Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domek z dziecinstwa

mania1220

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• mania1220

13601

• pestka56

3588

• mmikka

3343

• TAR

3053

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

moze sie uda

nie chodzi teraz co sie komukolwiek podoba czy nie ale o to co bardziej pasuje do mojego domu, dom jest nie tylko inny wewnatrz ale i na zewntarz niz polskie domy

08855986_L.jpg

08856123_L.jpg

IMG_0474.jpg

IMG_0475.jpg

IMG_0476.jpg

niestety ten drugi opakowany wiec nie sciagalam, ludzie sciagaja i wyciagaja zeby sie nie obtluklo

Lustro dalej nie naprawione. Ale więcej nie pęka. Jak byliśmy w Krakowie, ciągle zapominałam do Obi jechać, tam mieli te małe płytki lustrzane.

Wysyłkowo na 100% tych płytek nie kupię.

Pierwszy raz w życiu mam zasłony na kółkach. Poprzednie na taśmie były unieruchomione. Jak powiesiłam, tak wisiały bez przesunięcia. Tymi na kółkach mogę zasłaniać i odsłaniać lekko, za jednym małym pociągnięciem.

10 tysi za drabinkę, to chyba z drewnianą zabudową meblową? Amli Decor ma wyższe ceny, ale te same meble u innych sprzedawców są dużo tańsze.

a tu trelki, szczebelki czy zwal je jak zwal

IMG_0481.jpg

IMG_0490.jpg

IMG_0488.jpg

podwojne, pojedyncze i zupelnie proste (ktorych juz nie wyciagalam bo proste)

nie chce naciupane tych wezelkow, z drugiej strony nie wiem czy same proste beda ok??

na dole na 5 schodach beda z dwoch stron, potem schody leca juz miedzy scianami wiec nie ma, na gorze wzdluz otworu nad schodami sa jeszcze.

teraz te drugie slupki

1. trzeba sobie wyobrazic ze tam tamte trelki sa , podwojny i pojedynczy na zmianke

734f1f8ca7b8ac3794c3537e9d0ed354.jpg

2. wyobrazic sobie ze sa cale proste bez niczego (na zdjeciu sa skrecane)

Untitled-3.jpg

3. ktory za mna lazi - co 3 trelka jest jeden wezelek

Custom_Curved_Stair_Case_Dark_Stained_Maple.jpg

z roznica taka ze schody beda jak na pierwszej fotce, cale ciemne, bez bialego

Nie mam fotki samych zasłon, w niedzielę przytargałam ze spaceru gałąź i na próbę włożyłam do butelki. Przez Pestkę i link do bombek powiesiłam swoje nowe. Trochę w tle widać zasłonę. Pokażę ci wyczyszczony żyrandol, ten na starociach kupiony. Edytowane przez mmikka

Bombek, nie kupuję nowych póki młody nie zmądrzeje. Miałam takie ładne szklane od moich pracowników kiedyś dostałam w prezencie. W tamtym roku albo mi z rąk właśnie te wypadały, albo młody chwycił.

Mania te z pentelkami najładniej co dwie albo trzy tralki i na jednej wysokości, a te słupki kończące to nie za skromne do siebie wybrałaś?