mania1220 07.11.2017 14:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2017 a ja za to zastanawiam sie nad schodami na pierwszej podlodze, znaczy nie nad schodami ale nad poraczka z trelkami i nad trelkami. mam dwie do wyboru, znaczy ja wybralam dwie ostatnie, ale pokazac nie moge bo znow mi zdjec nie chce wklepac. Zobaczymy co myslicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 07.11.2017 14:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2017 moze sie uda nie chodzi teraz co sie komukolwiek podoba czy nie ale o to co bardziej pasuje do mojego domu, dom jest nie tylko inny wewnatrz ale i na zewntarz niz polskie domy niestety ten drugi opakowany wiec nie sciagalam, ludzie sciagaja i wyciagaja zeby sie nie obtluklo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 07.11.2017 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2017 Lustro dalej nie naprawione. Ale więcej nie pęka. Jak byliśmy w Krakowie, ciągle zapominałam do Obi jechać, tam mieli te małe płytki lustrzane. Wysyłkowo na 100% tych płytek nie kupię. Pierwszy raz w życiu mam zasłony na kółkach. Poprzednie na taśmie były unieruchomione. Jak powiesiłam, tak wisiały bez przesunięcia. Tymi na kółkach mogę zasłaniać i odsłaniać lekko, za jednym małym pociągnięciem. 10 tysi za drabinkę, to chyba z drewnianą zabudową meblową? Amli Decor ma wyższe ceny, ale te same meble u innych sprzedawców są dużo tańsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 07.11.2017 14:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2017 a tu trelki, szczebelki czy zwal je jak zwal podwojne, pojedyncze i zupelnie proste (ktorych juz nie wyciagalam bo proste) nie chce naciupane tych wezelkow, z drugiej strony nie wiem czy same proste beda ok?? na dole na 5 schodach beda z dwoch stron, potem schody leca juz miedzy scianami wiec nie ma, na gorze wzdluz otworu nad schodami sa jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 07.11.2017 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2017 ten chyba wybiorę Mania, a jakie tralki wybierasz? te metalowe co kiedyś mówiłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 07.11.2017 14:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2017 Mika powiesilas je juz???pokaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 07.11.2017 14:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2017 joana ten wzorek jest bezpieczny, znaczy nigdy sie nie znudzi, z mody tez ne wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 07.11.2017 14:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2017 a teraz z neta zdjeca nowoczesny slupek, trelki nie patrzec, ale ten slupek tak wyglada zabejcwany, za prosty? za nowoczesny???? co myslicie ten wyzej podobny ale ma dwa naciecia i trelki sa proste i tu z prostymi prosty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 07.11.2017 14:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2017 teraz te drugie slupki 1. trzeba sobie wyobrazic ze tam tamte trelki sa , podwojny i pojedynczy na zmianke 2. wyobrazic sobie ze sa cale proste bez niczego (na zdjeciu sa skrecane) 3. ktory za mna lazi - co 3 trelka jest jeden wezelek z roznica taka ze schody beda jak na pierwszej fotce, cale ciemne, bez bialego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 07.11.2017 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2017 Tralki z pojedynczym wzorem i co druga. a ten ostatni słupek z tą ramką nacięta ( Pestka poprawi mój słownik laika )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 07.11.2017 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2017 NApisałam zaqnim zobaczyłam zdjęcia, za Tobą chodzi ostatni, a mi sie właśnie podoba co drugi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 07.11.2017 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2017 (edytowane) Nie mam fotki samych zasłon, w niedzielę przytargałam ze spaceru gałąź i na próbę włożyłam do butelki. Przez Pestkę i link do bombek powiesiłam swoje nowe. Trochę w tle widać zasłonę. Pokażę ci wyczyszczony żyrandol, ten na starociach kupiony. Edytowane 7 Listopada 2017 przez mmikka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 07.11.2017 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2017 mmika U Ciebie tak milutko. Ja za niedługo przytargam gałązki modrzewia, bo lubię o tej porze roku takie badyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 07.11.2017 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2017 Bombki w Magnolii kupione, wypakowane z walizki, ale nie schowane do pudła z ozdobami. Z gałązkami śpiesz się, dopóki nie pada, potem mogą być brzydkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 07.11.2017 15:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2017 jeszcze takie mam i na gorze takie cos mam tylko dluzsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 07.11.2017 15:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2017 ales wypucowala ten zyrandol zaslony widac, ladnie pasuja, a tych bombek to mam chyba z 20 roznych rozmiarow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 07.11.2017 15:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2017 "szczelajom" podloge poszlismy wzdluz kominka jednak (krotszej sciany) bo ladniej przed kominkiem bedzie i podloga ladnie poplynie do mojego pokoju, tak jak ten papier leci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 07.11.2017 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2017 Bombek, nie kupuję nowych póki młody nie zmądrzeje. Miałam takie ładne szklane od moich pracowników kiedyś dostałam w prezencie. W tamtym roku albo mi z rąk właśnie te wypadały, albo młody chwycił. Mania te z pentelkami najładniej co dwie albo trzy tralki i na jednej wysokości, a te słupki kończące to nie za skromne do siebie wybrałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 07.11.2017 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2017 Mania, jutro wstaniemy, a ty podłogę będziesz miała O tralkach się nie wypowiadam, nie znam się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 07.11.2017 16:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2017 slupek konczacy? no te kobylaste. Te proste chyba za proste. podloga dzis nie bedzie zrobiona, moze jutro. Na podlodze wyglada inaczej niz w pudelkach, ladna jest robie im kawe, a jak strzelaja deski podaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts