joana_ 25.10.2017 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2017 Mania, myślałam o złotych, ale zrobiłam na taki sam kolor jak całość.. Teraz ta szafka będzie stała w pokoju, gdzie jest jasna podłoga, ładnie się odetnie od niej. Ale jej docelowe miejsce będzie w takim otwartym mini saloniku na górze, więc może kiedyś przemaluję nogi. To jest tak naprawdę bufet, ale mi on jest potrzebny teraz na dokumenty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.10.2017 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2017 bym tak nie mogla pracowac w kuchn:no: moj maz mnie do nerwicy doprowadza, bo on wszystko na blacie zostawia zamiast od razu do sortownika lub do smietnika. zamiast kartonik wywalic czy opakowanie to kisi to kolo zlewu. glownie o to stawianie wszystkiego na blacie robie karczemne awantury, ja mam ponad 10 mb blatu a on potrafi zastawic kazdy cm. i trzyma wszystko na wierzchu, napoje, warzywa, owoce, psie miski, leki, no wszystko. a ja jak ten debil chodze i zbieram. i strasznie mnie to frustruje, bo kuchnia wielka, miejsca w szafkach od groma, obok spizarnia a ten wystawki robi. niestety ma to po mamusi obierki tez robi do woreczka i potem calosc do smietnika, tylko po co?????? skoro mozna od razu skrobac do wiadra, na cholere sortowanie jak woreczki sie dorzuca do smieci degradowalnych. gdzie sens, gdzie logika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 25.10.2017 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2017 tutaj mam taki problem z tym skodem, jak pociagne prosto od schodow wychodzi taki zab naprawde to co chce zrobic jest zle?? i kafle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 25.10.2017 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2017 klaustrofobicznie sie czuje jak lece do Polski i u szwagra jestem a oni w bloku mieszkaja. lazienka mnie zabija, wielka wanna, pralka , suszenie wisi, szafeczek, wnek, nawet poleczka pod lustrem, naustawiane wszystkiego w cholere i trzeba uwazac zeby nie stracic. Realia ciezkie ze nie ma innego pomieszczenia na pralke i ze malo kto ma suszarki, to rozumiem , ale robieni wystawek z kremow, kremikow, perfum - a nie mozna bylo na wneke drzwiczek zalozyc? jakbym miala to sprzatac chyba bym kota dostala podniesc kazdy pierdulek wytrzec, odstawic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.10.2017 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2017 no wlasnie o tym pisze ludzie wola wystawki robic a rozwala mnie juz na maxa oltarzyk nad kiblem i tam kwiatek, swieczka i perfuma, i koniecznie do tego poleczka musi miec halogenek niestety to sie nie zmienia. tu na forumie tez to widac choc czasem swiadomosc jakby wieksza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 25.10.2017 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2017 Joana teraz z kazdego mebla mozna zrobic cos innego, moj TV w jaskini bedzie tez stal na bufecie TAR to nie po mamusi. Moj to samo robi. To NASZA wina. Trza bylo lac odrazu po slubie. A dokladnie - my od sprzatnia jestesmy a ze sie drzemy? oni to puszczaja uchem i dalej swoje robia bo i tak wiedza ze sprzatniemy. jak sie nie nauczylo po slubie odrazu tak juz zstaje na wieki wiekow amen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 25.10.2017 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2017 ze co???? halogenek nad kibelkiem do poleczki? nie widzialam i pierwsze slysze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 25.10.2017 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2017 ............ja tez mam poleczke nad kibelkiem hahah, widzialas moja? czy jeszcze nie bywalas tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.10.2017 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2017 np. robia cos w tym stylu http://bi.gazeta.pl/o/a/forum/500/5/500530.jpg http://cdn5.muratordom.smcloud.net/t/photos/t/9c/18/f1/9c18f1ca39c13220_1670088.jpg a mozna tak http://terazdom.pl/images/17bA.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.10.2017 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2017 ............ja tez mam poleczke nad kibelkiem hahah, widzialas moja? czy jeszcze nie bywalas tutaj serio:D nie widzialam ale na pewno nie masz tam wystawki z perfumami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 25.10.2017 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2017 aaaaa to wiem o co chodzino nie, ja mam jedna z dwoma obrazkami ale jak kafle poloze polka zjezdza ze sciany tylko musze cos wymysslec zeby miec mala polke w scianie. szafke mam u siebie bo od kupna domu byla i tez bedzie zjezdzac jak lazienke przerobimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 25.10.2017 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2017 ja sie nie chwale perfumami perfumy stoja na tacce w mojej wchodzonej szafie. Nigdy nie stoja na widoku, jeszcze czego, przyjda goscie i beda sie perfumowac hahah pstrykne zaraz moja piekna wystawke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.10.2017 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2017 u mnie tez wszystko pochowane, perfumy mam w szufladzie w lazience przy sypialni i ulubiony codzienny w garderobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 25.10.2017 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2017 dobra, niech bedzie moja wiesniacka poleczka nad sraczykiem ale jak pisalam bedzie sciagana, to jest WC , sciany marmurem wykladam, bedzie cala biala lazienka. Kibelek. Sraczyk. Powder room jak tutaj sie nazywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 25.10.2017 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2017 to w srodku to material , wsadzilam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 25.10.2017 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2017 patrz, nawet to IKEA poleczki znaczy i ramki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 25.10.2017 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2017 A ja się już nie odzywam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.10.2017 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.10.2017 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2017 ojejciu, sory dziewczyny jesli kogos urazilam:hug:. na pocieszenie wam powiem ze tez tak kiedys mialam w mieszkaniu drzwi ze szprosikami, pomieszanie stylow, poleczki nad wc i szklane polki nad umywalka. tu na forum troche sie nauczylam, podpatrzylam, poszukalam u projektantow wnetrz w galeriach i zrobilam inaczej i wygodniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 25.10.2017 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2017 oooojakie piekne wystawki, zupelnie jak u mojego szwagra, nawet ma wiecej bo pod lustrem na maxa zapchana - no i wez to sprzataj????? i co, uzywaja tego codziennie, wszystkiego??? sciaglam z polskiej strony bo tutaj tak sie nie robi, a lustra z poleczkami to chyba tylko w Ikei mozna spotkac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts