mania1220 25.10.2017 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2017 TAR bo perfumy na kazdym inaczej pachna . to co na jednym bedzie pachniec na innym bedzie smierdziec, zalezy od hormonow jakie cialo wytwarza. Duzo mi sie podoba ale nie chca ze mna wspolpracpwac.Ale jak juz na takie trafiam to je robie w konia, nie psikam skory, psikam ubranie , szalik, rekaw itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 25.10.2017 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2017 na celebryckie perfumy nigdy nie chodze, z glupiej zasady co mam "nie bo nie", ale raz moja znajoma miala perfumy na sobie a ja za nia jak cien lazilam , za zapachem, az sie w koncu zapytalam no i to byla JLO, uwielbiam je, sa delikatne jak Lancoma wlasnie zwykle, tanie a naprawde fajne, wachalyscie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.10.2017 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2017 to to wiem ale ktos mi je tak zachwalal och, ech bulka bibulka ze kupilam w ciemno i sie srodze zawiodlam, one do mnie w ogole nie pasowaly. co zrobic, tesciowej dalam a ona wziela z checia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 25.10.2017 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2017 Ale pędzicie nie ma jak się wtrącić ciągle jestem do tyłu z tematem. Butów mam mało jak Doriko, jak kupię flaszkę perfum, to będę miała jeden więcej Od 2 miesięcy nie chce mi się wybrać do CCC, uznali mi reklamację, ale nie chcą zwrócić kasy, tylko muszę jakieś nowe buty sobie wybrać. Nie lubię kupować butów. Wszystkie mnie obcierają i lubię chodzić w jednych do zdarcia. Mam tak samo z butami, perfum tez jeden i to prezent od tesciowej. Jeszcze nie trafiłam na swój ulubiony perfum. Kiedyś AVON miał wodę perfumowaną individual blue i ona mi pasowała. A te co wy macie to nawet na oczy nie widziałam z resztą prawdziwych perfum nigdy nie miałam. A perfumy jedna flaszka, chloe love. Ja mam kozaków dużo, bo one mnie najmniej obcierają A powiem Wam,że większość ciuchów, mam w walizkach, bo nie mogę schudnąć po tej ciąży, a kupowanie nowych nie jest teraz frajdą Mnie najmniej obcieraja sandały i kozaki o czółenkach to właściwie moge zapomnieć, obcieraja i klapią masakra. Baleriny tez wszystkie mega niewygodne ale ja drogich butów nie kupuje a może powinnam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.10.2017 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2017 j lo nie wachalam choc sama lopezke lubie. ale celebryckich tez nie kupuje, jakos mnie nie kreca. moja siostra z kolei glownie celebryckie i nie ma pojecia o starych dobrych i sprawdzonych markach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 25.10.2017 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2017 te drozsze to mam na wyjscie, a te tansze kolo domu, rano wstaje i nawet do ogrodka uzywam Mlodej Nikus kiedys , w zeszlym roku szczyl jeden, bylismy u nich a Mloda po niego poszla do szkoly, lecial od windy i sie darl ze wie ze jestem bo pachnie na calym korytarzu w bloku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 25.10.2017 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2017 Moje pierwsze drogie perfumy to było Eternity CK. A ja teraz z innej beczki, zapisałam się dziś do biblioteki naszej i wypożyczyłam książkę mojej koleżanki, bo wstyd mi, że nic jej nie czytałam i spadam zaraz poczytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 25.10.2017 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2017 jak narazie jeszcze wychodze do sklepu w klapkach i sandalach, ciekawe kiedy naprawde zimno sie zrobi i trzeba bedzie buty wyciagnac. TAR nie podchodze do celebryckich bo dla mnie to wlasnie jak "profanacja" perfum prawdziwych, gdyby ona nie miala na sobie tej Lopezki tez bym nie wiedziala. Najczesciej jej wlasnie uzywam na pizamke do lozka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 25.10.2017 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2017 Joana no to zareklamuj, ja mol ksiazkowy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 25.10.2017 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2017 tez kiedys Eternity uzywalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 25.10.2017 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2017 Nie znam celebryckich, te z ciekawości oblukam. Butów balerin nie cierpię, nie lubię podeszwy płaskiej jak kromka chleba. Mam wysokie podbicie i wolę podeszwy wyprofilowane. Kiedyś w ciągu roku reklamowałam 5 par butów. Ecco, gino rossi, lasocki, nawet tchibo i kalosze kupione w Tesco przy Ikea. Deszcz padał, w autobusie jeżdżącym do Ikea założyłam sobie te kalosze i dumna wysiadłam z niego. Z radością weszłam do pierwszej kałuży i zamarłam. W jedną nogę zrobiło mi się zimno.Guma nie była na pięcie sklejona, kupiłam dziurawe buty W ecco pękała skóra, gino rossi rdzewiał,w kaloszach z tchibo sparciała guma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 25.10.2017 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2017 Mika to trzeba miec pecha kupic dziurawe kalosze i wlezc w nich w kaluze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 25.10.2017 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2017 Mania nic nie będę reklamowała, bo nie przeczytałam jeszcze:) chwyciłam pierwszą z brzegu, zobaczymy. A autorka to Agnieszka Lingas-Łoniewska prowadzi też bloga o polskich książkach http://agnesscorpio.blogspot.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 25.10.2017 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2017 Najładniejsze kalosze są w decathlonie, na dziale do jazdy konnej, wyglądają jak buty oficerki:) Eternity też używałam, bardzo fajne są. Lubię też Cerruti 1881 i Image Femme. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 25.10.2017 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2017 Ja tak kiedyś mokro poczułam w nowiutkich kozakach z prima mody, pękła podeszwa na pół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 25.10.2017 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2017 Prima moda nie uznała mi reklamacji i nigdy więcej do nich nie poszłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 25.10.2017 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2017 Miałam z nimi wtedy też przeboje,wymienili mi na inną parę, ale one też miały takie rysy na podeszwie i powiedziałam,że chcę pieniądze. I co? nie zgodzili się i pękły. I to też był mój ostatni zakup u nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 25.10.2017 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2017 czytalam Zbrodnie pozamalzenskie kilka jej w plikach ale nie dotarlam serio jest Twoja kolezanka? fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 25.10.2017 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2017 poczytam sobie tego bloga o ksiazkach, fajnie dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 25.10.2017 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2017 wiecie co - jeszcze ani razu nie musialam w zyciu butow do reklamacji dawac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts