Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domek z dziecinstwa

mania1220

Recommended Posts

nie da sie niestety, trzeba po jednym schodzie. Kazdy schod ma swoj kawalek, przyczepione zadkami w 3 miejscach, nie da sie siasc i ciagnac, trrzeba sie zaprzec nogami i ciagnac ile pary sie ma :sick:

jestem zmeczona i nie wiem co z tym stolem. Zalezy co chcesz na nim robic, zalezy jak masz w kuchni i reszcie. Nogi mozna zmienic od stolu bo wcale nie musza byc jak w kreslach. A moze tylko sciagnac ten kolor i zabejcowac na ciemniej? albo blat zabejcowac i nogi i krzesla pomalowac? Nie pokazalas nigdy kuchni to jak tu zgadnac co z nim zrobic zeby pasowalo :sick: chyba ze gdzies indziej wyniesiesz?

cos mi sie kojarzyly te krzesla z czyms, juz wiem, oparcia ta wkladka wyglada jak wieszak na ubrania :lol2:

ide rwac dalej a te co mysla niech mysla nad stolem bo ja dzis niekumata.

• Odpowiedzi 31,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• mania1220

13601

• pestka56

3588

• mmikka

3343

• TAR

3053

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mmika, tak książka koleżanki mnie wciądnęła, zaraz idę kończyć, a jutro jej maila z przeprosinami piszę, że tak późno po nią sięgnęłam :)

http://lubimyczytac.pl/ksiazka/264672/skazani-na-bol

Żadne arcydzieło, ale wciąga, fajnie się czyta, nie jestem znawcą literatury, podoba mi się :)

Pestka może faktycznie pokaż coś więcej, gdzie ma stać, albo jaki masz pomysł na krzesła.

To Ty się Mania dziś naciągniesz :lol2::lol2::lol2:

obrus na swieta :p

trzeba by poszukac czegos na necie z takim stolem

juz nie ciagne, zostawilam bok dla M, niech sam "ciagnie" :p, nie mam sily, jeszcze z ta moja szyja - ruszac sie nie moge. M wrocil poszedl sciagac listewki od wykladziny bo do betonu przybite i ja nie dalam rady tego gowna ruszyc. A ceka mnie jeszcze setki do wyciagania w schodach bo oprocz wykladziny gabka pod spodem byla przybita tez :sick:

wiecie, nie dalo sie ciagnac za jednym razem bo to nie byla wykladzina "upiekszajaca" na schody ani dla bezpieczenistwa ale byla na stale bo pod spodem schodow nie ma. Znaczy sa, ale to plyty.

zaraz material wklepie

granatowy na zaslony, ten pod spodem na gore do brazowego, powinien byc jasniejszy :sick:, kremowy, ale ten tez bedzie OK

IMG_4159.jpg

IMG_4162.jpg

dywan :p

IMG_4168.jpg

a tu widac roznice miedzy tym do gory, jaki bialy - MACHLAM SIE....bo mial byc taki jak ten dzis co przyszedl. Moze dam Mlodej dla dzieci a kupie inny , zastanwoei sie

IMG_4163.jpg

tak tak wiem, nie lubicie he he

ok schody, zerwane, widac jeden bok co nie zerwalam bo ILE MOZNA CIAGNAC????

IMG_4171.jpg

IMG_4172.jpg

a tu jeszcze przed sciagniciem wykladziny - widzicie kolko na niej? Mlody tu mial swoje "biuro", od obrotowego krzesla, anyway, tam na tej scianie co widac beda te szafy na 4 metry, jest tam wypustka i za diabli nie wiemy co tam jest bo nie rura od ogrzewania, musimy zajrzec do srodka, moze puste? bo tak mam limit szafy na 201, a jak rozwale moge wyzsze dac

IMG_4133.jpg

drukarka przykryta, modem itp stoi i trzeba sie z tym jak z jajkiem obchodzic bo jak odlacza to kaput, nie mam neta :p

Sama oglądam dywany tupu sól&pieprz, czyli takie łaciate. Z przewagą czarnego szukam. Stary włochacz dałam M pod biurko,t am gdzie ma stopy czarno już jest. Łajza jedna łazi w domowych klapkach po dworze i z brudnymi lata po domu. Wyciera o dywan i ścianę za biurkiem. Jak mówię, żeby buty zmienił, to słyszę- czepiasz się. To tak a propo zastawionych blatów w kuchni :rolleyes:

Wyciera o dywan i ścianę za biurkiem. Jak mówię, żeby buty zmienił, to słyszę- czepiasz się.....:rotfl::rotfl:

tak, na obicia i na zaslony, poduszki, na co chcesz, nie na bluzki, za gruby :lol2::lol2: typowy meblowy

troche jasniejszy niz poduszki i zaglowek ale specjalnie taki wzielam.

a wiesz co, pod biurkiem mam tez duzo ciemniejszy, ciemniejszy od tego co kupilam, nawet jak sie ma czyste nogi/buty na jasnym zawsze slad zostaje