joana_ 26.10.2017 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2017 No tzn,że u nas tym razem nie zdarli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 26.10.2017 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2017 (edytowane) Fusion Mineral paint - Midnight Blue zebys sie nie musiala wracac tu byla nowa jak otworzylam tu jest po pierwszej warstwie a tu po skonczeniu dwoch stolikow 2 warstwami i myk na to zeby farba nie obsychala i zeby sie latwiej otwara kiedys w przyszlosci. byle jaki woreczek/folia i na to dopiero nakretka, i sobie teraz moze tak siedziec przez nastepne 7 lat Joana, nawet jesli jej nie kupisz dobrze wiedziec, przetestowalam: 1,. sama widzisz ze jest suuuuper wydajna, malo co ubylo 2. latwo sie maluje 3. nie smierdzi 3. szybko schnie juz do gory wynioslam pierwszy i sie nie upacialam wosk naloze jutro oplacalo sie? jasne. Za taka sama puszke normalnej farby place tyle samo a czasem i wiecej - zalezy od firmy. I schnie duzo dluzej. jednym slowem - eksperyment przebiegl pomyslnie i tak jak reklamuja - tak dziala! bo z tymi reklamami same wiecie jak jest. Edytowane 26 Października 2017 przez mania1220 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 26.10.2017 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2017 a zeby bylo smieszniej - za ten pedzel od nich dalam tyle samo co za farbe, nawet o centa wiecej wosk tanszy byl o 6$ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 26.10.2017 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2017 Super Mania,że to pokazałaś, na przyszłość będę miała. A właśnie pędzlem malowałaś? No u nas też mają ,i też drogi, ale teraz już nie pamiętam ile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 26.10.2017 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2017 kupilam ten mniejszy z tych duzych, bede miala na zas ale nie trzeba, mozna byle jakim. Pedzlem najpierw przejechalam, szczeglnie wszystkie te wzorki zeby wlezc w kazdy zakamarek a potem walkiem, tym kudlatym - nie kupowalam u nich juz bo te same sa w sklepie a mialam w domu. tak ze ta komode do brazowego raczej ta farba ale czarna pomaluje bo w jeden dzien bedzie zrobiona. Do sypialni nie bede jednak malowac, zanioslam i mi sie nie podoba granat u mnie w sypialni, za duzo kolorow. Tymbardziej ze caly czas jak mialam w planie mysle o mojej naczarno a nie szaro. No i te stoliki to dupna jakosc mimo ze mahon, z jakichs resztek robione chyba, wzielam je bo byly tanie ale wysokie, ja mam wysoko lozka i kazdy stolik za niski byl Takie jak naprawde chce do mojej sypialni majatek kosztuja , moze kiedys trafie na lokalnych. Na nowe mnie nie stac . A moze cos innego wymysle. To tymczasowki. W Granatowym zostana bo sie tam nadaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 26.10.2017 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2017 Turkus mi się podobał hahaha już ni się nie podoba. Mania świetny ten kolor. Powyższe fotki(ze zużycia) podpisz jeszcze kolorem, tak dla szybkiego odszukania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 26.10.2017 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2017 noz Mika od poczatku mowilam ze ten turkus dupny moze dla dzieciaka do pokoju ale nie dla powaznej matrony :lol2: jak mam podpisac? gdzie? nie lapie o co Ci chodzi zeby jak odszukac? zgubilas mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 26.10.2017 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2017 Na początku postu, napisz kolor farby. W otwartym słoiczku wygląda na czarną. A żeby nie szukać koloru, to znaczy nie cofać się ze 3 strony, bo tyle naklikałyśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 26.10.2017 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2017 aaa ok dobra ide wpisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 26.10.2017 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2017 wpisalam w tym co uzyte i w tym co pokazalam jak przyszla rano malo mam chyba malowania w tym roku. Dopiero co malowalam bude w lesie, taras tam i mala bude przy tarasie, teraz stoliki i jeszcze mnie czeka komoda. Nawet dostac do niej sie nie moge - stoi w garazu za M naroznikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 26.10.2017 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2017 Prze was też bym coś pomalowała. Ale nie mam nic. Dzisiaj M z garażu stare meble wynosił, jutro jadą na śmietnik. Może za jakiś czas pomogę mu ściany tam malować. Mieliśmy pokój malować, ale ostudziłam swoje zapędy, pomalujemy na wiosnę, jak przestaniemy w kominku palić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 26.10.2017 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2017 Dziękuję Nie tylko ja nie będę się wracać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 26.10.2017 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2017 alez nie ma za co stoliki skonczone! nie musialam czekac do jutra, wosk mozna nakladac 4hr po pomalowaniu. Pol godziny potem wypucowac go. Farba suchutenka, ani sladu nie zostalo na szmatce jak wosk wcierelam. Jeden juz na gorze i wyglada super - problem - zebym sie skichala nie moge ulapac koloru No do kitu swiatlo mam, moze dlatego ze juz wieczor sie zbliza. Gdzie ja nie bylam ze stolikami zobacze czy nie zostalo mi farby co bufet malowalam, jak nie to kupuje ta sama tylko czarna na komode. Za zimno zeby malowac na dworzu pistoletem a w garazu miejsca nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 26.10.2017 22:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2017 (edytowane) dobra ciag dalszy, niestety jak bedzie widac grafit a nie granat to nie poradze, bo jk oisalam nie moge ulapac wosk i bez wosku i wosk juz wypolerowany - robi sie jak to Joana mowila - miekka powierzchnia tu sie przezera z woskiem, szukalam swiatla zeby cyknac kolor i gimnastyka w sypialce byla, zle swiatlo wiec jak widac grafit to sobie same musicie wyobrazic nie ta posciel, bo narazie M tam przenioslam wiec tylko zazucilam byle jak granatowa nazutke, ale najwazniejsze - nie ma TURKUSU :D i na zywo widac klor i wszystko tera pieknie ze soba pracuje i pasuje (orginalnie lozko ma wiecej bialego bo nazutka zawinieta ale teraz tam jest szara posciel) na wiosne przeszlifuje fronty szuflad bo jak widzicie - jakies zyly widac. To w drzewie jest. Bedzie mnie wnerwiac. Ale teraz juz nie robie, farby mam to zrobie potem. Edytowane 26 Października 2017 przez mania1220 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 26.10.2017 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2017 Rewelacyjna ta farba i... nazywa się jakmój fordek Aaaaaaa.... sklep znalazłam 4 stacje ode mnie w strone Warszawy, albo 16 km samochodzikiem Fusion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 27.10.2017 00:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2017 Midnight Blue - Jest to głęboki ciemnoniebieski kolor, który stoi na skraju pomiędzy odcieniem niebieskim a czarnym. Kolor jest intensywny i nada wyraz każdemu meblowi. ooo widzisz Pestka, tak na tej stronie pisze co podalas temu tak ciezko ulapac w zlym swietle i grafit wylazi na fotkach farba jest super i moge z reka na sercu ja polecic "kazdej ktora boi sie malowac", albo nigdy nie malowala. szkoda tylko ze moje fotki wyszly do kitu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 27.10.2017 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2017 Tak czułam jak znalazłam tą farbę ,że jest super, ale bałam się ,że nie starczy na całą komodę. Będzie na inne projekty, skoro wypróbowana. Może moje czereśniowe łóżko przemaluję??? Pestka, ja znalazłam w innym sklepie, ale cena ta sama. Pocieszam się,ze ja w swojej też kolor taki zrobiłam, bo na zdjęciach trudno granat złapać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.10.2017 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2017 a czy ta farba nadaje sie tylko do drewna czy mozna nia pomalowac tez mebel okleinowany, bo ja bym chciala zmienic z deczka kolor konsoli w wiatrolapie, wlasnie na taki szary granat, mam tam pasujace lustro w brązowej, drewnianej ramie, ktore zawiesze na betonowej scianie i grafiki w podobnych ramkach. pokazywalam je rok temu, do dzis nie sa powieszone:popcorn: musza nabrac mocy urzedowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 27.10.2017 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2017 znalazłam to: http://www.malowaniemebli.pl/fusion-farby-do-mebli Czyli można Tar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 27.10.2017 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2017 Rewelacyjna sypialnia. Tego wosku nie mogłam znaleźć w necie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts