Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Domek z dziecinstwa

mania1220

Recommended Posts

• Odpowiedzi 31,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• mania1220

13601

• pestka56

3588

• mmikka

3343

• TAR

3053

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

a ja test zrobilam

u mnie w sypialce, z tymi rudymi

co myslicie???

IMG_4703.jpg

IMG_4709.jpg

IMG_4705.jpg

jasne ze ta czkoladowo-szara ladniejsze, no ale zostalo mi 8 pudelek + iles tam desek, lezaly na brazowej sie okazalo. Oddac nie moge. Za pozno. Nikt nie kupi pewno, nie mam czasu trzymac w pudlach i sie potykac nie wiadomo ile.

Jesli cala gore w tych dechach zrobila bedzie OK?

a ciemna tylko na pierwszej??

Edytowane przez mania1220

Nie wiem czy powinnam mebel czyścić chusteczkami do monitora, ale plamy z taśmy klejącej zeszły.

Za waszymi radami, w tym roku też liście dawałam na rabatę. Tylko 2 wory czekają na wywózkę bio. Reszta, co spadnie, pójdzie na clematisy.

Mania, fotele w pierzynce ze śniegu fajnie wyglądają :wiggle:

Jestem zawiedziona, wykupili (byłam w kilku miejscach) wszystkie rogale świętomarcińskie, nawet zwykłych makowców już nie było.

ladnie z tymi rudymi. w sumie na tych zdjeciach to u mnie na monitorze wygladaja na cieple brązowe taka mleczna czekolada. zreszta jak ci zostaly to zal nie wykorzystac i przynajmniej bedzie na jednym poziomie jedna podloga jeden kolor.

joana mowilam ze to moj jest buraczany:lol2:

ponoc na rabaty nie nadaja sie liscie debu. do kompostownika tez nie a reszta chyba tak. ja bynajmniej moich nie zbieram, to co spadnie to zostawiam na korze

psa mi wpierdzielilo, cala japa w sniegu

IMG_4714.jpg

i troche podlogi

IMG_4717.jpg

IMG_4718.jpg

IMG_4723.jpg

IMG_4719.jpg

i tak to nie pilnowac, zakryli papierem wylot i zabili deska, zauwazylam jak chcleli nastepna bic, musieli zrywac i otwor wycinac

sciane za kominkiem musze zmienic, znaczy juz nie bedzie grafitowa, za ciemna przy tej podlodze, pomaluje na to co reszta scian, tak samo w jadalni zrobilam, no i listwy zmienic na szersze.

Mika masz przeciez ladna podloge drewniana

i gdzie ta fotka z tv na szafce?

nie jest latwo ;) z podlaga. Deski musza przechodzic z pokoju do pokoju i sciana jest na drodze i co? sciany krzywe ;) i maja problem deski uciekaja, juz tam prawie godzine na kazdy sposob kombinuja. Ja tylko im obiad gotuje zamiast deski wybierac i nosic ;)

az sie boje ze moja koncepcja kafli pod dywanikem przy wejsciu nie wyjdzie bo wszystko otwarte w cholere

to co mam wiecej nie pokazywac?? juz macie dosc :lol2:

postawie kanape, rozloze dywan i reszte i zobaczymy jak bedzie z ta sciana, ale juz jakis czas za mna lazilo ja przemalowac na jasny jak reszta, tak zrobilam w jadalni i wyszlo lepiej, no ale zobaczymy. W tym roku pewno juz tego nie bede robic, musze sie skoncentrowac na dole.

musleli rozebrac kawalek podlogi i linie narysowac i beda oszukiwac przy scianie, inaczej krzywo wyjdzie ;) nie zrobia dzis tyle co planowali.

Jutro musimy miec wyspe rozebrana i sofe przestawiona zeby M z Mlodym moj tonowy bufet na dol zniesli zeby mozna zrywac cholerne linoleum.

z podlaga na gorze, fakt nie jest ruda jak rude podlogi, no ja na nia ruda mowie bo tak wyglada przy tej ciemnej, podoba mi sie na gorze i bylaby dobra, sa dwa problemy - co jesli przestana ja robic? i bede uziemiona z moja sypilnia z inna podloga? oddac nie moge bo pol roku temu kupilam. No i myslalam ze parter i pietro bedzie w tej ciemnej bo schody beda ciemniejsze i by ladniej wygladalo.

wiec pytanie, jesli ja zaloze tylko u mnie i zaryzykuje ze beda miec ja w przyszlym roku, ale co jak jej nie bedzie juz - w korytarzu i pozostalych 3 sypialniach wsadze ta co teraz kladziemy - czy to bedzie ok???? :confused: ze w jednej sypialni, najwiekszej i najwazniejszej bo malzenskiej bedzie inna?

Wcześniej telewizor wisiał na ścianie, tylko w rogu po prawej stronie, ale na tej samej wysokości. Super ogląda się z pozycji leżącej, bo nie przeszkadza mój rozłożony laptop na ławie i oparcia krzeseł też nie zasłaniają. Ale ogólnie w pokoju wizualnie wydaje się, że jest tv za wysoko. Z 10 cm. mogłoby być niżej, ale trudno znaleźć idealną wysokość. Dużo jest dużo niższych i szerszych.

Z podłogą, to albo spróbuj wystawić deski do sprzedaży, jak sprzedasz szybko taniej, to nie stracisz całkowicie kasy. Jeżeli nie sprzedasz, możesz zaryzykować i położyć podłogę. Jak nie będzie pasować zmienisz, bo co ci pozostanie?