Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domek z dziecinstwa

mania1220

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• mania1220

13601

• pestka56

3588

• mmikka

3343

• TAR

3053

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

wygonili mnie :lol2:

najpierw wolali na mnie boss i kazali pomagac a potem przegonili bo za duzo gadalam i ochrzan dalam ze wsadzili jedna deske zla - zle bejca byla rozprowadzona, wiec dostalam wilczy bilet :cool:

ta na marginesie M sie nie wyrobil ze scianami, powinny byc zrobione , wycuchane i pociagniete podkladowka, ale nie mial czasu, wiec bedzie robil na koncu, trzeba bedzie zakleic cala podloge i zakryc meble i bedzie sobie dziubal powoli, bo najpierw chcemy strzelic podloge na gorze.

Pręty, czyli tralki bez supełków i CZARNE. Proste będą ładniej wyglądać i są neutralne. Co byś w domu nie zrobiła, będą pasować.

Słupek bardziej mi leży ten prosty z drugiego zdjęcia. Chociaż ten z jednym nacięciem, ten sklepowy też ładny.

podloga dzis powinna byc skonczona. Mam nadzieje. Pokuj z kominkiem skonczony i polowa mojego. Potem nas bylo 4 , jak mnie najpierw wygonili tak potem ochrzanili ze za szybko robie bo nadazyc nie mogli :p

zabawa bedzie na pierwszej podlodze. Najpierw z wyniesien wszystkich ksiazek na gore, pomijajac reszte rzeczy co sie da. Potem trzeba sciagnac linoleum i podloge. A potem zerwac cienka plyte ktora jest pod linoleum i jest wstrzelona zszywkami:sick: oczywiscie wszystkie zszywki nie wyjda czyli bedzie robota na kolanach je wyciagnac :sick::sick::sick: juz placze nad swoim kregoslupem i rekami.

ale podloga na dole wyszla super. Jestem zadowolona.

no i na tyle pudelek co juz otworzylismy niewiele bylo zlych desek, zawsze jakas sie znajdzie. Tylko 3 byly zle i to krociutkie, bo rozmiarow to chyba z 10 bylo. Najpierw sie balam jak to bedzie wygladac a i roboty wiecej bylo ukladac wzorem i dobierac rozmiarami , na koncu okazalo sie ze pieknie wychodzi.

ciekawe ile podlogi zostanie skoro wszystkie dobre.

ile rozmiarow w podlodze na gorze nie mam pojecia.

podloge z pierwszej podlogi ktora mam narazie zamiar zuzyc na gorze wpakujemy w pudelka po tej co otwieramy i pojdzie narazie do garazu. M zrobi jak sie pokonczy wszystko i jak nic nie bedzie mial do roboty w zimie.

to taki update maly. Na dzis. A wlasciwie na wczoraj.

Mika piekny ten dywan!

czemu fotki usunelas

podloga dzis powinna byc skonczona. Mam nadzieje. Pokuj z kominkiem skonczony i polowa mojego. Potem nas bylo 4 , jak mnie najpierw wygonili tak potem ochrzanili ze za szybko robie bo nadazyc nie mogli :p

zabawa bedzie na pierwszej podlodze. Najpierw z wyniesien wszystkich ksiazek na gore, pomijajac reszte rzeczy co sie da. Potem trzeba sciagnac linoleum i podloge. A potem zerwac cienka plyte ktora jest pod linoleum i jest wstrzelona zszywkami:sick: oczywiscie wszystkie zszywki nie wyjda czyli bedzie robota na kolanach je wyciagnac :sick::sick::sick: juz placze nad swoim kregoslupem i rekami.

ale podloga na dole wyszla super. Jestem zadowolona.

no i na tyle pudelek co juz otworzylismy niewiele bylo zlych desek, zawsze jakas sie znajdzie. Tylko 3 byly zle i to krociutkie, bo rozmiarow to chyba z 10 bylo. Najpierw sie balam jak to bedzie wygladac a i roboty wiecej bylo ukladac wzorem i dobierac rozmiarami , na koncu okazalo sie ze pieknie wychodzi.

ciekawe ile podlogi zostanie skoro wszystkie dobre.

ile rozmiarow w podlodze na gorze nie mam pojecia.

podloge z pierwszej podlogi ktora mam narazie zamiar zuzyc na gorze wpakujemy w pudelka po tej co otwieramy i pojdzie narazie do garazu. M zrobi jak sie pokonczy wszystko i jak nic nie bedzie mial do roboty w zimie.

to taki update maly. Na dzis. A wlasciwie na wczoraj.

Mika piekny ten dywan!

czemu fotki usunelas

przyszla, wlazla na chwile, naklepala i ani jednej foty nie wstawila:evil: no jak to tak???????

O właśnie Mania! Sąsiadka ostatnio chodziła i mówiła,że pobolewa ją kręgosłup i noga,a potem ,ze już jest cudownie dobrze, potem ,że boli i tak cały czas. W ostatnie piękne dni wołam ją na spacer, a ona mi pisze,że nie może bo znajduje się w pozycji na czworakach w domu. Tylko tak ją nie boli. Schyliła sie, do kosiarki i już miała problem z wyprostowaniem i dojściem do domu.