joana_ 28.10.2017 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2017 Będzie się flutał jak zapyziały dzieciak i nabijał piaskiem. To jedyny powód. Pestka!!:rotfl: No tak Tar mówiła,że nie lata, a po paru głębszych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 28.10.2017 17:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2017 pare to za malo, flaszke trzeba obalic a plywac tu juz nic nie plywa, moja kolezanka plynela ostatnim rejsem Batorego tutaj w latach 80tych i 2 chyba tygonie? dziekuje bardzo wisiec za burta, wole sie urznac i leciec to tylko 8-9 godzin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 28.10.2017 17:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2017 bedzie, ale kazdy dywan sie fajda pod spodem, pod spod laski caly czas mowie ze daje na wymiar plytki, noz jak mnie czytacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 28.10.2017 17:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2017 Pestka a jakby zamiast nog to blat zmienic??? z czego teraz jest blat? wiem jaka masz kuchnie ( z rusnunkow co prawda ale...) a jaki blat w kuchni? a masz frezarke? bo mam pomysl. OCZYWISCIE nadal nikt nie wie gdzie ma na stale ten stol stac a o fotkach to mozemy se zapomniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 28.10.2017 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2017 Klonik kupiony w Kauflandzie. Ubiegłoroczna Wisteria AMETHYST FALLS wiedziałam, że ma być mała, ale zapomniałam że amerykańska jest. Dobrze, że rok temu Pestka mnie pogoniła i przed zimą ją zakopałam w ziemi, bo od wiosny trzymałam ją w doniczce.Hortki i tę wisterię łatwo osłoniłam od wiatru. Rosną pod betonowym płotem, ale po metalowym panelu ogrodzeniowym. Agrowłókninę jak zasłonę na płocie powiesiłam i przywiązałam.Teraz poszukałam tej nowej Wisteria różowa floribunda Rosea i jest japońska. Na pewno ją zasłonię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 28.10.2017 17:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2017 moje dywany odkurzam pod spodem, przenosze meble, zawijam dywany i odkurzam pod podkladka. Mimo ze zakaz w buciorach na nie wlazic chociaz zadne persy to nie sa to i tak sie zbiera przy wejsciu codziennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 28.10.2017 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2017 Mania, u ciebie samo się odkurza, maszynka pod drzwi też dojedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 28.10.2017 17:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2017 ale pod dywan nie wjedzie, musze podniesc, jeszcze tak sprytnego robota nie wymysleli zeby se dywaniki podnosil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 28.10.2017 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2017 Co kilka dni podniesiesz Z wielkimi dywanami i wykładzinami na podłodze jest problem wydeptanych ścieżek. Tam gdzie się chodzi, widać i pranie nie zawsze da radę zlikwidować te ścieżki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 28.10.2017 17:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2017 Mika nie mam tego problemu. Przynajmniej narazie. Staram sie tez nie kupowac super kudlatego. I dobre wklady pod spodek. No i nas jest tylko dwoje. a banda jak sie zjedzie nie zdazy zniszczyc bo sie zwija po kilku dniach. Ten co mam tu pod biurkiem ma wieksze wlosy i nie ma sladu ze siedze tu codziennie, a pod spod dalam i co sie super sprawdzilo - gabke ktora sie zaklada pod wykladziny na stale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 28.10.2017 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2017 (edytowane) Gąbek nie znam, używałam tylko tych antypoślizgowych siatek. Swoją drogą, rok temu kupiłam podobny dywan do twoich Teraz zastanawiam się nad tym, do tego pokoiku dziupli. Pod biurko i krzesło.Te czarne mamy. Tani jest, jak M zadepcze białe, to wyrzucę. Edytowane 28 Października 2017 przez mmikka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 28.10.2017 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2017 i zadepcze, takie biale zaraz bedzie czarne, a maszyny chyba nie masz? moze raczej taki mieszaniec poszukaj jak ten pierwszy? co bedziesz wywalac za kazdym razem jak zadeptany bedzie? ten pierwszy ladny a ja wyrywam zszywki ze schodow. Srylion trylion zszywek Dwa rodzaje sa i nie wszystkie da sie wyciagnac:sick: trzeba bedzie dobic. czytalam wczoraj ze dobrze na wierzch przed nalozeniem nakladek wsadzic korkowe podkladki ze bedzie ciszej, musze oblookac w sklepach gdzie sa. Mika te siatkowe sie udeptuja po czasie. Kupilam najgrubsza jaka mieli, kosztowala mnie majatek a i tak sie splaszczyla, gabka pod dywan jest rewelacyjna - wcale sie nie ugniotla . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 28.10.2017 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2017 Zdjęcia to będą jak se wszystko zrobię. No, może nie wszystko, ale tak z 85 %. A stół ma stać w rogu okno-komin vis a vis zlewozmywaka... on ma blat z tzw. płyty meblowej (coś jak MDF, tylko to są klejone deseczki obłożone sklejką) i na niej fornir. Wymienić się da, bo całą górę można z nóg zdjąć. Nogi niestety nie do ruszenia, bo osadzone mocno w szerokiej ramie, która jest podstawą do blatu. No, chyba, że odcięłabym je i wkręciła inne. Ale to ironia, bo nogi i ta rama są z pełnego drewna, a blat nie Stół tu gdzie ten okrągly szary placek Przy tym oknie. Prostopadle do tej ściany jest ściana z kominem A dywany mam takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 28.10.2017 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2017 Idę obejrzeć 3 ostatnie odcinki Fargo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 28.10.2017 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2017 Kiedyś wybiorę się do tej pani, sprzedaje używane dywany. https://www.olx.pl/oferty/uzytkownik/LG2X/ Może coś wygłaskam? Pestka o tym patchworkowym dywanie pisałaś, że się tobie podobają. A ten wielki fajny, w salonie go masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 28.10.2017 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2017 Pestka my byśmy chciały kawałek kuchni zobaczyć. Trudno doradzić jak nie wiemy jak masz urządzone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 28.10.2017 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2017 Pestka trzyma nas pod napięciem Dobrze, że ogród pokazuje:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 28.10.2017 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2017 Wielki leży przed kominkiem. Ten patchworkowy póki co nie ma swojego miejsca. Żal mi go na podłogę w sypialni, bo większość zasłoni łóżko. Jest nieduży, ale gruby i okropnie ciężki, także dlatego, że spód ma podszyty materiałem. Pod napięciem to ja samą siebie trzymam. Jeszcze trochę i wybuchnę, albo... wezmę za przykład Gopax. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 29.10.2017 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2017 Pestka ładny ten duży dywan, Na szybko znalazłam. MMikadywan lepiej taki jak Mania mówi, jakis w maziaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 29.10.2017 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2017 (edytowane) Joana, poszłam na całość i kupiłam taki Jeden pod biurko, a drugi chodnik +/- 65x200cm. Używane, pani napisała, że wyglądają jak nówki, miłe w dotyku. Bo nie chciałam kłującej wełny. Wiało u was w nocy? Dobrze, że kwiatki już zżółkły, połamało mi piwonie i poprzewracało kratki od clematisów. Edytowane 29 Października 2017 przez mmikka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts