TAR 16.11.2017 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2017 no wiec własnie tak to jest, mnie ostatnio pracownicy doluja, co jeden to lepszy antek, normalnie biznesow nie da sie prowadzic.do tego dochodzi to co robi nasz rzad, ciagle gnebienie malych firm, traktowanie wszystkich jak zlodziei kiedy to oni sami okradaja nas namocniej, nakladanie mnostwa bezsensownych przepisow obowiazkow - mam dosc, jako drobny podwykonawca nie oplaca mi sie, mam juz etat wiec zamykam dzialalnosc z koncem roku. niech sie inni bujaja. a mateusz krzywousty niech sie cieszy, ze firmy beda sie zamykac jedna po drugiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 16.11.2017 15:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2017 ok, M od Mlodego przywlokl kawalki listew - na podloge i sufitowe, powiedzial ze chce sufitowe zmienic - a wyobrazcie sobie ze tych co mamy nie skonczyl odkad zalozyl z listewka i bez daje fotki, tylko ze jak beda juz zamalowane i sie zleje wszystko to wiadomo ze bedzie inaczej wygladac a tu sufitowa podlogowe na oba sposoby mi sie podobaja, powiedzialam M ze trzeba mi dluzsze, za maly kawalek zeby zdecydowac a drzwi, nie dosc ze cale drzwi beda zmieniane to obramowki tez i dokladam tzw plinth - jak to sie w Polsce nazywa??? a gora cos w tym stylu bo mam teraz normalne i sie mi znow zaczely rozlazic bo za sucho w domu, w tej chwili mam 29% wilgoynosci tylko mialam centralny nawilzacz zalozyc i jak zwyklo sie omsklo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 16.11.2017 15:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2017 a kto to jest ten krzywoustny? wiesz, czytam polskie gazety ale az nie tak gleboko na tyle tylko zeby wqurwa czasem dostac jak przeczytam o jakims nastepnym odiotycznym pomysle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.11.2017 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2017 morawiecki - minister od kasy, zawsze skrzywiony jak gada. nie wiem ale mam od razu ochote w ten krzywy ryj walnac:cool: Mania jest zle, dobrze tylko tym przy korycie i sekciarzom koscielnym. jak masz firme i dzialalnosc to zapier....na tych wszystkich nierobow i ciagle lape wyciagaja po wiecej. chrzanie to. zamiast uzbrojenia chory antek kupuje krowki ciagutki i swiecace dlugopisy a najlepszy oddzial kardiochirurgii w trojmiescie gdzie lecza sie ludzie z calej polski nie dostal kontraktu, bo trzeba trojmiasto ukarac ze pojebom sie nie klania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 16.11.2017 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2017 Tar, u nas taka komuna zaczyna się robić i żeby nad wszystkim mieć kontrolę. Państwo opiekuńcze i jak Janosik bogatym odbierze, by biednym dać. Tylko za chwilę nie będzie już ten bogaty miejsc do pracy tworzył. Ja wiele lat procowałam jak na karuzeli, zanim awansowałam w obecnej firmie, pracowałam czasami na trzy etaty. A teraz zwolniłam. Młody za rok do przedszkola, więc jeszcze wychowawczy przedłużam. Nigdy nie myślałam, że siedzenie w domu będzie mi sprawiało taką frajdę. A skoro jestem w domu to się tym domem zajmuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 16.11.2017 15:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2017 jak za komuny, albo z nami albo przeciw i konsekwencje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 16.11.2017 15:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2017 czasami przeklinamy to co robimy, miec swoja firme jest fajnie - inna kasa, mozna sobie godziny czy dni pracy ustawic jak sie chce ale jest ale - to nie praca od 9-5, klienci potrafia byc gorsi a nawet nie potrafia ale sa - gorsi od wspolpracownikow jak sie dla kogos robi. Czasami wiec klniemy ze moze zucic w diably i pracowac dla kogos, wychodzic o 5 i miec w duuu wszystko? odwalic swoje godziny i koniec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 16.11.2017 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2017 (edytowane) TAR mam zajecie dla ciebie nie bede szla w zadnych dlugich sukniach na slub bo mnie nie pogielo. Mam duzo sukienek ale nie czuje sie dobrze w nich. Moze jak schudne z 5kg c narazie sie nie udalo. Najwygodniej mi w portkach i chromole zasady. jesli zrezygunje z tej sukienki co kupilam ide wiec w spodniach. Niekoniecznie tych co widac, ale w spodniach i beda czarne. gora jest taka i bluzka i sweterek sa "zlote" nie mam nic "zlotego" na szyje, sztucznego nie moge nosic, a reszta to srebro albo biale zloto, ze zlota zoltego tylko pierscionki, perly sa polaczone z jakimis kamykami i chyba to pasuje? no nie bede nic kupwac, ubieram co mam. no i teraz buty, wyciaglam kilka co mi najbardziej pod ten ubior pasuja - czyli ze maja cos "zlotego" w sobie badz bezowego 1. Coach musze miec gole nogi bo wyciecie z przodu) 2. Michael Kors najwygodniejsze , zdjecie do kitu wyszlo bo sa ladne, ale kojarza mi sie bardziej z wyjsciem na zakupy 3.Calvin Klein 4. Vince Camuto nr.1 gola noga znow trzeba 5. Vince Camuto nr.2 najbardziej mi podeszly Vinca Camuto nr.2 ciekawe co powiesz buciaro, ktore bys zalozyla. typowych szpilek nie chce i nie mam, w lecie latam w niskich, na jesien i zime w obcasy wskakuje Edytowane 16 Listopada 2017 przez mania1220 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 16.11.2017 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2017 Mania- wesele w piątek? Mi najbardziej podobają się 2 i 3 buty. Ale ja lubię proste, bez wielkich platform i udziwnień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 16.11.2017 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2017 no widzisz, ja taka dziwna i lubie udziwnienia wiem, tak dziko ze w piatek, moze nie mieli nic wolnego w weekend? slub i wesele w hotelu jest, a M rano w sobote do roboty idzie wiec tez nie poszaleje, nie zostaniemy do konca wiec nie bede sie w zadne suknie stroic jak Kathy. z ciekawa jestem jak sie wystroi bo ciagle o tym gada ha ha, musze nalaowac dobrze telefon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 16.11.2017 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2017 ha ha ha zobaczysz jak zacznie gadać jak ciebie w spodniach zobaczy Też lubię spodnie i byłam na różnych uroczystościach, włącznie z weselem w portkach. Zdjęcia z wesela mile widziane, ciekawa jestem jak u was wyglądają. Dawno temu moja kuzynka brała ślub z Anglikiem, nie mógł się on nadziwić ile żarcia na polskich stołach stoi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joana_ 16.11.2017 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2017 Ja stawiam na te przed ostatnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 16.11.2017 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2017 taaaa...na dodatek w czarnych ale co?? przeciez chlopy w czarnych gajerkach czy potykach tez ida poki co walcze z moim M zeby zadnej koszuli mi nie zakladal, na szczescie krawatow nie ma zadnych, kaze mu isc w polgolfiku i na to gajer bo sexy wyglada krzyczy mi ze mu goraco bedzie. Ale w koszulach tragedia, nie pasuje mu, jak mi cokolwiek z kolnierzem. Mika jedzenie do polskiego sie nawet nie umywa, pewno glodna wroce a ze hotel robi to tez tylko dwa dania do wyboru sa , Rosa mi mowila co bedzie ale juz zapomnialam, jakos przed latem to bylo to za daleko jak na moja skleroze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 16.11.2017 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2017 przedostatnie chyba odpadna maja 13 cm. wysokosc nie jest problemem, ale to ze ta koturna jest super cienka, a jak mam zamiar sie upic to na bank albo wyrzne orla albo zlamie noge. na sam slub nie ma problemu ale nie wiem czy dam rade na wesele. bo dawno nie nosilam wysokich, wlasciwie w tym roku ani razu obcasa na nodze nie mialam a tu czasu nie ma polazic, do Polski ostatnio w 15cm polecialam, w samolocie, z ciagneciem toreb powalilo mnie zupelnie a nie opowiadalam , moj M to kawal zartownisia, kazdy go zna , dwa dni temu poszli na cwiczenia przedslubne, Rosa i Jay a swiadkami jest Trina i Jerry, no i minister mowi na cwiczeniach czy ktos ma cos przeciwko slubowi, a Rosa i Jerry odrazu w brechte puscili - oboje odrazu pomysleli o moim M ze jakis tekst by puscil no i jeszcze jedno, tutaj szybka lekcja i egzaminek i mozna sluby dawac. Rosa chciala zebym ja jej slub dala, ale powiedzialam ze nie. Kurde, smiac bym sie chyba zaczela ja sama ledwo przez moj przebrnelam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmikka 16.11.2017 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2017 Właśnie, nie napisałaś jaką decyzję podjęłaś z ławnikiem? Kiedyś byłam na ślubie cywilnym znajomych i pani udzielająca ślubu mówi do mnie- ja panią znam. A ja na to- ale psa pani nie ma? W domyśle, że znam z widzenia psiarzy w okolicy:) Ona na to - Psa nie, ale z wnukami chodzę na spacer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 16.11.2017 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2017 no udaje ze wezwania nie dostalam Mika znaczy masz albo bardzo charakterystyczna twarz albo babka ma super pamiec, ja szybko ludzi zapominam mnie zawsze pamietaja i to po jednym razie jak mnie widza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.11.2017 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2017 pierwsze i ostatnie do tego co pokazalas. ostatnie maja pazura przez klamry, sa niegrzeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 16.11.2017 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2017 a tymczasem..... i nie myslcie ze to woda. Nie umie jeszcze schodzic i wychodzic po schodach od tarasu, wiec zapyla pod spodem. Pod tarasem. A tam glina. I mowicie mi o wlosach i paprochach na bialej podlodze i na dodatek sie bawi w inteligenta. Nauki pobiera przypomnialam sobie ze dywan przed drzwi musze wyprostowac zeby walnac odrazu jak M skonczy podloge, no to sie usadowil Manius jeden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mania1220 16.11.2017 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2017 TAR wiec mamy to samo spojrzenie bo te same myslalam a pazur dobry :p klamry i jeszcze czubki w metalu lubie byc niegrzeczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.11.2017 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2017 oj ja bym miala dla ciebie obuw, botki na drewnianym slupku i platformie z delikatnej skorki w kolorze cieply camel, moze masywne ale pasowalyby, mega wygodne, noge trzymaja jak ta lala. nawet po pijaku bys sie nie wygrzala. byly tak wygodne ze kupilam druga pare czarnych. mam tez cala serie butow skorzanych kupionych na wyprzedazy przy likwidacji sklepu, tak wygodne ze wzielam 5 par kazde w innym kolorze, ze skory na zewnatrz i wyscielane skorka, przecena z 300 na 69 zł. warto bylo w cenie 1 pary miec 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts