Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domek z dziecinstwa

mania1220

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• mania1220

13601

• pestka56

3588

• mmikka

3343

• TAR

3053

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Butów mam mało jak Doriko, jak kupię flaszkę perfum, to będę miała jeden więcej :wiggle:

Od 2 miesięcy nie chce mi się wybrać do CCC, uznali mi reklamację, ale nie chcą zwrócić kasy, tylko muszę jakieś nowe buty sobie wybrać. Nie lubię kupować butów. Wszystkie mnie obcierają i lubię chodzić w jednych do zdarcia.

nie znam zadnych tych perfum :sick:

mam z 9 - 10 nie liczylam ale troche tego jest, wiekszosc Chanelki, nie kazdy je lubi bo sa ciezkie, ale na mnie dobrze leza,

tez mam 2 chanelki, diora, ysl, palome picasso, lalique , wczesniej wspomniana vivienne. - to te klasyki starzy mistrzowie, slodkie i ciezkie. ale mam tez pare swiezych po ktorych kicham jak szalona i tez dobrze :D

A perfumy jedna flaszka, chloe love.

Ja mam kozaków dużo, bo one mnie najmniej obcierają :)

A powiem Wam,że większość ciuchów, mam w walizkach, bo nie mogę schudnąć po tej ciąży, a kupowanie nowych nie jest teraz frajdą

swego czasu mialam te, alez czaderskie tylko do nich trzeba dojrzec, sa specyficzne. tak samo jak lalique perles (na poczatku pachna jakby kamfora :D)

375x500.343.jpg

ruszylam tylek i sprawdzilam co mam, przynajmniej wiem

Escada S

Dolce & Gabbana Feminine (przestali je juz robic ;))

Miss Dior

Elisabeth Arden

Burberry Summer

Vera Wang - rozowe i fioletowe

JLO

a z chanelek

#5 mam dwie, we flaszce i w torebkowej wersji - i M mi wsisi duza flache jeszcze

Coco Noir

Coco

Coco mademoiselle - tych mam tez dwie, flaszka i psikacz torebkowy na wklady

ufff naliczylam, 14 flaszek

M tez zbieracz perfum

ruszylam tylek i sprawdzilam co mam, przynajmniej wiem

Escada S

Dolce & Gabbana Feminine (przestali je juz robic ;))

Miss Dior

Elisabeth Arden

Burberry Summer

Vera Wang - rozowe i fioletowe

JLO

a z chanelek

#5 mam dwie, we flaszce i w torebkowej wersji - i M mi wsisi duza flache jeszcze

Coco Noir

Coco

Coco mademoiselle - tych mam tez dwie, flaszka i psikacz torebkowy na wklady

ufff naliczylam, 14 flaszek

M tez zbieracz perfum

tez polazlam i sprawdzilam co mam

z chanelek mam to samo mademoiselle i chance, z diora tez miss dior, dolce vita zółte (tak moj witus ma z hodowli) i eau de dolce vita (biale), DKNY zielone jabluszko i krysztal, YSL elle i nu, vivenne 3 odmiany boudoire (2 limitowane), let's rock, libertine (juz nie produkuja) serie Alice 4 rozne, anglomania (takie se), amor amor klasyczne i fioletowe, bulgari omnia, jill sander pure, clinique happy, paloma picasso paloma i tentations, lalique perles i jeszcze pare innych

normalnie jakis swir ze mnie, cala szuflada flaszek i 3/4 nie otwarte:p

Splendor

5th Avenue uzywalam na poczatku malzenstwa, przez pare lat.

to sa takie kolo domu co uzywam

musze kupic nie wiem czy znacie - Alyssa Ashley Musk, pizmowe, zawsze je lubilam ale mi "wyszly"

no wez nie mow, alysse niedawno wypierniczylam, znaczy sie tesciowej oddalam bo mi nie podeszly dokladnie te mialam

chance chanelki nie mam, jakos mi nie podeszly, ale musze isc powachac te nowe co pokazywalam Gabrielle

Mika Lancome ma bardzo fajne perfumy, wlasnie takie lagodne sa - w przeciwienstwie do chanelek ktore sa "agresywne", z lncoma mam duzo kosmetykow do malowania sie i kremow

ja duzo flaszek wywalilam w tym roku bo sie pokonczyly, do sklepu sie boje isc, bo zaraz chce 2 albo i trzy no i robic wybor ciezko - ktore?

, najgorzej jednak wejsc i wchac, masa jest, masa nowych, po powachaniu kilku sie zapach traci i wszystkie tak samo pachna ;)