mania1220 31.10.2017 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2017 Mika tory? ten co mam w jadalni czy ten co na dol idzie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 31.10.2017 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2017 TAR wiem, ja tez, na imprezy dawno przestalam lazic, ale kiedys znajde zeskanuje jak bylam ubrana wiesz, tu wpisany w kulture, kazde dziecko czeka caly rok na to. ja w tym roku nawet domu nie przystroilam. cukierki za kilka godzin beda zbierac, dopiero 3 dochodzi, wspolczuja jak snieg nie przestanie oadac, straszny ziab. jak Mloda bedzie miala fotki ze swoimi to wkleje. ja ne chodze bo nie mam jak na cmetnarz, w Polsce wszyscy. znaczy hmmm, mam tu ojca na cmentarzu, Ale nie chcodze. Nie pytajcie dlaczego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 31.10.2017 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2017 Ostatnio czytałam o uchwale gminy u mojej mamy nt bezpańskich zwierząt i sterylizacji ich. Na żarcie dla bezpańskich zwierząt chyba 2 czy 3 tys zł i tyle samo na foldery reklamowe. Od siedziby Gminy najbliższe ich schronisko ponad 60km. Allegro, aktywacja konta do komentarzy----aktywacja online Wybierz bank i przelej nam 1,01 zł, aby potwierdzić swoje dane. Kwotę w całości zwrócimy na Twój rachunek.Przelew zrób ze swojego prywatnego rachunku lub z rachunku firmowego, jeżeli założyłeś konto Firma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 31.10.2017 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2017 qrcze konto na allegro mezaty ma od samego poczatku, nic nie placil przy aktywacji a komenty mozemy dodawac bez problemu. w wolnej chwili sie zaloguje i sprawdze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 31.10.2017 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2017 Konto założyłam w tym roku, może oni "nowych" tak chcą uwiarygodnić? Nie wiem, ale przelewy na 1 zł kojarzą mi się z przekrętem, z wyłudzaniem danych osobowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 31.10.2017 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2017 Wydaje mi się że przy zakładaniu konta na Alle trzeba było właśnie ten przelew zrobić a zakładałam jakieś 7 lat temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 31.10.2017 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2017 mezaty nie pamieta pytalam go o to. a konto jest na niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 31.10.2017 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2017 mam prosbe do dziewczyn co sa sprytne bo ja nie umiem i nie wiem jak wklejam swoja scianke z ksiazkami, czy ktoras moze mi przedluzyc (dolozyc) na gorze do sufitu z ksiazkami , zrobic dwie wizualki z szafka szara jak jest i szafka czarna plus drewniana podloga? polozylam podloge na ziemi przed szafkami. Zaudowa bedzie inna ale da mi jakies wyobrazenie. PROSZE I DZIEKUJE wsadzilam fotke w duzym formacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 31.10.2017 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2017 (edytowane) fragment z opisu jak założyć konto Aby móc wystawiać przedmioty na sprzedaż, musisz wcześniej dokonać bezpłatnej, jednorazowej aktywacji konta. Masz do dyspozycji następujące sposoby pełnej aktywacji konta szybką wpłatę online kwoty 1,01 zł na konto serwisu (przelaną kwotę w całości zwrócimy na Twoje konto) lub Aktywację e-przelewem - jeśli Twojego banku nie ma na liście dostępnych banków, na stronie aktywacji wybierz opcję Przelew z innego banku, skopiuj podane dane i zaloguj się na stronie swojego banku. Wpłać 1,01 zł na wskazany przez Allegro numer rachunku. Przelana kwota zostanie Ci w całości zwrócona. Aktywacja przy okazji zapłaty za zakupy przez PayU Aktywacja konta oznacza, że jesteś pełnoprawnym użytkownikiem Allegro. a to z regulaminu Wystawienie oceny nie jest możliwe w sytuacji, gdy Kupujący dokonał zakupu na zasadach opisanych w art. 2.7.,(bez rejetracji) a także gdy nie dokonał pełnej aktywacji Konta lub jego Konto jest zawieszone. Edytowane 31 Października 2017 przez Doriko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 31.10.2017 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2017 Później nadrobię, to co napisałyście. Odezwał się pan od tych moich i joany komód. Przysłał mi fotki wnętrza "mojej" Jeszcze mu nie odpisałam, teraz nie wiem, brać? Czy mam się bać, bo same widzicie jaki on jest, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 31.10.2017 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2017 Mania o cos takiego ci chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 31.10.2017 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2017 Później nadrobię, to co napisałyście. Odezwał się pan od tych moich i joany komód. Przysłał mi fotki wnętrza "mojej" [ATTACH=CONFIG]399880[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]399881[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]399882[/ATTACH] Jeszcze mu nie odpisałam, teraz nie wiem, brać? Czy mam się bać, bo same widzicie jaki on jest, ja bym nie brala, pamietasz co bylo z robotem? tez taki hugon sprzedawal i jak na tym wyszlas, tylko nerwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 31.10.2017 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2017 a daleko Mika zeby jechac?pocieszeniem jest ze fotki zrobil czyli szafka jest. A nie wyparowala. Szkoda ze takie slabe te zdjecie.szafka napewno ladniejsza od tej "wsiurskiej" przedtem jesli chcesz w takim kolorze zostawic. nie masz nic blizej, zeby jechac, obadac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 31.10.2017 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2017 TAR tak, o takie cos, a dasz rade podloge zamalowac na braz jak deski? i drugie zdjece ale z szafkami czarnymi i ciemna podloga? da sie? chcialam zobaczyc czy dalej robic szara czy isc po bandzie i na czarno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 31.10.2017 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2017 Mania nie mam narzedzi, to przekopiowalam w paincie bo najprosciej. moze znajde jakies foty z czarna biblioteka i wizke ci zrobie, szybciej niz przemalowanie tych szarosci. ale podlogi to juz nie bardzo, fota nie na wprost tylko po skosie i podlogi mi nie lapie calej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 31.10.2017 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2017 no niestety nie udalo sie, pestki trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 31.10.2017 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2017 tu troche podlogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 31.10.2017 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2017 a tu masz czarne i szare i podloge, byle jak ale cos tam widac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 31.10.2017 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2017 TAR --------- pieknie! odrazu widac roznice. tak mysle ze chyba mysle ze dobrze mysle ze mnie ciagnie w czarne , ksiazki kopa dostaja. ale fajnie , dzieki wielkie !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 31.10.2017 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2017 I tak ładnie wyszła tobie ta biblioteka. Pestka wsiąkła od wczoraj. Komoda jest daleko, bardzo daleko. Te bliżej oglądane mają ludwikowskie nóżki, te gięte. Albo są szerokie, ta ma 40 cm. Mania, twój bufet ten na niebiesko pomalowany, dobrze pamiętam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts