam naroznik to mi ciule urypali przy wynoszeniu)https://www.meble.pl/akcesoria/materialy-naprawcze/ Edytowane 24 Października 2017 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts