mania1220 25.10.2017 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2017 .......a ja mialam czarna tapete Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 25.10.2017 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2017 Butów mam mało jak Doriko, jak kupię flaszkę perfum, to będę miała jeden więcej Od 2 miesięcy nie chce mi się wybrać do CCC, uznali mi reklamację, ale nie chcą zwrócić kasy, tylko muszę jakieś nowe buty sobie wybrać. Nie lubię kupować butów. Wszystkie mnie obcierają i lubię chodzić w jednych do zdarcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 25.10.2017 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2017 nie znam zadnych tych perfum mam z 9 - 10 nie liczylam ale troche tego jest, wiekszosc Chanelki, nie kazdy je lubi bo sa ciezkie, ale na mnie dobrze leza, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 25.10.2017 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2017 Mika mi najlepiej sie chodzi w klapkach, moja babcia zawsze mowila ze ja to powinnam buty z papieru nosic, bo tez mnie obcieraja, Teraz idzie zima i znow poobcieram, w starych na dodatek, noga odzwyczajona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 25.10.2017 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2017 Jestem kiedyś ze starym w jakimś sklepie i on mówi do mnie : - wiem jakiej torebki jeszcze nie masz!!! Zamurowało mnie i normalnie mi zaimponował - jakiej??? - nowej!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 25.10.2017 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2017 Chanel mademoiselle uwielbiam, ale mogłam prysnąć się tylko gdzieś na plecy, głowa od razu mnie boli. Oddałam koleżance, jej nie dusiły jak mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 25.10.2017 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2017 A perfumy jedna flaszka, chloe love. Ja mam kozaków dużo, bo one mnie najmniej obcierają A powiem Wam,że większość ciuchów, mam w walizkach, bo nie mogę schudnąć po tej ciąży, a kupowanie nowych nie jest teraz frajdą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.10.2017 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2017 nie znam zadnych tych perfum mam z 9 - 10 nie liczylam ale troche tego jest, wiekszosc Chanelki, nie kazdy je lubi bo sa ciezkie, ale na mnie dobrze leza, tez mam 2 chanelki, diora, ysl, palome picasso, lalique , wczesniej wspomniana vivienne. - to te klasyki starzy mistrzowie, slodkie i ciezkie. ale mam tez pare swiezych po ktorych kicham jak szalona i tez dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 25.10.2017 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2017 Kiedyś wam pisałam jak na promie do sklepu wpadł jakiś facet i lata koło babskich perfum. Pan sprzedawca pyta - jakich pan szuka? Gość- nie pamiętam jakie żona chciała. Pan sprzedawca- ma pan zdjęcie? Facet----- ŻONY??? Sprzedawca- perfum, żoną AŻ TAK nie jestem zainteresowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.10.2017 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2017 A perfumy jedna flaszka, chloe love. Ja mam kozaków dużo, bo one mnie najmniej obcierają A powiem Wam,że większość ciuchów, mam w walizkach, bo nie mogę schudnąć po tej ciąży, a kupowanie nowych nie jest teraz frajdą swego czasu mialam te, alez czaderskie tylko do nich trzeba dojrzec, sa specyficzne. tak samo jak lalique perles (na poczatku pachna jakby kamfora ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 25.10.2017 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2017 :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 25.10.2017 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2017 ruszylam tylek i sprawdzilam co mam, przynajmniej wiem Escada S Dolce & Gabbana Feminine (przestali je juz robic ) Miss Dior Elisabeth Arden Burberry Summer Vera Wang - rozowe i fioletowe JLO a z chanelek #5 mam dwie, we flaszce i w torebkowej wersji - i M mi wsisi duza flache jeszcze Coco Noir Coco Coco mademoiselle - tych mam tez dwie, flaszka i psikacz torebkowy na wklady ufff naliczylam, 14 flaszek M tez zbieracz perfum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 25.10.2017 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2017 a nie mam wszystkich chanelek bo nie wszystkie mi sie podobaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 25.10.2017 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2017 Arden- 5th Avenue ? Mam kolejną już flachę. Dawno temu kupowałam Green Tea. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.10.2017 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2017 ruszylam tylek i sprawdzilam co mam, przynajmniej wiem Escada S Dolce & Gabbana Feminine (przestali je juz robic ) Miss Dior Elisabeth Arden Burberry Summer Vera Wang - rozowe i fioletowe JLO a z chanelek #5 mam dwie, we flaszce i w torebkowej wersji - i M mi wsisi duza flache jeszcze Coco Noir Coco Coco mademoiselle - tych mam tez dwie, flaszka i psikacz torebkowy na wklady ufff naliczylam, 14 flaszek M tez zbieracz perfum tez polazlam i sprawdzilam co mam z chanelek mam to samo mademoiselle i chance, z diora tez miss dior, dolce vita zółte (tak moj witus ma z hodowli) i eau de dolce vita (biale), DKNY zielone jabluszko i krysztal, YSL elle i nu, vivenne 3 odmiany boudoire (2 limitowane), let's rock, libertine (juz nie produkuja) serie Alice 4 rozne, anglomania (takie se), amor amor klasyczne i fioletowe, bulgari omnia, jill sander pure, clinique happy, paloma picasso paloma i tentations, lalique perles i jeszcze pare innych normalnie jakis swir ze mnie, cala szuflada flaszek i 3/4 nie otwarte:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 25.10.2017 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2017 Niedawno poszłam psiknąć się Herrerą bucikiem, pani w sklepie zaciągnęła mnie do LANCOME La Vie Est Belle L'Eclat. Nadgarstki miałam spryskane i cały wieczór z córeczką koleżanki wąchałyśmy, Lancome ładniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 25.10.2017 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2017 Splendor 5th Avenue uzywalam na poczatku malzenstwa, przez pare lat. to sa takie kolo domu co uzywam musze kupic nie wiem czy znacie - Alyssa Ashley Musk, pizmowe, zawsze je lubilam ale mi "wyszly" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.10.2017 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2017 nawet juz nie zachodze na polki z perfumami i tak mam za duzo:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.10.2017 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2017 Splendor 5th Avenue uzywalam na poczatku malzenstwa, przez pare lat. to sa takie kolo domu co uzywam musze kupic nie wiem czy znacie - Alyssa Ashley Musk, pizmowe, zawsze je lubilam ale mi "wyszly" no wez nie mow, alysse niedawno wypierniczylam, znaczy sie tesciowej oddalam bo mi nie podeszly dokladnie te mialam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 25.10.2017 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2017 chance chanelki nie mam, jakos mi nie podeszly, ale musze isc powachac te nowe co pokazywalam Gabrielle Mika Lancome ma bardzo fajne perfumy, wlasnie takie lagodne sa - w przeciwienstwie do chanelek ktore sa "agresywne", z lncoma mam duzo kosmetykow do malowania sie i kremow ja duzo flaszek wywalilam w tym roku bo sie pokonczyly, do sklepu sie boje isc, bo zaraz chce 2 albo i trzy no i robic wybor ciezko - ktore? , najgorzej jednak wejsc i wchac, masa jest, masa nowych, po powachaniu kilku sie zapach traci i wszystkie tak samo pachna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts