Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domek z dziecinstwa

mania1220

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• mania1220

13601

• pestka56

3588

• mmikka

3343

• TAR

3053

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Moim zdaniem pomysł z płytkami pod dywanikiem jest świetny. A jaki wymiar ma ten prostokąt na płytki? Może dało by się znaleźć takie płytki a raczej jedną płytkę wielkogabarytową. U nas widziałam chyba 120 X 100 to pewnie i u ciebie są.

Co do butów to naliczyłam 10 par: 3xsandały, 3xkozaki, 3x wiosenno jesienne, 1x sportowe. No może przesadziłam bo jeszcze ogrodowo-robocze kilka par i klapki. Ubrań które kupiłam i nigdy nie nałożyłam to może bym z pięć sztuk naliczyła w całym dorosłym życiu.

eee TAR, w porownaniu z wystawkami co wkleilam to ja naprawde mam swietna poleczke!!!

ale Jerry zrobil kiedys cos lepszego.........porozwieszal w sraczyku rozne obrazki itp, po wszystkich scianach. Wiecie co sie dzialao? Za kazdym razem jak faceci badz dzieciaki (plci meskiej) sikaly to sie rozgladaly po obrazkch...jak glowa szla, tak cale cialo, a jak cialo tak rece a z rekami sirdak - lazienka byla cala ibsikana - po scianach :p

Koleżanka mi mówiła o swojej koleżance dorabiającej w Niemczech sprzątaniem w domu. Pani domu miała w łazience wystawki kremów, perfum i robiła awantury jak ta dziewczyna przestawiła jakiś słoiczek. Więc przed sprzątaniem robiła zdjęcie, po wytarciu kurzu stawiała wszystko jak na fotce.

Daleko nie szukam, sama mam w łazience na komodzie wystawkę. Na malutkiej tacy stoją perfumy moje i M. Moje dwie flaszki :rolleyes:

Kremy, szczoteczki pochowane w szafce.

To ja Wam powiem,żemam jedne drzwi ze szprosami, miedzy wiatrołapem a resztą domu :p i w łazience na dole mam półkę, na górze mam płasko do samej góry zabudowane

no to nie masz tak zle:rotfl: ja mialam szprosiki w luczki a drzwi wejsciowe nowoczesne, kamien na scianach i kafelki w karo a do tego zolte i brzoskwiniowe sciany - teraz ty sie posmiej :D ale laska ktora kupila mieszkanie to posikana byla

ale storczyk na tej poleczce przy kibello nie stoi? :D

Mika na komodzie , na tacce to co innego, a nie caly zlew obstawiony plus poleczka pod lustrem

jakie masz perfumy?

ja? ulubione to boudoir vivienne westwood zreszta jej inne zapachy tez uwielbiamm kocham tez nu YSL i jeszcze kilka innych, w sumie mam cala szuflade tych ulubionych ale te pierwsze to no 1

[ATTACH=CONFIG]399496[/ATTACH]

a na niej lustro, którego nie odpakowałam z kartonu ciągle

eee marudzisz nie masz zle Edytowane przez TAR

Nie Mania, nie wiem gdzie pójdzie, kupiłam z jakimś zamiarem, a potem mi sie zmieniło i żeby się nie potłukło postawiłam tam. Ale tak mnie wpieniłyście , że pobiegłam ze szmatami zdjęcie robić i teraz je widzę na szafce :bash::bash::bash:

A ja bardzo porządna jestem :)

Tar ja miałam ściany żółto pomarańczowe, takie przecierki, maziaje, sama zrobiłam i dumna jak paw byłam :)

nie przyznam sie ile mam perfum, bo sie ze mnie obsmiejecie ale niektore nawet nie otwarte choc wiem jak pachna i je bardzo lubie. nie nadazam czyli kolejne moje zbieractwo wylazlo. mam takie 3 podstawowe, buty, torebki i perfumy, trudno kazda kobieta ma swojego fisia :D choc kiedys mialam wiecej teraz zuzywam i moze zaczne nowe kupowac :D