mania1220 31.10.2017 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2017 czekam na M, pojedziemy do mojego sklepu gdzie farby nasze na sciany kupowalismy, moga mi bardzo blisko albo zupelnie blisko zmieszac bejce ze bedzie jak ta na podlodze. Musze tylko podlogi kawalek zawiezc, a bejca bedzie jutro gotowa. Farbe bym od reki dostala, tak w kuchni robilam. Zrobili mi super farbe pod szafki i nie ma roznicy w kolorze.przywloke wiecej probek na sciany tez. alez mi sie ta biblioteka na czarno tutaj podoba, musze zaraz M zwlec z gory i mu pokazac.te szare sa jedynymi szarymi meblami na dole. Szara mam jeszcze tylko komode w sypialni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 31.10.2017 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2017 Mika ja nie mam nic na niebiesko, mam dwa bufety ale oba czarne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 31.10.2017 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 31.10.2017 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2017 pieknie! pokazalam M - podoba mu sie. Ladniej niz z szarym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 31.10.2017 22:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2017 (edytowane) Mika pogrzebalam, stare zdjecia to sa moje dwa bufety no i jeszcze jest ta szafka szara z lustrami z granatu tylko te stoliki co malowalam Edytowane 31 Października 2017 przez mania1220 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 31.10.2017 23:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2017 a tu kilka onspiracji w czerni tu sa dwie inne konfiguracje tego samego regalu co pokazalam a tu inne musze nad tym poglowkowac a na koniec macie granatowy fotel bejca bedzie jutro wieczorem, w czwartek zaczne dopiero. Jutro soboe tylko papierem sciernym przygotuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 31.10.2017 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2017 Fotel przepiękny, biblioteki z resztą też.Wzdycham też do twojego bufetu, tego na zdjęciu z zegarem i pustą ramą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 01.11.2017 00:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2017 Doriko, chyba dzidzia pobudke robila no wiem, smieszne to nie jest. ano, ten stoi w jadalni i sama do niego wzdycham. Mialam szczescie jak go wynalazlam, na lokalnych, babce zaplacilam wiecej zeby tylko przytrzymala zanim dojedziemy. I patrz - juz byl czarny tylko "sweterek" w srodku byl zloy a ja go na szarawo/srebrno pomalowalam. o nim wlasnie pisalam kilka dni temu ze to jedyny mebel ktorego bym sie raczej nie pozbyla, bo pasuje do starosci i do nowosci. a tu sprzedawcy tez niech ich diabli. Szukam i szukam tych poduszek bolster, ciezko znalezc takie dlugie. Jak sa to za krotkie, albo dlugie ale za cienkie. Moge sama zrobic z makarony do basenu i starej koldry ale sezon sie skonczyl gdzie ja makarony kupie - pochowane To by najtaniej wyszlo. Ze starej koldry tez mozna. znalazlam jednego tu niedaleko, mowie mu ze strona na zamowienie nie dziala i czy robia na wymiar, a jak nie to czy to zadziala jak kupie dwie mniejsze i je zszyje. co mi gamon odpisal? "na zamowienie nie robimy. Wypelnij zalaczona forme zamowienia" noz kurrr mac. Wymazalam emaila. chodzilo o to czy mi sie rowek na zszyciu nie zrobi. nie odpisal tylko zaraz z grunej rury zebym zamawiala, no to nie dziekuje. znalazlam w koncu! dupa ze mnie, kolo domu. W tym sklepie gdzie kupuje wszystkie tasmy, srasmy i zebatki itp do obijania meblie. 23x100cm. Super. i dobrzr bo odrazu zamowie sznurek i gwozdzie duze do polki. Dekoracyjne. i dalej szukam szarego na to lozko, byle nie zielony odcien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 01.11.2017 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2017 Biorę fotel! Biblioteka czarna piękna i drabinka ze złotymi okuciami... mniam MMika za pobraniem Ci dostarczy? Ja bym chyba się skusiła, fajna ta komoda podoba mi się też bardzo. Mania a ty miałaś chyba jeszcze taki czarny bufet na wysokich nóżkach? Czy mi się coś pomyliło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 01.11.2017 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2017 To nie pobudka, dopiero się kładłam. Najpierw czytałam starszemu Harego Pottera, miał być jeden rozdział ale został ostatni i sama byłam ciekawa co dalej więc przeczytałam kolejny i troszkę zeszło. Potem ogarnąć się i mnie pierwsza zastała. Na szczęście maluszek budzi się najczęściej tylko raz więc jakoś funkcjonuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 01.11.2017 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2017 (edytowane) Ten drugi bufet :lol2::lol2: On jest niepowtarzalny. Dzisiaj sobie fotkę zapisałam, dla pamięci Pana od komody 3 razy pytałam ile za wysyłkę i nie odpisał. Musiałam się przespać z "tym panem":D Dzisiaj sama cenę zaproponuję Chociaż M mi mówi- ty już nic przez internet nie kupuj. Ale z dywanikami dzielnie zawiózł mnie do pralni i chętnie brał udział w próbie podpalenia