mania1220 15.11.2017 14:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2017 standartowe na hameryke 8 stop czyli 244 w przyblizeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.11.2017 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2017 czyli dla hobbitów:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 15.11.2017 15:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2017 wydaje sie nisko do standartow europejskich czy polskich, ale nie tutaj , tutaj to normalna wysokosc i reka nie dostajemy do sufitu i nisko nie wydaje sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 15.11.2017 15:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2017 proste szczebelki mi sie z klatka schodowa kojarza i bardziej mi do prostych slupow sie widza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 15.11.2017 15:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2017 zabawa bedzie przy kopaczach do kuchni. Nazywam je kopacze bo nie moge zapamietac jak je nazywacie pisalam kiedys ze w Polsce macie (mieliscie?) specjalne wkladki do ich kopaczy, ale my nie mielismy i nie ma. Bedziemy robic custom made bo nie chce prostych, problem jest przy zmywarce, wiec znalazlam jak to zrobic, M bedzie musial frezarke wyciagnac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 15.11.2017 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2017 Mi się od początku podobało co druga tralka z pętelką. Ja też mam listwy z castoramy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 15.11.2017 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2017 Pestka czy mozesz mi zrobic ta lazienke prosze A skąd wiesz, że coś kombinuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 15.11.2017 15:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2017 czy ja pisalam? nie, nie pisalam - na zime mam project nowy, a raczej dwa: 1. M zaglowek na dol2. nowy material na krzesla w jadalni juz mi sie na krzeslach znudzilo i zmienie na chenilke. znow se postrzelam wiec. I bobli narobie przy wyrywaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 15.11.2017 15:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2017 Pestka nie wiem, nic nie pisalas wiec poprosilam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 15.11.2017 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2017 Jesteś o b r z y d l i w i e niespokojnym wnętrzarsko duchem Nie pisałam, bo myślę i grzebię w necie. Podobają mi się małe powder roomy w ciemnych kolorach. Są odlotowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 15.11.2017 16:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2017 jestem i nieporadze, czasem mala malo znaczaca pierdolka jest waniejsza dla mnie niz wielka widoczna pierdola M dzis na popoludniu jedzie , wkleje fotki drabinki, a raczej tego potrzebnego do drabinki, material tez przyszedl ufff...nie jest zielony za to jestem wsciekla jak diabli bo inny sklep mnie oszukal i ukradl moje pieniadze napisze potem, jak M pojedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 15.11.2017 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2017 Pestka znakomicie powiedziane !! Ja już nie mogę się doczekać kiedy ruszymy pełną parą z wykańczaniem. Wiecie, że mnie strasznie korciło, korci do tej pory, żeby tą łazienkę małą pomalować na czarno. ( tą z pólką nad kibelkiem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.11.2017 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2017 a ja bede przeciw, bo slowo obrzydliwie sie zle kojarzy. raczej uzylabym innego zwrotu to jakby powiedziec okropnie sie ciesze (to okropnie ? czy sie cieszysz? dwa przeciwstawne uczucia) wybaczcie mentorstwo ale moja polonistka w podstawowce a potem w liceum bardzo przywiazywala wage do uzywania wlasciwego doboru słów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 15.11.2017 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2017 TAR - kiedy to bylo jestesmy z epoki kamienia lupanego, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.11.2017 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2017 w takim razie w moim przypadku nauka w las nie poszla i co nie zmienia faktu, ze przywiazuje do tego uwage ja trafilam w obu szkolach na cudowne polonistki, moja ulubona ciocia byla polonistka a wujek historykiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 15.11.2017 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2017 np ja tutaj polowe liceum zaliczylam wiec z gramatyka i stylistyka na bakier napewno wiele razy.zreszta, w polskim jezyku odkad wyjechalam narobilo sie tyle dziwologow , nawet jesli to jakis slang ze czasami nie wiem co znaczy a czasem mnie zadziwia i smieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.11.2017 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2017 ale mna sie nie przejmuj, kazdy ma swoje dziwactwa, mnie akurat w glowie zostaja slowa, rady osob, ktore wywarly na mnie swoj wplyw. z moimi nauczycielami dalej utrzymuje kontakty a moja siostra z niektorymi obecnie pracuje w liceum. i wiesz co Mania jak bardzo to jest mile kiedy i oni mnie wspominaja, bo pamietaja moja skromna osobe wsrod tylu glow, ktore sie przez te lata przewinely Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 15.11.2017 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2017 Bo małe czarne są zawsze eleganckie i na każdą okazję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 15.11.2017 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2017 ja sie nie przejmuje, powiem krotko - ostatni moj rok w szkole w Polsce - nie zaliczylam. Przez jezyk polski. Oblala mnie. Powiedziala ze za "stylistyke" (naprawde taka zla mam??????????????) jak juz wyjechalam dowiedzialam sie prawdy - polonistka sie przyznala jednej kobiecie ktora w szkole pracowala ze mnie "oblala" bo moja wychowawczyni nie poszla do niej i ja nie poprosila zeby mnie przepuscic. Byla zwykla wojenka miedzy nauczycielkami. na szczescie tutaj "nie zostalam" i poszlam normalnie bo ich polski nie interesowal. Ale z moja wychowawczynia - ktora tez byla moja nauczycielka matematyki - mialam na pienku, na tyle ze wyladowala u dyrektorki na dywaniku i przy calej klasie musiala mnie przeprosic. I wiesz co to bylo? albo raczej przez co? zwykla zawisc bo wyjezdzalam z Poslki na stale, juz z papierami a nie ze na wakacje a to byla jeszcze komuna. kiedys tu dziewczynom opowiadalam. mnie nadal nauczyciele pamietaja, a jak latalam do Polski zawsze odwiedzalam te nauczycielki ktore byly fajne, albo w szkole albo w domu . i pomyslec ze mialam swiadectwa z paskiem?? a tu najlepsza nie ze na klase bylam ale na cala szkole a bylo ponad 1000 uczniow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 15.11.2017 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2017 TAR, żart taki przekorny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts