mania1220 14.11.2017 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2017 cyklam pare fotek z dziennym swiatlem dobra, co myslicie zeby sofa tam stala? otworzy sie wtedy wszystko, normalnie stala tylem do kuchni, nie wiem czy ma sens ?? alez zdjecie oszukuje, ta kanapa jest bardzo duza:cool: chyba gusik widac dopiki pudla z dechami leza , nie ma dywanu ani lawy, ehhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 15.11.2017 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2017 Nie pomogę z kibelkiem nie umiem takich rzeczy robić. A kanapa? musisz ustawić i wtedy się zobaczy, tyłem do kuchni i mi się podobała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.11.2017 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2017 O wyższości kota nad psem Nie pałętają się pod nogami w nieskończoność. Sprawdzają co się dzieje, a potem zależnie od pory dnia hop na parapet i kontrolują sytuację i w domu i za oknem, albo idą spać. nieprawda, moj Kasti sie nie pałeta sprawdzi i idzie w miejsce z ktorego moze obserwowac przysypiajac Wicio jest jeszcze mlody i ciekawy, tak samo jak Manius i bedzie chodzil. Bo to checi poznawcze. Poza tym ja wole jak ze mna chodzi mały cien, mam do kogo pogadac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.11.2017 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2017 Mania jak ustawisz reszte to mozna ocenic i foty z roznych miejsc w pomieszczeniu. Nie moglas tych szutersow do zdjecia otworzyc? chcialabym zobaczyc taka prawdziwa dzienna fote ze sloncem, bo teraz jak w polmroku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 15.11.2017 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2017 byly otworzone i nie dalo sie fotki zrobic, jedna wielka plama jasnosci byla, z tamtej strony slonce swieci, a chcialam pokazac kolor podlogi. Shutters tez rozjasniaja bo sa biale i sie odbija , na codzien sa otwarte ale do zdjec czesto sie nie daaaaaaaa listw podlogowych szukam, innych zeczy tez, wczoraj Mlody patrzyl co u siebie w pracy maja, musze dzis policzyc ile trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.11.2017 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2017 listwy biale czy w kolorze podłogi chcesz? ech, pamietam jak swoje wybieralam, chcialam jak najlepiej a szajsy przyjechaly, prawie miesiac bujlam sie z reklamacja. a ostatecznie najladniejsze i najlepsze znalazlam w castoramie i jeszcze nadmiar moglam bez problemu oddac. tak wiec nie w szystko co marketowe jest fuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 15.11.2017 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2017 Trochę o co innego mi chodziło, bo ja też lubię jak moje futrzaki są ze mną, nawet jak przeszkadzają. Teraz np. Pasqal śpi wciśnięty za moimi plecami i nie jest to super wygodne dla mnie. Rozpycha się i masuje łapami moje plecy, ale mruczy i bardzo przyjemnie grzeje. Okey, mogę tak pracować, ale dziś mamy „święto”, Spinoza zrobiła coś czego nigdy przez 13 lat nie zrobiła – rozłożyła się przede mną na blacie przed klawiaturą, a łepek ma mojej prawej ręce i mruczy przysypiając. No, to już jest mało wygodne, al przecież jej nie wyrzucę.Ja mogę zostawić zmywarkę otwartą i zostanie co najwyżej obwąchana z odległości kilku centymetrów. Żaden z kotów nie posunie się do wylizywania w zmywarce czy w zlewie. Co innego szyneczka, nawet kiełbaska leżace na stole. To bywa, że to kota zanęci. Raz Pirat gwidnął na moich oczach torebkę ze świeżo wyjętą z zamrażarki piersią kurczaka. Pognał tak szybko, że nie zdążyłam mu odebrać. Nie wiem co się z tym stało, bo przecież nie wsunął pół kilo twardej mrożonki. Ale to był pół dziki kot, który był u nas tylko 3 lata i do końca życia nie nauczył się, że w tym domu koty nie głodują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 15.11.2017 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 15.11.2017 13:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2017 mozna nie miec nic i mozna miec z listewkami tu jest bez a tu z listrewkami mialam ten po lewej zaokraglony, w miejscach gdzie laminat byl, gdzie linoleum - nie bylo nic. nie wiem czy chce bez, listewki ladniej wygladaja i mniej sie obtluka od odkurzaczy niz cala listwa, polokragle jak mialam nie lubie (na gorze gdzie mam wykladzine tez zadnych nie ma) duzych wymagan nie mam, podobne jak mialam, ale tez wiem co chce. przedwczoraj znalazlam co mniej wiecej chce w sklepie ale france drogie 18$ za niecale 2.5 metra (8 stop) a tu na dwie podlogi trzeba , plus jeszcze male, wiec jak Mlody wrocil do domu sprawdzil u siebie w pracy a tu sa razem obie biale, oczywiscie ze biale w kolorze podlogi tutaj sie nie kladzie, chyba ze dom ma 100+ lat i wtedy pasuje, inaczej wychodzi jakby byla wkladka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 15.11.2017 14:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2017 maja tez trelki i maja takie jak ja chce, musze policzyc , dadza mu mniejsza cene bo tam pracuje i zawiasy czarne do wszystkich drzwi maja , bo przeciez zmienilam klamki zlote na moje galki ale zawiasy dalej zlote zostaly a i tak drzwi zmieniam aha i kupilam nowe kratki, metalowe i czarne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 15.11.2017 14:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2017 dzisiaj swiety Mikolaj - czekam wlasnie na kolka i haki do drabinki i material na gore na nazute i poduszki. a jak przy Swietym Mikolaju, ludzie juz od ponad tygodnia zaczeli choinki stawiac w domu, normalnie w szoku bylam! nie tylko w srodku ale oswiatelkowane juz na zewnatrz i sie swieci tez. a Pan Dyskoteka zaczal swoje zakladac wczoraj tez. co robi przyzwyczajenie, drukarke mam w jaskini bo tu nie chcialam, zeszlam na dol wyciagnac rysunki techniczne dla M do pracy i gdzie z nimi poszlam? do biblioteki, bo tam zawsze mam compa a teraz tymczasowo w jadalni siedze bo tam podloga nie skonczona przeciez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 15.11.2017 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2017 Krateczki piękne kupiłaś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 15.11.2017 14:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2017 zdecydowalam ze piastki daje co drugi szczebelek, male to zdjecie nie wiem czy cos widzicie ale akurat wdac na schodach i na prostym gdzie maja zejscie do jaskini. Co 3 bedzie za zadko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 15.11.2017 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2017 Listwy bez tych okrągłych na dole bardziej mi się podobają. Ta ostania składana bardzo fajna U nas kladzie się w ogóle proste. Co najwyżej z jakimś freowaniem u góry. I oczywiście wysokie lubię, więcej niz 10 cm koniecznie. Szczegóły clou wykończenia wnętrza. Kratek nie mogłaś zostawić jasnych na tej ciemnej podłodze. Tralki będą ładne. Ja bym wprawdzie wolała tylko proste, ale to ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.11.2017 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2017 3 razy posta przeczytalam zanim skumalam o co chodzi z ta nakladka na listwe, dopiero zdjecie przekroju mi uswiadomilo czarna kratka bardzo stylowa:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 15.11.2017 14:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2017 Joana podobaja sie?? to dobrze, bo same plastyki mieli, a proste jak przedtem mialam nie mieli rozmiaru nawet w czarnych, wzorkow byla masa i ciezko bylo wybrac zeby "za duzo" nie bylo jedynie co to zapomnialam wymierzyc kratke na wymiane powietrza, jest duzo wieksza i mam ja kolo zejscia do jaskini, akurat ta mam metalowa, ale nie wiem czy maja taka we wzorek. Najwyzej zamaluje ja na czarno jak nie ma. Druga jest w scianie kolo lodowki i jest biala ale jest z filtrem i nic z nia nie zrobie, ale ona tam wyglada ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.11.2017 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2017 u siebie mam 10 cm listwy, na dzien dzisiejszy uwazam, ze sa wystarczajacej wysokosci, przy moim wystroju wyzsze wygladałyby idiotycznie, mam calkiem proste jedynie gora zaoblone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 15.11.2017 14:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2017 4 cale to 10.16cm, sa troche ponad 4 cale jak widac. Wieksze bym chciala, znaczy wyzsze ale nie moge, mam listwy na scianach i by mi za duzo roznica wyskoczyla miedzy listwa podlogowa a listwa na scianie a nie chce mi sie zrywac i nowych klasc. Pozatym do mojej wysokosci sufitow i tak takie sa najlepsze. listewki na dole - raz ze wyglad badziej wypasione a dwa - pamietajcie ze tutaj sa drewniane konstrukcje domow. Czyli drewno chodzi, sie "urabia" nie jest jak beton, zaloze sie ze nie ma poziomu, byloby szpary widac, listewki to przykrywaja , ale kto wie? zalozymy zobaczymy, poki co podwojne nam sie podobaja. Pasuja do domu poprostu. Pestka z trelkami, same lyse za bardzo kojarza mi sie z korytarzem? mam jedna fotke poszukam jej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 15.11.2017 14:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2017 Pestka czy mozesz mi zrobic ta lazienke prosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.11.2017 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2017 Mania a jakie wysokie masz pomieszczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts