Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domek z dziecinstwa

mania1220

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• mania1220

13601

• pestka56

3588

• mmikka

3343

• TAR

3053

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

no nie dam rady, tragedia dzis z netem a mam kurna kablowke :sick:

ledwo moge sie tu dostac a o zdjeciach narazie moge zapomniec , i tak ze mi sie udalo komode wkleic, potem zrobie jak ruszy :sick:

5 desek zabejcowanych, rece mi odpadna, cuchac, bejcowac, wynosic do gory, jutro znow znosic na dol i znow cuchac i druga warstwa i spowrotem bejcowac. A jak wyschnie 3 warstwy poly, ale to juz bede robic tutaj na gorze. A deski sobie waza swoje :sick:

zaczyna mi brakowac miejsca.

Wpadłam na chwilę do Ikea, kupiłam szare zasłony Sanela :p Mania, dałam M pomacać zasłony, a potem poduszki. Nie wiedział, że to ta sama seria. Powiedział- inne. Czyli u nas też poduszki skiepścili.

Komoda cacuszko.

Do domu wracałam z nadzieją, że pan od komody odpisał. Nadzieja poszła się jeba.....:rolleyes:

mmika, wchodziłam dziś na jego ogłoszenia, i nie widziałam twojej komody, albo mi sie coś na oczy rzuciło:) Myślałam, że kupiłaś.

Mania w wolnej chwili wrzucisz zdjęcia, zarobiona jesteś. Zastanawiam sie jaki dać właśnie zawias i szyld czy kluczynkę, ale może jak będą lustra, wkleję i panele założę to mi wtedy przyjdzie pomysł. Oczywiście od szklarza nie dzwonili.

4 stopnie mi zostaly, alez smierdzi w domu, zaraz sie nacpam i bede spiewac i tanczyc haha

Mika a jednak sie skusilas na zaslony, to teraz takie same bedziemy mialy.

czy nie mozesz do faceta zadzwonic??

Joana pocieszenie? nie zadzwonili do mnie z deska co zamowilismy.

ciekawe czy wejdzie bo juz nawet modem wylaczylam ale nic, to z ich strony :sick:

Prasowałam z parą, po lewej:) One już dawno mi się podobały, w ramach cięć kosztów kupiłam vivian. Teraz się wystraszyłam, że jeszcze gorsze będą robić, w ramach swoich cięć kosztów. Nie wiem od kiedy, ale dzisiaj były już bożonarodzeniowe ozdoby i gwiazdy betlejemskie (te kwiatki) sprzedawali.

Do pana nie dzwoniłam, Mania pamiętaj o tym 1 listopada, większość ludzi wczoraj i dzisiaj między grobami lata.

Joana, szafkę tak namierzyłam- 585363852_2_644x461_piekny-stylowa-komoda-ludwik-dodaj-zdjecia.jpg Twojej nie ma, moja jest.:lol2::lol2::lol2:

jestem zmeczona, glodna i zla. ale skonczylam. znaczy o ile. M wlasnie wrocil z pracy i mowi ze jutro ma wolne i chce sciany porobic , bo musza byc scuchane zanim podloge zacznie robic. Czyli dzis jeszcze musze druga warstwe bejcy polozyc, mam nadzieje ze za pare godzin bedzie suche zebym mogla to zrobic.

no i znow noszenie bedzie :mad:

Mika chyba nie taki cmentarnie zalatany skoro nowe meble wsadza :no:

ja mysle ze nie do konca jestes pewna czy tamta chcesz, bo jak ja cos chce to dupe truje na kazdy sposob sprzedawcom :lol2:

szukaj dalej, az znajdziesz taka zeby byl strzal w 10tke.

Mania, 30 października ostatnie dodawał. Wczoraj i dzisiaj nie widziałam żeby się logował. Nie chcę na niego naciskać, bo walnie mi taką cenę za wysyłkę, że za głowę się złapię i sama zrezygnuję. A jeżeli sprzeda, to trudno. Gdyby było blisko wolałabym jechać i zobaczyć. Mam świeżą nauczkę ze śmierdzącymi dywanikami. Przed chwilą wysłałam zapytanie do kogoś o wymiary mebelka, mieszka niedaleko i za grosze chce sprzedać.

A joany męża uprasza się o powstrzymanie się z pytaniem o "moją" komodę :p

Tak a propo naciskania. Wczoraj siedzieliśmy z rodzicami młodych, którym dach wichura porwała. Szukaliśmy w necie kontaktów do kominiarzy, dachowców itp.Mimo zwalonego dachu wczoraj do nikogo nie dzwonili ci rodzice z pytaniem o wolne terminy. Bo przez kilka dni nie znaleźli nikogo, kto ma wolny termin na robotę.

u mnie na lokalnych, w dwoch miastach tylko szukalam, u mnie na wsi i w Tor

image.jpg

image.jpg

image.jpg

ta niebieska ze zlotym bym kota dostala jakbym na nia musiala patrzec w domu :p

a tu macie kilka na nozkach wysokie

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

a tu nawet ma fotele granatowe, ale one nie na sprzedanie

image.jpg

image.jpg

a tu na niebiesko pomalowane

unique-blue-sideboard-photos-design-stunning-navy-vinterior-vint.jpg

Bo jest pudlowata przez te lapy. Za duże są, brak proporcji.

Mmikka ile masz miejsca? Buszowałam dziś po necie i tragedia jakaś. Nic ciekawego nie ma, albo takie drogie, że szok. Chyba zacznę znowu jeździc na aukcje do ambasady USA.

1 i 3 0 ostatnia w tym samym poście ta pomalowana na niebiesko (olać kolor) mają fajne kształty.

Mania, autostrada już przejezdna?

U mnie długość 150-160, i wąska najlepiej 40. Nie zapominając o telewizorze na niej.

Pestka, te tragedie huraganowe, zerwany dach, to dopiero początek drogi przez mękę. Rzeczoznawca do kosztorysu, niestety też potrzebny notariusz musi być przywieziony do domu, bo młodzi mieszkają z teściami -ich własność dom, teść schorowany i musi być pełnomocnictwo, ubezpieczyciele, z gminy pracownicy (zdjęcia+opis)

i brak wolnych terminów u pracowników, a ci co mają terminy faktur nie wystawiają. Nim pożyczyli grzejniki elektryczne, temp w domu 13 stopni.

Komodę z łazienki jak zobaczyłam na olx, to od razu ją pokochałam :)

Edytowane przez mmikka

no, za dlugie te nogi i "skarpety" za dlugie, wyglada jakby lazil no i na dodatek te nozki to pazury trzymajace kulki. Dla mnie za duzo. Ale pokazalam dla ciekawosci .

pokazywalam wiekszosc na nozkach co mamy tutaj, zobacze normalne jeszcze - net chyba zaczal chodzic.

ta moja pod tv ma 193cm i mi sie wielka wydaje, takich ponad 2 metry to nie widzialam na zywo :sick:

zostaly mi 4 stopnie na druga bejce i koniec! uff...ale moga mnie zatrudnic, kurna PROFESKA wyszla bejcowanie, mucha nie siada. Duzo juz bejcowalam ale schodow nie.