mania1220 10.11.2017 15:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2017 Joana ktore wzielas ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 10.11.2017 15:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2017 (edytowane) a ja test zrobilam u mnie w sypialce, z tymi rudymi co myslicie??? jasne ze ta czkoladowo-szara ladniejsze, no ale zostalo mi 8 pudelek + iles tam desek, lezaly na brazowej sie okazalo. Oddac nie moge. Za pozno. Nikt nie kupi pewno, nie mam czasu trzymac w pudlach i sie potykac nie wiadomo ile. Jesli cala gore w tych dechach zrobila bedzie OK? a ciemna tylko na pierwszej?? Edytowane 10 Listopada 2017 przez mania1220 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 10.11.2017 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2017 Ten wziełam, tylko ramka zewnętrzna będzie miała 2 cm , reszta 1 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 10.11.2017 15:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2017 fajny, jak szybko wytna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 10.11.2017 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2017 Nie wiem czy powinnam mebel czyścić chusteczkami do monitora, ale plamy z taśmy klejącej zeszły. Za waszymi radami, w tym roku też liście dawałam na rabatę. Tylko 2 wory czekają na wywózkę bio. Reszta, co spadnie, pójdzie na clematisy. Mania, fotele w pierzynce ze śniegu fajnie wyglądają Jestem zawiedziona, wykupili (byłam w kilku miejscach) wszystkie rogale świętomarcińskie, nawet zwykłych makowców już nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 10.11.2017 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2017 No wiadomo,że tamta by była lepsza, ale z tych też nie wygląda źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 10.11.2017 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2017 Mania, wysyłka 5 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.11.2017 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2017 ladnie z tymi rudymi. w sumie na tych zdjeciach to u mnie na monitorze wygladaja na cieple brązowe taka mleczna czekolada. zreszta jak ci zostaly to zal nie wykorzystac i przynajmniej bedzie na jednym poziomie jedna podloga jeden kolor. joana mowilam ze to moj jest buraczany:lol2: ponoc na rabaty nie nadaja sie liscie debu. do kompostownika tez nie a reszta chyba tak. ja bynajmniej moich nie zbieram, to co spadnie to zostawiam na korze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 10.11.2017 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2017 Tar, ale mój też miał taki kolor to sobie zapożyczyłam przezwisko na mojego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 10.11.2017 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2017 psa mi wpierdzielilo, cala japa w sniegu i troche podlogi i tak to nie pilnowac, zakryli papierem wylot i zabili deska, zauwazylam jak chcleli nastepna bic, musieli zrywac i otwor wycinac sciane za kominkiem musze zmienic, znaczy juz nie bedzie grafitowa, za ciemna przy tej podlodze, pomaluje na to co reszta scian, tak samo w jadalni zrobilam, no i listwy zmienic na szersze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 10.11.2017 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2017 Tak, ściana jaśniejsza będzie lepiej wyglądała. Nie będę się już zachwycała podłogą, bo to nieprzyzwoite Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 10.11.2017 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2017 Ja się pozachwycam Też taką bym chciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 10.11.2017 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2017 Mika masz przeciez ladna podloge drewniana i gdzie ta fotka z tv na szafce? nie jest latwo z podlaga. Deski musza przechodzic z pokoju do pokoju i sciana jest na drodze i co? sciany krzywe i maja problem deski uciekaja, juz tam prawie godzine na kazdy sposob kombinuja. Ja tylko im obiad gotuje zamiast deski wybierac i nosic az sie boje ze moja koncepcja kafli pod dywanikem przy wejsciu nie wyjdzie bo wszystko otwarte w cholere to co mam wiecej nie pokazywac?? juz macie dosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 10.11.2017 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2017 Mańka Ja ci dam nie pokazywać. Mmika miała pokazać szafkę, Pestka co będzie robić i nic.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.11.2017 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2017 no ja nie jestem przekonana z ta sciana, o dziwo ciemniejsza mi sie bardziej podoba niz jasna szara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 10.11.2017 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2017 Choinka grafit zasłoni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 10.11.2017 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2017 oh pieknie sie wpasowala szafka! pasuje jak ulal do podlogi. i nawet barek zrobilas i jak z wysokoscia, dobrze sie oglada czy mialas nizej? rozumiem ze to mezowski dywan do chodzenia w butach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 10.11.2017 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2017 postawie kanape, rozloze dywan i reszte i zobaczymy jak bedzie z ta sciana, ale juz jakis czas za mna lazilo ja przemalowac na jasny jak reszta, tak zrobilam w jadalni i wyszlo lepiej, no ale zobaczymy. W tym roku pewno juz tego nie bede robic, musze sie skoncentrowac na dole. musleli rozebrac kawalek podlogi i linie narysowac i beda oszukiwac przy scianie, inaczej krzywo wyjdzie nie zrobia dzis tyle co planowali. Jutro musimy miec wyspe rozebrana i sofe przestawiona zeby M z Mlodym moj tonowy bufet na dol zniesli zeby mozna zrywac cholerne linoleum. z podlaga na gorze, fakt nie jest ruda jak rude podlogi, no ja na nia ruda mowie bo tak wyglada przy tej ciemnej, podoba mi sie na gorze i bylaby dobra, sa dwa problemy - co jesli przestana ja robic? i bede uziemiona z moja sypilnia z inna podloga? oddac nie moge bo pol roku temu kupilam. No i myslalam ze parter i pietro bedzie w tej ciemnej bo schody beda ciemniejsze i by ladniej wygladalo. wiec pytanie, jesli ja zaloze tylko u mnie i zaryzykuje ze beda miec ja w przyszlym roku, ale co jak jej nie bedzie juz - w korytarzu i pozostalych 3 sypialniach wsadze ta co teraz kladziemy - czy to bedzie ok???? ze w jednej sypialni, najwiekszej i najwazniejszej bo malzenskiej bedzie inna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 10.11.2017 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2017 Mmika w sklepie mi sie podobała ta szafka, ale u Ciebie wygląda idealnie. Nie mogę przeżyć że tej mojej nie było Mania , a spróbuj sprzedać te deski, jak sie nie uda, to wtedy pokombinujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 10.11.2017 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2017 Wcześniej telewizor wisiał na ścianie, tylko w rogu po prawej stronie, ale na tej samej wysokości. Super ogląda się z pozycji leżącej, bo nie przeszkadza mój rozłożony laptop na ławie i oparcia krzeseł też nie zasłaniają. Ale ogólnie w pokoju wizualnie wydaje się, że jest tv za wysoko. Z 10 cm. mogłoby być niżej, ale trudno znaleźć idealną wysokość. Dużo jest dużo niższych i szerszych. Z podłogą, to albo spróbuj wystawić deski do sprzedaży, jak sprzedasz szybko taniej, to nie stracisz całkowicie kasy. Jeżeli nie sprzedasz, możesz zaryzykować i położyć podłogę. Jak nie będzie pasować zmienisz, bo co ci pozostanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts