mania1220 07.11.2017 16:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2017 no wlasnie tak myslalam, co 2 albo 3 i jedna wysokosc, zeby za duzo nie bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 07.11.2017 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2017 Ja też sie nie znam, ale mówię co mi się podoba i widzi u Mani. Podłoga zapowiada się wyśmienicie, co decha to decha jednak. Mmika pokaż więcej lustra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 07.11.2017 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 07.11.2017 16:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2017 wygonili mnie najpierw wolali na mnie boss i kazali pomagac a potem przegonili bo za duzo gadalam i ochrzan dalam ze wsadzili jedna deske zla - zle bejca byla rozprowadzona, wiec dostalam wilczy bilet ta na marginesie M sie nie wyrobil ze scianami, powinny byc zrobione , wycuchane i pociagniete podkladowka, ale nie mial czasu, wiec bedzie robil na koncu, trzeba bedzie zakleic cala podloge i zakryc meble i bedzie sobie dziubal powoli, bo najpierw chcemy strzelic podloge na gorze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 07.11.2017 16:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2017 Mika przegonilas mnie, zaczelas swieta tak szybko jak sklepy jakis fajny dywan tam widze pod stolem pokaz a co z szafka? cos mi sie widzi ze je nie bedziesz przemalowywac i zostawisz taka jaka jest. po calosci z odbicia w lustrze widze ze powinna zostac drewniana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 07.11.2017 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2017 Świetne te lustro! O właśnie Mania czas choinkę ubierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 07.11.2017 17:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2017 w tym roku planuje choinke "na biedote" czyli same bombki, nic wiecej. zobaczymy co z tego wyjdzie. ja swoje lustro jeszcze 3x przestawie i dopiero za 4 wroci na swoje miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 07.11.2017 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2017 Lustro spapugowane od Mani. Ramę na olx Sylwia wynalazła. Gdzie się ona podziewa, swoją drogą? Na choinkę za wcześnie, M już wołał, że mam bombki z krzaka zdjąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 07.11.2017 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2017 (edytowane) Przegapiłam pytanie o dywan. Podmieniam fotki. Edytowane 7 Listopada 2017 przez mmikka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 07.11.2017 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2017 Błękitne fotele, jakie ładne!!! Mani zwyczajem na czarno bym machła i do siebie wzięła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.11.2017 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2017 moje zdanie: slupek nr 2 i tralki wzor co 2 lub 3 nie zalapalam sie niestety na fotke zyrandola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 07.11.2017 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2017 Pręty, czyli tralki bez supełków i CZARNE. Proste będą ładniej wyglądać i są neutralne. Co byś w domu nie zrobiła, będą pasować.Słupek bardziej mi leży ten prosty z drugiego zdjęcia. Chociaż ten z jednym nacięciem, ten sklepowy też ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 07.11.2017 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2017 Mmikka robisz konkurencję Mani z dekorami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 08.11.2017 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2017 podloga dzis powinna byc skonczona. Mam nadzieje. Pokuj z kominkiem skonczony i polowa mojego. Potem nas bylo 4 , jak mnie najpierw wygonili tak potem ochrzanili ze za szybko robie bo nadazyc nie mogli zabawa bedzie na pierwszej podlodze. Najpierw z wyniesien wszystkich ksiazek na gore, pomijajac reszte rzeczy co sie da. Potem trzeba sciagnac linoleum i podloge. A potem zerwac cienka plyte ktora jest pod linoleum i jest wstrzelona zszywkami:sick: oczywiscie wszystkie zszywki nie wyjda czyli bedzie robota na kolanach je wyciagnac :sick: juz placze nad swoim kregoslupem i rekami. ale podloga na dole wyszla super. Jestem zadowolona. no i na tyle pudelek co juz otworzylismy niewiele bylo zlych desek, zawsze jakas sie znajdzie. Tylko 3 byly zle i to krociutkie, bo rozmiarow to chyba z 10 bylo. Najpierw sie balam jak to bedzie wygladac a i roboty wiecej bylo ukladac wzorem i dobierac rozmiarami , na koncu okazalo sie ze pieknie wychodzi. ciekawe ile podlogi zostanie skoro wszystkie dobre. ile rozmiarow w podlodze na gorze nie mam pojecia. podloge z pierwszej podlogi ktora mam narazie zamiar zuzyc na gorze wpakujemy w pudelka po tej co otwieramy i pojdzie narazie do garazu. M zrobi jak sie pokonczy wszystko i jak nic nie bedzie mial do roboty w zimie. to taki update maly. Na dzis. A wlasciwie na wczoraj. Mika piekny ten dywan! czemu fotki usunelas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 08.11.2017 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2017 Mania a fotki??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.11.2017 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2017 podloga dzis powinna byc skonczona. Mam nadzieje. Pokuj z kominkiem skonczony i polowa mojego. Potem nas bylo 4 , jak mnie najpierw wygonili tak potem ochrzanili ze za szybko robie bo nadazyc nie mogli zabawa bedzie na pierwszej podlodze. Najpierw z wyniesien wszystkich ksiazek na gore, pomijajac reszte rzeczy co sie da. Potem trzeba sciagnac linoleum i podloge. A potem zerwac cienka plyte ktora jest pod linoleum i jest wstrzelona zszywkami:sick: oczywiscie wszystkie zszywki nie wyjda czyli bedzie robota na kolanach je wyciagnac :sick: juz placze nad swoim kregoslupem i rekami. ale podloga na dole wyszla super. Jestem zadowolona. no i na tyle pudelek co juz otworzylismy niewiele bylo zlych desek, zawsze jakas sie znajdzie. Tylko 3 byly zle i to krociutkie, bo rozmiarow to chyba z 10 bylo. Najpierw sie balam jak to bedzie wygladac a i roboty wiecej bylo ukladac wzorem i dobierac rozmiarami , na koncu okazalo sie ze pieknie wychodzi. ciekawe ile podlogi zostanie skoro wszystkie dobre. ile rozmiarow w podlodze na gorze nie mam pojecia. podloge z pierwszej podlogi ktora mam narazie zamiar zuzyc na gorze wpakujemy w pudelka po tej co otwieramy i pojdzie narazie do garazu. M zrobi jak sie pokonczy wszystko i jak nic nie bedzie mial do roboty w zimie. to taki update maly. Na dzis. A wlasciwie na wczoraj. Mika piekny ten dywan! czemu fotki usunelas przyszla, wlazla na chwile, naklepala i ani jednej foty nie wstawila:evil: no jak to tak??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 08.11.2017 13:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2017 Joana fotki? Jerry mi dupe pokazal jak robilam jakies tam mam ale nie mam duzo bo bajzel na dole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 08.11.2017 13:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2017 bo kurna TAR wstalam niedawno, szyja boli siedze w kolnierzu i zdycham, tabletki zaczynaja kopac zaraz bede swirowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.11.2017 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2017 ty nie zdychaj tylko do lekarza jedz z ta szyja.oj Mania zamiast zapitalac to idz do jakiegos reha, na basen i zluzuj poslady, bo kiedys nie wstaniesz. wiem to z autopsji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 08.11.2017 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2017 O właśnie Mania! Sąsiadka ostatnio chodziła i mówiła,że pobolewa ją kręgosłup i noga,a potem ,ze już jest cudownie dobrze, potem ,że boli i tak cały czas. W ostatnie piękne dni wołam ją na spacer, a ona mi pisze,że nie może bo znajduje się w pozycji na czworakach w domu. Tylko tak ją nie boli. Schyliła sie, do kosiarki i już miała problem z wyprostowaniem i dojściem do domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts