Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domek z dziecinstwa

mania1220

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• mania1220

13601

• pestka56

3588

• mmikka

3343

• TAR

3053

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

TAR wiem, ja tez, na imprezy dawno przestalam lazic, ale kiedys znajde zeskanuje jak bylam ubrana :p

wiesz, tu wpisany w kulture, kazde dziecko czeka caly rok na to.

ja w tym roku nawet domu nie przystroilam.

cukierki za kilka godzin beda zbierac, dopiero 3 dochodzi, wspolczuja jak snieg nie przestanie oadac, straszny ziab.

jak Mloda bedzie miala fotki ze swoimi to wkleje.

ja ne chodze bo nie mam jak na cmetnarz, w Polsce wszyscy. znaczy hmmm, mam tu ojca na cmentarzu, Ale nie chcodze. Nie pytajcie dlaczego.

Ostatnio czytałam o uchwale gminy u mojej mamy nt bezpańskich zwierząt i sterylizacji ich. Na żarcie dla bezpańskich zwierząt chyba 2 czy 3 tys zł i tyle samo na foldery reklamowe. Od siedziby Gminy najbliższe ich schronisko ponad 60km.

Allegro, aktywacja konta do komentarzy----aktywacja online

Wybierz bank i przelej nam 1,01 zł, aby potwierdzić swoje dane. Kwotę w całości zwrócimy na Twój rachunek.

Przelew zrób ze swojego prywatnego rachunku lub z rachunku firmowego, jeżeli założyłeś konto Firma.

mam prosbe do dziewczyn co sa sprytne bo ja nie umiem i nie wiem jak

wklejam swoja scianke z ksiazkami, czy ktoras moze mi przedluzyc (dolozyc) na gorze do sufitu z ksiazkami , zrobic dwie wizualki z szafka szara jak jest i szafka czarna plus drewniana podloga? polozylam podloge na ziemi przed szafkami.

Zaudowa bedzie inna ale da mi jakies wyobrazenie.

PROSZE I DZIEKUJE :p

IMG_4267.jpg

wsadzilam fotke w duzym formacie

fragment z opisu jak założyć konto

Aby móc wystawiać przedmioty na sprzedaż, musisz wcześniej dokonać bezpłatnej, jednorazowej aktywacji konta.

Masz do dyspozycji następujące sposoby pełnej aktywacji konta

szybką wpłatę online kwoty 1,01 zł na konto serwisu (przelaną kwotę w całości zwrócimy na Twoje konto) lub

Aktywację e-przelewem - jeśli Twojego banku nie ma na liście dostępnych banków, na stronie aktywacji wybierz opcję Przelew z innego banku, skopiuj podane dane i zaloguj się na stronie swojego banku. Wpłać 1,01 zł na wskazany przez Allegro numer rachunku. Przelana kwota zostanie Ci w całości zwrócona.

Aktywacja przy okazji zapłaty za zakupy przez PayU

Aktywacja konta oznacza, że jesteś pełnoprawnym użytkownikiem Allegro.

a to z regulaminu

Wystawienie oceny nie jest możliwe w sytuacji, gdy Kupujący dokonał zakupu na zasadach opisanych w art. 2.7.,(bez rejetracji) a także gdy nie dokonał pełnej aktywacji Konta lub jego Konto jest zawieszone.

Edytowane przez Doriko

Później nadrobię, to co napisałyście.

Odezwał się pan od tych moich i joany komód. :o Przysłał mi fotki wnętrza "mojej" [ATTACH=CONFIG]399880[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]399881[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]399882[/ATTACH] Jeszcze mu nie odpisałam, teraz nie wiem, brać? Czy mam się bać, bo same widzicie jaki on jest,

ja bym nie brala, pamietasz co bylo z robotem? tez taki hugon sprzedawal i jak na tym wyszlas, tylko nerwy