joana_ 03.11.2017 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2017 (edytowane) Pestka za dużo kolorów wymyśliłaś, zobacz co znalazłam : Tylko materiał oczywiście inny, no i nie wiem z czego twój blat, można zedrzeć? Deski poszarzone i czarne satynowe nóżki dla kontrastu. Dawaj kawałek tej kuchni, bo teraz chodzimy po omacku Za malutki cholera obrazek mi się wkleił Edytowane 3 Listopada 2017 przez joana_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 03.11.2017 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2017 TAR, bo nie są odpowiednie do mojej kuchni. Nie ten styl, ale na razie jakiś stół muszę tam mieć. Mam mało blatów, a ten stół jak go rozciagnę to ma 180 x 90 cm. Ciężko się wtedy w kuchni poruszać, ale jedna osoba daje radę. Jak znajdę inny bardziej pasujący, to tego się pozbędę. Jest też taka opcja, żeby mu wymienić nogi. Krzesłami wtedy bym się nie przejmowała, bo po przeróbce pójdą do salonowego stołu. Mania, kumam A teraz na zdjęciu widać, że jest cud miód. Drewno, szczególnie tzw. twarde jak dąb, ma miejsca miękkie i twarde. Twarde są słoje, a miękkie to co między słojami. Każde inaczej kolor chłonie i olej, i lakier, i impregnat. Dlatego masz taki efekt, że słoje są widoczne. Dąb miewa jeszcze tzw. biel, co czasem jest bardzo cenione, ale wygląda, jeśli ktoś nie wie, jak wada, jak uszkodzone drewno. No, to się wymądrzyłam A... frezem wykonuje się fazowanie krawędzi I jeszcze, bo przypomniałam sobie, że coś o tym pisałaś – deski mają na krawędziach felc i wpust. Blat tego mojego stołu jest całkiem osobnym elementem. Tak samo te dwa boki, które wsuwa się pod blat. Można by zrobić nowy, ale na razie to ja sobie tak gdybam o tym stole. Najpierw musimy zrobić wszystkie drzwiczki do dolnych szafek. Starsznie się to ślimaczy, bo od początku roku mamy takiego typu pracę, że nawet na ogród nie miałam czasu. Kuchnia w rozsypce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 03.11.2017 14:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2017 namieszalas ! na zdjeciu to wygladalo zupelnie inaczej, z zawiasami, mozesz ten stol pstryknac ale z bliska i pokazac o co chodzi??? bo mialam juz fotki wklejac a tu teraz co innego wyszlo??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 03.11.2017 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2017 Ja się już pogubiłam :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 03.11.2017 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2017 Jutro, Dziewuszki, zrobię fotki stołu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 03.11.2017 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2017 Żadnych zawiasów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 03.11.2017 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2017 Próba z lusterkami, człowiek czasami taki durny jest. Wzięłam je do ręki, takie cieniutkie, błyszczące a ciężkie, aż mi sie gęba cieszyła do nich. Swoją drogą sztućce takie lubię, smukłe a cieżkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 03.11.2017 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2017 Będzie super. Tylko chyba będziesz musiała wokół luster podziałać szpachlą, albo lepiej delikatną listeweczkę wkleić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 03.11.2017 17:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2017 ladnie na lusterka wzorek idzie, zasloni szparki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 03.11.2017 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2017 Joana, co to za kwiatek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 03.11.2017 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2017 Mania mnie wyprzedziła Tak idzie wzorek, pamiętacie jak się zastanawiałam czy dać z ramką czy bez. Będzie z ramką. We wtorek będę zamawiała, tylko im bliżej tego, tym częściej zastanawiam się nad wzorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 03.11.2017 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2017 Mmika cholero jedna, bystre oko hortensja moja się złamała i tak sobie została w karafce Dobrze, ze mi listy na zakupy nie przeczytałaś , bo tam leży :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 03.11.2017 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2017 Już nie ten wzrok, żeby listę przeczytać Hortki nie poznałam, ale wiedziałam, że nie storczyk. Wczoraj w Ikea kwiatki oglądałam, pewnie dlatego ten mi się w oczy rzucił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 03.11.2017 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2017 :rotfl::rotfl: A wzorki pokaż. Razem tu podumamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 03.11.2017 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2017 Nie mam storczyków, bo... bo nie umiem sie zajmować kwiatami w domu tu są dwa nad którymi myślałam, babeczka z ażurove mi je tu obrobiła w kwadrat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 03.11.2017 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 03.11.2017 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2017 a tu wszystkie które mają na wymiar, https://azurove.pl/pl/c/Panele-azurowe-na-wymiar/21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 03.11.2017 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2017 Pierwszy, ale nie takie grubaśne te listwy.Albo 4-ty z 1-ego rzędu na drugim zestawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 03.11.2017 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2017 Pierwszy wybrałam właśnie i pytałam o ramkę jakiej grubości może być, moja decyzja. Ten co mówisz drugi, fajny, ale inaczej wyglądają w prostokącie a inaczej w kwadracie i to nie za dużym. Lusterka mają wymiar 29x29 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 03.11.2017 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2017 To ten pierwszy, ale listewki cienkie jak w tym drugim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts