Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domek z dziecinstwa

mania1220

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• mania1220

13601

• pestka56

3588

• mmikka

3343

• TAR

3053

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Podłoga po całości dla wyglądu. Tylko i wyłącznie dla wyglądu. Deska w połączeniu z szarymi płytkami super wygląda, na pewno wygodniejsza w użytkowaniu.

Tylko przez ciebie nauczyłam się, że czasem dla samego wyglądu coś się robi:) Takie WOW na wejściu :rolleyes:

Na mokre buty podoba mi się wycieraczka/ociekacz wyłożona ozdobnymi kamieniami. Żałuję, że nie mam miejsca, bo bym sobie zrobiła taką.

[ATTACH=CONFIG]399456[/ATTACH]

nie chcij, wiesz jak to sie zle sprzata. wylegarnia wszystkiego. jeszcze wbudowane w podloge:o mozna sie zarobic:rolleyes:

wywale z ogrodu i posadze za plotem z boku w lesie, akurat jest tam taka wyrwa, tam bedzie lepiej sie prezentowal i docelowo wypelni luke po wichurach. lesniczy nie mial przeciwskazan jak pytalismy czy moge go tam umiescic. tak wiec wiosna klonojad wylatuje do lasu a w jego miejsce poszukam red sunseta albo drummondi. albo posadze brzoze :D

ja w tym roku chromole wszystko, zawijam tylko jedno drzewko, troche roze, zobaczymy jak przezyja. Ale juz tak dlugo sa w ziemi drzewa ze powinny byc ok, no i za wysokie.

czekam az ze "sliwy" opadna liscie. Musze ja podkopac i glebiej i wyprostowac - przesadzilam na wiosne a juz mial kilka metrow, na szczescie ma plytkie korzenie, ale wiatr mi go tak wygial ze szok. Nie byl za plytko posadzony, ale za ciezka korona a pare silnych wichur mielismy. Nie wiem czy przezyje, cos sie jej na korze zaczelo robic - tez raczysko chyba, moze w przyszlym roku zetne. Bede bardzo nieszczesliwa, tak pieknie mi wyrosla.

nie ma farby ;)

bedzie jutro

musielismy wyspe odkrecac i przesuwac, M musial dziure na kabel do piekarnika zrobic zeby zamknac na dole juz sciany.

Mika tez nie mam i nie milam, kiedys chyba w Polsce duzo ich bylo, jak ogladam filmy stare jakies.

w domu nie mielismy. W Polsce znaczy.