go Edytowane 1 Listopada 2017 przez mmikka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 01.11.2017 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2017 Ja wczoraj do nocy czytałam rozmowy z Ewą Berbeką. Mmika oby owocne to spanie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 01.11.2017 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2017 I pestka nie potrzebna Dałyście sobie radę swietnie, chociaż... ja bym lepiej zmontowała :rotfl: Wczoraj mnie wcięlo. Rano dopadła mnie zleceniodawczyni, bo pomyłkę zrobiła, a natychmiast musi prezentację zrobić. No, i wylądowałam w ZUSie dopiero w południe. Wyszłam jak zamykali o 15, ale wsio mam złozone i piłeczka po ich stronie. Potem pojechałam przez całe miasto na Powązki. Korek jak jasna cholera. Na cmentarz weszłam już z latarką. Tylko dostawiłam światełek i pognałam z J na spotkanie do przyjaciół w celu wspólnego oglądania wielkiej pompy w Royal Albert Hall, którą wczoraj na żywo transmitowali. Było co oglądać Zrobilo się póżno, ale wpadliśmy do Selgrosa po sery i małże, i upolowaliśmy śliczny niebieskopleśniowy w cenie 20 zl/kg. W domu byliśmy po 22. Padłam. Mmikka zaraz zrobię tę komodę z tv. Sorry, ale nijak nie dało rady wcześniej. Bilioteki super i faktycznie te czarne lepiej wyglądają. Drabinka-jeździk przy bibliotece, to moje marzenie. Może kiedyś się doczekam, choć u nas one strasznie drogie. A może J zrobi, ale kiedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 01.11.2017 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2017 no shit?? czarne sie zaczelo podobac? i biblioteki i fotel - ktory tez ma czarna rame?? bo czarne jest piekne! a czesc co kupowalam juz ze sklepow bylo czarne. Pestka niestety u mnie drabinki tez sa cholernie drogie wczoraj jeszcze w nocy szukalam zamiast spac ale nic , nie stanialy. Szukam wiec zestawu bez drabiny, bo drabine mozna kupic byle jaka drewniana albo zrobic. Byle system miec. sery plesniwaki? nie wiem jak smakuja ale zapach mnie odpycha wiec nigdy nie jadlam a tak wogole to dopiero wstalam. Doriko to masz wytrzymalosc, tak pozno isc spac i rano wstac do dwoch brzdacow , chociaz mloda jestes. komoda stoi na srodku kuchni, szuflady tez jak pociag rzadkiem i czekaja. Na farbe. Juz wrocila do mnie na wies, mam nadzieje ze dzis ja dostarcza. Pestka jestes PRO w rysunkach ja wiem, ale co TAR zrobila wyszlo super a ja niecierpliwiec i nie musialam czekac az wrocisz, wyobraznie mam bujna, zawsze widze z gory co mozna z meblem zrobic . Decyzja zapadla wiec ze biblioteka bedzie czarna. no tak, bo nie mowilam. Obgladalismy w Ikei tamte szafki i rozmiar na dlugosc super, tylko nadbudowac by trzeba ale co sie okazalo - w tej bibliotece w rogu mam slupek w ktorym leci rura od odgrzewania do Granatowego, szafki z Ikei wystaja bo sa glebsze niz teraz mam:sick: powiedzialam M ze nie bedzie mi sie to podobac bo zaraz okno jest i ze ma byc zbudowana na wymiar. Teraz mam plytsze a ksiazki i tak przesuniete na przod i z tylu jest pusto. A na co mi takie glebokie? co do komod - bufetow raczej - mialam kilka. Sprzedalam. I mialam jedna na wysokich nozkach, moj pierwszy tutaj bufet, ale nigdy go nie malowalam. Obcielam mu troszke potem nogi bo bardzo wysoki byl i trzymalam TV na nim (zanim tv wywalilam z tej podlogi) a potem sprzedalam. Tez byl fajny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 01.11.2017 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2017 O tym właśnie mówię, co mu nogi obcinałaś. Pestka uwielbiam sery A jak robisz mule? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 01.11.2017 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2017 Serów, tych z niebieską czy zieloną pleśnią nie lubię. Zwykły camembert, lub z orzechami zjem. Mania, a tą komodę jakbyś udoskonaliła? Kolor mi się nie podoba, więc farba w ruch by poszła. Jedno teraz mnie zastanowiło, nie widać jak -czym ona się otwiera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 01.11.2017 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2017 W niedzielę jadłam "w gościach" biały ser po gruzińsku. Wczoraj kupiłam kostkę i maceruje się na razie w sosie sojowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 01.11.2017 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2017 rekami chyba nie? sie otwiera zart! nie widac, mala fotka, albo jest miejsce na kluczyk i sie pociaga kluczykiem albo na wcisk/wycisk? zaraz pstrykne fotke czekaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 01.11.2017 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2017 maceruje :confused: czyli co? kisi sie w sosie? jak mieso ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 01.11.2017 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2017 (edytowane) Mmika dawaj przepis na ser. A ta komoda twoja nie jest na kluczyk? Cofnęłam się do zdjęć ze środka,chyba jak Mania mówi na wcisk:) Edytowane 1 Listopada 2017 przez joana_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts